Π.Α.Ο.Κ-Μακάμπι Χάιφα, 3-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Χακόμπο
12
17%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λίνο
8
11%
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
8
11%
Τζιόλης
1
1%
Λάζαρ
5
7%
Νίνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λούκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στοχ
8
11%
Σαλπιγγίδης
28
39%
Βούκιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
1
1%
Λόρενς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 71

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Π.Α.Ο.Κ-Μακάμπι Χάιφα, 3-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Photis »

desperando έγραψε:
από sourmenetes » Πέμ Οκτ 24, 2013 7:57 pm

Καθηστε ρε μαγκες γιατι παλι κραζετε.
Λογικο να εχεις αναμπουμπουλα ετσι που πηγε το ματς.Απο γκολ που προερχεται απο φαουλ στον κατσουρ και απο γκολ στην κοντρα που δε μας δοθηκε πεναλντυ τρως 2γκολ.

ΑΜΑΝ ΠΙΑ....]
sorry σουρμε αλλα ουτε φαουλ ηταν αυτο στον κατσουρ (βεβαια εδω στο ελλαντα εχουμε συνηθισει οταν ενας αμυντικος χανει την μπαλα να βουταει και να παιρνει το φαουλ)αλλα ουτε και πεναλτι στον κλαους αφου αυτος αρχισε να πεφτει πριν τον βρει ο τερμας και στο τελος βρηκε αυτος τον τερμα και οχι ο τερμας τον κλαους.

δεν με πειραζει το να μην παιξει η ομαδα καλα σε καποια παιχνιδια,εξαλλου ο αθλητισμος και το ποδοσφαιρο ετσι ειναι σε καποια ματς δεν θα εισαι τοσο καλος.με αυτο που εχω ομως μεγαλο προβλημα ειναι η απειθαρχια.και αυτο ειναι κατι το οποιο μπορει να μας πει πολλα για την ομαδα.
ειναι κακο να βλεπεις μια ομαδα με τοσο μεγαλη ελλειψη συγκεντρωσης και εν μερη για μενα ειναι λογικο οτι συμβαινει αφου στην ομαδα οι περισσοτεροι θεωρουν τους εαυτους τους βασικους και αναντικαταστατους.
οταν ο προπονητης εχει ακυρωσει την μιση ομαδα,η αλλη μιση θα ειναι στα αρχιδι@ της.
οταν θα δω οτι η ομαδα θα εχει την πειθαρχια που ειχε η ομαδα του σαντος τοτε θα ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα θα καταφερει πολλα.
Ακόμα ένας που δυστυχώς συμφωνεί μαζί μου.
:pano:
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Ψήφισα Λίνο , γιατί από το δικό του μαγικό πόδι μπήκαν τα 2 γκολ. Επίσης ήταν ο πιο σταθερός της άμυνας σήμερα και κάποια στίγμη που χρειάστηκε ένα διώξιμο αλά "Τσιρίλο" το έκανε...Δεν θέλω να ακούω γκρίνιες διότι τα 2 γκολ τα έφαγες από ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ λάθη και όχι ομαδικά...Η ομάδα μια χαρά έπαιξε και το γεγονός ότι δέχεται γκολ εύκολα για μένα οφείλεται στο ότι καθαρά αμυντικά προσφέρουν μόνο οι 2 χαφ(Λάζαρ και Τζιόλης)...Τα άλλα χαφ είναι επιθετικογενή...Επιτέλους έχω προπονητή που κερδίζει 3-2 και δεν βάζει αμυντικό αλλά επιθετικό (Βούκιτς)...Όσο για τον Κλάους μπορεί επιθετικά να ήταν ανύπαρκτος , αλλά αμυντικά μάρκαρε σωστά και σε όλο το γήπεδο(Σκυλί)...Ο κοντός αυτός είναι , τέτοια γκολ βάζει και ήταν πολύ καλός σήμερα...Για 3ο παιχνίδι κορυφή και ο Χακόμπο , αν και το 2ο το έφαγε άγαλμα...Είναι σε άνοδο...Ο Λόυκας έφαγε πάγκο και μπήκε φρέσκος(άραγε πρέπει να γίνει το ίδιο και μέ άλλους παίκτες ;)...Oι υπόλοιποι μέτριοι...Κακοί οι Κατσουράνης-Στοχ...Αυτά...Διπλό στην Κομοτηνή.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να το παρουμε λιγο απο την αρχη..
Η ομαδα μπηκε μεσα με κεφι και να δημιουργησει και να παιξει μπαλα.Ειχε τον ελεγχο εβγαλε κανα δυο φασεις και δεχεται ενα αστειο γκολ απο λαθος του κατσουρανη,ισως του πιο ποιοτικου μας παιχτη.
Χανει λιγο την ψυχραιμια αλλα επανερχεται.Και συνεχιζει να προσπαθει.
Γινεται η φαση του κλαους που δινεται και δε δινεται πεναλντυ και στο καπακι τρωμε δευτερο αστειο γκολ στην κοντρα.

