Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναικος 6/10-20:30,NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Moko

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναικος 6/10-20:30,NS1

Δημοσίευση από Moko »

Κάτι που παρατήρησα είναι οτι ακολουθούμε το πρόγραμμα του παναθηναϊκού στα ματς δλδ παίζουμε με αυτόν που έπαιξε αυτός την προηγούμενη βδομάδα.
Δεν ξέρω αν ευνοείται στα ματς του, πάντως ο ΟΦΗ που έχασε άδικα πριν 2 βδομάδες, με εμάς μια χαρά τον πήγε η διαιτησία.
Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τον άρη που ακολουθάει το πρόγραμμα τ γαύρου και βλέπουμε οτι δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη.

Δεν ξέρω αν κάνω τυχαίες συγκρίσεις. Απλώς ως μια παρατήρηση που έκανα το γράφω.
Το μέλλον θα δείξει πάντως.

Κυριακή όλοι ΤΟΥΜΠΑ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Υπάρχει ένα άρωμα περίεργο στην ατμόσφαιρα. Λίγο η δικής μας νωθρότητα , λίγο η καλή εμφάνιση του βάζελου με τον Αστερα , λίγο η γκρίνια..λίγο το ότι οι άλλοι δεν έχουν κάτι να χάσουν... Φτάσαμε να κάνουμε το ματσάκι πολύ σημαντικό για μας ,περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Και αυτό για μένα είναι επικίνδυνο

Το φετινό ροστερ του βάζελου έπρεπε αυτόματα να σημαίνει εύκολη νίκη σε ένα ντέρμπυ. Έπρεπε να σημαίνει "φοβάμαι να πάω Τούμπα γιατί ο άλλος με περιμένει κ@υλ@μένος να με ξεπατώσει " .

Θεωρώ ότι αγωνιστική κατάσταση μιας ομάδας δεν αλλάζει τόσο εύκολα ,ούτε και περιμένω απαντήσεις στα βασικότερα ερωτηματικά που έχουν τεθεί στην ομάδα.. Απαιτώ όμως να αλλάξει η αγωνιστική διάθεση που δείχνουμε στο χορτάρι
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ε, εντάξει αν μπουν νωθρά και σε αυτόν τον αγώνα, τότε τι άλλο μένει να πούμε δηλαδή.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αυτό περί νωθρότητας έλεγα και εγώ πριν 2-3 χρόνια στο 1-3 και είχα κάνει και 500χλμ για να δω το ματσάκι ... και έκατσε η κέντα ...Στο χέρι τους είναι να με διαψεύσουν .

Θα ήθελα να δω Γκαρσία , ο κουρασμένος Τζιολης δε νομίζω να είναι πολύ πιο καλός του...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:
Photis έγραψε:Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τον άσσο. Ας είμαστε σοβαροί, παίζουμε με μια ομάδα 2-3 κλάσεις κάτω από εμάς....Νίκη έστω και με μισό γκολ δε θέλω παραπάνω..
:pano:
..ειπε ο Φελίπε Σκολάρι στους Φίγκο,Ροναλντο,Ντεκο και τα αλλα παιδια.Άλλωστε απέναντι τους βρίσκονταν καποιος...Καραγκούνης ,κάποιος Μπασινάς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.Ηταν 12-6-04 .Αυτη είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου.Δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος.Χαλαρώστε κι απολαύστε το.

ίσως από τα πιο εύστοχα ποστ που εχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

η μονη αλλαγη στα χαφ ή εξτρεμ ο νινης αυτο ειναι ρισκο..κατα τα αλλα ο λορενς και ολισε περιμενα να μεινουν εκτος λογω εμφανισης, ο σκονδρας φαινεται να χανει τη θεση του απο κωνσταντινιδη..

μονο νικη αυριο....αντεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γιατι αυριο βλεπω νετσιντ-σαλπι μπροστα???
Αν και δεν εχει δοκιμασθει θεωρω πως ταιριαζει..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

δεν ξερω το σκορ παντως προβλεπω νικητηριο γκολ στο 80+ και πανυγηρισμος μπροστα στην 4 με ολα τα αλανια
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Για να δούμε οι φορ μας σήμερα θα καταφέρουν να εκθέσουν τον Σίφο ή η διοίκηση μας θα γίνει
πάλι ρόμπα για τις επιλογές του καλοκαιριού στις θέσεις των στόπερ. ;)
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Οι βάζελοι έχουν πάντως μια περίεργη αισιοδοξία. Μου θύμισε τη δικιά μας όταν κατεβαίναμε χαβούζα με τις σαρδέλες.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ρεαλιστικά πρέπει να βάλουμε 2 γκολ για να κερδίσουμε γιατί φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε το 0 πίσω

ιδανικά Π-Ξ-Σ (και δεν εννοώ περσινά-ξινά-σταφύλια)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν με νοιάζει πως, πιο σύστημα πια ανάλυση. Κερδίστε με μισό μηδέν.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο αγώνας θέλει μεγάλη προσοχή.Μιάς και συλλογικά ανασταλτικά δε δείχνουμε να το πολυέχουμε το πράμα,δεδομένων και του ότι είμαστε κουρασμένοι καθώς κι ότι δεν πιστεύω να παίξει ιδιαίτερα ανοιχτά το βαζέλι,περιμένοντας να βγεί στην κόντρα.Η διαιτησία,έτσι πως μας παίζει μέχρι τώρα,θα παίξει και πάλι το ρόλο της.Ιδανικό για το παρασκήνιο αποτέλεσμα η ισοπαλία.Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως ο κόρακας αυτήν και θα επιδιώξει.Να σκοράρουμε το ταχύτερο,οπωσδήποτε στο α ημίχρονο.Σε αυτό ελπίζω μπάς και την σκαπουλάρουμε αυτή τη φορά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Στο πρώτο ημίχρονο κοιμόμαστε, αρχίζει κι ο αγώνας αργά...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Sick Bastard έγραψε:Στο πρώτο ημίχρονο κοιμόμαστε, αρχίζει κι ο αγώνας αργά...
σωστος , ριξτε ενα κουβα νερο στον καθενα πριν μπουν στον αγωνιστικο χωρο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”