Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Κοράκι = Γαβράκος
Δωδώνης = τραγικό στήσιμο ,τραγικες αλλαγές και συνάμα φοβιτσιάρης χωρίς λόγο
Κάτσε= το παληκάρι δε κανει ακομα για ντερμπυ , μηδεν εκτόπισμα . Σε όλα τα μαρκαρίσματα χρησιμοποιούσε τα χέρια , και τραβουσε σαν σαμιαμίδι.
Κατσουράνης αψογος , μετρησε η εμπειρία του
Λόρενς ασταματητος , τρομερό πάθος
όλοι οι υπόλοιποι αρκετα καλοί .
δε βοήθησε το στήσιμο να φανουν
Κάτσε= το παληκάρι δε κανει ακομα για ντερμπυ , μηδεν εκτόπισμα . Σε όλα τα μαρκαρίσματα χρησιμοποιούσε τα χέρια , και τραβουσε σαν σαμιαμίδι.
-
MANIAKOS έγραψε:Eιχα τις αντιρρησεις μου για τη λειψανδρια απο καθαρα χαφ στην 11αδα, οντως δεν ειχαμε κατοχη....ευτυχως ηταν πολυ καλος ο κατσε..
Καμαρα και ολισε παρα τα παραοανισια ηταν οτι καλυτερο ....η αμυνα κρατησε καλα....ο αποστολο καλος πισω μπροστα φοβηθηκε και θελουμε μπακαρα το καλοκαιρι...ο Ιτανζ εδειξε την αξια του σημερα...ο Λινο μεγαλη κλαση..κακως βγηκε ο σαλπι για μενα..Η ψαλιδα εχει κλεισει φανερα.....
Η ψαλιδα εχει κλεισει φανερα, αυτό είναι το σημαντικό !
Εδώ ο ηλίθιος , όταν το ματς ήταν στο 70 ξέθαψε στατιστικό σχετικά με τα πόσα γκολ έχει βάλει ο γαυρος στο τελευταίο 20λεπτο ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ. Σαν να λέμε δηλαδή ( αφελέστατα , αλλά αφού το πάνε έτσι , έτσι θα απαντήσω) ότι από στατιστικής και μόνο άποψης μετά το 70 εσύ εχεις περισσότερες πιθανότητες για γκολ. Τραγική περιγραφή
Σουρμεν....συμφωνώ ότι οι πολλοί επιθετικκογενείες δε σε κάνουν απαραίτητα και επιθετικό μέσα στο γήπεδο. Μόνο όμως που ξεκινάς τους 2 γατόπαρδους + σαλπι + κλάους.... ε δε το λες ρε πούστη μου ταμπούρι. Αν ήταν έτσι , τα αντίπαλα μπακ θα έκαναν πάρτυ.. Ναι η σύνθεση ήταν παράξενη και αλλοπρόσαλη. Ναι δεν είχες κέντρο. Είναι όμως γεγονός ότι έβγαζες που και που και καμιά αντεπίθεση ( συνήθως απο γιόμα, που είσαι ρε Παυλαρα) και είχες συνεχώς παίκτες στο χώρο να φύγουν.
Όπως και να έχει , επιβάλλεται να βελτιωθούμε και να εκμεταλλευθούμε πλήρως το αρκετά καλό ρόστερ για Ελλάδα που πλέον έχουμε.
ΥΓ : o oliseh μου φαίνεται να κάνει αγγαρεία
Σουρμεν....συμφωνώ ότι οι πολλοί επιθετικκογενείες δε σε κάνουν απαραίτητα και επιθετικό μέσα στο γήπεδο. Μόνο όμως που ξεκινάς τους 2 γατόπαρδους + σαλπι + κλάους.... ε δε το λες ρε πούστη μου ταμπούρι. Αν ήταν έτσι , τα αντίπαλα μπακ θα έκαναν πάρτυ.. Ναι η σύνθεση ήταν παράξενη και αλλοπρόσαλη. Ναι δεν είχες κέντρο. Είναι όμως γεγονός ότι έβγαζες που και που και καμιά αντεπίθεση ( συνήθως απο γιόμα, που είσαι ρε Παυλαρα) και είχες συνεχώς παίκτες στο χώρο να φύγουν.
Όπως και να έχει , επιβάλλεται να βελτιωθούμε και να εκμεταλλευθούμε πλήρως το αρκετά καλό ρόστερ για Ελλάδα που πλέον έχουμε.
ΥΓ : o oliseh μου φαίνεται να κάνει αγγαρεία
Τι εγινε ρε παιδια? Μηπως εχασα επεισόδια? Μηπως δημιουργησαμε καμια υπερομαδα τα τελευταια χρονια και εχετε ξενερωσει μερικοι με το ΑΝΕΤΟ Χ με τον γαυρο μεσα στο τηγανι??
