ΠΑΟΚ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σιχάθηκα, ειλικρινά.
"Π.Α.Ο.Κ. σ'αγαπώ" και μαλακίες τούμπανα! Πού είναι η αγάπη σας ρε τραχανάδες;;; Η αγάπη τελειώνει κάθε Ιούλιο που αγοράζετε το διαρκείας μάλλον...!!!
Είχαμε τον *αλάκα τον Βοσκάκη, είχα και τους προπονητές τους ξερόλες με τις μπυροκοιλιές τριγύρω. Με το παραμικρό κράξιμο, βρίσιμο τη μάνα του Γλύκου, "αδερφή" ο Lucas (πριν το γκολ φυσικά), στραβός ο ένας, γατάκι ο άλλος.. Τα συνθήματα είναι μόνο για ringtone να πουλάμε μούρη στους αρειανούς της παρέας. Στη καλή ενέργεια, χειροκροτάμε εγώ και άλλοι 4 σε όλη τη 5. Ντροπή, υπάρχουν παιδιά εκεί μέσα!
Αν έγραφα δύο ώρες πριν, θα έλεγα κι άλλα.
Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι Κυριακή 4 η ώρα θα βρίζω με τόσο πάθος! Απίστευτος ο Βοσκάκης και ο επόπτης από την μεριά της 5, πνίγει τα offside, πνίγει τα φάουλ εις βάρος μας, κίτρινη στον Κίτσιου (ο οποίος έβγαλε τη μπάλα για fair-play), την κόκκινη στον Vitor ακόμα δεν την κατάλαβα...
Coach, είναι 32,5 χρονών ο Σαλπιγγίδης, όχι 22 τότε που ήσασταν συμπαίχτες.. Ήμαρτον, δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε.. Του έγινε στο α' μια πάσα προωθημένη και λυπήθηκα να τον βλέπω να τρέχει!! Φίλος σου είναι, λυπήσου τον κι εσύ!
Εντάξει, διαβάζω για Γεωργιάδη (το δεξί μπακ) εδώ μέσα και διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ! Δεν με άρεσε ΟΥΤΕ σήμερα. Ας ανοίξει ΠΡΟΠΟτζήδικο, όπως πολλοί πρώην συνάδελφοί του. Ή ας γίνει κι αυτός προπονητής. Έχει το όνομα (και το επίθετο).
"Π.Α.Ο.Κ. σ'αγαπώ" και μαλακίες τούμπανα! Πού είναι η αγάπη σας ρε τραχανάδες;;; Η αγάπη τελειώνει κάθε Ιούλιο που αγοράζετε το διαρκείας μάλλον...!!!
Είχαμε τον *αλάκα τον Βοσκάκη, είχα και τους προπονητές τους ξερόλες με τις μπυροκοιλιές τριγύρω. Με το παραμικρό κράξιμο, βρίσιμο τη μάνα του Γλύκου, "αδερφή" ο Lucas (πριν το γκολ φυσικά), στραβός ο ένας, γατάκι ο άλλος.. Τα συνθήματα είναι μόνο για ringtone να πουλάμε μούρη στους αρειανούς της παρέας. Στη καλή ενέργεια, χειροκροτάμε εγώ και άλλοι 4 σε όλη τη 5. Ντροπή, υπάρχουν παιδιά εκεί μέσα!
Αν έγραφα δύο ώρες πριν, θα έλεγα κι άλλα.
Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι Κυριακή 4 η ώρα θα βρίζω με τόσο πάθος! Απίστευτος ο Βοσκάκης και ο επόπτης από την μεριά της 5, πνίγει τα offside, πνίγει τα φάουλ εις βάρος μας, κίτρινη στον Κίτσιου (ο οποίος έβγαλε τη μπάλα για fair-play), την κόκκινη στον Vitor ακόμα δεν την κατάλαβα...
Coach, είναι 32,5 χρονών ο Σαλπιγγίδης, όχι 22 τότε που ήσασταν συμπαίχτες.. Ήμαρτον, δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε.. Του έγινε στο α' μια πάσα προωθημένη και λυπήθηκα να τον βλέπω να τρέχει!! Φίλος σου είναι, λυπήσου τον κι εσύ!
Εντάξει, διαβάζω για Γεωργιάδη (το δεξί μπακ) εδώ μέσα και διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ! Δεν με άρεσε ΟΥΤΕ σήμερα. Ας ανοίξει ΠΡΟΠΟτζήδικο, όπως πολλοί πρώην συνάδελφοί του. Ή ας γίνει κι αυτός προπονητής. Έχει το όνομα (και το επίθετο).
- desperando
- Επικοινωνία:
οποιος θελει και ξερει μπορει να μου απαντησει στις παρακατω ερωτησεις μου
απο ποτε η απωθηση τιμωρειται με κοκκινη ?
γιατι το θετρο του βουκιτς ειναι κιτρινη και του κοροβεση οχι?
ο κιτσιου γιατι πηρε καρτα?
