ΑΖ Άλκμααρ-Π.Α.Ο.Κ. 1-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: ΑΖ Άλκμααρ-Π.Α.Ο.Κ. 1-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Οταν παντως η μονη ατομικη ενεργεια σε ολοκληρο παιχνιδι ερχεται απο το δεξι μπακ κατι δεν παει καλα μπροστα.Ωραιες ειναι οι πασουλες,ωραια τα τακουνακια αλλα η τριαδα πισω απο τα χαφ πρεπει να βλεπει τερμα και να απειλει.Ειναι τρελλο το γεγονος οτι ενω το ροστερ δεν ειναι κακο αν με ρωτουσε καποιος τι θα ηθελα θα μιλαγα για 5-6 παικτες και μαλιστα εντεκαδατους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 03 Οκτ 2013, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΣΧΕΤΟ-ΣΧΕΤΙΚΟ
94 λεπτά παιχνιδιού χωρίς κίτρινη κάρτα...
ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΤΟ?
94 λεπτά παιχνιδιού χωρίς κίτρινη κάρτα...
ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΤΟ?
- trel@menos
αφου δεν παιζαμε στο ελλαντα. απ την αλλη ο γαυρος χθες μεχρι το ημιχρονο 3 κιτρινες+ πεναλτι.
απιστευτα πραγματα.
απιστευτα πραγματα.
apaikto$ έγραψε:Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Συγχαρητήριααααααααααααααααα
Βουλώσατε πολλά στόματαααααααααααααααααα και λοιπές τρύπες.
![]()
![]()
![]()
Ρε φίλε δώσε μας και μας λίγο...τι είναι αυτά που λες?? Αυτή η εμφάνιση βούλωσε στόματα?? Τι να πω...
- john4serres
τελος καλο , ολα καλα
αντι για 1 βαθμο στους ομιλους , εχουμε 4 , σκοραροντας και στα δυο ματς στις καθυστερησεις !
ΥΓ. βαζελε ετοιμασου
αντι για 1 βαθμο στους ομιλους , εχουμε 4 , σκοραροντας και στα δυο ματς στις καθυστερησεις !
ΥΓ. βαζελε ετοιμασου
trel@menos έγραψε:στο αγωνιστικο, ενω ειχαμε τον ελεγχο και τις ευκαιριες μεχρι το 70, ξαφνικα κατσαμε πισω αδικαιολογητα.
υγ. μπραβο ρε σαλπι παικταρα.
Γιαυτό τους είπα ταγάρια!!!!! Το είχαμε το διπλο΄και το χάσαμε!!!!
Η Ομάδα θυμίζει σε μερικά ματσ ΔΗΜΟΣΙΟ... Δεν κάνει το κάτι παραπάνω αν δεν είναι απολύτως απαράιτητο!!!!!
Αυτό Φταίει
Αν δηλαδή πω ότι -εκτός ενός τετάρτου (45-60 περίπου)- αυτό που απέδωσε η ομάδα μου βάσει των δυνατοτήτων, του ρόστερ και του προπονητή της δε μου άρεσε, θα είμαι μίρλας και γκρινιάρης? για καθίστε καλά... και όχι δεν είναι χωριό η Αλκμααρ. Μια χαρά ομάδα είναι, αλλά εμάς μας περιμένω καλύτερους από αυτό που είδαμε...
Υπάρχει βέβαια κάτι πολύ θετικό που είχαμε να δούμε από εποχή Σάντος. Κυνηγάμε τα ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Από κει και πέρα όμως το πρόβλημα στο δίδυμο (τρίδυμο) των κεντρικών χαφ (όποιος και αν είναι ο συνδυασμός τους) είναι εμφανές και από εκεί πηγάζουν όλα τα προβλήματα τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στην ανάπτυξη-τροφοδότηση των εξτρέμ και επιθετικών μας...
Πάμε στο επόμενο για καλύτερα.
Υπάρχει βέβαια κάτι πολύ θετικό που είχαμε να δούμε από εποχή Σάντος. Κυνηγάμε τα ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Από κει και πέρα όμως το πρόβλημα στο δίδυμο (τρίδυμο) των κεντρικών χαφ (όποιος και αν είναι ο συνδυασμός τους) είναι εμφανές και από εκεί πηγάζουν όλα τα προβλήματα τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στην ανάπτυξη-τροφοδότηση των εξτρέμ και επιθετικών μας...
