Π.Α.Ο.Κ. - Νίκη Βόλου 3-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Νίκη Βόλου 3-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
εγω εδω και τρεις αγωνες εχω δει ΠΑΟΚ που περσι δεν ειδα ολη τη χρονια...δε μιλαμε για προπερσι γιατι εκει θα πεσει πολυ γελιο
μπραβο αγγελε μπραβο σε ολα τα παιδια συνεχεια ετσι για να γινεται κορυφαιοι οπως οι οπαδοι σας
μπραβο αγγελε μπραβο σε ολα τα παιδια συνεχεια ετσι για να γινεται κορυφαιοι οπως οι οπαδοι σας
- ΑποστόληςΑ
Σήμερα είμασταν καλούτσικοι! Σαφώς καλύτεροι απ' ό,τι με Καλλονή ή Ζίμπρου. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, αλλά η όχι καλή - ακόμη - συνεργασία των επιθετικών μας και οι κόντρες που σήμερα ήταν εναντίον μας (οι περισσότερες) δεν επέτρεψαν περισσότερα γκολ.
Το κέντρο μόνο με Τζιόλη και Kace στάθηκε μέτρια, αλλά επειδή η Νίκη μας φοβήθηκε φάνηκε καλύτερο. Το βασικό πρόβλημα βέβαια ήταν ο Τζιόλης, που έπρεπε να βοηθήσει περισσότερο στην ανάπτυξη των επιθέσεων. Νομίζω ότι χρειαζόμσταν και άλλο χαφ γιατί παίζαμε με δύο χαφ, ένα εξτρέμ και 3 φορ.
Ο Περέιρα επιβεβαίωσε ότι είναι παίκτης περιοχής, αν και έχασε την ευκαιρία του αγώνα (στην εξαιρετική μπαλιά του Σαλπι), ενώ και στο πρώτο μέρος είχε μερικές άστοχες προσπάθειες.
Ο Αθανασιάδης έκανε το καθήκον του, ο Σαλπι προσπαθησε, αλλά είναι φανερό ότο δεν μπορεί. Καλή η άμυνα και πολύ καλός ο Γλύκος. Ο Μακ προσπάθησε και στα δύο ημίχρονα πολύ και είχε μερικές αρκετά καλές προσπάθειες. Καλή η εκτέλεση του πέναλτυ.
Το κέντρο μόνο με Τζιόλη και Kace στάθηκε μέτρια, αλλά επειδή η Νίκη μας φοβήθηκε φάνηκε καλύτερο. Το βασικό πρόβλημα βέβαια ήταν ο Τζιόλης, που έπρεπε να βοηθήσει περισσότερο στην ανάπτυξη των επιθέσεων. Νομίζω ότι χρειαζόμσταν και άλλο χαφ γιατί παίζαμε με δύο χαφ, ένα εξτρέμ και 3 φορ.
Ο Περέιρα επιβεβαίωσε ότι είναι παίκτης περιοχής, αν και έχασε την ευκαιρία του αγώνα (στην εξαιρετική μπαλιά του Σαλπι), ενώ και στο πρώτο μέρος είχε μερικές άστοχες προσπάθειες.
Ο Αθανασιάδης έκανε το καθήκον του, ο Σαλπι προσπαθησε, αλλά είναι φανερό ότο δεν μπορεί. Καλή η άμυνα και πολύ καλός ο Γλύκος. Ο Μακ προσπάθησε και στα δύο ημίχρονα πολύ και είχε μερικές αρκετά καλές προσπάθειες. Καλή η εκτέλεση του πέναλτυ.
Ομαδα Β-Γ εθνικης το παραρτημα του ζελου......εεεεεεεμμμμμ η νικη ξανθου.....εεεεεεεεμ η νικη κ-ολου.......βολου....πως στο καλο λεγεται.....
Πολυ κακο ροστερ.....νομιζω μπορει να συγκριθει με τον περσινο ρουλη.....
Απο τα 3α του ζελου μονο ο μουζακιτης (αν τον γραφω σωστα) εδειξε να μπορει να κανει κατι.....
Απορω πως αφησαν εκεινη την παιχτουρα τον Ανιετε να φυγει.....και απορω πως δεν βρεθηκε καμια ομαδα της προκοπης να τον παρει και πηγε στην λεφσκι.........
Εμεις για 2ο συνεχομενο παιχνιδι βαλαμε,σχετικα,την μπαλα κατω.....και αποδώσαμε πολυ καλα!βεβαια για 2ο συνεχομενο παιχνιδι βρηκαμε και τα καναμε.....αλλα μας βλεπω ανεβασμενους συγκριτικα με πριν μερικες βδομαδες....Να μας δω και με πιο κανονικους αντιπαλους........
