Παναθηναικος- Π.Α.Ο.Κ. 09.02.14 19:30 NS1
Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 09.02.14 19:30 NS1
Εχω 2 ερωτηματικα.
Το πρωτο ειναι ποιος θα παιξει αριστερο μπακ ( δεν ξερω εαν αντεχει 2ο παιχνιδι σε 3 μερες ο γερολινο..)
Και το δευτερο ειναι ποια θα ειναι η 3αδα μας στα χαφ καθως ο μαντουρο απο την μερα που ηρθε δεν εχει σταματησει να παιζει τεταρτη-κυριακη.
Despe o κιτσιου επειδη ακομα μαθαινει.. στο τακτικο κομματι ειναι απαραδεκτος.
Εαν τρως μπαλιες στην πλατη απο πλατανιαδες και εργοτεληδες το φανταζεσαι τι εχει να γινει σε ματς με μεγαλυτερη ενταση-πιεση.
Εγω το ενα απο τα 2 μπακ μου το προτιμω περισσοτερο σωστο αμυντικα - τακτικα.. και ας μην εχει τοσα πολλα ανεβασματα στο δευτερο μισο του γηπεδου.
Το πρωτο ειναι ποιος θα παιξει αριστερο μπακ ( δεν ξερω εαν αντεχει 2ο παιχνιδι σε 3 μερες ο γερολινο..)
Και το δευτερο ειναι ποια θα ειναι η 3αδα μας στα χαφ καθως ο μαντουρο απο την μερα που ηρθε δεν εχει σταματησει να παιζει τεταρτη-κυριακη.
Despe o κιτσιου επειδη ακομα μαθαινει.. στο τακτικο κομματι ειναι απαραδεκτος.
Εαν τρως μπαλιες στην πλατη απο πλατανιαδες και εργοτεληδες το φανταζεσαι τι εχει να γινει σε ματς με μεγαλυτερη ενταση-πιεση.
Εγω το ενα απο τα 2 μπακ μου το προτιμω περισσοτερο σωστο αμυντικα - τακτικα.. και ας μην εχει τοσα πολλα ανεβασματα στο δευτερο μισο του γηπεδου.
προφανως και ειναι εντολες ντεσπε....εν ωρα αγωνα εχει φαει κραξιμο γιατι δεν ανεβαινει...αλλα οι λαθος τοποθετησεις ειναι αλλο
παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ.μαγκες κρατηστε χαμηλα την μπαλα γιατι σε περιπτωση στραβοπατηματος θα γκρινιαζουμε παλι.ειναι πολυ δυνατοι στην εδρα τους!! 

- Μπαρκαρούτσος
Ναι, συνεπλήρωσε κάρτες.john4serres έγραψε:γιατι οχι αθανασιαδης βασικος ?
ειναι τιμωρημενος ?
Συμφωνώ. Με τα λάθη του θα μάθει. Και αν δεν αγωνιστεί, δεν θα μάθει. Υπομονή, ούτε πρωτάθλημα κυνηγάμε φέτος, ούτε τίποτα. Στους αγώνες με γαύρο και Benfica λογικά θα βρίσκεται πάγκο, γι'αυτόν τον λόγο ακριβώς.desperando έγραψε:διαβαζω και ακουω συνεχεια να λενε για τον κιτσιου και οτι ειναι προβλημα που ανεβαινει ψηλα και ολα αυτα που εχουν γραφτει και εδω μεσα.
και ρωταω... ο κιτσιου απο μονος του ανεβαινει συνεχεια ψηλα?
δηλαδη οι εντολες του ειναι να μην περναει την σεντρα και αυτος κανει του κεφαλιου του.
δηλαδη για να καταλαβω...πως μπορουμε και κανουμε κριτικη για τακτικα θεματα οταν δεν γνωριζουμε καν ποιες ειναι οι εντολες του προπονητη?ενος προπονητη που οι γνωσεις του πανω στο ποδοσφαιρο ξεπερναν κατα πολυ τις γνωσεις ολων των ΠΑΟΚτσιδων μαζι.
- desperando
- Επικοινωνία:
το ποιντ μου ειναι οτι εχουμε το προβλημα εμεις οι οπαδοι να υπερτιμουμε τις ικανοτητες μας στο να κρινουμε εναν ποδοσφαιρικο αγωνα.
οσο για τις αμυντικες τοποθετισεις του παικτη και τις μπαλιες που τρωει στην πλατη του,το μονο ευκολο για εναν παικτη και εναν προπονητη ειναι να σησει την ομαδα οπως ο σαντος 15 μετρα απο την εστεια και δεν περναει τιποτα.