Πάμε στο επόμενο για καλύτερα.

Καλά καλά...Φιλοσοφικά πάλι, 7-8 παίχτες γιατί josh? Για να με παίζει 100-0 στο πρωτάθλημα και απλά να χάνω εντυπωσιακά? Έχουμε σημαντικό πρόβλημα με τη διαιτησία, αυτό είναι το ζουμί. Μια χαρά παίζει η ομάδα τηρουμένων του χρονικού σημείου και την ετοιμότητα. Αν δε λύσει το πρόβλημα με τα κοράκια να μη πάρει κανένα, ούτε απ'τα ερασιτεχνικά, εγώ είμαι ενάντιος στο να πέρνουμε βαθμούς στην ευρώπη και να παίζει ο άλλος ομίλους πάλι, αν δε πέσει η παράγκα δε θα μιλάμε για μπάλα αλλά για θεατράκι.
ΥΓ Αν και εσείς μάγκες σας έπαιζαν 100-0 και δεν είχες τρεξίματα, σε έβαζε στην περιοχη΄το κοράκι συνέχεια και είχες στατική φάση ανα 30'', τότε θα κανε και ο Κλάους χατ τρικ και εμφανισάρα ο ΣΤοχ, ο Τζιώλης κτλ.Σήμερα πάλι γυρνούσε έκοβε μοίραζε, αλλα΄εσει΄ς δε βλέπετε, ακούτε...τους άμπαλους
ΥΓ2 Για πείτε μου λίγο το ρεκόρ της ομάδας στην ευρώπη? Μήπως,λέω εγώ ο χαζός, είναι το καλύτερο ελληνικής ομάδας σε εκτός έδρας αγώνες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ? Τα νούμερα μιλάνε...Νικόλα
ΥΓ Αν και εσείς μάγκες σας έπαιζαν 100-0 και δεν είχες τρεξίματα, σε έβαζε στην περιοχη΄το κοράκι συνέχεια και είχες στατική φάση ανα 30'', τότε θα κανε και ο Κλάους χατ τρικ και εμφανισάρα ο ΣΤοχ, ο Τζιώλης κτλ.Σήμερα πάλι γυρνούσε έκοβε μοίραζε, αλλα΄εσει΄ς δε βλέπετε, ακούτε...τους άμπαλους
ΥΓ2 Για πείτε μου λίγο το ρεκόρ της ομάδας στην ευρώπη? Μήπως,λέω εγώ ο χαζός, είναι το καλύτερο ελληνικής ομάδας σε εκτός έδρας αγώνες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ? Τα νούμερα μιλάνε...Νικόλα
sourmenetes έγραψε:Giapas εγω δε μιλησα για εδω μεσα.
Μιλαω για πολλους εκει εξω που περιμεναν στραπατσο σημερα και πιθανο στραπατσο την κυριακη..
Και θεωρω πως ηταν και ειναι πολλοι.
Ο δημοσιογράφος που έκανε την περιγραφή, για το Μετρόπολις στο τέλος του παιχνιδιου, είπε το εξης φοβερό. Από εδώ που είμαστε πολλοί δαγκώθηκαν με το γκολ του ΠΑΟΚ. Δηλαδή δεν χάρηκαν!!! ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΝ για το γκολ της ισοφάρισης!!! Που ο ΠΑΟΚ πάει να χτίσει στα εκτός έδρας Ευρωπαϊκά παιχνίδια την παράδοση του αήττητου.
Πλέον δεν είναι μιζέρια αυτό που κάνουν κάποιοι. Δεν θέλω να πω τι είναι!!!
ΥΣ. Πολλοί θα ήτα στο γιούχα με το κόρνερ που χτυπάει η μπάλα στο Σάλπι από πίσω ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
ΕΛΕΟΣ...

- kataramenos5
giapas έγραψε:Περιμένω πολλά περισσότερα από την ομάδα στο κομμάτι του ελέγχου του ρυθμού αλλά και της πειθαρχίας στο παιχνίδι . Δυστυχώς σε πολλές στιγμές δείχνει ο καθένας να παίζει για τη πάρτη του και να μην υπάρχει καμιά συνοχή μέσα στο γήπεδο. Έχω την αίσθηση ότι σε κάθε ματς εμφανιζόμαστε χειρότεροι , ίσως κάνουμε αγωνιστική κοιλιά.
