Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1

Δημοσίευση από obanebane »

Sick Bastard έγραψε:Αυτά τα, ''δεν θα ανέβω'', ''δεν ξέρω'', ''θα δούμε'', ''ξενέρωσα'' και τέτοια κουλά, αφήστε τα.
Ένα πράγμα έχει σημασία.
Γμηστε τον μπούστη τον ολυμπιακό.
Τέλος.

Αυτο ακριβως, και εγω θα ειμαι εκει να τον μαμησουμε μαζι. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Εγώ ένα πράγμα ξέρω...

Το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρό
Στ@ρχιδι@ μου να γράφω τον ολυμπιακό

Γιαυτό ΟΛΟΙ στο ναό αδέρφια

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Αποφεύγει την τιμωρία έδρας ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός όπως προκύπτει και απο το κατηγορητήριο πιθανότατα γλιτώνει την τιμωρία της έδρας του για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
....
gazzetta

μ αυτους παιζουμε...
πατηστε τους τους γ@μιοληδες.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

trel@menos έγραψε:Αποφεύγει την τιμωρία έδρας ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός όπως προκύπτει και απο το κατηγορητήριο πιθανότατα γλιτώνει την τιμωρία της έδρας του για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
....
gazzetta

μ αυτους παιζουμε...
πατηστε τους τους γ@μιοληδες.

:evil: :evil:
ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ναι καλα καλα
αν πεσει κανενας καφες στην τουμπα
2 αγωνιστικες τιμωρια
η παε θα παει στα δικαστηρια αυτον που πεταξε τον καφε
οι γνωστοι -αγνωστοι θα ζητανε μαζικες φυλακισεις οπαδων μας
και η ζωη συνεχιζεται

δεν παει για εσενα αδερφε
την πραγματικοτητα περιγραφω

και ξαναλεω ποσο δινει ο οπαπα για τιμωριμενη τουμπα στον επαναλιπτικο κυπελλου?
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Εριξα πολυ διαβασμα αυτες τις μερες χωρις να γραψω κατι γιατι ημουν μπερδεμενος κ θα εγραφα μπουρδες...

Απλα θελω να ξεσκισουν τον γαυρο.Ας το δουν σαν restart ...Οριστε κινητρο ...

Καντε μου ρε ενα δωρακι για τα γεννεθλια μου...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Με το κλιμα που επικρατει σημερα στην ομαδα δεν πας πουθενα,η τασεις αυτοκαταστροφικοτητας μας εχουν φτασει στο απογειο τους,γαυρος ο γεωργιαδης χανουμι ο ζαγορ προδοτης ο σαλπι λεζαντας ο Ιβαν λαμογιο ο βρυζας τουριστας ο στεφενς παρεακι η παε μυρωδιας ο τσιστιακοφ κουμπαρος ο πουρλιοτοπουλος βαδιστης ο ιβιτς αρκουδα ο μαντουρο σακατης ο μαρτενς μπεκρης ο στοχ κολοπαιδο ο κυριακος :lol: να συνεχισω?καρπουζας ο σαντος βενζινας ο κονσεισαο ξενυχτης ο μουσλι αργος ο σορλεν αμπαλος ο σναουτσνερ τσομπανης ο αγγελος γιδοβοσκος ο δωνης"correct".Δεν λεω οτι καποια απο αυτα δεν εχουν δοση αληθειας ισως και να εχουν ισως και οχι η ουσια ειναι οτι παρασυρομενοι οι περισοτεροι απο την παθολογικη μας αγαπη για τον ΠΑΟΚ οταν δεν μας βγαινουν τα αποτελεσματα και κατ επεκταση οταν δεν βλεπουμε τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας επιτιθομαστε στον ιδιο τον ΠΑΟΚ ζητωντας εξιλεωση.Ας ηρεμησουμε λιγο ας τραβηχτουμε λιγο πιο πισω ας αγαπησουμε λιγο την αρωστεια μας ας παρουμε θεση εκει που πραγματικα ανηκουμε...στα τσιμεντα...Γ@μη..ε τον φουστη τον ολυμπιακο ΥΓ ολοι οι χαρακτηρισμοι μεσα σε εισαγωγικα :mrgreen:
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Δεν εχω καλο προαισθημα για την Κυριακη ελπιζω να μην εχουμε "πανηγυρια"
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ότι και να γίνει,την Κυριακή, 90 λεπτά στήριξη στην ομάδα. Στήριξη και ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.

2 πράγματα.

1) να καταλάβουν, ότι όσο και να μας πολεμούν, όσο και να βάζουμε οι ίδιοι εμπόδια στους εαυτούς μας, η Τούμπα είναι καζάνι. Και αυτό δεν αλλάζει ότι και να γίνεται, ότι και να συμβαίνει. στήριξη μέχρι το 90. δεν έχει διαφορές μεταξύ μας, δεν έχει ονόματα στις φανέλες, δεν έχει ονόματα στον πάγκο. έχει τον ΠΑΟΚ ενάντια στη λέρα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. έχει την υπέρτατη μάχη μας. στο σπίτι μας.

2) μετά τα γεγονότα στο τηγάνι, δεν έχουν για πολύ να μας κάνουν ζημιά ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όσοι είμαστε στο γήπεδο, γιατί το πρωτάθλημα είναι χαμένο, είναι μάχη ψυχολογίας και μόνο. Αν στραβώσει το ματς να είμαστε προσεκτικοί γιατί στο κύπελλο η Τούμπα ΠΡΕΠΕΙ να είναι πάλι γεμάτη.

