Απαραδεκτος χουμπ

!!!!!κρατιεμαι τοσο καιρο προσπαθώντας να τον δικαιολογω μεσα στο μυαλο μου,αλλα ο κομπος εχει φτασει στο χτενι.....ειπαμε του παπα να χε$ει....κι εκατσε και ξεκωλι@$τηκε.......ελεος μανα μου....αμα βαριεσαι αμπολα (πυργιωτικο)....μην μας σπας τα νευρα..... Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! ! Ξ Ε Κ Ο Υ Β Α Λ Α (2ο πυργιωτικο στο καπακι!)
λοιπον...
1)εξεθεσαι τον ελ τσακο ο οποιος εδειχνε "λιωμα σε γκρεμο",που λεει κι ο παντελιδης,απο το 1ο ημιχρονο....λογικο...αν σκεφτουμε πως ηρθε χωρις να εχει βγαλει προετοιμασια και τον εκαψε ο χουμπ...
2)κουρασμενη γενικοτερα η ομαδα,δεν λεω φροντισε να την φρεσκαρει την 11αδα,αλλα ρε φιλε το κεντρο ειχε χαθει απο την αρχη του 2ου ημιχρονου....ολοι τα ειχαν παιξει....δεν μπορουσε ενας να κρατησει μπαλα,αν εξεραισουμε ισως τον ναχτο,και με κανει πρωτη αλλαγη στο 80'????????????????????

.....βγαζοντας τον μοναδικο χαφ,μαζι με τον ναχτο, που ειχε δυναμεις,τον κατσε, και αφηνοντας μεσα τον ξεθεωμένο λαζαρ και τον γενικοτερα ξεθεομενο μαντουρο.....
3)αν καταλαβα καλα επαιξε 4-4-2 με σταυρο...........δεν πηγε ασχημα,παραδοξως,αν εκανε νωριτερα στις αλλαγες θα το ειχαμε γλυτωσει το κακο πιστευω....
Φευγω απο τον χουμπ και συνεχιζω κραζοντας τον χουσεν

......ρε φιλε????επαιζε αυτος ο ανθρωπος στον αγιαξ??????????????μακαρι να βελτιωθει,αλλα δεν με πειθει με τιποτα......
και μην ακουσω κανεναν να κραζει τον κιτσιου για το αυτογκολ......ειναι 100000000% του κατσουρανη.......
οταν ακομα κερδιζαμε για MVP αμφιταλαντευομουν αναμεσα σε κιτσιου,κατσε,λαζαρ και σαλπι.....
-ο 1ος εβαλε το αυτογκολ,χωρις να φταει μεν,αλλα MVP και αυτογκολ δεν πανε μαζι...
-ο 2ος μου αρσε...ο χουμπ φρόντισε να τον βγαλει....αυτος ξερει...χαχαχα
-ο 3ος ειχε "πεθανει"¨κυριολεκτικα απο το 60' περιπου....
-ο 4ος βγηκε οταν επρεπε να βγει πιστευω,εχοντας βαλει κι ενα γκολ....
αναμεσα σε κατσε-σαλπι....μαλλον σαλπι.....
RoMaN έγραψε:Χρειαζόμαστε έναν Έλληνα προπονητή, ο οποίος θα γνωρίζει την ελληνική ποδοσφαιρική (και μη) πραγματικότητα και θα μπορεί να διαχειρίζεται τέτοιου είδους εύθραυστα σκορ.
ΔΕΝ υπαρχει "Ελληνας Προπονητης"!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι σαν να λεμε "Αλβανος Τουριστας"!!!!!!!!!!!!!!!
και δεν αστειευομαι!!!!!!!!!!!
Αφιερωμένο στους κράχτες του Huub.