OΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Χακόμπο
12
22%
Κίτσιου
1
2%
Λίνο
13
24%
Κατσουράνης
3
5%
Βίτορ
14
25%
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βούκιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στόχ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νέτσιντ
8
15%
Γεωργιάδης
2
4%
Λόρενς
2
4%

Σύνολο ψήφων: 55

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: OΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από navigator11 »

axilleas έγραψε:Μπορεί να μας πει κάποιος με ΚΑΤΟΧΗ δικιά μας εμείς 5 κάρτες και ο Οφη ΚΑΜΙΑ ...

Ο Νέτσιντ για ποιο λόγο έφαγε κίτρινη μπορεί κάποιος να μας πει ??

Ποιός Νέτσιντ, Αχιλλέα;;

Ο Λίνο; Που δεν έκανε καν φάουλ;;;;;

Οι διαιτησίες αυτές, ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, δε θα σταματήσουν στο Ηράκλειο!! Η ομάδα, προς το παρόν, δείχνει αδυναμία να τις αντιπαρέλθει. Συμπέρασμα, έστω και πρώϊμο, όχι πάντως με το βάρος ευθύνης να πέφτει κατά βάση στον ΠΑΟΚ. Είναι αλητεία ολκής αυτό, που συμβαίνει και φέτος!! Δε γίνεται στο δεύτερο, βαριά - βαριά, μαρκάρισμα να τρώει παίχτης μας κάρτα!

Δεν παίξαμε καλά σήμερα. Αναντίρρητο ΚΑΙ αυτό. Ο αγώνας θα μπορούσε να λήξει με διαφορά τουλάχιστον 2 γκόλ υπέρ μας. Και με αυτή την κωμικοτραγικά κατευθυνόμενη διαιτησία. Στόχος εφεξής νομίζω πρέπει να είναι η ομάδα να μπαίνει με νοοτροπία να (επιχειρεί τουλάχιστον να) "καθαρίζει" αγώνες σαν το σημερινό από νωρίς κι όχι να καταναλώνεται σε ... ηρωϊκές προσπάθειες ανατροπών, αφού το κακό έχει συμβεί!! "Τρώμε", λόγω νωθρότητας;, υπεροψίας;, συστήματος;, προσώπων; ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, πολύ εύκολα φάσεις, που κάποιες φορές την "πληρώνουμε" και θα συνεχίσουμε να το παθαίνουμε, βάζοντας εαυτόν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Ο προπονητής είναι αρμόδιος, ευελπιστώ να βρεθεί λύση το γρηγορότερο.

Κάτι πρέπει να γίνει και στον τομέα της τελικής πάσας. Σήμερα είμαστε επιεικώς ΑΣΤΕΙΟΙ!

Υγ Μάνταλε, να σου γ@μηθεί ό,τι θηλυκό υπάρχει στην οικογένεια. Βρωμοπουστ@ριό.
Άσε μας, ρε Δερμιτζάκη. Που αξίζατε και τη νίκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 29 Σεπ 2013, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

6η αγωνιστικη και λετε χασαμε το πρωταθλημα δηλαδη

1.ποσο ασχετοι ειστε μερικοι το πρωταθλημα εχει 34 αγωνες και ειμαστε στο 6ο
2.ρε πουστη σταματηστε επιτελους την γκρινια σας παρακαλω σας εκλιπαρω δηλαδη ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ο γνωστός ΠΑΟΚ όταν δεν παίζει μπάλα ο Ρουμάνος. Στημένα και αριστερά για μπαρμπαΛίνο. Μακάρι να τραβήξει ο Νίνης.
Παρόλα αυτά δικαιούμασταν τη νίκη βρωμοκόρακο
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Λαθος τα λες φιλε navigator11.
Μανταλε να σου γ@μηθει ο,τι εχεις στην οικογενεια. Κι αυτο επιεικως
ΑΡΔ μια απο τα ιδια και για σας
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

paoktzis έγραψε:6η αγωνιστικη και λετε χασαμε το πρωταθλημα δηλαδη

1.ποσο ασχετοι ειστε μερικοι το πρωταθλημα εχει 34 αγωνες και ειμαστε στο 6ο
2.ρε πουστη σταματηστε επιτελους την γκρινια σας παρακαλω σας εκλιπαρω δηλαδη ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ

Δεν νομιζω οτι χαθηκε το πρωταθλημα...απλα δεν πρεπει να ξαναδουμε αυτα που ειδαμε σημερα(βλεπε Μανταλος)...
Κατι πρεπει να γινει απο την ΠΑΕ ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΠΟΙΑ ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ;
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕ, ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΕΛΑ.
ΑΥΤΟΜΠΑΝΑΡΙΣΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΊΣΑΙ.
(ας βάλω ένα emoticon μην παρεξηγηθεί κιόλας).