Δεν έχει υποστηρικτές ή πολέμιους κανενός την Κυριακή. έχει μόνο ΟΠΑΔΟΥΣ του ΠΑΟΚ, ενάντια στο κατεστημένο.

Το μόνο που θυμάμαι απο παιδί μικρό, στα αρκίντια μου να γράφω τον ολυμπιακό.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚπαντου

Δημοσίευση από ΠΑΟΚπαντου »

Ετσι ακριβως.Μη πιαστουμε στη φακα.. μια χαρα προλαβαινουν να μας τιμωρησουν κιολας! ΤΟΥΜΠΑ απο τα παλια θελω και θα γραψει πολλα.. Και κατι αλλο για τα αδερφια που εχουν ξενερωσει με ολο το σεβασμο , τουλαχιστον μη λετε οτι δε θα πατε γηπεδο γιατι εκτος του οτι δημιουργειται κλιμα, ειναι λιγο ειρωνικο για ολα τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ σε ολο το κοσμο που θα ηθελαν να ειναι σε ενα τετοιο αγωνα και να μη μπορουν(οπως εγω) :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Προς παίκτες ΠΑΟΚ,

μετά από το κατόρθωμά σας να διωχθεί ο Στέφενς για να στηριχθούν τα φιλαράκια, που θα κουνούσαν μαντήλι το καλοκαίρι και για να έρθουν επιπλέον φιλαράκια το καλοκαίρι (με Στέφενς κάτι τέτοιο φάνταζε χλωμό)

είναι λαϊκή απαίτηση:

ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ του 6ου Στόλου

δεν θα δεχτούμε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΙΑ, όσοι δεν μπορείτε, καταθέστε τις φανέλες στον φροντιστή και περάστε από το λογιστήριο.
Όμορφα και ΠΑΟΚτσήδικα.

Μόνο ΠΑΟΚ...!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

paokovios1974 έγραψε:Με το κλιμα που επικρατει σημερα στην ομαδα δεν πας πουθενα,η τασεις αυτοκαταστροφικοτητας μας εχουν φτασει στο απογειο τους,γαυρος ο γεωργιαδης χανουμι ο ζαγορ προδοτης ο σαλπι λεζαντας ο Ιβαν λαμογιο ο βρυζας τουριστας ο στεφενς παρεακι η παε μυρωδιας ο τσιστιακοφ κουμπαρος ο πουρλιοτοπουλος βαδιστης ο ιβιτς αρκουδα ο μαντουρο σακατης ο μαρτενς μπεκρης ο στοχ κολοπαιδο ο κυριακος :lol: να συνεχισω?καρπουζας ο σαντος βενζινας ο κονσεισαο ξενυχτης ο μουσλι αργος ο σορλεν αμπαλος ο σναουτσνερ τσομπανης ο αγγελος γιδοβοσκος ο δωνης"correct".Δεν λεω οτι καποια απο αυτα δεν εχουν δοση αληθειας ισως και να εχουν ισως και οχι η ουσια ειναι οτι παρασυρομενοι οι περισοτεροι απο την παθολογικη μας αγαπη για τον ΠΑΟΚ οταν δεν μας βγαινουν τα αποτελεσματα και κατ επεκταση οταν δεν βλεπουμε τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας επιτιθομαστε στον ιδιο τον ΠΑΟΚ ζητωντας εξιλεωση.Ας ηρεμησουμε λιγο ας τραβηχτουμε λιγο πιο πισω ας αγαπησουμε λιγο την αρωστεια μας ας παρουμε θεση εκει που πραγματικα ανηκουμε...στα τσιμεντα...Γ@μη..ε τον φουστη τον ολυμπιακο ΥΓ ολοι οι χαρακτηρισμοι μεσα σε εισαγωγικα :mrgreen:

Απλα θεος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

διαβαζω και ακουω διάφορα τοσες μερες,τοσο καιρο...
δηλωνω λοιπον τα εξης.Θα κανω ο,τι ειναι δυνατον να κανω το ταξιδι ως τη Θεσσαλονικη παρ'οτι ειμαι πολυ μακρυα.Μακαρι να ειχα την τυχη πολλων,να ειμαι μερικα λεπτα ή ωρες αποσταση...

Δεν θα με νοιαζει σε τι αγωνιστικη κατασταση ειναι η ομαδα,δεν θα με νοιαζει εαν θα εχουμε για προπονητη ακομα και τον Χρηστοβασιλη.Δενθα με νοιαζει εαν εχουμε για βασικο ακομα και τον Κουτσομητρα.Δεν θα μου καιγεται καρφι εαν ειμαι αρρωστος,εαν ο Ερμης ειναι αναδρομος, εαν θα ερθει το τελος του κοσμου...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΝΑΟ, ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚ@ΥΛΑ ΜΟΥ!!!
οποιο και αν θα ειναι το αποτελεσμα.Ας μου το ελεγε και απο πριν το μεντιουμ,εγω ξανα εκει θα ημουν...

συγνωμη απο τους συνοπαδους,αλλα ολα τα αλλα μου φαινονται πολυ μικρα μπροστα σε αυτο το συναισθημα...γι'αυτο ειμαι ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Δυστυχως το κλιμα δεν ειναι κ το καλυτερο στις ταξεις των φιλαθλων μιας κ η ρηξη μεταξυ Συνδεσμων-ΠΑΕ ειναι οριστικη κ πριν απο ενα τοσο σημαντικο ματς (για εμενα τουλαχιστον) ειναι ασχημο να φτανουμε την αντιπαραθεση στα ακρα.
+1926 στον απο πανω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”