Δεν εισαι παρατηρητικος despe 3 φορες εμφανιζεται το προβλημα του στο videodesperando έγραψε:παντως ο λουκας στο βιντεο που ανεβασε η ΠΑΕ δεν φαινεται να εχει κανενα απολυτως προβλημα,κατι που βγηκε απο την ιδια την ΠΑΕ
Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 14/5 - 17:00 (Ns2)
- paokovios1974
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 14/5 - 17:00 (Ns2)
και εγω δυστυχώςadamroxas έγραψε:Προβλεπω σφαγη.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
- john4serres
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Στοχ, Πόζογλου, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑ !
Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Στοχ, Πόζογλου, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑ !
- Μπαρκαρούτσος
Στο Paokmania όλοι center back παίζουμε;Odi έγραψε:Αν είναι να παίξει ο Κατσικάς βασικός,καλύτερα να πάω εγώ στον ΓΧ και να του πω να με βάλει μέσα.Τουλάχιστον εγώ θα έχω ψυχή.

Ας μην παίξει ο Κατσικάς και γίνομαι και center back και χαφ και ball boy και ότι λάχει..
- ΑποστόληςΑ
Ο Κατσικάς είναι παίκτης ψυχολογίας. Επειδή του λείπει η αυτοπεποίθηση αν δεν αισθάνεται ασφάλεια κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Αν αισθανθεί σίγουρος μπορεί να δώσει λύσεις.
Βέβαια μετά από τόσο χρόνο απουσίας (= μη εμπιστοσύνη της ομάδας στο άτομό του) και σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι δεν είναι να τον εμπιστευθείς, γιατί όπως έχει δυνατότητες να σε σώσει μπορεί κάλλιστα και να σε καταστρέψει.
Βέβαια μετά από τόσο χρόνο απουσίας (= μη εμπιστοσύνη της ομάδας στο άτομό του) και σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι δεν είναι να τον εμπιστευθείς, γιατί όπως έχει δυνατότητες να σε σώσει μπορεί κάλλιστα και να σε καταστρέψει.
- kataramenos5
Παρα πολλες οι απουσιες μας,εδω κατω ακουγετε και για μεγαλο πριμ.
Θεωρουν οτι αν μας κερδισουν θα παρουν και το καλο εισητηριο πιστευοντας οτι εμεις θα καταρευσουμε στη συνεχεια χανοντας και απο τον βαζελο.
Μεγαλη προσοχη να μην αιφνιδιαστουμε θα μπουν παρα πολυ δυνατα.
Με βαση την εικονα τους φετος δεν τους υπολογιζα καθολου το ειχα γραψει κιολας τελικα ομως φαινεται οτι ειναι οι πιο φρεσκοι απο ολλους και παιζουν στο οριο των δυνατοτητων τους.
Ελπιζω να μας θελει και λιγο η τυχη και η αποκρουση του Γλυκου στο περιστερι να ειναι καλος οιωνος.
Σιγουρα αν δεν μας ειχαν αφαιρεσει τους 3 βαθμους τωρα θα μιλαγαμε διαφορετικα.
Υ.Γ Το ξερω οτι θα φανει καπως αλλα επειδη δεν ειμαι αισιοδοξος λογω των πολλων απουσιων μας θα ελεγα οτι αν δε μπορεσουμε να κερδισουμε τουλαχιστον να μη χασουμε.
Μεγαλη προσοχη στον Μπαραλες ειναι σε παρα πολλη καλη κατασταση.
Θεωρουν οτι αν μας κερδισουν θα παρουν και το καλο εισητηριο πιστευοντας οτι εμεις θα καταρευσουμε στη συνεχεια χανοντας και απο τον βαζελο.
Μεγαλη προσοχη να μην αιφνιδιαστουμε θα μπουν παρα πολυ δυνατα.
Με βαση την εικονα τους φετος δεν τους υπολογιζα καθολου το ειχα γραψει κιολας τελικα ομως φαινεται οτι ειναι οι πιο φρεσκοι απο ολλους και παιζουν στο οριο των δυνατοτητων τους.
Ελπιζω να μας θελει και λιγο η τυχη και η αποκρουση του Γλυκου στο περιστερι να ειναι καλος οιωνος.
Σιγουρα αν δεν μας ειχαν αφαιρεσει τους 3 βαθμους τωρα θα μιλαγαμε διαφορετικα.
Υ.Γ Το ξερω οτι θα φανει καπως αλλα επειδη δεν ειμαι αισιοδοξος λογω των πολλων απουσιων μας θα ελεγα οτι αν δε μπορεσουμε να κερδισουμε τουλαχιστον να μη χασουμε.
Μεγαλη προσοχη στον Μπαραλες ειναι σε παρα πολλη καλη κατασταση.
Επειδή δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν Κυριακή Τετάρτη θα αρχίσουν να δείχνουν πρόβλημα κόπωσης.
Λίγο σοβαροί τα πρώτα λεπτά και μετά θα έχουμε το πάνω χέρι.
Λέω εγώ τώρα...
Λίγο σοβαροί τα πρώτα λεπτά και μετά θα έχουμε το πάνω χέρι.
Λέω εγώ τώρα...
- Sick Bastard
Αυτό έχει να γίνει επί Σάντος, ξέρω γω.Λίγο σοβαροί τα πρώτα λεπτά
Πληγμα ο Βουκιτς αλλα όπως ειπα πριν τα playoff υπαρχει αισιοδοξια παρα το ανελεητο κυνηγητο
Στον τομεα της διαιτησίας σημερα και το Σαββατο αναμενονται σφαγες ανευ προηγουμενου, από την ΠΑΕ δεν περιμενουμε προστασια φετος αλλα από του χρονου θα πρεπει να γινει επιτελους κατι προς αυτή την κατευθυνση
Βεβαια, δεν ανησυχω ουτε για τις απουσιες, ουτε για τους διαιτητες, αρκει να προλάβω να παω στο -γνωστο πλεον-εξοχικο στους Νεους Επιβατες (ρεκόρ 41-4-0 και καμια χαμενη προκριση), ΠΡΙΝ τις 5 που αρχιζει ο αγωνας
Στον τομεα της διαιτησίας σημερα και το Σαββατο αναμενονται σφαγες ανευ προηγουμενου, από την ΠΑΕ δεν περιμενουμε προστασια φετος αλλα από του χρονου θα πρεπει να γινει επιτελους κατι προς αυτή την κατευθυνση
Βεβαια, δεν ανησυχω ουτε για τις απουσιες, ουτε για τους διαιτητες, αρκει να προλάβω να παω στο -γνωστο πλεον-εξοχικο στους Νεους Επιβατες (ρεκόρ 41-4-0 και καμια χαμενη προκριση), ΠΡΙΝ τις 5 που αρχιζει ο αγωνας
- kataramenos5
ΓΧ βαλε Σπυρόπουλο για αρχή.Εκτος αν ο Λινος ειναι όντως ενα Cyborg T-850 όπως φημολογείται και θα αντέξει και για το Σάββατο.
- paokovios1974
Καλος ρε συ Κατ δε λεω και φιλοτιμος αλλα μετα τη λαμψη η καριερα του ακολουθησε πτωτικη πορεια και η τελευταια φορα που τον θυμαμαι να αποδιδει καλα ηταν σε μια συνεντευξη στο κατσε καλαkataramenos5 έγραψε:ΓΧ βαλε Σπυρόπουλο για αρχή.Εκτος αν ο Λινος ειναι όντως ενα Cyborg T-850 όπως φημολογείται και θα αντέξει και για το Σάββατο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Τετ 14 Μάιος 2014, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.