Sick Bastard έγραψε:Αυτά τα, ''δεν θα ανέβω'', ''δεν ξέρω'', ''θα δούμε'', ''ξενέρωσα'' και τέτοια κουλά, αφήστε τα.
Ένα πράγμα έχει σημασία.
Γμηστε τον μπούστη τον ολυμπιακό.
Τέλος.
Αυτο ακριβως, και εγω θα ειμαι εκει να τον μαμησουμε μαζι.

Sick Bastard έγραψε:Αυτά τα, ''δεν θα ανέβω'', ''δεν ξέρω'', ''θα δούμε'', ''ξενέρωσα'' και τέτοια κουλά, αφήστε τα.
Ένα πράγμα έχει σημασία.
Γμηστε τον μπούστη τον ολυμπιακό.
Τέλος.
trel@menos έγραψε:Αποφεύγει την τιμωρία έδρας ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός όπως προκύπτει και απο το κατηγορητήριο πιθανότατα γλιτώνει την τιμωρία της έδρας του για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
....
gazzetta
μ αυτους παιζουμε...
πατηστε τους τους γ@μιοληδες.
paokovios1974 έγραψε:Με το κλιμα που επικρατει σημερα στην ομαδα δεν πας πουθενα,η τασεις αυτοκαταστροφικοτητας μας εχουν φτασει στο απογειο τους,γαυρος ο γεωργιαδης χανουμι ο ζαγορ προδοτης ο σαλπι λεζαντας ο Ιβαν λαμογιο ο βρυζας τουριστας ο στεφενς παρεακι η παε μυρωδιας ο τσιστιακοφ κουμπαρος ο πουρλιοτοπουλος βαδιστης ο ιβιτς αρκουδα ο μαντουρο σακατης ο μαρτενς μπεκρης ο στοχ κολοπαιδο ο κυριακοςνα συνεχισω?καρπουζας ο σαντος βενζινας ο κονσεισαο ξενυχτης ο μουσλι αργος ο σορλεν αμπαλος ο σναουτσνερ τσομπανης ο αγγελος γιδοβοσκος ο δωνης"correct".Δεν λεω οτι καποια απο αυτα δεν εχουν δοση αληθειας ισως και να εχουν ισως και οχι η ουσια ειναι οτι παρασυρομενοι οι περισοτεροι απο την παθολογικη μας αγαπη για τον ΠΑΟΚ οταν δεν μας βγαινουν τα αποτελεσματα και κατ επεκταση οταν δεν βλεπουμε τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας επιτιθομαστε στον ιδιο τον ΠΑΟΚ ζητωντας εξιλεωση.Ας ηρεμησουμε λιγο ας τραβηχτουμε λιγο πιο πισω ας αγαπησουμε λιγο την αρωστεια μας ας παρουμε θεση εκει που πραγματικα ανηκουμε...στα τσιμεντα...Γ@μη..ε τον φουστη τον ολυμπιακο ΥΓ ολοι οι χαρακτηρισμοι μεσα σε εισαγωγικα