Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Μόλις ειπώθηκε απο βαζελορεπορτερ οτι ο ινσαουραλδε χτύπησε τον κουτρουμπη στη φυσουνα και ο ρέφερι το γράψε στο φύλλο αγωνα
- paokovios1974
?theo86 έγραψε:Μόλις ειπώθηκε απο βαζελορεπορτερ οτι ο ινσαουραλδε χτύπησε τον κουτρουμπη στη φυσουνα και ο ρέφερι το γράψε στο φύλλο αγωνα
- trel@menos
πραγματικα καθρεφτης της διαιτησιας του σημερινου αγωνα η συγκεκριμενη φαση.kastrakis έγραψε:Κουφ@λ@ κορακα ,στον λαιμο να σου κατσει ,ξεφτιλισμενε.Ολο το "παιχνιδι"'του φανηκε στην διπλη φαση στο κεντρο,αμεσως μετα την ισοφαριση που αφησε τον Νατχο να τραβαει τα μαλλια του.Δουλε!
δευτερο ματς στα πλει οφ που μενουμε πισω στο σκορ απο λαθος του κορακα. με την τριπολιτσα ηταν η τρικλοποδια του μπαραλες, σημερα το αουτ του ζεκα.
η διαφορα ποιοτητας αναμεσα στις δυο ομαδες ειναι μεγαλη ακομα και χωρις προπονητη και σημερα αρκουσε για να παρουμε το χ και να λεμε οτι βασει εικονας αγωνα δικαιουμασταν κατι παραπανω.
απο το ημιχρονο ειχα πει για λαζαρ και μολις βγηκε και περασε ο νατχο στο κεντρο ειδαμε λιγο μπαλα.
θα μπορουσαμε να χαμε σημερα 8 βαθμους και να χε τελειωσει το πανηγυρι αλλα...

παμε για το 2/2 με ατρομητο.
ξερει κανεις αν το κεκλισμενων ισχυει απο τωρα η για του χρονου?
δεν καναμε τπτ ισοφαρισαμε την ισοπαλια απλα με αστερα και λιγο ψυχολογια......Τα καμαρια μας ας κοψουν τις δηλωσεις,,,
- buffalobill4
Η διαιτησια μπηκε για να παιξει 50-50. Στην αρχη που οι σπηκερ αναφωνουσαν "τρομερος ρυθμος στο ματς, φασεις εκατερωθεν", δεν εχουν καταλαβει πως με το να αφηνεις να παιζεται το παιχνιδι, αυτοματως αποκτα αυτο το ρυθμο. Αλλα στην Ελλαδα οι διατητες ειναι τσουρ και τσουρ.sourmenetes έγραψε:Αδελφε buffalo για πες μου λιγο για την διαιτησια...
Τωρα, μετα το γκολ του βαζελου, αδικαιολογητα ο διαιτητης αρχισε να σφυριζει τα "ελληνικα" φαουλ (ειδικα αυτα που βαζουν λοκω" τα μπακ δεν τα αντεχω να τα βλεπω). Το χειροτερο ομως ηταν οτι τα σφυριζε 70-30 υπερ του βαζελου.
Το πεναλτι στον Κουλουρη ειναι ΚΑΘΑΡΟ.
Γιατι ομως ρωτας εμενα συγκεκριμενα αδερφε?
- Ekatnetworkltd
Ό σέρβερ τα έχει παίξει ή είσαι εκνευρισμένος;Ρέ φίλε paokovie μην ανχώνεσαι τόσο πολύ και μας πάθει τίποτα!Αφού ξέρεις ότι ο ΠΑΟΚ αδελφέ θα βρεί τον δρόμο του!Σήμερα,αύριο,μεθαύριο κάποια στιγμή θα τον βρεί!Και τότε αγκαλιά μαζι θα πανηγυρίσουμε αυτό που ονειρευόμαστε!paokovios1974 έγραψε:Τα χει παιξει ο σερβερcronos έγραψε:Εντάξει....το εμπεδώσαμε.....![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Κυρ 04 Μάιος 2014, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Και ο νικολακοπουλος ειπε οτι η εφεση θα αποριφθει και θα παραμεινει η τιμωρια
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι ειπες στο ημιχρονο οτι αρχισαμε τις δικαιολογιες...buffalobill4 έγραψε:Η διαιτησια μπηκε για να παιξει 50-50. Στην αρχη που οι σπηκερ αναφωνουσαν "τρομερος ρυθμος στο ματς, φασεις εκατερωθεν", δεν εχουν καταλαβει πως με το να αφηνεις να παιζεται το παιχνιδι, αυτοματως αποκτα αυτο το ρυθμο. Αλλα στην Ελλαδα οι διατητες ειναι τσουρ και τσουρ.sourmenetes έγραψε:Αδελφε buffalo για πες μου λιγο για την διαιτησια...
Τωρα, μετα το γκολ του βαζελου, αδικαιολογητα ο διαιτητης αρχισε να σφυριζει τα "ελληνικα" φαουλ (ειδικα αυτα που βαζουν λοκω" τα μπακ δεν τα αντεχω να τα βλεπω). Το χειροτερο ομως ηταν οτι τα σφυριζε 70-30 υπερ του βαζελου.
Το πεναλτι στον Κουλουρη ειναι ΚΑΘΑΡΟ.
Γιατι ομως ρωτας εμενα συγκεκριμενα αδερφε?
Εκτος απο το πεναλντυ υπαρχει η κιτρινη που δε δινεται στο χουχουμη σε μαρκαρισμα στον νατχο οπως και η φαση μετα το δικο μας γκολ που αντι να δωσει φαουλ του ζεκα στον κατσε αφηνει τον ζεκα να φυγει καιενω τον κοβει ο νατχο καθαρα δινει φαουλ για το βαζελο.
στο γκολ του βαζελου πριν το φαουλ η μπαλα στην πλαγια γραμμή περναει ολη εξω ή σφαλω?
δεν ξερω αλλα νομιζω οτι ο μπουλης μπορει να σκαρφίστηκε καινούργιο πλανο με το να τιμωρηθούν με μειωση βαθμων και ο βαζελος και εμεις για να βγει 1ος ο ατρομητος ή ο αστερας .....

δεν ξερω αλλα νομιζω οτι ο μπουλης μπορει να σκαρφίστηκε καινούργιο πλανο με το να τιμωρηθούν με μειωση βαθμων και ο βαζελος και εμεις για να βγει 1ος ο ατρομητος ή ο αστερας .....

- paokovios1974
Αδερφε εννοειτε απλως η ανυπομονησια μου χτυπαει κοκκινο με 2 χρονια Ιβαν νιωθω οτι κατι μας φρεναρει απο την εκτοξευση και καμια φορα γινομαι λιγοEkatnetworkltd έγραψε:Ό σέρβερ τα έχει παίξει ή είσαι εκνευρισμένος;Ρέ φίλε paokovie μην ανχώνεσαι τόσο πολύ και μας πάθει τίποτα!Αφού ξέρεις ότι ο ΠΑΟΚ αδελφέ θα βρεί τον δρόμο του!Σήμερα,αύριο,μεθαύριο κάποια στιγμή θα την βρεί!Και τίτε αγκαλιά μαζι θα πανηγυρίσουμε αυτό πυ ονειρευόμαστε!paokovios1974 έγραψε:Τα χει παιξει ο σερβερcronos έγραψε:Εντάξει....το εμπεδώσαμε.....![]()
![]()

- buffalobill4
Αδελφε, δεν ειπα τιποτα στο ημιχρονο. Εγω ματς εβλεπα σε καφε.
Τωρα αν λες εσυ οτι εγραψα κατι, καποιος μου εχει κλεψει τον κωδικο
Σε ολα που λες συμφωνω για διατησια
Τωρα αν λες εσυ οτι εγραψα κατι, καποιος μου εχει κλεψει τον κωδικο

Σε ολα που λες συμφωνω για διατησια
- sourmenetes
- Moderator
sorry buffalo Ο black death ητανε που μιλησε για δικαιολογιες..

- paokovios1974
Ειναι και black τα Αβαταρ και των 2 οποτε δεν θελει πολυ 

θα φαμε τωρα αλλες 2-3 αγωνιστικες κ -3 επιπλεον και θα κλαιμε!!! κριμα με τους καφρους!!
οχι Νατχο ,ουτε ολισε μας αξιζει!

Αυτό που με τρελαίνει εμένα είναι ότι αρχίσανε να βάζουν στην ίδια μοίρα τον ΠΑΟΚ και τον παο για τα σημερινά επεισόδια. "Υπότροποι αν χαρακτηριστούν εκτεταμένα" και άλλες π@π@ριές ενώ οι ζέλες είναι αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο και μας πετούσαν ότι έβρισκαν.
Έχω λάθος εικόνα για όσα γίνανε ρε παιδιά; Αυτό είδατε κι εσείς ή βλέπω ότι θέλω;
Έχω λάθος εικόνα για όσα γίνανε ρε παιδιά; Αυτό είδατε κι εσείς ή βλέπω ότι θέλω;