Π.Α.Ο.Κ-ΞΑΝΘΗ 3-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
Re: Π.Α.Ο.Κ-ΞΑΝΘΗ 3-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Προσωπικα, οσο και αν ειναι τετριμενο, περισσοτερο απ'ολα το συγκεκριμενο πρωτοσελιδο μου δινει τη μεγαλυτερη ικανοποιηση....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
επειδη δεν το ειδα,κανενα λινκ να δω το ματς παιζει?
Φίλε πολύ πιθανον να το ανεβάσει ο FREEPAOK4 στο Youtube
Δεν το έπιασα το ερωτηματικό στο πέναλτυ.Ο Μπαξεβανίδης μαρκάρει με το χέρι στον ώμο και στο κεφάλι.Να υποθέσω επειδή δεν έτρεξε αίμα,είναι αμφισβητούμενο;Γιατί την τελευταία φορά που κοίταξα αν μαρκάρεις με τα χέρια είναι παράβαση κ αν είσαι και τελευταίος παίκτης μέσα στην περιοχή είναι και αποβολή.Tolaros έγραψε:Μπράβο στην ομάδα,ακόμα κ σε μέρα που δεν τράβηξε έριξε ένα τριμπαλο σε ένα ματς που άλλες χρονιές θα παρακαλούσαμε με βάση την εμφάνιση να το κλεψουμε 0.5-0.
Λαζαρ κ Τζιολης όχι στα καλύτερα τους, Στοχ Λούκας να δείχνουν κλάσεις πάνω από επίπεδο σουπερλιγδας κ Κλάους κοντός να χαλάνε πιο πολλές επιθέσεις και από το Βαλλα. Κ τώρα κραξτε με αλλά μέχρι κ το πέναλτι(;;) λόγω αργοπορίας το παίρνει,ένα φορ της προκοπής αμα το έβγαζαν εκεί με πάσα θα πεταγόταν κοντρόλ σουτ γκολ,εδώ μέχρι να κοντρολαρει τομ έφτασε ο αμυντικός για πλάκα κ ο δικός μας πήγε για το κλασσικό πίβοτ. Σε άλλη έδρα δεν παίρνεις τέτοιο σφύριγμα
Του την χάλασε ο αμπαλος και πήρε το πέναλτι που ηταν καθαρο βέβαια ο άλλος με τα χέρια του μόνο κολοδαχτυλο δεν του έβαλε πλάκα μας κανετε και με λέει ιστορίες ο άλλος
:(

- tera12tera
H ομάδα χθες ΔΕΝ ήταν καλή .
Δεν υπήρχε κανένα πλάνο στην μεσοεπιθετική λειτουργία και δυστυχώς με αυτά τα χαφ , δεν πάμε πουθενά . Ο τζιώλης ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (
) και ο Λαζάρ απλά υποφερτός . Η ομάδα ήταν κομμένη στη μέση ...Η ομάδα είναι φανερά ανέτοιμη .
Παρόλα αυτά υπήρχαν θετικά
α) Η πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία (θύμιζε ..Σάντος)
β) Η ποιότητα των ΛΟΥΚΑΣ , ΣΤΟΧ ...
Κατά την άποψη μου το πέναλτι ήταν τραβηγμένο ....
υ.γ : Περιμένω να διαβάσω τις απόψεις του moican με ενδιαφέρον

Δεν υπήρχε κανένα πλάνο στην μεσοεπιθετική λειτουργία και δυστυχώς με αυτά τα χαφ , δεν πάμε πουθενά . Ο τζιώλης ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (

α) Η πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία (θύμιζε ..Σάντος)

β) Η ποιότητα των ΛΟΥΚΑΣ , ΣΤΟΧ ...