εγω οσες φορες ειδα τον στεφενς να κραζει τον μικρο ηταν για θεματα στην επιθεση και οχι για τα αμυντικα προβληματα του
οσο για τις αμυντικες τοποθετισεις του παικτη και τις μπαλιες που τρωει στην πλατη του,το μονο ευκολο για εναν παικτη και εναν προπονητη ειναι να σησει την ομαδα οπως ο σαντος 15 μετρα απο την εστεια και δεν περναει τιποτα.
εγω οσες φορες ειδα τον στεφενς να κραζει τον μικρο ηταν για θεματα στην επιθεση και οχι για τα αμυντικα προβληματα του
Αδερφέ Mpoz, εδώ
Βαθμολογικά δεν θα έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά η νίκη μας θα είναι επιβεβαίωση της ανωτερότητάς μας, θα ενισχύσει την ενότητα, τον ενθουσιασμό και την τάση επιστροφής όλων των παοκτσήδων στην Τούμπα και θα αποτρέψει μια εκ νέου γενικευμένη επίθεση του γνωστού συναπαντήματος κατά προέδρου, προπονητή, παικτών κτλ
διαφωνώ. Σε σχέση με εμάς, φέτος δεν είναι δυνατοί ούτε στην έδρα τους ούτε σε άλλον πλανήτη. Είναι για τον π#@!σο και αυτό αξίζει να πάρουν. Αν δεν τους κερδίσουμε, προσωπικά θα το θεωρήσω αποτυχία....ειναι πολυ δυνατοι στην εδρα τους...
Βαθμολογικά δεν θα έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά η νίκη μας θα είναι επιβεβαίωση της ανωτερότητάς μας, θα ενισχύσει την ενότητα, τον ενθουσιασμό και την τάση επιστροφής όλων των παοκτσήδων στην Τούμπα και θα αποτρέψει μια εκ νέου γενικευμένη επίθεση του γνωστού συναπαντήματος κατά προέδρου, προπονητή, παικτών κτλ
- trel@menos
ψιλοαδιαφορο για μας το ματς αλλα νομιζω θα ναι σημαντικο διπλο οχι τοσο για τους 3 βαθμους οσο για το οτι ξεκαθαριζεις σε ολους οτι θα εισαι εσυ αυτος που θα παιξει τσ λ τον αυγουστο και κανεις αλλος ωστε να μην τους μπαινουν δευτερες σκεψεις. επισης ζοριζεις και τον βαζελο σε οτι αφορα τη συμμετοχη στα πλει οφ καθως αμα παρει και κανα διπλο ο πανθρακας στον οφη ειναι ζορικα μετα.
Ο βαζελος είναι ίσως στην χειρότερη φάση της ιστορίας του αλλά και εμείς δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Έχουν αρκετούς πιτσιρικάδες που θα ενθουσιαστουν αν δεν μπούμε δυνατά και θα παίξουν με πάθος. Είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα γιατί όταν παίζεις με το βαζελο δε μπορεί να είσαι αδιάφορος. Πιστεύω στο διπλό.1-3 

- desperando
- Επικοινωνία:
ολοι θα πρεπει να εχουν στο πισω μερος του μυαλου τους οτι ο γαυρος κερδισε μεσα στην λεωφορο απο καθαρι τυχη με γκολ στο 90΄
desperando έγραψε:ολοι θα πρεπει να εχουν στο πισω μερος του μυαλου τους οτι ο γαυρος κερδισε μεσα στην λεωφορο απο καθαρι τυχη με γκολ στο 90΄
αυτο ηθελα να σου πω αδερφε οθιν!Othin έγραψε:Αδερφέ Mpoz, εδώδιαφωνώ. Σε σχέση με εμάς, φέτος δεν είναι δυνατοί ούτε στην έδρα τους ούτε σε άλλον πλανήτη. Είναι για τον π#@!σο και αυτό αξίζει να πάρουν. Αν δεν τους κερδίσουμε, προσωπικά θα το θεωρήσω αποτυχία....ειναι πολυ δυνατοι στην εδρα τους...
Ο βαζελος μπορει να ειναι μια κλαση κατωτερος απο εμας αλλα οποιος πιστευει οτι ειναι "κακη" ομαδα ειναι αφελης. (για τα ελληνικά επίπεδα φυσικά...)