:mrgreen:
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Εγω ξερω οτι αν ο προπονητης μας δεν ηταν ο Στεφενς και ηταν ο Χ Ψ αλλος..Ηδη θα ειχε αρχισει το κραξιμο..Το κακο ειναι οτι μαλλον θα τους δικαιολογουσα αυτους που θα εκραζαν
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ε ναι 3 βαθμους πισω απο τον πρωτο που τον σπρωχνουν σε βαθμο αηδιας, ενω εσενα σε παιζουν παρα πολυ ΠΟΥΣΤΙΚΑ. Τι να κανουμε, εμεις θα σταβοπαταμε και καμια φορα οταν δε παιζουμε καλα. Εδω στραβοπατα η Ρεαλ, η Σιτυ, η Γιουναιτεντ και και και. ΟΛΕΣ οι ομαδες του κοσμου ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ που για να στραβοπατησει πρεπει να γκρεμιστει κανας φουρνος (και τοτε καιγεται).
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Να χαρείτε σας παρακαλώ μην αρχίσετε την αμφισβήτηση στον Στέφενς.Είναι τουλάχιστον γελοίο.

Ως προς το ματς..Στο πρώτο χάλια (ωστόσο δεν μας έδωσε πέναλτυ για να τα λέμε όλα),στο δεύτερο παίξαμε σαν ΠΑΟΚ και ήμαστε πάρα πολύ άτυχοι τόσο με το δοκάρι όσο και με όλες τις υπόλοιπες φάσεις που χάθηκαν.

Ας καταλάβετε οτι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα στο οποίο γκέλες γίνονται.Μην κοιτάτε που ο διορισμένος δεν στραβοπατάει πουθενά.Χθες ήταν και πάλι άθλιος και σπρώχθηκε σε βαθμό κακουργήματοςΕδώ στραβοπατάνε Γιουνάιτεντ,Σίτι,Ρεάλ,Μπαρτσελόνα.Είναι λογικό.Απλά η σαπίλα που ζούμε δεν έχει προηγούμενο.

Σάλπι σε εκτιμάω αλλά πες στον Στέφενς πως δεν μπορείς αυτόν τον καιρό.Δεν τραβάει το μηχάνημα ρε παιδί μου,δεν μπορεί να κάνει ούτε κοντρόλ.Κρίμα είναι να ξεφτιλίζεσαι έτσι στο γήπεδο.Δεν σου αρμόζει.

Ο Νέτσιντ δείχνει πώς είναι να έχεις συμμετοχικό σέντερ φορ.Θεωρώ πως είναι μία κλάση πάνω από τον Κλάους.

Τώρα πρέπει να κάνουμε αυτονόητο:3 νίκες εντός (με Παναθηναικό,Αστέρα και Εργοτέλη) και μία "εκτός" (στην Κομοτηνή) και μετά πάμε Καραισκάκη για το ματς που θα κρίνει σχεδόν τα πάντα.

Στο μεταξύ μπορεί ο δαφνομπουκωμένος να αφήσει κανένα βαθμό στην λεωφόρο με τον βάζελο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ είδα ότι για άλλη μια φορά είμασταν απαράδεκτοι στο πρώτο ημίχρονο. Παίζαμε λίγο χειρότερα από τον Πιερικό. Δεν νομίζω ότι έφταιγε η σύνθεση. Μια χαρά ήταν. Όμως, η άμυνα κοιμόταν, Τζιόλης Λάζαρ, Στοχ και Βούκιτς ήσαν από πολύ μέτριοι έως κακοί, ενώ Αθανασιάδης και Σαλπι μηδέν.
Οι αλλαγές ήσαν αυτές που έπρεπε, όπως και ο κακός διαιτητής. Αυτός που δεν ήταν αυτός που έπρεπε ήταν ο ΠΑΟΚ. Τζιόλης και Στοχ είναι χάλια εδώ και κάποιες αγωνιστικές. Βελτιώθηκε λίγο ο Σλοβάκος στο δεύτερο.
Μηδέν πάθος, ελάχιστο τέξιμο και ήσαν και ξεκούραστοι!
Ο Ολυμπιακός πάντως, χθες, είχε συντριπτική κατοχή (70%) και έναν αντίπαλο που ναι μεν τον κυνήγησε ο διαιτητής, αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει πάνω από τρεις μπαλιές. Μόλις πέρναγε το κέντρο γινόταν το λάθος. Μια τελική είχε ο Πανιώνιος, στο πρώτο μέρος, με τον Παναγιωτούδη! Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι ο Πανιώνιος δεν ήθελε ή αν δεν μπορούσε.
Περιμένω από την ομάδα μου να βελτιωθεί στο πρώτο ημίχρονο. Αλλιώς η διαφορά θα διευρύνεται.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νταξει τι να πεις...
Να καταριεσαι και μονο θελει..Μετα την ισοφαριση τα ειδαμε ολα.
Ουτε με το γαυρο να παιζαμε.
Τι οφσαιντ,τι τακλιν με τεντωμενα και δεν εδωσε τιποτα.
Μιλαμε δεν παιζονται οι τυποι.
Η ομαδα ξερω γω,ναι δεν επαιξε,ναι και φταιει ο στεφενς,ναι και ο στοχ δεν μπορει,ναι και ο ρουμανος χωμα....

