Προσωπικό μήνυμα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Re: Προσωπικό μήνυμα

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Αποστολε δεν υπονοώ τιποτα. Ουτε και θυμάμαι, ποιος, πότε και γιατί τσακώθηκε με ποιον. Μετά απο δυο χρόνια αποχής απο το φόρουμ ολα ξεχνιουνται. Θα ξαναπώ ομως το προφανές. Οτι πολλά απο τα μέλη που αποχώρησαν κοσμούσαν πραγματικά το φορουμ. Ειναι πολυτελεια να μενουν ανενεργοί. Απευθυνομαι και προς αυτούς γιατι ξερω οτι συνεχίζουν να παρακολουθούν: Παιδια σας χρειαζόμαστε. Στο μελλον μπορεί να ξαναβγουν Olivares (μπορεί και οχι...), Praktorinos και Gash αλλά σημερα η απουσία σας στοιχίζει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

georgedoulk2008 έγραψε:Καλο θα ηταν να μας εξηγησετε καποτε σταρατα και Παοκτσήδικα γιατι καταργήθηκαν τα pm.
Ατομα οπως ο Πρακτορίνος, ο D.A.A.T.,o Olorin, ο Μαξιμος και πολλοί "παλιοί" είναι πολυτέλεια για το φόρουμ και δεν πρέπει να μένουν μακρια.
Ας είναι αυτός ο Τίτλος η αφορμή να επιστρέψουν στην οικογένεια μας.
Τι παραπανω να σου εξηγησω...????
Νομιζω οτι αυτα που ανεφερα ειναι αρκετα...Και υπαρχουν και αλλα...Αλλα δε χρειαζεται να το υπεραναλυουμε..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αφηστε αυτη τη κουβεντα για μετα τον τελικο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εγω δεν μπορω να καταλαβω , γιατι το φορουμ ειναι ανοιχτο προς ολους ?
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Γιατί τώρα μας διαβάζουν και τα βαζέλια και μπορώ άνετα να τα πω:
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ. ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΕΛΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΚ@ΤΟΦΛΩΡΟΙ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ
ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

john4serres έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω , γιατι το φορουμ ειναι ανοιχτο προς ολους ?
Την ιδια απορια εχω και εγω!
Και ελοχευει κινδυνος σε αυτα τα παιχνιδια προβοκατσιας...
Ειδικα καποια τοπικ πρεπει να εχουν οριο ορατοτητας/προσβασης πανω απο 10 posts
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ξέρω, ξέρω, τα ξαναείπαμε, αλλά βλέπουμε κανα φως στον ορίζοντα με τα πμ, ρε παιδιά;
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

Καμια εξελιξη επι του θεματος;
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Σοβαρά τώρα; - Rainmaker
DASKALOS4

Fn1m στειλε μου mail στο paok4paokre@hotmail.com

Rain που ειναι το προβλημα? συσταση εγκληματικης οργανωσης? κατι θελω να ρωτησω εναν εναν, θα κανω δεκα ποστ? τελοσπαντων
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δάσκαλε δε θα παίζουμε. Δε ξέρω τι ρόλο βαράς κι ούτε έχω καμιά όρεξη να μάθω. Πρόσεχε την πορεία σου εδώ μέσα και αν δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο φόρουμ μπορείς να αποχωρήσεις. Έχεις τραβήξει με αρνητικό τρόπο τα βλέμματα μας εκατό φορές σε λίγες μέρες.
DASKALOS4

Ειναι εναντιον στους κανονες του φορουμ να δωσω το μεηλ μου να επικοινωνησω με οποια μελη θελω επειδη δεν εχετε σαν φορουμ προσωπικο μηνυμα (δεν το χω ξαναδει στη ζωη μου αυτο) η επειδη τα κανατε οπως τα κανατε? δε με ενδιαφερει, βρες μου τον κανονα του φορουμ αλλιως πες εγω σαν ρεην δε γουσταρω.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Εγω ως Rain δε γουστάρω.

ΥΓ. Κι εγώ δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου αυτό που βλέπω ανάμεσα σε ΠΑΟΚτσήδες αλλά το καταπίνω όσο μπορώ. Να χέσω τα μεγάλα συμφέροντα και τις κατινίστικες κόντρες.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Τα π.μ. είχα προλάβει να χρησιμοποιήσω πολύ λίγο, μερικές φορές είναι χρήσιμα όταν δεν θέλεις να επιβαρύνεις όλο το φόρουμ, πχ όταν ρωτάς για κάποια συνάντηση στου Πλάτωνα. Άλλη φορά το χρησιμοποίησα για κάτι που ακόμα δεν είμαι σίγουρος εάν ήταν ψάρεμα μου... Εν τέλει ελλοχεύουν διάφορα που ίσως η απουσία π.μ. προστατεύει τα μέλη και το σάιτ αλλά έτσι αυξάνει το τραφικ και ο αριθμός των ποσταρισματων που δεν ενδιαφέρουν όλους, τιποτα δεν είναι φτιαγμένο τέλεια σε αυτό τον κόσμο :-)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν ήξερα που αλλού να το βάλω και το ρίχνω εδώ... 8-)

Άλλα 19 Π.Α.Ο.Κ.τσάκια μένουν να γραφτούν για να φτάσουν τα μέλη του PAOKmania τα 20.000 !!!!

Ασύλληπτο νούμερο, με τον δικό μου νου τουλάχιστον, για Ελλάδα, Π.Α.Ο.Κ., internet κ.τ.λ. και για λιγότερα από 10 χρόνια λειτουργίας ενός forum...Πάρα πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές του λοιπόν!!!! :)

Σύντομα να τους 100στήσουμε σε χιλιάδες αδέρφια!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”