Ελατε στη θεση της ομαδας.
Ποια ψυχολογια και ποια οργανωση???

ΚΑΙ ΟΜΩΣ...
Και παλι η ομαδα εβγαλε φασεις και γενικως παλεψε παρα πολυ στο πρωτο ημιχρονο.
Και επειδη λετε ολο η μπαλα και σεντρες,θυμηθειτε τη φαση του σαλπι και του κλαους πριν τη ληξη του ημιχρονου.Ακομα και σκορποχωρι στην αμυνα να ειναι ο αντιπαλος,οπως ειπατε καποιοι,δεν εχεις ψυχολογια δεν εχεις τιποτα.Και χανεις και δυο πεναλτνυ.Ακομα και οταν γυρναει το ματς και χανεις πεναλντυ στο 44 παλι εχεις μια πικρα.

Σιγουρα στο δευτερο ημασταν πιο νευρικοι και επιπολαιοι και θα μπορουσαμε να ειχαμε κανει ενα τεταρτο γκολ αν ημασταν πιο προσεχτικοι.Σιγουρα λειπουν τα τρεξιματα απο το κεντρο,οπως πολυ κουραση βγαζει ο κατσουρ και ο τζιολης.

Ητανε ενα περιεργο ματς που ευτυχως το πηραμε.Κραταμε τη νικη και εχουμε να διορθωσουμε πραγματα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Photis έγραψε:
desperando έγραψε:
από sourmenetes » Πέμ Οκτ 24, 2013 7:57 pm

Καθηστε ρε μαγκες γιατι παλι κραζετε.
Λογικο να εχεις αναμπουμπουλα ετσι που πηγε το ματς.Απο γκολ που προερχεται απο φαουλ στον κατσουρ και απο γκολ στην κοντρα που δε μας δοθηκε πεναλντυ τρως 2γκολ.

ΑΜΑΝ ΠΙΑ....]
sorry σουρμε αλλα ουτε φαουλ ηταν αυτο στον κατσουρ (βεβαια εδω στο ελλαντα εχουμε συνηθισει οταν ενας αμυντικος χανει την μπαλα να βουταει και να παιρνει το φαουλ)αλλα ουτε και πεναλτι στον κλαους αφου αυτος αρχισε να πεφτει πριν τον βρει ο τερμας και στο τελος βρηκε αυτος τον τερμα και οχι ο τερμας τον κλαους.

δεν με πειραζει το να μην παιξει η ομαδα καλα σε καποια παιχνιδια,εξαλλου ο αθλητισμος και το ποδοσφαιρο ετσι ειναι σε καποια ματς δεν θα εισαι τοσο καλος.με αυτο που εχω ομως μεγαλο προβλημα ειναι η απειθαρχια.και αυτο ειναι κατι το οποιο μπορει να μας πει πολλα για την ομαδα.
ειναι κακο να βλεπεις μια ομαδα με τοσο μεγαλη ελλειψη συγκεντρωσης και εν μερη για μενα ειναι λογικο οτι συμβαινει αφου στην ομαδα οι περισσοτεροι θεωρουν τους εαυτους τους βασικους και αναντικαταστατους.
οταν ο προπονητης εχει ακυρωσει την μιση ομαδα,η αλλη μιση θα ειναι στα αρχιδι@ της.
οταν θα δω οτι η ομαδα θα εχει την πειθαρχια που ειχε η ομαδα του σαντος τοτε θα ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα θα καταφερει πολλα.
Ακόμα ένας που δυστυχώς συμφωνεί μαζί μου.
:pano:
δεν συμφωνω μαζι σου
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Στο θεμα της πειθαρχιας συμφωνω μαζι σου despe.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

http://www.transfermarkt.co.uk/en/hen-e ... 29364.html

Λήγει ένα συμβολαιάκι εδώ βλέπω...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

