77.Σωτήρης Νίνης
- ΑποστόληςΑ
Re: Σωτήρης Νίνης
Ελπιζω να γινεις η αιτια να παιξουμε επιτελους 4-2-3-1,δεν αντεχω αλλο 4-4-2.Κακος παικτης δεν ειναι,εχει στοιχεια που λειπουν απο την ομαδα,κουβαλημα μπαλας,φαντασια στο παιχνδι,καλο σουτ αλλα κακα τα ψεμματα λιγο η κακοδιαχειριση λιγο οι τραυματισμοι τον αφησαν πισω και τα τελευταια χρονια ειχε μονο καλες στιγμες και ελαχιστη διαρκεια.Το γεγονος της μη υπαρξης ρητρας ειναι λογος για κραξιμο στα τοπικ των υπευθυνων οχι εδω.
Ακριβώς και μακάρι!nikolasf έγραψε:Καλώς τον !!!!! Εγώ πιστεύω πως θα προσφέρεις ... γιατί μοιάζει να ταιριάζεις στον ΠΑΟΚ του Λαμπρούκου, και ας ήθελα μεγαλύτερο όνομα!!!
Εχεις την τρίπλα που μας λέιπει, έχεις την ασίστ και το σούτ ειδικά στα στημένα.... Πάιξε μπάλα, μείνε υγιής και όλα θα πάνε καλά!!!!
Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε από εσένα και εσύ από εμάς και στο τέλος δεν θα θες να φύγεις!!!!
Καλή σαιζόν με υγεία και αποτελέσματα!!!!!
Εγω ειμαι απο τους αισιοδοξους. Καλως ηρθες και πιστευω με Στοχ Λουκας γυρω σου και Κλαους ή Σαλπι μπροστα σου θα δυναμωσει η δημιουργικοτητα μας.
σωτηρακι σε πιστευω πολυ ... μη μας απογοητευσεις....

υ.γ. για τους γκρινιαρηδες : πριν λιγο καιρο ο νινης εδωσε χυλοπιτα στο γαυρο λεγοντας οτι δε επιστρεφει ελλαδα
στον ΠΑΟΚ ηρθε .... δειτε και λιγο θετικα τα πραγματα

υ.γ. για τους γκρινιαρηδες : πριν λιγο καιρο ο νινης εδωσε χυλοπιτα στο γαυρο λεγοντας οτι δε επιστρεφει ελλαδα
στον ΠΑΟΚ ηρθε .... δειτε και λιγο θετικα τα πραγματα
καλως ηρθες σωτηρ.μην ακους κανεναν!εισαι ενας μετριος παικτης χωρις τελειωματα που μας λειπουν και πιο κοντος και απο τον κοντο και αυτο ειναι καλο για να ανεβει η ψυχολογια του.
σου ευχομαι υγεια τυχη και καλη προοδο.
σου ευχομαι υγεια τυχη και καλη προοδο.
Συγνώμη κιόλας,αλλά αυτά τα ειρωνικά-ανούσια-και καλά αστεία ποστ με κάνουν να ξερνάω.
Την επόμενη φορά να πάρουμε τον Σακίλ να παίζει στα χαφ.
Την επόμενη φορά να πάρουμε τον Σακίλ να παίζει στα χαφ.
τον εκτιμω σαν παικτη , η μονη μου ενσταση ηταν τα ποδια του και η αποκατασταση του (παρασυρωμενος απο τους μαλακο-δημοσιογραφους ) αλλα σημερα με διαβεβαιωσε ενας φιλος οτι ειναι πλεον κομπλε με αρκετα ματς στο καμπιονατο περσυ οποτε .. θεωρω οτι θα δωσει στην ομαδα...
Το να παιρνεις εναν παικτη δανεικο,δεν ειναι καλο μονο για την ομαδα που τον δεινει αλλα και για την ομαδα που τον παιρνει.Βλεπεις και κανειςamanaoua4 έγραψε:τον εκτιμω σαν παικτη , η μονη μου ενσταση ηταν τα ποδια του και η αποκατασταση του (παρασυρωμενος απο τους μαλακο-δημοσιογραφους ) αλλα σημερα με διαβεβαιωσε ενας φιλος οτι ειναι πλεον κομπλε με αρκετα ματς στο καμπιονατο περσυ οποτε .. θεωρω οτι θα δωσει στην ομαδα...