Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναικος 6/10-20:30,NS1
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναικος 6/10-20:30,NS1
Κάτι που παρατήρησα είναι οτι ακολουθούμε το πρόγραμμα του παναθηναϊκού στα ματς δλδ παίζουμε με αυτόν που έπαιξε αυτός την προηγούμενη βδομάδα.
Δεν ξέρω αν ευνοείται στα ματς του, πάντως ο ΟΦΗ που έχασε άδικα πριν 2 βδομάδες, με εμάς μια χαρά τον πήγε η διαιτησία.
Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τον άρη που ακολουθάει το πρόγραμμα τ γαύρου και βλέπουμε οτι δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη.
Δεν ξέρω αν κάνω τυχαίες συγκρίσεις. Απλώς ως μια παρατήρηση που έκανα το γράφω.
Το μέλλον θα δείξει πάντως.
Κυριακή όλοι ΤΟΥΜΠΑ
Δεν ξέρω αν ευνοείται στα ματς του, πάντως ο ΟΦΗ που έχασε άδικα πριν 2 βδομάδες, με εμάς μια χαρά τον πήγε η διαιτησία.
Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τον άρη που ακολουθάει το πρόγραμμα τ γαύρου και βλέπουμε οτι δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη.
Δεν ξέρω αν κάνω τυχαίες συγκρίσεις. Απλώς ως μια παρατήρηση που έκανα το γράφω.
Το μέλλον θα δείξει πάντως.
Κυριακή όλοι ΤΟΥΜΠΑ
Υπάρχει ένα άρωμα περίεργο στην ατμόσφαιρα. Λίγο η δικής μας νωθρότητα , λίγο η καλή εμφάνιση του βάζελου με τον Αστερα , λίγο η γκρίνια..λίγο το ότι οι άλλοι δεν έχουν κάτι να χάσουν... Φτάσαμε να κάνουμε το ματσάκι πολύ σημαντικό για μας ,περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Και αυτό για μένα είναι επικίνδυνο
Το φετινό ροστερ του βάζελου έπρεπε αυτόματα να σημαίνει εύκολη νίκη σε ένα ντέρμπυ. Έπρεπε να σημαίνει "φοβάμαι να πάω Τούμπα γιατί ο άλλος με περιμένει κ@υλ@μένος να με ξεπατώσει " .
Θεωρώ ότι αγωνιστική κατάσταση μιας ομάδας δεν αλλάζει τόσο εύκολα ,ούτε και περιμένω απαντήσεις στα βασικότερα ερωτηματικά που έχουν τεθεί στην ομάδα.. Απαιτώ όμως να αλλάξει η αγωνιστική διάθεση που δείχνουμε στο χορτάρι
Το φετινό ροστερ του βάζελου έπρεπε αυτόματα να σημαίνει εύκολη νίκη σε ένα ντέρμπυ. Έπρεπε να σημαίνει "φοβάμαι να πάω Τούμπα γιατί ο άλλος με περιμένει κ@υλ@μένος να με ξεπατώσει " .
Θεωρώ ότι αγωνιστική κατάσταση μιας ομάδας δεν αλλάζει τόσο εύκολα ,ούτε και περιμένω απαντήσεις στα βασικότερα ερωτηματικά που έχουν τεθεί στην ομάδα.. Απαιτώ όμως να αλλάξει η αγωνιστική διάθεση που δείχνουμε στο χορτάρι
- Sick Bastard
Ε, εντάξει αν μπουν νωθρά και σε αυτόν τον αγώνα, τότε τι άλλο μένει να πούμε δηλαδή.
Αυτό περί νωθρότητας έλεγα και εγώ πριν 2-3 χρόνια στο 1-3 και είχα κάνει και 500χλμ για να δω το ματσάκι ... και έκατσε η κέντα ...Στο χέρι τους είναι να με διαψεύσουν .
Θα ήθελα να δω Γκαρσία , ο κουρασμένος Τζιολης δε νομίζω να είναι πολύ πιο καλός του...
