axilleas έγραψε:Μπορεί να μας πει κάποιος με ΚΑΤΟΧΗ δικιά μας εμείς 5 κάρτες και ο Οφη ΚΑΜΙΑ ...
Ο Νέτσιντ για ποιο λόγο έφαγε κίτρινη μπορεί κάποιος να μας πει ??
Ποιός Νέτσιντ, Αχιλλέα;;
Ο Λίνο; Που δεν έκανε καν φάουλ;;;;;
Οι διαιτησίες αυτές, ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, δε θα σταματήσουν στο Ηράκλειο!! Η ομάδα, προς το παρόν, δείχνει αδυναμία να τις αντιπαρέλθει. Συμπέρασμα, έστω και πρώϊμο, όχι πάντως με το βάρος ευθύνης να πέφτει κατά βάση στον ΠΑΟΚ. Είναι αλητεία ολκής αυτό, που συμβαίνει και φέτος!! Δε γίνεται στο δεύτερο, βαριά - βαριά, μαρκάρισμα να τρώει παίχτης μας κάρτα!
Δεν παίξαμε καλά σήμερα. Αναντίρρητο ΚΑΙ αυτό. Ο αγώνας θα μπορούσε να λήξει με διαφορά τουλάχιστον 2 γκόλ υπέρ μας. Και με αυτή την κωμικοτραγικά κατευθυνόμενη διαιτησία. Στόχος εφεξής νομίζω πρέπει να είναι η ομάδα να μπαίνει με νοοτροπία να (επιχειρεί τουλάχιστον να) "καθαρίζει" αγώνες σαν το σημερινό από νωρίς κι όχι να καταναλώνεται σε ... ηρωϊκές προσπάθειες ανατροπών, αφού το κακό έχει συμβεί!! "Τρώμε", λόγω νωθρότητας;, υπεροψίας;, συστήματος;, προσώπων; ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, πολύ εύκολα φάσεις, που κάποιες φορές την "πληρώνουμε" και θα συνεχίσουμε να το παθαίνουμε, βάζοντας εαυτόν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Ο προπονητής είναι αρμόδιος, ευελπιστώ να βρεθεί λύση το γρηγορότερο.
Κάτι πρέπει να γίνει και στον τομέα της τελικής πάσας. Σήμερα είμαστε επιεικώς ΑΣΤΕΙΟΙ!
Υγ Μάνταλε, να σου γ@μηθεί ό,τι θηλυκό υπάρχει στην οικογένεια. Βρωμοπουστ@ριό.
Άσε μας, ρε Δερμιτζάκη. Που αξίζατε και τη νίκη.