η νοβα θα μας δειξει επιτελους την φαση της ευκαιριας του χουσεν πριν το 2-1,να δουμε κι ολας αν υπαρχει πεναλτι?
πως ειναι δυνατον στο α΄ημιχρονο να εχω μολις 1 φαουλ κατα αλλα ταυτοχρονα 4 κιτρινες και 1 κοκκινη?
η νοβα θα μας δειξει επιτελους την φαση της ευκαιριας του χουσεν πριν το 2-1,να δουμε κι ολας αν υπαρχει πεναλτι?
πως ειναι δυνατον στο α΄ημιχρονο να εχω μολις 1 φαουλ κατα αλλα ταυτοχρονα 4 κιτρινες και 1 κοκκινη?
- Μπαρκαρούτσος
desperando έγραψε:οποιος θελει και ξερει μπορει να μου απαντησει στις παρακατω ερωτησεις μου
απο ποτε η απωθηση τιμωρειται με κοκκινη ? Από σήμερα
γιατι το θετρο του βουκιτς ειναι κιτρινη και του κοροβεση οχι? Γιατί έτσι.
ο κιτσιου γιατι πηρε καρτα? Γιατί έτσι.
η νοβα θα μας δειξει επιτελους την φαση της ευκαιριας του χουσεν πριν το 2-1,να δουμε κι ολας αν υπαρχει πεναλτι? Τι υπάρχει;
πως ειναι δυνατον στο α΄ημιχρονο να εχω μολις 1 φαουλ κατα αλλα ταυτοχρονα 4 κιτρινες και 1 κοκκινη? Είδες;
- desperando
- Επικοινωνία:
οι ποδοσφαιριστες ειναι οι πιο καλομαθημενοι υπαλληλοι,εκατομυριουχοι σε μεταεφηβικη ηλικια.Ekatnetworkltd έγραψε:Ο γχ του έδωσε όραμα για τις αράχνες ενώ ο HUUB τί όρΑμα του έδωσε;(Και είμαι και Huubόσκηλο)desperando έγραψε:ακριβως ετσι ειναι,αν δεν ηταν ο γχ δεν θα παιρνουσε ο στοχ 5 παικτες και θα εστελνε την μπαλα στις αραχνεςEkatnetworkltd έγραψε:Γιά μένα το γύρισε ο προπονητής και πέστε οτι θέλετε εσείς!
ο στοχ στα δυο τελευταια ματς απεδειξε οτι ο λογος που δεν επαιζε ηταν γιατι δεν γουσταρε τον προπονητη του,ασχετα αν η ομαδα τον πληρωνει ενα σκασμο λεφτα και ειναι υποχρεωμενος να δινει παντα το 100/100.
οσο για το σημερινο,στα δικα μου ματια ειναι εμφανες οτι το παιχνιδι το κερδισε η ποιοτητα και το ταλεντο των ποδοσφαιριστων και κανενας μαστερμαιντ γχ.
Βλεπω αποψεις για απειθαρχια
...... και με διαθεση κριτικης στην ομαδα....
Αν ειναι δυνατον!!!!
Προφανως απο συνοπαδους που ΔΕΝ ηταν στο γηπεδο ή που δεν ειδαν το παιχνιδι.
Πρεπει να δωσουμε συγχαρητηρια στους παικτες που δεν αρχισαν στα σουτια την στημενη αδερφη που ηρθε σημερα στην Τουμπα για να μας τελειωσει.Εγω αν ημουν στην θεση τους ,δεν θα μπορουσα να συγκρατηθω,ειναι σιγουρο.
Επισης ειναι θαυμα πως οι οπαδοι εδειξαν αυτοσυγκρατηση ,καθως το γηπεδο κυριολεκτικα εβραζε απο οργη!!!!
Δεν γινετε αυτο το πραγμα με τους διαφορους εγκληματιες που για να εξυπηρετησουν τα αφεντικα τους θελουν να μας τρελανουν.Οπου δεν πιπτει λογος........
Και μην νομιζετε οτι εδω τελειωσαμε,οποιος θελει μπορει να κανει μια γυρα σε αθηναικα σαιτ,να δει οτι ο Τζαβελας ειναι ο επομενος.Σε σαιτ ιδιοκτησιας Μπομπο,ηδη λενε οτι επρεπε να βγει και σε αυτον κοκκινη!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Αν ειναι δυνατον!!!!
Πρεπει να δωσουμε συγχαρητηρια στους παικτες που δεν αρχισαν στα σουτια την στημενη αδερφη που ηρθε σημερα στην Τουμπα για να μας τελειωσει.Εγω αν ημουν στην θεση τους ,δεν θα μπορουσα να συγκρατηθω,ειναι σιγουρο.
Επισης ειναι θαυμα πως οι οπαδοι εδειξαν αυτοσυγκρατηση ,καθως το γηπεδο κυριολεκτικα εβραζε απο οργη!!!!
Δεν γινετε αυτο το πραγμα με τους διαφορους εγκληματιες που για να εξυπηρετησουν τα αφεντικα τους θελουν να μας τρελανουν.Οπου δεν πιπτει λογος........