Γιατι εγω θυμαμαι οτι αρχισαμε την χρονια με καμια 10αρια 18χρονα στην προετοιμασια , και παιζουμε με 5 μεταγραφες Ιανουαριου βασικους.
Μηπως μερικοι περιμενατε να κραξετε , λεω εγω τωρα...
ΜΠΡΑΒΟ στην ομαδα , ολοι δειξανε παθος και διαθεση , 3 ανυπαρκτα οφσαιντ κοπηκαν τα 3 τετ α τετ και ειδικα στο πρωτο 20λεπτο στο 20 ημιχρονο τους παιζαμε.
Γιατι εγω θυμαμαι οτι αρχισαμε την χρονια με καμια 10αρια 18χρονα στην προετοιμασια , και παιζουμε με 5 μεταγραφες Ιανουαριου βασικους.
Μηπως μερικοι περιμενατε να κραξετε , λεω εγω τωρα...
ΜΠΡΑΒΟ στην ομαδα , ολοι δειξανε παθος και διαθεση , 3 ανυπαρκτα οφσαιντ κοπηκαν τα 3 τετ α τετ και ειδικα στο πρωτο 20λεπτο στο 20 ημιχρονο τους παιζαμε.
Μεγάλο παιχνίδι από Κάτσε και Λινο που μαζί με Καμαρα ξεχώρισαν. Και οι υπόλοιποι πολύ καλοί με εξαίρεση τον Ολίσε που απογοήτευσε σε ένα ακόμα παιχνίδι. Αυτό που κρατάω είναι ότι φάνηκε πως τα ροστερ των δύο ομάδων ποιοτικά δεν έχουν μεγάλες διαφορές και το καλοκαίρι μεταγραφικά θα έχει πολύ ενδιαφέρον...
fratz8 έγραψε:Κοράκι = Γαβράκος
φιλε μου η αλλο παιχνιδι εβλεπες η δεν γνωριζεις το αθλημα η οτι και να γινει πρεπει να κραζουμε διαλεξε και παρε
- sourmenetes
- Moderator
Το ειχα πει και πριν το ματς...Ο κλαους θα χανοτανε οπως στα περισσοτερα ντερμπυ.
Μπορουσε να ισχυροποιησει το κεντρο ο δωνης βαζοντας φωτακη και παιζοντας με πιο μπροστα το λορενς.Θα κραταγαμε μπαλα σιγουρα παραπανω.
Μπορουσε να ισχυροποιησει το κεντρο ο δωνης βαζοντας φωτακη και παιζοντας με πιο μπροστα το λορενς.Θα κραταγαμε μπαλα σιγουρα παραπανω.
Οταν μια ομαδα εχει εξασφαλισει το πρωταθλημα απο τον δεκεμβρη
και εχει απο τον δευτερο καμμια 20αρια βαθμους διαφορα,τι κινητρο να εχει;;;
Το κινητρο το ειχαμε εμεις αλλα οι επιλογες του προπονητη για ακομα μια
φορα ηταν απαραδεκτες.
Ολισε-καμαρα τιποτα σπουδαιο ειδικα ο καμαρα πολυ καταχρηση της μπαλας
κανει,θα πρεπει να ειναι πιο ομαδικος ενω ο ολισε πολυ αγευστος,αχρωμος...
Θελουμε ακομα ψωμια για να φτασουμε το επιπεδο του γαυρου και αγωνιστικα
και εξωαγωνιστικα.
και εχει απο τον δευτερο καμμια 20αρια βαθμους διαφορα,τι κινητρο να εχει;;;
Το κινητρο το ειχαμε εμεις αλλα οι επιλογες του προπονητη για ακομα μια
φορα ηταν απαραδεκτες.
Ολισε-καμαρα τιποτα σπουδαιο ειδικα ο καμαρα πολυ καταχρηση της μπαλας
κανει,θα πρεπει να ειναι πιο ομαδικος ενω ο ολισε πολυ αγευστος,αχρωμος...
Θελουμε ακομα ψωμια για να φτασουμε το επιπεδο του γαυρου και αγωνιστικα
και εξωαγωνιστικα.
η ομάδα κατέβηκε με πλάνο να χτυπήσει το παιχνίδι μετα το 70, πιστεύω να φάνηκε καθάρα.
Λίνο Κάτσε Καμάρα Σίντεφελντ και Κατσουράνης ξεχώρισαν...
ο Αθανασιάδης.... ήταν στην 11άδα?
ο Δώνης γιατί αποβλήθηκε αυτή τη φορά?