biriba427 έγραψε:Ψήφισα Λίνο , γιατί από το δικό του μαγικό πόδι μπήκαν τα 2 γκολ. Επίσης ήταν ο πιο σταθερός της άμυνας σήμερα και κάποια στίγμη που χρειάστηκε ένα διώξιμο αλά "Τσιρίλο" το έκανε...Δεν θέλω να ακούω γκρίνιες διότι τα 2 γκολ τα έφαγες από ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ λάθη και όχι ομαδικά...Η ομάδα μια χαρά έπαιξε και το γεγονός ότι δέχεται γκολ εύκολα για μένα οφείλεται στο ότι καθαρά αμυντικά προσφέρουν μόνο οι 2 χαφ(Λάζαρ και Τζιόλης)...Τα άλλα χαφ είναι επιθετικογενή...Επιτέλους έχω προπονητή που κερδίζει 3-2 και δεν βάζει αμυντικό αλλά επιθετικό (Βούκιτς)...Όσο για τον Κλάους μπορεί επιθετικά να ήταν ανύπαρκτος , αλλά αμυντικά μάρκαρε σωστά και σε όλο το γήπεδο(Σκυλί)...Ο κοντός αυτός είναι , τέτοια γκολ βάζει και ήταν πολύ καλός σήμερα...Για 3ο παιχνίδι κορυφή και ο Χακόμπο , αν και το 2ο το έφαγε άγαλμα...Είναι σε άνοδο...Ο Λόυκας έφαγε πάγκο και μπήκε φρέσκος(άραγε πρέπει να γίνει το ίδιο και μέ άλλους παίκτες ;)...Oι υπόλοιποι μέτριοι...Κακοί οι Κατσουράνης-Στοχ...Αυτά...Διπλό στην Κομοτηνή.
βεβαια αν θελει κανεις να την δει αλλιως,μετα το 3-2 και ενω παιζεις στην εδρα σου με αντιπαλο χαμηλωτερης δυναμικοτητας,ο αντιπαλος σου κανει 3-4 φασεις που πολυ ευκολα μια απο αυτες θα μπορουσε να καταληξει σε γκολ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

και ο λουκας με αρεσε σημερα εχει την ασσιστ στο τσεπακι του ασε που στο 1 με 1 μπορει να χαζεψει τον αντιπαλο
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Ωραίο ματσάκι για τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς. Αλλά για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε, τουλάχιστον εγώ, περιμένω έναν Κατσουράνη πολύ καλύτερο. Έναν Χακόμπο όχι γατάκι, σήμερα τον φοβόμουν. Τον Κίτσιου να είναι πιο συγκεντρωμένος αμυντικά αλλά και επιθετικά.
Απόρησα γιατί σήμερα κανείς απο τους παίκτες μας δεν ξεκίνησε καλά. Όλες οι προσπάθειες ήταν ημιτελείς, κακό κοντρόλ, στατικοί με εγωιστικές προσπάθειες και καμία διάθεση συνεργασίας.

Πολλά μπράβο για την ανατροπή. Για την πολλή καλή εμφάνιση από το 0-2 και μετά. Φάσεις, συνεργασίες σε κλειστό χώρο, ξεμαρκαρίσματα. Κρίμα για τα πέναλτι και τον Στοχ συγκεκριμένα.

Μου άρεσε και ο Λούκας. Γενικά το να ξεκινάει από πάγκο του κάνει καλό.

Άλλοι 3 βαθμοί στο σακούλι. Συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

μπορει να μου πει καποιος ποσες ευκαιριες καναμε σημερα σε κανονικη ροη παιχνιδιου?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

- η ομάδα στην άμυνα δεν έχει δουλέψει καθόλου
- μεσοαμυντικά είμαστε πάρα πολύ αργοί
- τα στημένα η δύναμή μας, ξεκάθαρα
- επιτέλους πάγκο ο κλάους
- το 8 τους παιχταράς
- από τα πιο συναρπαστικά ματς που έχω παρακολουθήσει στην Τούμπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 24 Οκτ 2013, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

wilson έγραψε:Hi guys
Why since long time it dont seems any paok flag or banner in the stands at the home games?
Only in gate 4.
I miss the old atmosphere
It is a way of complaining about the PAOK fans who are currently in jail..
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

desperando έγραψε:μπορει να μου πει καποιος ποσες ευκαιριες καναμε σημερα σε κανονικη ροη παιχνιδιου?

22 τελικές λέει το ουέφα.κομ, 11 βρήκαν στόχο.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Απο την μεση και μπροστα .. το 80% ειναι λινο.. και αυτο ειναι τραγικο. Οσον αφορα το πισω τα λεμε απο την αρχη της χρονιας.. ειτε παιζουμε με τον φωστηρα ειτε παιζουμε με την σαλκε οι αντιπαλοι μας κανουν 10+ φασεις.. Οταν ειναι και στοιχειωδως καλοι ( οπως ηταν οι σημερινοι ) θα μετραμε μπαλακια.

Κραταμε μονο το αποτελεσμα ( να δω μεχρι ποτε ) και προχωραμε. Δυστυχως δεν εχουμε αρκετο βαθος παγκου και θελω να δω μεχρι ποτε θα αντεξουν οι ιδιοι παιχτες να παιζουν πεμπτη - κυριακη.

Υγ: Tελειωστε πλεον με το ανεκδοτο που λεγεται κλαους. Απο ανεκδοτο εχει καταντησει φαρσα. ΗΜΑΡΤΟΝ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

desperando έγραψε:μπορει να μου πει καποιος ποσες ευκαιριες καναμε σημερα σε κανονικη ροη παιχνιδιου?
Τι εννοεις???
Σαν τελικες εχουμε σιγουρα 10-15.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”