9.Δημήτρης Παπαδόπουλος

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Δημήτρης Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από barlow4 »

μη μου το χαλας
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Δημοσίευση από avenger_4 »

Kap έγραψε:Τον είδα στον Λογαρά στην Πάρο τον Ιούλιο, όπου έκανε διακοπές (ήταν μαζί με τον Σάλπι και τον Βύντρα και τις οικογένειες τους). Λέω ρε π@ύστη μου λες; Αλλά αμέσως έδιωξα κάθε κακή σκέψη. Σύμπτωση λεώ, εμείς πάμε για μεγάλο επιθετικό. Μεγάλη σκέψη κάνε, μεγάλη κουβέντα μην πεις.

Οφείλω να πω όμως ότι μου έκανε καλή εντύπωση ότι ήταν "στεγνός" και φιτ. Φαινόταν να προσέχει τον εαυτό του. Καλώς ήρθες.
Τι λες ρε παιδί μου; Πέφτω από τα σύννεφα. Χειροκροτήστε κι άλλο την κλίκα που μεγαλώνει στα αποδυτήρια. Μας χρειαζόταν ένα ακόμα μέλος της.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Γιατι ρε Asime και ο ΖΒ καλα το παει :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Πολυ καλη κινηση.Περιμενουμε τους υπολοιπους.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μπορώ να ρωτήσω κ εγώ κάτι με το φτωχό μου το μυαλό;Έχουμε 5 επιθετικούς πλέον.Οκ το δέχομαι.

1)Κλάους:Αξιόπιστη λύση,ΠΑΟΚτσακι άρρωστο,παιχταράς για μένα.
2)Περέιρα:Ωραίος και λαχείο δείχνει.Μόνος του μπορεί μπροστά;Δεν ξέρουμε,προσωπικά πιστεύω πως για να δίνει το 100% πρέπει να παίζει δεύτερος φορ.
3)Σαλπιγγίδης:Τον εμπιστεύεται κανείς πλέον για να παίξει έστω και 2ος φορ βάσει της εικόνας του;Χλωμό.
4)Κουλούρης:18 χρονών,τεράστιο ταλέντο,πρώτη του επαγγελματική χρονιά.Μπορεί να παίζει 90λεπτα και να επωμιστεί το βάρος του αναπληρωματικού σέντερ φορ;Μήπως το κάψουμε το παιδί αν το φορτώσουμε απότομα;
5)Παπαδόπουλος:Αποδεδειγμένα καλό φορ,τα νούμερα του τα λένε όλα.Υπάρχει κάποιος που προτιμά τον περυσινό Νέτσιντ ή κάποιον τύπου Χούσεν;Δεν νομίζω.

Εν ολίγοις με δεδομένο πως η ομάδα έχει 3 διοργανώσεις,μια χαρά είναι η κίνηση.

Ο Παπαδόπουλος έπαιζε σε ένα κάρο ομάδες μετά τον βάζελο.Μην ακούω για πρώην βάζελους γιατί πρόπερσι μια χαρά τους κάρφωσε στην Κομοτηνή.

Καλός παίκτης,χαμηλό ρίσκο,όχι εκεί που είναι η μεγαλύτερη ανάγκη μας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλωσόρισες και καλή επιτυχία. Μακριά από τραυματισμούς!

Δεν σε ήθελα, αλλά εννοείται θα κάνω υπομονή, το συμβόλαιο άλλωστε είναι μονοετές, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Καλή δύναμη! :)
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Από κάτι Νέτσιντ, Λούκας και Στοχ που είχαμε πέρυσι πολύ καλύτερος και πολύ πιο ουσιαστικός. Με ένα εξτρεμάκι είμαστε κομπλέ στην επίθεση.

Ο Κουλούρης θα χρειαστεί χρόνο ή και μπορεί να μην κάνει καριέρα στην πρώτη ομάδα. Δείχνει μέτριος αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Καλώς ήρθες στην ομαδάρα μας
Εγώ είμαι από αυτούς που είδαν θετικά τη απόκτηση σου σαν μπακ απ του Κλάους, ούτε τοπ μεταγραφή που θα του φάει τη θέση ούτε καμιά ξενόφερτη παλτουδιά
Κάποιοι λένε ότι έχουμε πιο σημαντικές τρύπες να κλείσουμε....σιγά τα λεφτά που θα πάρει ρε παιδιά που θα κόψουν τις άλλες μεταγραφές. Δε νομίζω ότι θα επηρεάσει καθόλου τον (ανύπαρκτο) μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας
Ούτε πιστεύω ότι είμαστε καλυμμένοι στη θέση του("5ο cf" και καλά)
Μετά τον Κλάους το χάος.....Σάλπι πρώην ποδοσφαιριστής, Κουλούρης μικρός ακόμη και άπειρος(ο Περέιρα δεν είναι καθαρόαιμο φορ).Αν μείνει εκτός λόγω καρτών ή τραυματισμού θα παρακαλάμε την Παναγιά για να βάλουμε γκολ
Σαν τον περσινό τελικό που το μόνο που μας έμεινε ήταν τα gifάκια του Σάλπι να γελάμε....ο μυταράς σε τόσες ευκαιρίες 2-3 γκολ θα τα έκανε για πλάκα