Λίνο Κάτσε Καμάρα Σίντεφελντ και Κατσουράνης ξεχώρισαν...
ο Αθανασιάδης.... ήταν στην 11άδα?
ο Δώνης γιατί αποβλήθηκε αυτή τη φορά?
- sourmenetes
- Moderator
Για το λογο που κοπηκαν και οι 3 φασεις απο τον εποπτη...
- Caballo Viejo
Ευτυχώς που υπάρχουν και χειρότερα κι εννοώ φυσικά ότι ο Μίτσελ είναι για τον λούτσο 

- PAPA TSIBIKOS
Μετά την αποβολή του σερ Δωδώνη η ομάδα ανέβασε την απόδοση της και έκανε φάσεις που θα μπορούσαν να μας φέρουν το διπλό. Τυχαίο???Δεν νομίζω.
Τώρα να πω ότι δεν βλέπαμε το ίδιο ματς με μερικούς;Να πω ότι είστε εμπαθείς;Να πω πως το κάνετε επίτηδες;
Πιο ξεκούραστο,άνετο και σβηστό Χ στην Αθήνα ή στον Πειραιά εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι.
Είδα έναν ΠΑΟΚ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των εξτρέμ του και να χτυπήσει στην κόντρα.Πριν το ματς έλεγε το 90% από εσάς πως θα είναι γελοίος ο Δώνης αν δεν εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις,τώρα που προσπάθησε να το κάνει είναι λίγος.
Ο άλλος γράφει οτι ο γαύρος έκανε 16 σουτ και μπορούσε να είχε σκοράρει.Κ εμείς είχαμε 8 αδερφέ γιατί δεν σκοράραμε;Τί περίμενες;Να μπούμε,να κρύψουμε την μπάλα και να μην δεχτούμε ούτε σουτ;
Είδα έναν Κάτσε που ήταν παντού και η πλειοψηφία τον κράζει.
Είδα έναν ΠΑΟΚ που δεν δέχτηκε ούτε μισή κλασική ευκαιρία μέσα στο Καραισκάκη.
Είδα έναν επόπτη που έκοβε ότι μπορούσε με αποκορύφωμα στο 90 με το γελοίο οφ σάιντ.
Το λάθος το Δώνη για μένα ήταν ο Κλάους.Έπρεπε να είχε Σάλπι κορυφή και Βούκιτς όσο άντεχε.Ή να μην έβγαζε τον Κλάους όταν έβαλε τον Βούκιτς.
Υπ όψην η ομάδα είχε κατά 5/11 νέους παίκτες.Τα διπλά του Σάντος τα είδαμε τον 2ο χρόνο με την ανάλογη ομοιογένεια.Χωρίς να τα υποτιμώ εννοείται.
Πιο ξεκούραστο,άνετο και σβηστό Χ στην Αθήνα ή στον Πειραιά εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι.
Είδα έναν ΠΑΟΚ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των εξτρέμ του και να χτυπήσει στην κόντρα.Πριν το ματς έλεγε το 90% από εσάς πως θα είναι γελοίος ο Δώνης αν δεν εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις,τώρα που προσπάθησε να το κάνει είναι λίγος.
Ο άλλος γράφει οτι ο γαύρος έκανε 16 σουτ και μπορούσε να είχε σκοράρει.Κ εμείς είχαμε 8 αδερφέ γιατί δεν σκοράραμε;Τί περίμενες;Να μπούμε,να κρύψουμε την μπάλα και να μην δεχτούμε ούτε σουτ;
Είδα έναν Κάτσε που ήταν παντού και η πλειοψηφία τον κράζει.
Είδα έναν ΠΑΟΚ που δεν δέχτηκε ούτε μισή κλασική ευκαιρία μέσα στο Καραισκάκη.
Είδα έναν επόπτη που έκοβε ότι μπορούσε με αποκορύφωμα στο 90 με το γελοίο οφ σάιντ.
Το λάθος το Δώνη για μένα ήταν ο Κλάους.Έπρεπε να είχε Σάλπι κορυφή και Βούκιτς όσο άντεχε.Ή να μην έβγαζε τον Κλάους όταν έβαλε τον Βούκιτς.
Υπ όψην η ομάδα είχε κατά 5/11 νέους παίκτες.Τα διπλά του Σάντος τα είδαμε τον 2ο χρόνο με την ανάλογη ομοιογένεια.Χωρίς να τα υποτιμώ εννοείται.
Οντι είχα όνειρο γκολ του Σάλπι στο 83' με πάσα του Βούκιτσ και ο Δώνης μου το χάλασε!!!!!

- sourmenetes
- Moderator