Πανιωνιος-Π.Α.Ο.Κ. 18/1-19:30,NS2
- GiorgosAtha
Re: Πανιωνιος-Π.Α.Ο.Κ. 18/1-19:30,NS2
Αδερφέ Othin και εμένα απίστευτο μου φάνηκε και γι αυτό παρέθεσα και το link... Όπως και να έχει εγώ θα πάω! 

Κ εγω το ιδιο διαβασα κ δεν ειναι καθολου ανυποστατο εκτος της χαλκιδας εχω την εντυπωση οτι ειχαμε θεμα κ με κατι χανουμια εδω πανω απλα της χαλκιδας πηρε μεγαλυτερες διαστασεις
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Ekatnetworkltd
Ένα απο τα συμαντικότερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην πορεία του σε αυτό το πρωτάθλημα!Πιστέυω σε νίκη με πιο Πειστικό τρόπο από το μάτς με τον παναιτωλικό!Ισως αρχίζει η ομάδα να ανεβαίνει ώστε να φτάση το φλεβάρη σε επιθυμητά επίπαδα απόδωσης!Αν και θεωρώ οτι το αυριανό ματς είναι πιο δύσκολο απο το ματς που μας πέρασε και που γκρινιάξαμε!Έχουμε τώρα και καλύτερο Μαντούρο και Μαρτενς!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ξερουμε τιμες εισητηριων?
ΠΙστευω εθκολα η δυσκολα θα το παρουμε το ματσακι αν κ ο Πανιωνιος οπως τον ειδα με βαζελο ηταν αρκετα καλος στο β ημιχρονο.Οπως και να χει απο εμας εξαρταται.
ΠΙστευω εθκολα η δυσκολα θα το παρουμε το ματσακι αν κ ο Πανιωνιος οπως τον ειδα με βαζελο ηταν αρκετα καλος στο β ημιχρονο.Οπως και να χει απο εμας εξαρταται.
- ΑποστόληςΑ
Ο Μάνταλος με Πανιώνιο
17 Ιαν 2014 10:46, Από PAOK24
Ο Σταύρος Μάνταλος θα είναι ο "άρχοντας" της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανιώνιο.
Ο διαιτητής από τη Καβάλα θα έχει βοηθούς τους κ.κ. Δημητριάδη, Φαντόπουλο, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Τριτσώνης.
17 Ιαν 2014 10:46, Από PAOK24
Ο Σταύρος Μάνταλος θα είναι ο "άρχοντας" της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανιώνιο.
Ο διαιτητής από τη Καβάλα θα έχει βοηθούς τους κ.κ. Δημητριάδη, Φαντόπουλο, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Τριτσώνης.
- ΑποστόληςΑ
Είχε βγει μια ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ή ΝΈΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, θα σε γελάσω) που μιλούσε για 10,00 € στην Θ8α.marcusm έγραψε:Ξερουμε τιμες εισητηριων?
Βρε,καλως τον συνομιλητη του Μαρινακη!
Καιρο ειχαμε να τον δουμε....

Καιρο ειχαμε να τον δουμε....

εντάξει. μετά την υπουργική απόφαση, ήρθε ο μάνταλος. οκ. το πιάσαμε το υπονοούμενο........

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Σταύρος Μάνταλος θα είναι ο "άρχοντας" της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανιώνιο
Αυτος ηταν ο φετινος "τυχερος" .....

Με ένα μάνταλο, εε...ζμπάρο δυο τρυγόνια...και πονταλάκια ο υποτακτικός και να καλυφθεί η απώλεια της προηγούμενης αγωνιστικής...
αυτός δεν είναι που κλαιγόταν επειδή δεν μπόρεσε να σπρώξει το στόλο στο κεκλεισμένων με τα ελικόπτερα;
αυτός δεν είναι που καθάρισε φέτος για τη ΔΕΚΟ με την τρίπολη;
αυτός δεν είναι που έφτιαχνε το φακό οράσεώς του στο χέρι του Μπούρμπου στο 1-1 με ΟΦΗ;
Αρχίζω να έχω αμφιβολίες ακόμα και για το εάν θα αντιδράσει η ΠΑΕ όταν δει να ορίζεται ως διαιτητής ο μπαρμπα Σάββας ο ίδιος...
αυτός δεν είναι που κλαιγόταν επειδή δεν μπόρεσε να σπρώξει το στόλο στο κεκλεισμένων με τα ελικόπτερα;
αυτός δεν είναι που καθάρισε φέτος για τη ΔΕΚΟ με την τρίπολη;
αυτός δεν είναι που έφτιαχνε το φακό οράσεώς του στο χέρι του Μπούρμπου στο 1-1 με ΟΦΗ;
Αρχίζω να έχω αμφιβολίες ακόμα και για το εάν θα αντιδράσει η ΠΑΕ όταν δει να ορίζεται ως διαιτητής ο μπαρμπα Σάββας ο ίδιος...

ε καλα...
εσύ φέρνεις ΜΑντούρο και ΜΑρτενς και αμέσως σου απαντάνε με ΜΑνταλο.....

εσύ φέρνεις ΜΑντούρο και ΜΑρτενς και αμέσως σου απαντάνε με ΜΑνταλο.....

Η παρουσια Μανταλου στο ματς με το υποκαταστημα της Νεας Σμυρνης μπορει να οδηγησει σε τετοιες σκηνες το βραδυ μετα το ματς....

Παρεπιπτόντως, πριν 3-4 χρόνια, όλοι θα θυμάστε το πεντακάθαρο γκολ του Βιειρίνια που είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ μετά από απόκρουση του τερματοφυλακα..
οου γες///
εκει στην παε οποτε βαζετε βιδεακι που σκοραρουν κατα βουληση τα καμαρια μας στις προπονησεις....για να βαλουμε γκολ πρεπει να κανουμε πολλαπλες αιτησεις και σε περιοδο απεργιων για να βαλουμε....προσοχη προσοχη///
ΑΝ παιξει ο Μαρτενς και βαλει γκολ ο σαλπι και ο κλαους....ισως να παρουμε φορ το καλοκαιρι

εκει στην παε οποτε βαζετε βιδεακι που σκοραρουν κατα βουληση τα καμαρια μας στις προπονησεις....για να βαλουμε γκολ πρεπει να κανουμε πολλαπλες αιτησεις και σε περιοδο απεργιων για να βαλουμε....προσοχη προσοχη///
ΑΝ παιξει ο Μαρτενς και βαλει γκολ ο σαλπι και ο κλαους....ισως να παρουμε φορ το καλοκαιρι