sourmenetes έγραψε:Σκατα μαγκα αναφερεσαι στον ιβαν???
''Σκάστα μάγκα'' λέει σούρμε!
ψυχραιμία!
niks έγραψε:CCCP έγραψε:Ο Βαζελος πηρε πρωταθλημα με Τζιλμπερτο Σιλβα, Κατσουρανη, Καραγκουνη, Σισσε, Λετο, Σαλπι
Εχεις Τζιλμπερτο Σιλβα? Εχεις καλο Κατσουρανη στο κεντρο?, Εχεις Καρακγουνη? Εχεις Λετο εκεινης της χρονιας.
Αν εχεις Σισσε δε θα ρωτησω, θα γκρεμιστει τιποτα απο τα γελια.
ακομα το πληρωνει
και θα το πληρωνει για πολυ ακομα
dimbar έγραψε:sourmenetes έγραψε:Σκατα μαγκα αναφερεσαι στον ιβαν???
''Σκάστα μάγκα'' λέει σούρμε!
ψυχραιμία!
desperando έγραψε:άντε βγείτε και ξεσαλώσει για τα ματάκια από την παιανία,τους ευαγγελιστες και το παιδί με τα τατουάζ.για τον αγαπημένο της κερκίδας ( λινό) που έδωσε το ματς στα παιδιά του 6ου στόλου δεν πρόκειται να πούμε τίποτα.με τον σημερινό λινό και 10 παικταράδες να χαμε πάλι ντόρτια θα τρώγαμε.
σόρρυ λινό αλλά μετά το σημερινό τα συναίσθηματα μου για σένα άλλαξαν
το πιο σημαντικο νομιζω. ολοι σκασμενοι ειμαστε αλλα ψυχραιμια. δυστυχως και απο τετοιες ηττες θα μαθουμε.Dinos_Liverpool έγραψε:Άψυχοι, ανύπαρκτοι, γατάκια! ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!
Να έβλεπα πάθος και ας έχανα ρε πστμ, γ@μώ τον μπελά μου και τα κουταβάκια μου μέσα... Γιατί ρε, τέτοιο σκορποχώρι;
100% λάθος στήσιμο από τον προπονητή, καμία ενέργεια για να διορθωθεί το κενό από τα αριστερά που το έβλεπαν και νήπια με το γήπεδο να γέρνει μονόμπαντα, λάθος σύστημα, λάθος όλα...
Οφείλουμε να το διαχειριστούμε ψύχραιμα... όσο και πονάμε σήμερα. Δεν έχασε κανείς άλλος... η ομάδα μας έχασε, δυστυχώς δικαιότατα. Διασυρμός! Σκ@τ@ η βδομάδα ολόκληρη...
Α, ρε ΠΑΟΚ!