ΚΑΙ...??????????????

Εγω ηταν να παρω το ματς και καποιοι μου το κοψανε...
ΚΑΘΙΚΙΑ...
5 Καρτες εγω -0 ο γαυρος...-0 ο οφη...
Οι δικοι μας καρατε παιζουνε???
ΑΙΣΙΧΤΙΡ ΤΕΛΙΚΑ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στο 90:30 ο παιχτης του οφη παει με σκαρες και ο τυπος δε δινει τιποτα...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κάνει δουλειά ο Τεβεκέλης, όχι αστεία.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

ΔΥΟ , ΔΥΟ επαναλαμβανω πεναλτι δεν μας εδωσε σημερα. Το δευτερο στο δευτερο ημιχρονο δεν το εδειξε μαλιστα ποτε επαναληψη!
Ο γαυρος χτες ηταν χειροτερος απο εμας, και ναι ξερω τι λεω. Εχεις κατοχη 80-20 στο δευτερο ημιχρονο μεχρι το 80 και τελειωνεις το ματς με 5-0 καρτες. Αν ειναι δυνατον!
Και οχι δεν ψαχνω δικαιολογιες , αλλα οταν ο Στοχ ματωνει , τον σηκωνουν στον αερα και παιρνει 1 στα 5 φαουλ, τον Βουκιτς τον πατανε και αντι να παρει ο αντιπαλος καρτα παιρνει αυτος για δικαιολογια,ο Περογαβρακης να σκαρφαλωνει στα καγκελα και να μην παιρνει κιτρινη οταν στο προηγουμενο ματς την πηρε ο Βουκιτς και εχεις τον Μανωλα να παταει με τα δυο τα χερια τον αντιπαλο αμυντικο σε καθε φαση, εεε δεν αρκει μονο να παιζεις μπαλα.
Πρεπει να παρει πρεφα η διοικηση επιτελους και να κανει κατι. Δεν ειναι δυνατον σημερα στον ματς του βαζελου να κανουν φαουλ που αν τα εκανες εσυ θα επαιρνες κοκκινη και να μην παιρνουν τιποτα.
ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ.....ΑΛΛΟΥ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ΥΓ. ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ, ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΤΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΝΙΝΗ #$#@$#@$#@$#@$#@$#@$*(*(*(#@*$( < ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΡΕΕΕΕ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

καταρχην θεωρω αδιανοητο να μην δινεται η χερουκλα του μπουρμπου πεναλτι..η ομαδα εκτος εδρας εχει θεμα σοβαρο ειδικα στα πρωτα εικοσαλεπτα μην πω ολοκληρο πρωτο ημιχρονο,,αυτο φανηκε και σημερα και στο αγρινιο αλλα και στην βεροια ασχετως αν εκει προηγηθηκαμε παλι η βεροια μας ειχε βγαλει πολλες φασεις...για τον ρουμανο τα εχω πει σε παλιοτερα ποστ 2 ματς καλα 5 χαλια..απορω με δυο πραγματα ποσο χειροτερος θα ηταν ο γκαρσια απο τον τζιολη τον σημερινο και για ποιον λογο δεν επαιξε σημερα ο νινης??στο επομενο ματς με τον βαζελο περιμενω παθος και νικη.ο βαζελος παιζει με πολυ παθος παντως και πολυ πρεσιγκ..και αρχισαν και τις βαρυσημαντες δηλωσεις οπως πριν λιγο ο καπινο πως ερχονται για νικη επειδη ειναι παναθηναικος και ο παναθηναικος ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ..στεφενς ο τσεχος πρεπει να παιζει βασικος ο κλαους ας κατσει και λιγο παγκο καλο θα του κανει.γεωργιαδη εισαι γατι αγορινα μου.. :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”