FIBA Eurobasket 2013 Slovenia
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Re: FIBA Eurobasket 2013 Slovenia
Σοβαρά τώρα δε κοροιδεύω! Ποιος είναι ο προπονητής μας, δεν έχουμε και καλά σχολή προπονητών? Καλά ο Σπανουλάκος έγραψε πάλι
- ΑποστόληςΑ
ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε γεια κ@λοισπανοι, μας εχουν πρηξει τον πουτσ@ τοσα χρονια
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Αντε γεια κ@λοισπανοι, μας εχουν πρηξει τον πουτσ@ τοσα χρονια
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
- trel@menos
ΜΠΡΑΒΟ!!!
επρεπε να μας βγει η ψυχη μαλακισμενα.
πολυ ΠΑΟΚ αυτη η εθνικη.

επρεπε να μας βγει η ψυχη μαλακισμενα.

Που ήταν το εθνόσημο στα αριστερά όμως? Ωχ θα έχουμε νέα διπλοματικά επεισόδεια...
RESPECT!!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑnikolasf έγραψε:Για εμένα Κούραση και Ελειψη Καθαρού Μυαλού..... Μάλλον μετά την Τουρκία το πήραμε λιγάκι ψηλά τον αμανέ... Δεν πειράζει τπτ δεν χάθηκε
Ασ το αποδείξουν στη συνέχεια στο χέρι τους είναι!!!! Πάντα ήταν!!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
το πιο περιεργο απ ολο το παιχνιδι ηταν η μη χρησιμοποιηση ζωνης απο τους ισπανους ουτε για 1 λεπτο.
γκαφα του προπονητη τους ή κατι αλλο?
γκαφα του προπονητη τους ή κατι αλλο?
Με διαφορά ο πιο χρήσιμος παίκτης ο Μπράμος. Ηγέτης ο Σπανούλης, τιτάνας ο Μπουρούσης, αλλά την ουσία του Μάικ δε τη βρίσκεις εύκολα. Με ποιοτικότερους παίκτες στην θέση του άπειρου Καββαδά, του Σλούκα (εύκολα και χαζά λάθη) του κακού για εμένα Μαυροκεφαλίδη, η ομάδα πήγαινε με κλειστά μάτια για μετάλλιο. Τώρα δύσκολα.
- kataramenos5
11 χρόνια χάναμε.Πείτε για εθνικό σταρ ,πείτε για λάθη του αντιπάλου, πείτε ότι θέλετε.Η ιστορία γράφει 79 -75 και και την ιστορία τη γράφουν οι νικητές.Mε 2 guard (μισο Σπανούλη , μισό Ζήση)Υποκλιθείτε κυρίες και κύριοι.
Υγ Εχω βρεθεί σε τέτοιο παιχνίδι οπου ο καλύτερος σου παίκτης δε τραβάει,εχεις σπάσει τα στεφάνια, οι άλλοι κολλάνε οτι σουτάρουν και η κ@λόμπαλα κατα ένα παράξενο τρόπο στο ριμπάουντ πηγαίνει πάντα στους άλλους(α' ημίχρονο) .Συνήθως χάνεις πανηγυρικά.Κι όμως αυτοί το γυρίσανε.Palok καμιά επιστημονική εξήγηση?Θα θελα (παρακαλάω καλύτερα) μια ανάλυση του πώς φτάσαμε στη νίκη.
ΥΓ2 ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Υγ Εχω βρεθεί σε τέτοιο παιχνίδι οπου ο καλύτερος σου παίκτης δε τραβάει,εχεις σπάσει τα στεφάνια, οι άλλοι κολλάνε οτι σουτάρουν και η κ@λόμπαλα κατα ένα παράξενο τρόπο στο ριμπάουντ πηγαίνει πάντα στους άλλους(α' ημίχρονο) .Συνήθως χάνεις πανηγυρικά.Κι όμως αυτοί το γυρίσανε.Palok καμιά επιστημονική εξήγηση?Θα θελα (παρακαλάω καλύτερα) μια ανάλυση του πώς φτάσαμε στη νίκη.
ΥΓ2 ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