Αφου θα παιξουμε cl γιατι να φυγεις!!!
εξασφαλισμενα εσοδα δεν εχεις αν δεν μπεις ομιλουςCCCP έγραψε:Φυσικα και πρεπει να ριξεις λεφτα αν θες παικταραδες. Απλα στο σημειο που βρισκομαστε δεν εχεις περιθώρια να ρισκαρεις. (οχι δεν εννοώ οτι ο παικτης ειναι αγνωστη ποσότητα.) Δεν εχουμε μεγαλα εξασφαλισμενα εσοδα ακομα.
Επισης διαφωνω οτι επηρεάζει το χτισιμο της ομαδας για του χρονου. Τιποτα δεν θα επηρεασει αν απλα φυγει το καλοκαιρι.
Εαν εχει η ομαδα τον πρωτο λογο τοτε δεν μπορεις να πεις οτι ο παικτης σε "χρησιμοποιεί".
Εχεις την ευκαιρια να δεις αν ενας πολυ ακριβος παικτης πραγματικα ΑΞΙΖΕΙ αυτα που λεγεται οτι αξιζει. Δεν εχουμε τιποτα να χασουμε. Τι διαφορα σου κανει αν τον παικτη τον αγορασουμε τωρα η το καλοκαιρι.
Μπορεις να πεις οτι περνουν παικτη μονο για 6 μηνες χωρις σκοπο να τον αγορασουν στο τελος αλλα εμενα δεν μου εχουν δηξει οτι σκεφτονται ετσι και οτι πετανε λεφτα για να πουν οτι κατι εκαναν.
Μπράβο!αυτο και τέλος...δεν το πιστεύω οτι αρχισε γκρίνια...πραγματικά.CCCP έγραψε:Εαν ο παικτης βγει ΤΟΣΟ παικταρας που δεν εχουμε τα λεφτα που θα δωσει ομαδα απο αλλου, τι ειχες τι εχασες. Δεν ειναι κακο να δοκιμασεις.
Στο τελος της χρονιας θα ξερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι αξιζει ο παικτης ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, και ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις.
Ναι, υπαρχουν και καλυτερα deal, αλλα αν δε δεχωταν ο παικτης και μονο ετσι ερχοταν?
Επρεπε να πουμε οχι? Και γιατι να πουμε οχι? Τι εχουμε να χασουμε?
Μπράβο!αυτο και τέλος...δεν το πιστεύω οτι αρχισε γκρίνια...πραγματικά.CCCP έγραψε:Εαν ο παικτης βγει ΤΟΣΟ παικταρας που δεν εχουμε τα λεφτα που θα δωσει ομαδα απο αλλου, τι ειχες τι εχασες. Δεν ειναι κακο να δοκιμασεις.
Στο τελος της χρονιας θα ξερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι αξιζει ο παικτης ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, και ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις.
Ναι, υπαρχουν και καλυτερα deal, αλλα αν δε δεχωταν ο παικτης και μονο ετσι ερχοταν?
Επρεπε να πουμε οχι? Και γιατι να πουμε οχι? Τι εχουμε να χασουμε?
Ναι ρε μαρλευ εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι στην ουσια μου λες οτι πρεπει να χαλαστω για αυτη τη συμφωνια.marley 4 έγραψε:CCCP έγραψε:Φυσικα και πρεπει να ριξεις λεφτα αν θες παικταραδες. Απλα στο σημειο που βρισκομαστε δεν εχεις περιθώρια να ρισκαρεις. (οχι δεν εννοώ οτι ο παικτης ειναι αγνωστη ποσότητα.) Δεν εχουμε μεγαλα εξασφαλισμενα εσοδα ακομα.
Επισης διαφωνω οτι επηρεάζει το χτισιμο της ομαδας για του χρονου. Τιποτα δεν θα επηρεασει αν απλα φυγει το καλοκαιρι.
Εαν εχει η ομαδα τον πρωτο λογο τοτε δεν μπορεις να πεις οτι ο παικτης σε "χρησιμοποιεί".
Εχεις την ευκαιρια να δεις αν ενας πολυ ακριβος παικτης πραγματικα ΑΞΙΖΕΙ αυτα που λεγεται οτι αξιζει. Δεν εχουμε τιποτα να χασουμε. Τι διαφορα σου κανει αν τον παικτη τον αγορασουμε τωρα η το καλοκαιρι.
Μπορεις να πεις οτι περνουν παικτη μονο για 6 μηνες χωρις σκοπο να τον αγορασουν στο τελος αλλα εμενα δεν μου εχουν δηξει οτι σκεφτονται ετσι και οτι πετανε λεφτα για να πουν οτι κατι εκαναν.
εξασφαλισμενα εσοδα δεν εχεις αν δεν μπεις ομιλους
καποια στιγμη θα δωσεις χρηματα για να τα καταφερεις δεν υπαρχει αλλος δρομος
δεν καταλαβαινεις οτι ο ορος ειναι τυπικος να χαμε να λεγαμε ειναι
μην μετρας τον ναχτο σαν ενα απλο παιχτη
πριν 5 μερες θα ηταν μελος της μιλαν αλλα πηραν εσιεν
ο ναχτο ειναι για μεγαλα πραγματα και το ξερει
ειχε περσι 10 εκ προταση η ρουμπιν και εδωσε ακυρο
απλα ο ιδιος ο ναχτο με το πλεονεκτημα της ελευθεριας θα ψαξει ομαδα το καλοκαιρι
CCCP έγραψε:
Ναι ρε μαρλευ εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι στην ουσια μου λες οτι πρεπει να χαλαστω για αυτη τη συμφωνια.
Κι εγω δεν βλεπω γιατι να χαλαστω? Καταρχην ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι κατι που προέκυψε εξτρα εκτος σχεδιασμου. Πρεπει να κλαψω δηλαδη? Να μαθετε να μην ετοιμάζεστε για πανηγυργια και μετα χαλιεστε επιδη δεν εκατσε αυτο που περιμενατε, τι να σου πω.
Εγω δεν προκειτε να χαλαστω συγνωμη κι ολας