Εισιτήρια Διαρκείας 2013-2014

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
DAMANAKIS

Re: Εισιτήρια Διαρκείας 2013-2014

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

elpaoki έγραψε:αν γνωριζει καποιος ας απαντησει.
την αγορα του διαρκειας θα την κανω μεσω ιντερνετ την πρωτη περιοδο αλλα επειδη θεσσαλονικη θα ανεβω αυγουστο και δεν εχω καποιο ατομο για να το κανω με εξουσιοδοτηση και να παει να μου το παρει πιο πριν θα μπορω να παω να το παρω το διαρκειας μου απο την παε τον αυγουστο??

ΝΑΙ φιλε με το αποδεικτικο που θα εχεις απο το μαιλ σου!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Υπονοω οτι καποιοι θελουν ειδικες συνθηκες για να υποστηριξουν την ομαδα...
Αν ειναι δυνατον να λεμε οτι εχουμε μεγαλο λαο και απο μια Βορεια Ελλαδα των 2,000,000 να μην μπορουμε να γεμισουμε μια Τουμπα...
Δυστηχως μεγαλο λαο περηφανο λεβεντη ΕΙΧΑΜΕ...τωρα δν εχουμε....
Λεν καποιοι δν ξαναπαω γηπεδο γτ το σημα εχει χρυσο γυρω γυρω η γτ δν εχει τελειες αναμεσα στα γραμματα....
Ειναι σοβαρα πραγματα ρε παιδια αυτα;;; αν ειναι δυνατον...αυτα ειναι δικαιολογιες της π@τσας...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

DAMANAKIS έγραψε:οχι μονο σαν οπαδοι ,αλλα και σαν λαος ,εχουμε χασει καθε ιχνος αξιοπρεπειας!σιγα σιγα θα μας τα παρουν ολα!σημερα η ερτ αυριο τα σχολεια ,μεθαυριο τα νοσοκομεια(που ετσι κιάλλιως παραπαιουν),στο τελος θα παρακαλαμε τους αφεντες για 3 κατοσταρικα!και θα τους λεμε και ευχαριστω!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦ ΤΟΠΙΚ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!
Σ αυτο φιλε μου δν ειμαι και πολυ μακρυα εγω...στα 480 τον μηνα ειμαι...με ενοικιο λογαριασμους κτλ...
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Παιδια ηρεμια.
Ας στηριξουμε την ομαδα και ας μεταδωσουμε θετικη ενεργεια.
Μη διαπερναμε τη μιζερια μας στον ΠΑΟΚ. ;)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Mπορει ενας να εξηγησει τι ειναι το εκπτωτικο ?
Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

μια μαλακι@ και μιση ειναι. για να παρεις την εκπτωση θα πρεπει εσυ που ειχες περσι διαρκειας να πας με εναν που δεν ειχε και να παρετε και οι δυο την εκπτωση. τωρα τι γινεται αν πανε 2 σε διαφορετικες θυρες τι γινεται με τους μαλακες που τοσα χρονια περνουν διαρκειας τι γινεται με τους ανεργους......τι να σου πω.στα μεμονομενα μεσα στη χρονια εδειξαν καλα δειγματα.τωρα τα χαλασανε :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

DAMANAKIS έγραψε:ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ
;)

ας λειτουργούσαν τα pm και δε θα ήταν καθόλου μαλακί@ το εκπτωτικό

εννοείτε αν κάποιος που δεν είχε πέρσι διαρκείας θέλει, μπορώ να γίνω ο "φίλος" του και να γλιτώσουμε το 20άρικο.
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

για εμας το κανουνε μωρε...ειδανε οτι οι σχεσεις μεταξυ μας ειναι χαλια(πλακωνομαστε στο γηπεδο,κραζει ο ενας τον αλλον)οποτε βρηκαν τροπο μπας και γινει η αρχη...προβλεπεται εξω απο τα γραφεια να κανουμε νεους φιλους...
περα απο την πλακα οι τιμες ειναι καλες και το εκπτωτικο ολοι σχεδον θα το παρουνε πηγαινοντας απλα στα γραφεια με καποιον αλλον...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

των ανέργων το εκπτωτικό τέλος?

ή εγώ δεν το διάβασα ακόμα?
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Για μενα η τιμη στην 5-6 ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ειναι μονο 10€ κατω, οταν ειμαστε 2 ματς μειον, και μαλιστα δυο ευρωπαικα. Μονο απο αυτα η τιμη επρεπε να πεσει 30-40€. Αν βαλεις και το οτι για δευτερη χρονια, ειχαν βγαλει κατι γενικες εισοδους 10€, αρα σαν να σου λενε "εσυ που δινεις τα ωραια σου λεφτα τον Ιουνιο και στηριζεις την ομαδα εισαι μ@λ@κ@ς" , μια που δεν εχει καμια διαφορα οικονομικα, ολα αυτα με κανουν να πιστευω οτι μαλλον δε μας πολυθελουν στο γηπεδο. Κριμα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δύσκολα,πολύ δύσκολα . :(
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν το κατάλαβα ρε μάγκες...πως μπορούμε γενικώς να έχουμε παράπονο από τις τιμές;;η ΠΑΕ έβγαλε τόσες προσφορές μέσα περιόδου πέρσι και η ανταπόκριση από λιγη ως ελαχιστη.πως τώρα έχουμε απαίτηση;;κάθε μάτς η Τούμπα δεν είχε πάνω από 8.000 εκτός κάποιων μάτς.δωρα-προσφορές 5€ εισητήριο και εμείς στα κακαλα μας.
και σιγουρα 100 κάτι ευρώ σε 7 και 4 δεν είναι ποσο τοσο ζόρικο.στην καφετέρια να τα δεις όλα πιο πολλά θα δώσεις.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αρα sourmen η απαντηση ποια ειναι; να κοψουν εντελως τις προσφορες; και ποια ακριβως ηταν η προσφορα για μενα που εχω τοσα χρονια εισιτηριο στην 5; το οτι για τριτη χρονια μου βγαινει μια η αλλη με το να τα αγοραζα μεμονωμενα;
ειναι δυνατον μετα απο τετοια χρονια να ακριβαινει το διαρκειας;( γιατι ουσιαστικα οταν μενει η ιδια τιμη, αλλα με δυο ματς λιγοτερα, ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ )
Δηλ τι θελουν, να κοψουμε το διαρκειας ή να μετοκομισουμε κι εμεις που απομειναμε στην 7;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αδελφε μου ο καθενας μπορει να βγει να πει το παραπονο του.Και λογικα εχεις δικιο.
Οταν ομως γινανε προσφορες ο κοσμος γυρισε την πλατη.Δε μιλαω για σενα..
Μιλαω γενικα.

Δεν μπορει για καθε διαρκειας να υπαρχει αλλη αντιμετωπιση.Δυστυχως.

Εγω θελω να δω και το αλλο..Αν θα ερθει κανενα ονομα πως θα πανε τα διαρκειας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για όσους μένουν μακριά από Θεσσαλονίκη, όπως εμείς για πχ θα έπρεπε να έχουν αρκετά μειωμένες τιμές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”