υ.γ : Περιμένω να διαβάσω τις απόψεις του moican με ενδιαφέρον

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ-ΞΑΝΘΗ 3-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Ένα πέναλτι ή είναι η δεν είναι, δεν υπάρχει τραβηγμένο,
Δεν υπάρχει κανονισμός που να λέει, αν γίνει το τάδε αν θες σφύρα το, είναι στην κρίση του διαιτητή
Δεν υπάρχει κανονισμός που να λέει, αν γίνει το τάδε αν θες σφύρα το, είναι στην κρίση του διαιτητή
eorptol έγραψε:Του την χάλασε ο αμπαλος και πήρε το πέναλτι που ηταν καθαρο βέβαια ο άλλος με τα χέρια του μόνο κολοδαχτυλο δεν του έβαλε πλάκα μας κανετε και με λέει ιστορίες ο άλλος:(
Ε δεν ήταν πέναλτι για μένα. Ο άλλος βάζει άγαρμπα τα χέρια του κ όμιλο μας.σωριαζεται. Κ κάνει το ίδιο 5λεπτά μετά που κερδίζει την κάρτα από το μαύρο πάνω στη γραμμή. Για να το θέσω αλλιώς αν μεθαύριο στη Γερμανία θα μας χρεώσουν ανάλογο πέναλτι θα τον ξεσκισω στο μπινελικι το διαιτητή. Προσωπική εντύπωση εκφράζω,πέναλτι σαν το χθεσινό ή αυτό του Κάτσε πέρσι στην Ξανθη ή του Κωνσταντινίδη σε Ναγκάνο κ γιάννενα δε θα τα έδινα πότε.
Και κάτι για σένα χωρίς εμπάθεια,αν κάποιος ασκεί κριτική δε σημαίνει τα βάζει ευθέως με Σαββίδη Χουμπ κ την Αγία Τριάδα,σταματα να πεταγεσαι κ να τους υπερασπίζεσαι χωρίς λόγο,δε θα τους κάνουμε αμα πούμε ήταν σε άσχημη μέρα
Να σου γραψω και εγω πολυ φιλικα δε ξερεις τι σου γινεται,προσωπικη αποψη εκφραζω.
Για τον Θεό βάζει το χέρι του πάνω στον ώμο του Σαπιγγίδη!!!Είναι σωστό μαρκάρισμα αυτό;;Πλάκα μας κάνετε;;Έχετε δει πουθενά να μαρκάρουν με τα χέρια στους ώμους;;;'
Αμα δεν το έχετε το άθλημα μην το κουράζετε και μας γυρνάτε τα μυαλά πρωινιάτικα..Ήμαρτον.
Αμα δεν το έχετε το άθλημα μην το κουράζετε και μας γυρνάτε τα μυαλά πρωινιάτικα..Ήμαρτον.
ήρεμα odi, ο καθένας λέει αυτό που πιστεύει, χωρίς να διεκδικεί το αλάθητο
για το πέναλτι, επειδή η φάση έγινε ακριβώς μπροστά μου, ο κοντός με το που "υποδέχεται" τη μπάλα, αντί να κάνει κίνηση προς τη μπάλα και να σουτάρει, κάνει κίνηση με τον ώμο του προς τον αντίπαλο σα γνήσιος παλαιστής, ώστε να τον σπρώξει για να κερδίσει χώρο.
εκεί τραβιούνται και οι δύο, ο κοντός πέφτει, το κοράκι παγώνει, η ΤΟΥΜΠΑ κάνει "ουυυυυυυυυυ" και το κοράκι σφυράει
εγώ δεν το έδινα
για το πέναλτι, επειδή η φάση έγινε ακριβώς μπροστά μου, ο κοντός με το που "υποδέχεται" τη μπάλα, αντί να κάνει κίνηση προς τη μπάλα και να σουτάρει, κάνει κίνηση με τον ώμο του προς τον αντίπαλο σα γνήσιος παλαιστής, ώστε να τον σπρώξει για να κερδίσει χώρο.
εκεί τραβιούνται και οι δύο, ο κοντός πέφτει, το κοράκι παγώνει, η ΤΟΥΜΠΑ κάνει "ουυυυυυυυυυ" και το κοράκι σφυράει
εγώ δεν το έδινα
Μάλιστα.Σήμερα το πρωί μάθαμε να είμαστε ήρεμοι και ότι τα μαρκαρίσματα με τα χέρια δεν είναι παραβάσεις.Να είστε καλά παιδιά μου ανοίξατε τα μάτια.
- sourmenetes
- Moderator
Μαγκες τετοια πεναλντυ και εχουμε παρει αλλα και εχουμε δεχτει.
Τελειωστε το.
Τελειωστε το.
Κοίταξε μετά το περσινό πλάνο του ΓιΔοβοσκού που τόσο λατρεύεις είναι δύσκολο να κατανοήσεις τι ακριβώς προσπαθεί να παίξει ο ΠΑΟΚ εδώ και τόσα παιχνίδια.tera12tera έγραψε:H ομάδα χθες ΔΕΝ ήταν καλή .
Δεν υπήρχε κανένα πλάνο στην μεσοεπιθετική λειτουργία και δυστυχώς με αυτά τα χαφ , δεν πάμε πουθενά . Ο τζιώλης ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ () και ο Λαζάρ απλά υποφερτός . Η ομάδα ήταν κομμένη στη μέση ...Η ομάδα είναι φανερά ανέτοιμη .
α) Η πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία (θύμιζε ..Σάντος)![]()
![]()
β) Η ποιότητα των ΛΟΥΚΑΣ , ΣΤΟΧ ...![]()
![]()
υ.γ : Περιμένω να διαβάσω τις απόψεις του moican με ενδιαφέρον![]()
![]()
![]()
Δίεκρινες ΚΑΝΕΝΑ αγωνιστικό πλάνο, την στιγμή που με τον περσινό κλόουν των πάγκων βάλαμε ΌΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ 4 γκολ από στημένα.
Χθες και τα 2 ήταν από στημένα, προφανώς το ξέχασες....το δε πέναλτι στον Σάλπι από κάθετη του Λούκας, αλλά μετά τις γιόμες του καραγκιοζάκου που παρίστανε τον προπονητή που να το καταλάβουμε ότι ο ΠΑΟΚ έτσι θα παίζει φέτος.
Ο ανύπαρκτος Τζιόλης έκανε τα λιγότερα λάθη, η δε γιόμες 8/22....
Έγινε ρε Sourme..Άποψη μου είναι πάντως πως αν κάποιος δεν γνωρίζει τους κανονισμούς ας αποφεύγει να κάνει συστάσεις στον άλλο και μάλιστα σε σημείο να υποβαθμίζει την ομάδα του.
Υ.Γ:Το κοράκι όχι απλά δεν παγώνει,αλλά σφυρίζει στο δευτερόλεπτο.
Υ.Γ:Το κοράκι όχι απλά δεν παγώνει,αλλά σφυρίζει στο δευτερόλεπτο.