Και μην νομιζετε οτι εδω τελειωσαμε,οποιος θελει μπορει να κανει μια γυρα σε αθηναικα σαιτ,να δει οτι ο Τζαβελας ειναι ο επομενος.Σε σαιτ ιδιοκτησιας Μπομπο,ηδη λενε οτι επρεπε να βγει και σε αυτον κοκκινη!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
- Ekatnetworkltd
ΠΑΟΚ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Και η ποιότητα και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών (σωστός)!Και αυτοί οι παράγοντεςdesperando έγραψε: οι ποδοσφαιριστες ειναι οι πιο καλομαθημενοι υπαλληλοι,εκατομυριουχοι σε μεταεφηβικη ηλικια.
ο στοχ στα δυο τελευταια ματς απεδειξε οτι ο λογος που δεν επαιζε ηταν γιατι δεν γουσταρε τον προπονητη του,ασχετα αν η ομαδα τον πληρωνει ενα σκασμο λεφτα και ειναι υποχρεωμενος να δινει παντα το 100/100.
οσο για το σημερινο,στα δικα μου ματια ειναι εμφανες οτι το παιχνιδι το κερδισε η ποιοτητα και το ταλεντο των ποδοσφαιριστων και κανενας μαστερμαιντ γχ.
Ειμαστε στοχοποίημενοι απο το γαβρο σύστημαkastrakis έγραψε:Βλεπω αποψεις για απειθαρχια...... και με διαθεση κριτικης στην ομαδα....
Αν ειναι δυνατον!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Έλα ντε γιατι ; Και η νοβα ειναι προκλητικήdesperando έγραψε:οποιος θελει και ξερει μπορει να μου απαντησει στις παρακατω ερωτησεις μου
Ετσι ακριβωςDC έγραψε:Κριτική στην ομάδα μας που έπαιζε 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο, είχε συντριπτική κατοχή και έκανε αντροπή, δεν θα κάνω, πέραν της πρώτης γκέλας του Γλύκου στο πρωτάθλημα.
ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΗ την ομάδα για την νίκη.
2ος σερί αγώνας που μας στέλνουν στημένο καμικάζι. Όχι απλώς έχουν ενοχληθεί αλλά πλέον φοβούνται.
kastrakis έγραψε:Βλεπω αποψεις για απειθαρχια...... και με διαθεση κριτικης στην ομαδα....
Αν ειναι δυνατον!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
μπραβο ρε φιλε με εβγαλες απο κοπο....
5 φαουλ κατα μας σε ολο το ματς 5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ, 1 ΚΟΚΚΙΝΗ!!!!!
Το ποσο στημενη λουγκρα ηταν ο διαιτητης, με αρεσε το καροτσακι, φανηκε μετα, ουτε 1 σφυριγμα δε πηρε ο πας και μαλιστα οι δικοι μας πεφτανε και εδινε καρτες για φαουλ στους γιαννιωτες.
πρεπει καποια στιγμη και μεις να σταματησουμε να "τα λεμε ολα" συμφωνα με τον νομο γιατι χαιρι δε θα δουμε ποτε.
1 λογος παραπανω τωρα που λεμε ολοι οτι εχουμε πολεμο. συσπηρωση γυρω απο την ομαδα οποιος δεν αντεχει σπιτι του!
-
αυτή η αγριοφωνάρα δικια σου είναι ρε Karl στο 0:55 του πρώτου βίντεου ;;;karl έγραψε:[youtube]AdwZ2Yt82Tk[/youtube]
[youtube]kKR6DX_d6v4[/youtube]

-
Να σημειώσω και κάτι που μου τη σπάει ιδιαιτέρως....
Σχεδόν κανένα site δεν αναφέρεται στη φάση του δήθεν φάουλ του Κίτσιου....η εμείς είμαστε τρελοί, η όλοι έχουν πάρει γραμμή.....
Σχεδόν κανένα site δεν αναφέρεται στη φάση του δήθεν φάουλ του Κίτσιου....η εμείς είμαστε τρελοί, η όλοι έχουν πάρει γραμμή.....
Πάντως σχεδόν όλο το δεύτερο γκολ ανήκει στο Nατxο. Είναι ρε να έχεις εύστροφο μυαλό.
Δείτε που βρίσκεται όταν ξεκινάει η φάση και πως αρχίζει να προωθείται μόλις αντιλαμβάνεται τι πρόκειται να συμβεί.
Αυτός είδε το γκολ κάποια δευτερόλεπτα νωρίτερα από όλους τους υπολοιπους.
Μεγάλη κίνηση!
Δείτε που βρίσκεται όταν ξεκινάει η φάση και πως αρχίζει να προωθείται μόλις αντιλαμβάνεται τι πρόκειται να συμβεί.
Αυτός είδε το γκολ κάποια δευτερόλεπτα νωρίτερα από όλους τους υπολοιπους.
Μεγάλη κίνηση!