Τραυματισμοί 2014-2015

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Re: Τραυματισμοί 2014-2015

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σάκη όποιο κείμενο είναι δικό μου το χρωματίζω μπλε, ενώ όταν αντιγράφω κείμενο από άλλα sites το χρωματίζω συνήθως με βυσσινί. Αυτο το έκανα από τιςπ ρώτες μέρες παρουσίας μου γιατί το κλασσικό χρώμα της γραμματοσειράς μου φαινόταν κάπως άχρωμο.
Δεν ξερω πως φαινεται στο κανονικο φορουμ που υπαρχει το ασπρο φοντο, αλλα στο κινητο και με το μαυρο φοντο στο tapatalk φαινεται απλα ενα μπλε πραμα.

Αντιθετως, το ασπρο κειμενο (δηλαδη τα υπολοιπα ποστ) διαβάζεται πολυ ανετα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σάκη όποιο κείμενο είναι δικό μου το χρωματίζω μπλε, ενώ όταν αντιγράφω κείμενο από άλλα sites το χρωματίζω συνήθως με βυσσινί. Αυτο το έκανα από τιςπ ρώτες μέρες παρουσίας μου γιατί το κλασσικό χρώμα της γραμματοσειράς μου φαινόταν κάπως άχρωμο.

Είμαστε σε περίοδο αναβάθμισης.
Τώρα που γυρίζει, μπορείς να παραγγείλεις χρώμα.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το βαζω εδω, καθώς αυτός θα είναι η.... λύση σε αυτό το τοπικ!!! :) :)
Μετά το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο γιατρός που έφερε ο ίδιος μαζί του στην ομάδα, ο Γιώργος Οικονομίδης αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο του Μακεδόνα τεχνικού και να αποχωρήσει από την ομάδα.

Πλέον, η κενή θέση στο ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ καλύφθηκε, καθώς ο γιατρός Γιώργος Ράλλης είναι και πάλι επικεφαλής. Ο Ράλλης ήταν στον ΠΑΟΚ από την εποχή Ζαγοράκη μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, όταν στον ΠΑΟΚ προσλήφθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης και επέλεξε δικό του γιατρό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ στο twitter:

"Ο Γιάννης Ράλλης επέστρεψε στον #PAOK κι ανέλαβε επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας"
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και συγκεκριμένα οι Εγιάλ Γκολάσα, Στέφανος Αθανασιάδης, Μιγκέλ Βίτορ και Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα ταξιδέψουν στη Σερβία στην ειδική γιατρό για μυϊκούς τραυματισμούς που κάνει θεραπείες με πλακούντα αλόγου.
Την Μαριάνα Κοβάσεβιτς επισκέφθηκε στις αρχές της φετινής περιόδου και ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου Ράζβαν Ρατς ,ενώ διάσημη έγινε από την επίσκεψη του Ντιέγκο Κόστα (όταν αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης) σε αυτή λίγο πριν τον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Η Μαριάνα Κοβάσεβιτς έχει μία λίστα 114 διάσημων πελατών-αθλητών που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ονόματα όπως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Στίβεν Τζέραρντ, ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο Ίβιτς Όλιτς, Βισέντ Κομπανί.
Ο πρώτος πελάτης της ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς και η πρώτη ομάδα με την οποία συνεργάστηκε η Μέταλουργκ Ντόνετσκ που την βοήθησε να κάνει άνοιγμα στο ουκρανικό ποδόσφαιρο και να κάνει θεραπείες σε πολλούς παίκτες της Σαχτάρ, όπως και ο Ράζβαν Ρατς.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως πολλοί αθλητές επισκέπτονται την Μαριάνα Κοβάσεβιτς παρέα με τους γιατρούς των ομάδων τους που είναι δύσπιστοι για τις μεθόδους της. "Δεν έχω πρόβλημα να εξηγώ και στους γιατρούς τι ακριβώς κάνω γιατί δεν έχω κάτι να κρύψω. Πάντως, στην Αγγλία δεν δεν με προβάλουν ιδιαίτερα γιατί δεν μπορούν να δεχθούν ότι μία Σερβίδα κάνει κάτι που δεν γίνεται εκεί".
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να υποθέσω ότι το "άλογο" είναι αυτό; :

Εικόνα

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Λογικα. Μοιαζει αρκετα. :lol: :lol: :lol:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

μονο με γιατρο δεν μοιαζει.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

διαφωνώ. ίσα ίσα δείχνει να μπορεί να γιατρέψει... τα πάντα! :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

έλα ας πούνε την αλήθεια, μάλλον τρολαρουν τον άγγελο και τους στέλνουν όλους στην "μαγισσα" δεν εξηγείται αλλιώς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τραβέστο είναι
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Το έμπειρο ...........................ματι

Κι εγω αυτο σκεφτηκα μολις ειδα την φωτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”