88. Κυριάκος Σαββίδης
Re: 88. Κυριάκος Σαββίδης
ελπιζω να μην εχει να κανει με κατι που εμαθα κ εγω κ ειναι ασχημο για την νοοτροπια κ ηλικια του...
-
Μπαρκαρούτσος
Έχει τα φόντα για μεγάλη καριέρα. Όχι καριέρα σε Ατρόμητους και *αλακίες, αλλά βασικός σε ευρωπαϊκή 11άδα του Π.Α.Ο.Κ., εξωτερικό κτλ... 19 είναι, ώριμος φαίνεται, δεν τον φοβάμαι. Μερικούς ποδοσφαιριστές δεν χρειάζεται να τους δεις πολύ, φαίνονται από τον τρόπο τους.
Re: Απ: 88. Κυριάκος Σαββίδης
Δηλαδη;Demir έγραψε:ελπιζω να μην εχει να κανει με κατι που εμαθα κ εγω κ ειναι ασχημο για την νοοτροπια κ ηλικια του...
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το παληκαράκι αυτό ΑΝ βάλει τι κεφάλι κάτω θα δώσει την απάντηση στον οκτάχρονο γιό μου που με ρώτησε "ποιός είναι ο Σαββίδης" οταν του είπα οτι αν θέλει φανέλα φέτος θα πάρει την δικιά του...
- angelheart
- Επικοινωνία:
ΔΕΝ έχει να κάνει με κάτι που "έμαθα" κτλ κτλ.Demir έγραψε:ελπιζω να μην εχει να κανει με κατι που εμαθα κ εγω κ ειναι ασχημο για την νοοτροπια κ ηλικια του...
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ.
Απλά με προπονητή τον Αναστασιάδη, το βλέπω ΚΑΘΑΡΑ στο χέρι του.
Το παιδί αυτό έχει το "πακέτο Αναστασιάδη" και βρίσκεται στον ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη.
-
mbison
Στοιχημα οτι θα κουρευτει πριν το ελατοχωρι. Με τετοια κορδελα στα μαλλια δυσκολο να κρατηθει. Εδω παμπλο κ εγιαλ κουρευτηκαν.
- desperando
- Επικοινωνία:
εισαι απο τους πιο ποιοτηκους ποδοσφαιριστες που εχουν βγαλει οι ακαδημιες μας και αυτο θα πρεπει να το αποδειξεις φετος
εχω τρελαθει με σαββιδη... τον θυμαμαι 1η χρονια του στην κ17 κ δεν εχει καμια μα καμια σχεση...ουτε καν με προπερσυ στην κ20... τοτε αργουσε παρα πολυ...περιτες ενεργειες....ο ιβιτς εκανε φοβερη δουλεια μαζι του...
πλεον παιζει καθετα-γρηγορα,βγαζει σιγουρια.... αλανθαστος
πλεον παιζει καθετα-γρηγορα,βγαζει σιγουρια.... αλανθαστος
Ευχάριστη... Ευχάριστη... Ευχάριστη έκπληξη για μένα.
Μου άρεσε πάρα πολύ!!!
Μου άρεσε πάρα πολύ!!!
Πουλενάρα... Και το λέω εγώ ο στριμμένος που δεν είμαι φαν του να παίζουν οι νέοι μόνο και μόνο επειδη είναι νέοι, αλλά να παίζουν επειδή αξίζουν... Από τους 15 πιτσιρικάδες μας, 2-3 (άντε 4) θα παίξουν μπάλα και ο ενας πιστεύω ότι θα είναι ο Σαββιδης...
Πουλέν... Αρκεί να μην φας τον πρόλογο και κόψεις τα μαλλιά σου και πλακωθεις στις εξομολογήσεις, τις μετάνοιες και τα κομποσχοίνια... Από πουλεν, θα μπεις στη black list... Προσωπική άποψη εκφράζω πάντα...
Πουλέν... Αρκεί να μην φας τον πρόλογο και κόψεις τα μαλλιά σου και πλακωθεις στις εξομολογήσεις, τις μετάνοιες και τα κομποσχοίνια... Από πουλεν, θα μπεις στη black list... Προσωπική άποψη εκφράζω πάντα...
- desperando
- Επικοινωνία:
θα πρεπει να εγκληματισεις για να μμην παιξεις μπαλα στον ΠΑΟΚ.
τεραστιο ταλεντο και πολυ μεγαλη ωριμοτητα για την ηλικια του.
μεγαλη μεταγραφη
τεραστιο ταλεντο και πολυ μεγαλη ωριμοτητα για την ηλικια του.
μεγαλη μεταγραφη
- Ekatnetworkltd
Συμφωνώ. Χθες τον είδα για πρώτη φορά να αγωνίζεται και έπαθα πλάκα. Είναι ήδη καλός (άξιος για να πάρει παιχνίδια ακόμα και ως βασικός φέτος) και έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μεγάλη χαφάρα, με την προυπόθεση να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα από νωρίς.