εγώ πιστεύω ότι ακόμη και με 0-0 οι δικοί μας παίχτες λόγω εμπειρίας θα έχουν "δημιουργικό" άγχος στον επαναληπτικό, ενώ οι Αστέρες θα "πρέπει" να εκμεταλλευτούν το θετικό αποτέλεσμα
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 17/4 20:00 OTESP3
Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 17/4 20:00 OTES1
εννοείται ότι αν έρθει 2-0 δεν θα αρχίσω να φωνάζω να επαναληφθεί ο αγώνας
εγώ πιστεύω ότι ακόμη και με 0-0 οι δικοί μας παίχτες λόγω εμπειρίας θα έχουν "δημιουργικό" άγχος στον επαναληπτικό, ενώ οι Αστέρες θα "πρέπει" να εκμεταλλευτούν το θετικό αποτέλεσμα
- sourmenetes
- Moderator
Καλως τα παιδια...moican4 έγραψε:
ΥΓ. Αργοναύτη εσύ ετοιμάσου για 11 Μαίου, από το Πάσχα θα είμαι κάτω..
Καλως τα παιδια..
Θα ειναι ολοι εκτος εμου μου φαινεται σε αυτον τον τελικο...
- kataramenos5
Ξεσκιστε τους ....Τις λινατσες ...Το υποκαταστημα του γαυρου στην Πελ/νησο....Με τον εμετικο Τσιωλη και τον αηδιαστικο Μποροθρυλο...
Μεχρι προτεινος τα σκηπτρα στα υποκαστατηματα τα ειχε ο κ@λοτρυπιδης ο Πανοπουλος αλλα η κ@λομαδα της Τριπολης , τους ξεπερασε μονο και μονο για να σωθουν οι καραγκιοζηδες της Παπαναστασιου....
Γ@ΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ...
Μεχρι προτεινος τα σκηπτρα στα υποκαστατηματα τα ειχε ο κ@λοτρυπιδης ο Πανοπουλος αλλα η κ@λομαδα της Τριπολης , τους ξεπερασε μονο και μονο για να σωθουν οι καραγκιοζηδες της Παπαναστασιου....
Γ@ΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ...
- sourmenetes
- Moderator
Με λιγη προσοχη καθαριζουμε την μπουγαδα...
Θελει προσοχη ομως..Με τσαμπουκα απο το πρωτο λεπτο και με γεματη Τουμπα δε θα αντεξουν..
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...!!!!!!!!
Θελει προσοχη ομως..Με τσαμπουκα απο το πρωτο λεπτο και με γεματη Τουμπα δε θα αντεξουν..
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...!!!!!!!!
- kataramenos5
Για κάτι τέτοιο πάμε αύριο βράδυ..
[youtube]-EaPFQHdBsU[/youtube]
[youtube]-EaPFQHdBsU[/youtube]
- kataramenos5
Εμαθα πως στήνεις κ@λο ,είσαι και μερακλής
πέντε απο το ρούλη δεν έφαγε κανείς

πέντε απο το ρούλη δεν έφαγε κανείς
εφτασε η ωρα απο το 1 λεπτο να μπουμε δυνατα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανασα να μην παρουν
3 μπαλακια να ληξει το στορυ
ευτυχως που εβγαλε γλωσσα το κολοκωτρονιτσι και ειμαστε στην τσιτα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ...
3 μπαλακια να ληξει το στορυ
ευτυχως που εβγαλε γλωσσα το κολοκωτρονιτσι και ειμαστε στην τσιτα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ...
- ΑποστόληςΑ
Ούτε κι αυτοί θα είναι στο γήπεδο! Από του Πλάτωνα θα δουν τον αγώνα!sourmenetes έγραψε:Καλως τα παιδια...moican4 έγραψε:
ΥΓ. Αργοναύτη εσύ ετοιμάσου για 11 Μαίου, από το Πάσχα θα είμαι κάτω..
Καλως τα παιδια..
Θα ειναι ολοι εκτος εμου μου φαινεται σε αυτον τον τελικο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
By the way, αύριο θα είμαι στου Πλάτωνα, πρώτα ο Θεός. Πιστεύω Ιάσονα και Γιάννη ότι θα σας δω εκεί! Όσοι άλλοι πσιτοί προσέλθετε!
Τέλος τα εισιτήρια στις θύρες 4 και 6
Μέσα σε λίγες ώρες «εξαφανίστηκαν» και τα εισιτήρια για τη θύρα 4 και τη θύρα 6 του γηπέδου της Τούμπας, ενόψει του αυριανού ημιτελικού με τον Αστέρα Τρίπολης.
Από το πρωί συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του ημιτελικού και με γοργούς ρυθμούς εξαντλούνται στις περισσότερες θύρες. Δεν υπάρχουν εισιτήρια για τις θύρες 4, 5, 6 και 7.
Η διάθεση των εισιτηρίων για τις θύρες 1-2-3 και 8 από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα συνεχιστεί σήμερα έως τις 21:00, ενώ αύριο θα διατίθενται εισιτήρια από τις 09:00 έως και την ώρα έναρξης (20:00) του αγώνα.
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... B1%CE%B9-6
Και στο τελικό θα γίνει της π@@@ςς!

Μέσα σε λίγες ώρες «εξαφανίστηκαν» και τα εισιτήρια για τη θύρα 4 και τη θύρα 6 του γηπέδου της Τούμπας, ενόψει του αυριανού ημιτελικού με τον Αστέρα Τρίπολης.
Από το πρωί συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του ημιτελικού και με γοργούς ρυθμούς εξαντλούνται στις περισσότερες θύρες. Δεν υπάρχουν εισιτήρια για τις θύρες 4, 5, 6 και 7.
Η διάθεση των εισιτηρίων για τις θύρες 1-2-3 και 8 από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα συνεχιστεί σήμερα έως τις 21:00, ενώ αύριο θα διατίθενται εισιτήρια από τις 09:00 έως και την ώρα έναρξης (20:00) του αγώνα.
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... B1%CE%B9-6
Και στο τελικό θα γίνει της π@@@ςς!