Θα ήθελα να δω Γκαρσία , ο κουρασμένος Τζιολης δε νομίζω να είναι πολύ πιο καλός του...
- desperando
- Επικοινωνία:
ίσως από τα πιο εύστοχα ποστ που εχω διαβάσει τον τελευταίο καιρόkataramenos5 έγραψε:..ειπε ο Φελίπε Σκολάρι στους Φίγκο,Ροναλντο,Ντεκο και τα αλλα παιδια.Άλλωστε απέναντι τους βρίσκονταν καποιος...Καραγκούνης ,κάποιος Μπασινάς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.Ηταν 12-6-04 .Αυτη είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου.Δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος.Χαλαρώστε κι απολαύστε το.Photis έγραψε:Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τον άσσο. Ας είμαστε σοβαροί, παίζουμε με μια ομάδα 2-3 κλάσεις κάτω από εμάς....Νίκη έστω και με μισό γκολ δε θέλω παραπάνω..
η μονη αλλαγη στα χαφ ή εξτρεμ ο νινης αυτο ειναι ρισκο..κατα τα αλλα ο λορενς και ολισε περιμενα να μεινουν εκτος λογω εμφανισης, ο σκονδρας φαινεται να χανει τη θεση του απο κωνσταντινιδη..
μονο νικη αυριο....αντεεεεεεεεεε
μονο νικη αυριο....αντεεεεεεεεεε
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι αυριο βλεπω νετσιντ-σαλπι μπροστα???
Αν και δεν εχει δοκιμασθει θεωρω πως ταιριαζει..
Αν και δεν εχει δοκιμασθει θεωρω πως ταιριαζει..
- john4serres
δεν ξερω το σκορ παντως προβλεπω νικητηριο γκολ στο 80+ και πανυγηρισμος μπροστα στην 4 με ολα τα αλανια

- PAPA TSIBIKOS
Για να δούμε οι φορ μας σήμερα θα καταφέρουν να εκθέσουν τον Σίφο ή η διοίκηση μας θα γίνει
πάλι ρόμπα για τις επιλογές του καλοκαιριού στις θέσεις των στόπερ.
πάλι ρόμπα για τις επιλογές του καλοκαιριού στις θέσεις των στόπερ.

Οι βάζελοι έχουν πάντως μια περίεργη αισιοδοξία. Μου θύμισε τη δικιά μας όταν κατεβαίναμε χαβούζα με τις σαρδέλες.
ρεαλιστικά πρέπει να βάλουμε 2 γκολ για να κερδίσουμε γιατί φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε το 0 πίσω
ιδανικά Π-Ξ-Σ (και δεν εννοώ περσινά-ξινά-σταφύλια)
ιδανικά Π-Ξ-Σ (και δεν εννοώ περσινά-ξινά-σταφύλια)
Δεν με νοιάζει πως, πιο σύστημα πια ανάλυση. Κερδίστε με μισό μηδέν.
- navigator11
Ο αγώνας θέλει μεγάλη προσοχή.Μιάς και συλλογικά ανασταλτικά δε δείχνουμε να το πολυέχουμε το πράμα,δεδομένων και του ότι είμαστε κουρασμένοι καθώς κι ότι δεν πιστεύω να παίξει ιδιαίτερα ανοιχτά το βαζέλι,περιμένοντας να βγεί στην κόντρα.Η διαιτησία,έτσι πως μας παίζει μέχρι τώρα,θα παίξει και πάλι το ρόλο της.Ιδανικό για το παρασκήνιο αποτέλεσμα η ισοπαλία.Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως ο κόρακας αυτήν και θα επιδιώξει.Να σκοράρουμε το ταχύτερο,οπωσδήποτε στο α ημίχρονο.Σε αυτό ελπίζω μπάς και την σκαπουλάρουμε αυτή τη φορά.
- Sick Bastard
- john4serres
σωστος , ριξτε ενα κουβα νερο στον καθενα πριν μπουν στον αγωνιστικο χωροSick Bastard έγραψε:Στο πρώτο ημίχρονο κοιμόμαστε, αρχίζει κι ο αγώνας αργά...