Αυτό.Αλλα κοιλιά απο τώρα?θα την πω την αμαρτία μου ,περίμενα τέτοια εποχή να βλέπαμε πολύ περισσότερα πράγματα απ την ομάδα .Με τη ρουμάνικη αλεπού είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα τέτοια εποχή.Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι δε θα δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια.Διαφορετικές συνθήκες τότε διαφορετικές τώρα( πολλοί νέοι παίκτες).Απ ότι φαίνεται θα χρειαστούμε πολύ καιρό και πολύ (παλι?) υπομονή.Το όνομα του Στέφενς ομως αποτελεί εγγύηση οτι θα τα καταφέρουμε.Η μόνη περίπτωση θεωρώ να στραβώσει η δουλειά είναι ο πόλεμος που ξεκίνησε συσσωμο το αρδοσυνάφι να είναι κατόπιν εντολής εκ των έσω.
Υγ Ρε μπας και τον αδικήσαμε τον ΓΔ?
Realcon έγραψε:sourmenetes έγραψε:Giapas εγω δε μιλησα για εδω μεσα.
Μιλαω για πολλους εκει εξω που περιμεναν στραπατσο σημερα και πιθανο στραπατσο την κυριακη..
Και θεωρω πως ηταν και ειναι πολλοι.
Ο δημοσιογράφος που έκανε την περιγραφή, για το Μετρόπολις στο τέλος του παιχνιδιου, είπε το εξης φοβερό. Από εδώ που είμαστε πολλοί δαγκώθηκαν με το γκολ του ΠΑΟΚ. Δηλαδή δεν χάρηκαν!!! ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΝ για το γκολ της ισοφάρισης!!! Που ο ΠΑΟΚ πάει να χτίσει στα εκτός έδρας Ευρωπαϊκά παιχνίδια την παράδοση του αήττητου.
Πλέον δεν είναι μιζέρια αυτό που κάνουν κάποιοι. Δεν θέλω να πω τι είναι!!!
ΥΣ. Πολλοί θα ήτα στο γιούχα με το κόρνερ που χτυπάει η μπάλα στο Σάλπι από πίσω ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
ΕΛΕΟΣ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτοι που δεν χαρηκαν συγνωμη απο ΟΛΟΥΣ να πανε να γονιμοποιηθούν τα κοπροσκυλα ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .......

Εορδαϊκάρα παλίκαρε... υπάρχουν και συνώνυμα, ρε συ!
Ντίνος
Αυτό που φτάιει στον ΠΑΟΚ είναι ότι ορισμενοι πάικτες δεν τα δίνουν όλα!!!! Για κάποιο λόγο ( για τους καινούριους και τους δανεικούς το καταλαβάινω) παίζουν σαν να το κάνουν για ψυχαγωγία... Πάθος Μηδεν.... Μέχρι να στραβώσει... και τότε ξυπνάνε και βάρδα μην είναι αργά!!!!!

paoki1985 έγραψε:apaikto$ έγραψε:Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Συγχαρητήριααααααααααααααααα
Βουλώσατε πολλά στόματαααααααααααααααααα και λοιπές τρύπες.
![]()
![]()
![]()
Ρε φίλε δώσε μας και μας λίγο...τι είναι αυτά που λες?? Αυτή η εμφάνιση βούλωσε στόματα?? Τι να πω...
Και τι περιμένεις από έναν φορ... Να έχει αμυντικές λειτουργίες;
Αυτή είναι η δουλειά του. Με το χρόνο που είχε σαφώς και ο Σάλπι ανεβάζει ταχύτητα και ευτυχώς γι αυτόν σκοράρει. Αλλιώς θα τα άκουγε για την αμπαλοσύνη του. Η μπάλα γίνεται πολύ βαριά όταν είσαι στο τέλος του παιχνιδιού. Να τα λέμε όλα. Όποιος έχει παίξει μπάλα ξέρει το τι λέω.
Έλα?? Σε τι πράγμα έδωσες απάντηση ρε συ Real ??