Ο Καμαρά κάνει κάτι απαράδεκτο για επαγγελματία παίχτη. Σταματάει να τρέχει και γυρίζει και φεύγει γιατί δεν του δώσαν πίσω την μπάλα!

Α ρε 'Αγγελος που σας χρειάζεται!
η ομαδα ενα χρονο τωρα ειναι ανευρη,χωρις πλανο,χωρις αυτοματισμους,χωρις στημενα,χωρις αρχη-μεση-τελοςgergeo4 έγραψε:δεν ξερεις φιλε μου αν με τον δωνη στον παγκο θα ειχαμε 0/2..υποθεσεις κανεις.εγω λεω θα ειχαμε 2/2 κ φυσικα θα επαιρνε κ 3ο σεντερ μπακ σημερα οχι σαν τον γ.χ που κ αυτος μεσα σε 3 βδομαδες καταστρεφει ολη την σαιζον!hitman έγραψε:Ήταν αναμενόμενο να ακουστούν ξανά φωνές στήριξης για τον μεγαλύτερο καταστροφέα που πέρασε ποτέ από την ομάδα.
Λες και η ομάδα που βλέπουμε στα πλέι όφ είναι δημιούργημα άλλου και τόσο διαφορετική από αυτή που βλέπαμε ως τώρα.
Η ΙΔΙΑ ομάδα είναι και την ΙΔΙΑ μπάλα παίζει. Το χάλι της δεν φαινόταν τόσο μέσα στη χρονιά γιατί δεν κλήθηκε ποτέ να δώσει σερί δύσκολα παιχνίδια.
ΕΡΓΟ ΔΩΝΗ 1000 % το χάλι που βλέπουμε.
Είχαμε ένα στο κέντρο και τον έφαγε η τρόϊκαastrachan έγραψε: Πέραν του γεγονότος ότι ο Π.Α.Ο.Κ σήμερα ήταν καλύτερος αυτό που λείπει είναι το τσαγανό ενός Λίλα και ενός Πιπίνη.Ο Π.Α.Ο.Κ χρειάζεται παίχτες βαρόμετρο.Παίχτες ηγέτες.Τουλάχιστον 1 σε κάθε γραμμή.
Τ
νομιζω ηταν οφσαιντ παντωςtsapgeo έγραψε:ο Σίλντε στο γκόλ χάνει τον Βίλα, γλυστράει , δεν ξέρει που να πάει... Άνευρος παίκτης.
Ο Καμαρά κάνει κάτι απαράδεκτο για επαγγελματία παίχτη. Σταματάει να τρέχει και γυρίζει και φεύγει γιατί δεν του δώσαν πίσω την μπάλα!![]()
Δεν το έχω ξαναδεί!
Α ρε 'Αγγελος που σας χρειάζεται!
εχεις δικιο για το θεμα πιεση που λες..εδω φαινεται ποιος μπορει και ποιος οχι..απ παιχτες-διοικηση κλπ...και φαινεται οτι θελει ριζικες αλλαγες η ομαδα...το θεμα ειναι να το καταλαβει ο ΙΒΑΝ..μεχρι στιγμης νομιζω δεν τον αφηνουν να το καταλαβει!!navigator11 έγραψε:Η ουσία ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. Ο ΠΑΟΚ φέτος παρουσιάστηκε ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΣ σε όλα τα επίπεδα. Γι'αυτό, έστω και οδυνηρά, πιθανότατα θα πληρώσει το τίμημα. Μακάρι να γίνει κάτι στο τέλος και, πέφτοντας απ'τον Λευκό Πύργο, να σταθεί όρθιος, βγαίνοντας πρώτος, κάτι που φαντάζει τη στιγμή αυτή ουτοπικό καθαρά από πλευράς ψυχολογίας και μόνο. Ό,τι και να γίνει ωστόσο φέτος, οφείλει να αποτελέσει φάρο για τη νέα χρονιά. Ήρθαν τα πράγματα έτσι που η πίεση σε όλα τα κλιμάκια στην ομάδα εν όψει της νέας χρονιάς φαντάζει ήδη αφόρητη. Και όποιος αντέξει, εφόσον παραμείνει ...
+1000000 gia tin teleytaia paragrafoastrachan έγραψε:Εγώ απορώ τι άλλο περιμένατε μερικοί?
Άκουγα όλη την βδομάδα ο Π.Α.Ο.Κ θα ξεσπάσει ο Π.Α.Ο.Κ θα ρίξει 5αρα.
Τις 5άρες δεν τις ρίχνουν τα γκάζια του μεγαλομετόχου.Τις ρίχνουν οι παίχτες με τις οδηγίες του προπονητή.
Πέραν του γεγονότος ότι ο Π.Α.Ο.Κ σήμερα ήταν καλύτερος αυτό που λείπει είναι το τσαγανό ενός Λίλα και ενός Πιπίνη.Ο Π.Α.Ο.Κ χρειάζεται παίχτες βαρόμετρο.Παίχτες ηγέτες.Τουλάχιστον 1 σε κάθε γραμμή.
Τώρα αν κάποιοι πιστεύετε πως ο Π.Α.Ο.Κ μπορεί να κάνει παπάδες με βασικό φορ τον Αθανασιάδη η ότι ο Αθανασιάδης μπορεί να γίνει ποτέ παίχτης με την έλευση ενός προπονητή τότε είστε γελασμένοι.