Για MvP δεν ξεχωρισα καποιον.......ισως Μακ....
υγ1:να μην ξεχασω να αγορασω κολλύρια εν οψη κατσικα..........
υγ2:ααααα τωρα που ειπα κατσικα.....εκεινος ο κατσικοκερης που να ειναι αυτη η ψυχη?????

Πολυ κακο ροστερ.....νομιζω μπορει να συγκριθει με τον περσινο ρουλη.....
Απο τα 3α του ζελου μονο ο μουζακιτης (αν τον γραφω σωστα) εδειξε να μπορει να κανει κατι.....
Απορω πως αφησαν εκεινη την παιχτουρα τον Ανιετε να φυγει.....και απορω πως δεν βρεθηκε καμια ομαδα της προκοπης να τον παρει και πηγε στην λεφσκι.........
Εμεις για 2ο συνεχομενο παιχνιδι βαλαμε,σχετικα,την μπαλα κατω.....και αποδώσαμε πολυ καλα!βεβαια για 2ο συνεχομενο παιχνιδι βρηκαμε και τα καναμε.....αλλα μας βλεπω ανεβασμενους συγκριτικα με πριν μερικες βδομαδες....Να μας δω και με πιο κανονικους αντιπαλους........
Για MvP δεν ξεχωρισα καποιον.......ισως Μακ....
υγ1:να μην ξεχασω να αγορασω κολλύρια εν οψη κατσικα..........
υγ2:ααααα τωρα που ειπα κατσικα.....εκεινος ο κατσικοκερης που να ειναι αυτη η ψυχη?????
+1926che4 έγραψε:εγω εδω και τρεις αγωνες εχω δει ΠΑΟΚ που περσι δεν ειδα ολη τη χρονια...δε μιλαμε για προπερσι γιατι εκει θα πεσει πολυ γελιο
- john4serres
μβπ ΜΑΚ . καλο ποδοσφαιρο κατα διαστηματα θα μπορουσαμε και 3-0 στο ημιχρονο
ΠΕΜΠΤΗ παλι στο πλευρο σου ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ
ΠΕΜΠΤΗ παλι στο πλευρο σου ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ
- abc_o_ karpouzas
δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτή η ομάδα είναι καλή
αυτή η εβδομάδα......πρώτα με τους Λευκορώσους και μετά με το Αγρίνιο θα δείξουν πολλά....
στήριξη θέλει και τίποτα αλλο
αυτή η εβδομάδα......πρώτα με τους Λευκορώσους και μετά με το Αγρίνιο θα δείξουν πολλά....
στήριξη θέλει και τίποτα αλλο
το μόνο πραγματικά θετικό , κατά την άποψή μου , είναι ότι συνεχώς ψάχνεις το γκολ και είσαι στη τσίτα. Δηλαδή δεν είναι ότι βάζεις το πρώτο γκολ και μετά αγγαρεία και κάθεσαι . Θα φανεί στη συνέχεια βέβαια κατά πόσο θα είσαι συγκεντρωμένος
Αρνητικό είναι τα κενά διαστήματα που επιτρέπουν ακόμα και στην αδύναμη ομάδα του Βόλου να σου κάνει 2 καθαρές ευκαιρίες.
PS: Σήμερα στο τηγάνι πέσανε κορμιά. Τη Τρίτη θα πέσουνε φούτσες
Αρνητικό είναι τα κενά διαστήματα που επιτρέπουν ακόμα και στην αδύναμη ομάδα του Βόλου να σου κάνει 2 καθαρές ευκαιρίες.
PS: Σήμερα στο τηγάνι πέσανε κορμιά. Τη Τρίτη θα πέσουνε φούτσες
- falconakis
Mvp ο Μάκ, επαγγελματική νίκη απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα...
Αν θυμάμαι καλά όμως με κάτι ομάδες που παίζουν το σύστημα πούλμαν είχαμε πρόβλημα πέρσυ...
Τα επόμενα 2 ματς δείκτης του που βρισκόμαστε αλλά όπως λέει και το αφεντικό Τον Μάιο θα είμαστε καλά!

Αν θυμάμαι καλά όμως με κάτι ομάδες που παίζουν το σύστημα πούλμαν είχαμε πρόβλημα πέρσυ...
Τα επόμενα 2 ματς δείκτης του που βρισκόμαστε αλλά όπως λέει και το αφεντικό Τον Μάιο θα είμαστε καλά!