Γι αυτό και άλλωστε είναι και καλό και ενδιαφέρον τεστ για εμάς.
Γι αυτό και άλλωστε είναι και καλό και ενδιαφέρον τεστ για εμάς.
Εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι: βαθμολογικά, αγωνιστικα και ψυχολογικά.
Είναι παιχνίδι όπου πραγματικά θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.
Καλές οι τεσσάρες και πεντάρες - αλλα όπως και να το κάνουμε: με τι αντιπαλους παίζαμε τον τελευταίο μηνά;
Από ψυχολογία τη να αντλήσεις; Το ανάστημα των τελευταίων μας αντιπαλων δε προσφέρεται και για πολλά.
Είναι καλή συγκυρία πάντως που παίζουμε με βάζελο τώρα. Εν όψει Μπενφίκα η ομάδα αλλα και ο κόσμος χρειάζεται επιτακτικά μια αναμέτρηση που πέραν των βαθμών έχει και μια αίγλη γοήτρου και ιστορίας.
Επειδή γράφτηκαν κάποια κάποια για Κίτσιου και Lazar: Οποιες αδυναμίες και αν έχουν (οι γνωστες) εγώ τους θεωρώ παίκτες με προσωπικότητα. Παίκτες που στόφα για τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια - στα οποια για αυτούς λειτουργούν καλά οι δικλείδες ασφαλειας παίζοντας και με μεγάλο πάθος αλλα και με μεγάλη τακτική αυτοσυγκέντρωση.
Δείτε ξανά τον αγώνα εκτος έδρας με τη Schalke - αγώνας όπου παιζόντουσαν παρα μα παρα πολλά: Μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και να ανταποκριθούν στις περιστάσεις του αγώνα; Μια χαρά! Τους εμπιστεύομαι.
Και δεν ήταν οι μονοι βεβαια. - Tο είδα με τα ματια μου.
Είναι παιχνίδι όπου πραγματικά θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.
Καλές οι τεσσάρες και πεντάρες - αλλα όπως και να το κάνουμε: με τι αντιπαλους παίζαμε τον τελευταίο μηνά;
Από ψυχολογία τη να αντλήσεις; Το ανάστημα των τελευταίων μας αντιπαλων δε προσφέρεται και για πολλά.
Είναι καλή συγκυρία πάντως που παίζουμε με βάζελο τώρα. Εν όψει Μπενφίκα η ομάδα αλλα και ο κόσμος χρειάζεται επιτακτικά μια αναμέτρηση που πέραν των βαθμών έχει και μια αίγλη γοήτρου και ιστορίας.
Επειδή γράφτηκαν κάποια κάποια για Κίτσιου και Lazar: Οποιες αδυναμίες και αν έχουν (οι γνωστες) εγώ τους θεωρώ παίκτες με προσωπικότητα. Παίκτες που στόφα για τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια - στα οποια για αυτούς λειτουργούν καλά οι δικλείδες ασφαλειας παίζοντας και με μεγάλο πάθος αλλα και με μεγάλη τακτική αυτοσυγκέντρωση.
Δείτε ξανά τον αγώνα εκτος έδρας με τη Schalke - αγώνας όπου παιζόντουσαν παρα μα παρα πολλά: Μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και να ανταποκριθούν στις περιστάσεις του αγώνα; Μια χαρά! Τους εμπιστεύομαι.
Και δεν ήταν οι μονοι βεβαια. - Tο είδα με τα ματια μου.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 09.02.14 19:30 NS1
Κάποτε για πολλα χρονια αυτές τις τεσσάρες η πεντάρες δεν τις ρίχναμε ποτε έστω και σε ομάδες τύπου ΟΦΗ
eorptol - Έχεις απόλυτα δίκαιο. Δε θέλω σε καμια περίπτωση να μειώσω τη σημασία τέτοιων εμφανίσεων.
Απλά ήθελα να τονίσω ότι εν όψει Μπενφίκα μας κάνει καλο know να παίξουμε με βάζελο.
Απλά ήθελα να τονίσω ότι εν όψει Μπενφίκα μας κάνει καλο know να παίξουμε με βάζελο.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 09.02.14 19:30 NS1
Συμφωνω απλα θελω να μην υποτιμάμε αυτές τις νίκες,ούτε φυσικα να τις υπερτιμαμε ειναι σημαντικές αλλα οχι σπουδαίες νίκες ,αυτές μας περιμένουν στο άμεσο μέλλον