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

barlow4 έγραψε:παιχτρονι μου.πρωτος σκορερ φετος.
επιτελους επιθετικος με κινηση και ταχυδυναμη.με αριστο φερστ τατς και εκτιναξη με το κεφαλι ψηλα.
σταθερα απο τους καλυτερους στο πρωταθλημα στο σαντοου πλεη και μακραν το πιο ψυχραιμο πλασε οταν βγαινει φατσα με τον κηπερ.ανεκαθεν τον θυμαμαι να εχει το καλυτερο ενστικτο στις συνεργασιες του με τα οκταρια χωρις να χρειαζεται να φτασει στη γραμμη του κεντρου και παντα στις πιο βολικη θεση για την πρωτη πασα προς την επιθεση.
γερο κεφαλι και τοποθετησεις στο σιξ γιαρντ μποξ που με τα χρονια και με την εμπειρια βελτιωθηκαν πολυ.στα κορνερ τον θυμαμαι παντα να τραβαει τον παικτη κλειδι ειτε βγαινει αυτος για το σκοραρισμα ειτε οχι.
στα μειον το οχι πολυ δυνατο σουτ πλεον και η αδυναμια στην πλαγιοκοπηση.με τη σωστη τροφοδοτηση τον βλεπω ανετα πρωτο σκορερ.
Ken, αν δε σαρκάζεις (γιατί είσαι δύο - τρια κλικ πάνω από αυτά που θα έλεγα εγώ) συμφωνώ σε όλα.....να το κοιτάξω;;; :D

Καλό απόγευμα φίλε...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Αυτο ειναι το επιπεδο της ομαδας μας,τετοιους παιχτες θα φερεις..
Αντε να ρθει ρομπερ και φωτακης να ολοκληρωθει το ροστερ...

Κατα τ αλλα φιλοτιμος παιχτης μακαρι να ειναι υγιεις να μας βοηθησει στη σουπα λιγκ για
να βγουμε ευρωπη.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

[youtube]watch?v=WtLm28jY0xA[/youtube]

βαζελακι απ'τα λιγα παντως :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
CHRISSAFIS

Δημοσίευση από CHRISSAFIS »

avenger_4 έγραψε:
Kap έγραψε:Τον είδα στον Λογαρά στην Πάρο τον Ιούλιο, όπου έκανε διακοπές (ήταν μαζί με τον Σάλπι και τον Βύντρα και τις οικογένειες τους). Λέω ρε π@ύστη μου λες; Αλλά αμέσως έδιωξα κάθε κακή σκέψη. Σύμπτωση λεώ, εμείς πάμε για μεγάλο επιθετικό. Μεγάλη σκέψη κάνε, μεγάλη κουβέντα μην πεις.

Οφείλω να πω όμως ότι μου έκανε καλή εντύπωση ότι ήταν "στεγνός" και φιτ. Φαινόταν να προσέχει τον εαυτό του. Καλώς ήρθες.
Τι λες ρε παιδί μου; Πέφτω από τα σύννεφα. Χειροκροτήστε κι άλλο την κλίκα που μεγαλώνει στα αποδυτήρια. Μας χρειαζόταν ένα ακόμα μέλος της.
Θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές φέτος.....Όλα τα σσσσστ μαζεμένα
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Πολύ καλή επιλογή ο Παπαδόπουλος. Άριστη εναλλακτική για την επίθεση. Έχει παίξει όμως στον Παναθηναϊκό και απ' ότι ακούγεται είναι φορέας κάποιας μεταδοτικής βαζελοασθένειας που μεταμορφώνει, όσους προσβληθούν, από άντρακλες ΠΑΟΚτσήδες σε φλώρους βάζελους. :shock:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Βαζεμπολα λεγετε η ασθενεια :):)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

σαν φορ εχει πολυ καλες κινησεις
μακαρι να τις αξιοποιησει με την φανελα του ΠΑΟΚ και με το παραπανω
Κλειδωμένο