[quote="che4"]εγω εδω και τρεις αγωνες εχω δει ΠΑΟΚ που περσι δεν ειδα ολη τη χρονια...δε μιλαμε για προπερσι γιατι εκει θα πεσει πολυ γελιο
μπραβο αγγελε μπραβο σε ολα τα παιδια συνεχεια ετσι για να γινεται κορυφαιοι οπως οι οπαδοι σας[/quote]
Οσα ++++ θέλεις Che Αυτό που λές και μόνο αυτό όλη η ουσία!!!!!
μπραβο αγγελε μπραβο σε ολα τα παιδια συνεχεια ετσι για να γινεται κορυφαιοι οπως οι οπαδοι σας[/quote]
Οσα ++++ θέλεις Che Αυτό που λές και μόνο αυτό όλη η ουσία!!!!!
- Caballo Viejo
Θετικό το αποτέλεσμα και η εμφάνιση, αν και η Νίκη, όπως την είδα σήμερα, δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Κατά τ' άλλα στηρίζουμε κι ελπίζουμε!
- Ekatnetworkltd
Πάρα πολύ καλή εμφάνιση σε έναν αδύνατο αντίπαλο!Το πόσο καλή ομάδα ειναι ο ΠΑΟΚ θα το δείξει στους επόμενους αγώνες αρχής γενομένης με τους λευκορώσους!MVP ο διαστημικός Μάκ!Αυτή η ομάδα θέλει ηρεμία και όλα θα πάνε καλά!Συνεχίζουμε χωρίς πολλά λόγια και πάντα σαν αουτσάιντερ!Όταν θα τους χτυπήση κεραυνός θα είναι πλέον αργά γί αυτούς!
Μπραβο στην ομάδα. Κάτω το κεφαλι, μήν παιρνουν τα μυαλά αέρα και βλέπουμε από παιχνίδι με παιχνίδι. Μπράβο Άγγελε για το σύνολο και γενικά για την ΟΜΑΔΑ που φτιάχνεις.
Συμφωνώ με τον che παραπάνω. ΠΑΟΚ μετά από καιρό και δεν το λέω μόνο για το σημερινό παιχνίδι.
Στήριξη θελει και ηρεμία και στα δύσκολα!
Συμφωνώ με τον che παραπάνω. ΠΑΟΚ μετά από καιρό και δεν το λέω μόνο για το σημερινό παιχνίδι.
Στήριξη θελει και ηρεμία και στα δύσκολα!
-
τσιριγώτης
Πολλες τελικες και προσπαθεια να παιχτει ποδοσφαιρο απο τον ΠΑΟΚ.
Ο αντιπαλος πολυ αδυναμος που ομως (τουλαχιστον εγω δεν ειδα κατι τετοιο) δεν κλειστηκε οπως καποιοι εγραψαν.
Βεβαια το παιχνιδι το ειδα 01:00 τα μεσανυχτα και μετα το 60 εκλειναν τα ματια μου
Παμε παρακατω, κρας τεστ τα επομενα δυο κυριως το παιχνιδι στο αγρινιο.
Κριμα για τον Τζαβελα ελπιζω να μη μας στοιχισει η απουσια του.
Ο αντιπαλος πολυ αδυναμος που ομως (τουλαχιστον εγω δεν ειδα κατι τετοιο) δεν κλειστηκε οπως καποιοι εγραψαν.
Βεβαια το παιχνιδι το ειδα 01:00 τα μεσανυχτα και μετα το 60 εκλειναν τα ματια μου
Παμε παρακατω, κρας τεστ τα επομενα δυο κυριως το παιχνιδι στο αγρινιο.
Κριμα για τον Τζαβελα ελπιζω να μη μας στοιχισει η απουσια του.
Δεύτερο πολύ καλό παιχνιδη στο πρωταθλημα. Η ομαδα προσπαθεί να παιξει ποδοσφαιρο μεχρι στιγμής το καταφέρνει και ομάδες που τα προηγούμενα χρονια με το ζόρι τις κάναμε ευκαιρίες φαίνεται να τις καθαρίζουμε εύκολα. Μακ Κλαους και Περειρα αν συνεχίσουν έτσι θα βάλουν 20 γκολ ο καθένας. Το μονο δυσάρεστο ειναι οτι πανω που άρχισε να δένει κάπως η τετράδα πίσω με Ράτ Τζαβελα Βιτορ Σκόνδρα τραυματίστηκε ο Τζαβέλας και μόλις μπηκε ο Κατσίκας είμασταν λίγο τρικυμία πίσω. Κάποια ασφαλή συμπεράσματα θα τα βγάλουμε την άλλη Δευτέρα με τον Παναιτωλικό που ειναι καλούτσικη ομαδα. Τα δυο επόμενα παιχνιδια ειναι κρίσιμα για τον κόσμο. Με καλή εμφάνιση τη Πέμπτη και διπλό στον Παναιτωλικό θα αλλαξει πολύ το κλίμα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk