Π.Α.Ο.Κ.-Αστερας Τριπολης,30/4 19:15,NS1
- efthimis_paok
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αστερας Τριπολης,30/4 19:15,NS1
Ωραια συμφωνα με την Ορθοδοξια γιορταζουμε στις 30!
Αργυροι ειμαστε και εμεις....
Αργυροι ειμαστε και εμεις....
- Ekatnetworkltd
Νo 14 ;τι κερδίζω;Φίλε σοβαρά τώρα το είδα ότι τράβηξε το πόδι του!Καλά δεν ντρέπεται λιγάκι;B&W έγραψε:Να κατέβει με τα δεύτερα η ομάδα και σε αυτό και σε όλα τα ματς των Play Off! Δεν πρέπει να ακουμπήσουν ξανά στο σώμα τους την φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. όσοι ήταν στο ΟΑΚΑ το Σαββάτο! Το καλοκαίρι μπούλο!!!!!
ΥΓ: Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όμως.. Τέτοια είναι σε αυτή τη περίπτωση ο παρακάτω κύριος, που δεν πρέπει να ξανακάνει ΟΥΤΕ προπόνηση!
Quiz: Σε ποιόν αναφέρομαι;
Για να δούμε, μπορεί να το βρει κανείς;
- ΑποστόληςΑ
- koylispontios
και εγώ έτσι το βλέπωRizla έγραψε: Το ματς ειναι κομβικης σημασια για το αν θα τερματισουμε πανω απο τον Αστερα στα πλει οφ...
- koylispontios
B&W έγραψε:Να κατέβει με τα δεύτερα η ομάδα και σε αυτό και σε όλα τα ματς των Play Off! Δεν πρέπει να ακουμπήσουν ξανά στο σώμα τους την φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. όσοι ήταν στο ΟΑΚΑ το Σαββάτο! Το καλοκαίρι μπούλο!!!!!
ΥΓ: Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όμως.. Τέτοια είναι σε αυτή τη περίπτωση ο παρακάτω κύριος, που δεν πρέπει να ξανακάνει ΟΥΤΕ προπόνηση!
Quiz: Σε ποιόν αναφέρομαι;
Για να δούμε, μπορεί να το βρει κανείς;

το βρήκα?
- Federacion4
κι ο αγαπημένος σου; τίποτα;;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Αθανασιάδης, Νάτχο και νίκη με 2 γκολ διαφορά.
Τι εννοείς παλίκαρε;
Ντίνος
Με ψηλά τα κεφάλια Ντίνο, εμείς σαν λαός το καθήκον μας το κάναμε.Dinos_Liverpool έγραψε:Χαίρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που αρκετά παιδιά σκέφτονται σωστά.
ΦΥΣΙΚΑ και θα είμαστε στο γήπεδο την Τετάρτη. Με βαριά καρδιά και σκυμμένα τα κεφάλια, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε εκεί. Όχι για μανούρες και μλκς, αλλά για να καταλάβουν όλοι οι ΧΕΣΤΕΣ πόσο πολύ αγαπάμε την ομάδα μας και τι λαό πλήγωσε η λιγοψυχιά τους.
- thanos-xanthi
και απροπονητοι συνεπως με την Τριπολη
οι οποιοι προετοιμαζονται τοσο καιρο και ειναι φρεσκιοι γι αυτο το ματς
πολυ δυσκολο, χαλια το κλιμα
νικη οπως και αν ερθει
οι οποιοι προετοιμαζονται τοσο καιρο και ειναι φρεσκιοι γι αυτο το ματς
πολυ δυσκολο, χαλια το κλιμα
νικη οπως και αν ερθει
- ΑποστόληςΑ
Ο αγαπημένος μου;
Αν έμενα Θεσσαλονίκη πάντως θα πήγαινα στην Τούμπα. Και είμαι σίγουρος ότι θα έβλεπα καλό θέαμα, με πολλές κάθετες του Natkho σε Κλάους, Stoch, Lucas.
Αν έμενα Θεσσαλονίκη πάντως θα πήγαινα στην Τούμπα. Και είμαι σίγουρος ότι θα έβλεπα καλό θέαμα, με πολλές κάθετες του Natkho σε Κλάους, Stoch, Lucas.
- paokovios1974
- john4serres
το ματς θα το παρουν οι Νατχο , Στοχ και Κλαους
πιστευω πως θα κερδισουμε αλλα δυσκολα 2-1 3-2
πιστευω πως θα κερδισουμε αλλα δυσκολα 2-1 3-2
- paokovios1974
Δυστυχως οι φημες παρεμειναν φημες ας ερχοταν αυτος και θα σου λεγα μετα εγω ποιος αναστασιου και ποιος βαζελος, οποτε βολευομαστε με την αγωνια αν μπορουμε να κερδισουμε τον αστερα ερε ΠΑΟΚ μονο εσυ.
- trel@menos
δυσκολο ματς. προβλεπω και γω μια δυσκοιλια νικη με 1-0, 2-1 κτλ.
ελπιζω οι νατχο κλαους να ναι σε καλη μερα τουλαχιστον.
για τον στοχ δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος για τα πλει οφ. απο την στιγμη που δεν ξερει αν θα ναι και του χρονου στην ομαδα και στα πλει οφ παιζονται μελλοντικοι στοχοι δεν πιστευω οτι τον ενδιαφερει και πολυ να σκιστει για αυτα. εννοειται πως ευχομαι να κανω λαθος.
τεσπα, παμε κι ο θεος βοηθος. αν δω πανω απο 10.000 την τεταρτη στο γηπεδο θα εκπλαγω.
ελπιζω οι νατχο κλαους να ναι σε καλη μερα τουλαχιστον.
για τον στοχ δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος για τα πλει οφ. απο την στιγμη που δεν ξερει αν θα ναι και του χρονου στην ομαδα και στα πλει οφ παιζονται μελλοντικοι στοχοι δεν πιστευω οτι τον ενδιαφερει και πολυ να σκιστει για αυτα. εννοειται πως ευχομαι να κανω λαθος.
τεσπα, παμε κι ο θεος βοηθος. αν δω πανω απο 10.000 την τεταρτη στο γηπεδο θα εκπλαγω.
- Dinos_Liverpool
Εννοείται ότι το κάναμε το χρέος μας! Απλώς δεν μπορώ να σφυρίζω κλέφτικα όταν χάνω κάτι που θέλω τόσο πολύ, τόσο άψυχα και τόσο εύκολα! Το "σκυμμένα κεφάλια" πήγαινε αποκλειστικά και μόνο στο πόσο στεναχωρεθήκαμε όλοι μας.dimbar έγραψε:Με ψηλά τα κεφάλια Ντίνο, εμείς σαν λαός το καθήκον μας το κάναμε.Dinos_Liverpool έγραψε:Χαίρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που αρκετά παιδιά σκέφτονται σωστά.
ΦΥΣΙΚΑ και θα είμαστε στο γήπεδο την Τετάρτη. Με βαριά καρδιά και σκυμμένα τα κεφάλια, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε εκεί. Όχι για μανούρες και μλκς, αλλά για να καταλάβουν όλοι οι ΧΕΣΤΕΣ πόσο πολύ αγαπάμε την ομάδα μας και τι λαό πλήγωσε η λιγοψυχιά τους.