Π.Α.Ο.Κ.-Πανιώνιος 4-2 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πανιώνιος 4-2 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
σημερα ειδαμε μπαλα επιτελους..
ο σερβος ειναι παιχτουρα
4231
με ολισε καμαρα και βουκιτς πισω απο κλαους θα ειναι ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ..
ο σερβος ειναι παιχτουρα
4231
με ολισε καμαρα και βουκιτς πισω απο κλαους θα ειναι ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ..
Mακάρι και να πάμε playoff και να τους σκίσουμε απο το πρώτο γύρο.
- Paok_eisai_4
Argonaut4 έγραψε:Επιθετικά......τα ματάκια μας είδανε φως.Μπράβο στην ομάδα και στο προπονητή.
Αμυντικά.....ΑΙΣΧΟΣ.......αδούλευτη ομάδα με μηδενικες αλληλοκαλύψεις.
Ελπίζουμε για το καλύτερο.....!
και να σκεφτεις οτι το να κανεις σωστη αμυνα σαν ομαδα αλλα και σαν γραμμη ειναι πολυ πιο ευκολο απ το να κανεις μια στοιχειωδη επιθεση....ρε ποσο αναποδοι μπορει να ειμαστε??
Ενα παραπονο προς τον κοσμο.
Τι σκατα σκεφτεστε εσεις που φορατε κατακοκκινα μπουφαν και κιτρινα και ερχεστε Τουμπα? Σε μερικα σημεια σημερα νομιζα οτι εβλεπα θυρα φιλοξενουμενων. ΜΙΑ γ@μημενη μερα ειναι, δε μπορειρτε να βρειτε ενα μαυρο, ενα ασπρο, γκρι χρωμα μπουφαν και να ερθετε?
Τι σκατα σκεφτεστε εσεις που φορατε κατακοκκινα μπουφαν και κιτρινα και ερχεστε Τουμπα? Σε μερικα σημεια σημερα νομιζα οτι εβλεπα θυρα φιλοξενουμενων. ΜΙΑ γ@μημενη μερα ειναι, δε μπορειρτε να βρειτε ενα μαυρο, ενα ασπρο, γκρι χρωμα μπουφαν και να ερθετε?
Εγω θα διαφοροποιηθω λιγο απο τους περισσοτερους...
Οταν μιλαμε για αμυντικη λειτουργια...μιλαμε για την ΟΜΑΔΙΚΗ λειτουργια της ομαδας και νομιζω πως εκει τα πηγαμε πολυ καλα σημερα.Και τα δυο γκολ προηλθαν απο αβιαστα ατομικα λαθη,το πρωτο απο τον Λινο-που ουτε καν αμυνομασταν,αντιθετα ξεκινουσαμε επιθεση- και το δευτερο απο τον Κατσουρανη.
Μιλατε για τον Πελκα και εχετε δικιο στα περισσοτερα.Ομως,αυτο που προσεξα εγω ειναι πως η συνεχομενη κινηση του μαζι με τις κινησεις του Κωνσταντινιδη,βοηθησαν πολυ στην λειτουργια της επιθεσης.
Επιτελους,η Τουμπα αρχιζει να γεμιζει παλι σιγα σιγα.
ΜVP....ο τρελοϊρλανδος...βγαζει πολυ παθος το παλικαρι!
Συνεχιζουμε!
Οταν μιλαμε για αμυντικη λειτουργια...μιλαμε για την ΟΜΑΔΙΚΗ λειτουργια της ομαδας και νομιζω πως εκει τα πηγαμε πολυ καλα σημερα.Και τα δυο γκολ προηλθαν απο αβιαστα ατομικα λαθη,το πρωτο απο τον Λινο-που ουτε καν αμυνομασταν,αντιθετα ξεκινουσαμε επιθεση- και το δευτερο απο τον Κατσουρανη.
Μιλατε για τον Πελκα και εχετε δικιο στα περισσοτερα.Ομως,αυτο που προσεξα εγω ειναι πως η συνεχομενη κινηση του μαζι με τις κινησεις του Κωνσταντινιδη,βοηθησαν πολυ στην λειτουργια της επιθεσης.
Επιτελους,η Τουμπα αρχιζει να γεμιζει παλι σιγα σιγα.
ΜVP....ο τρελοϊρλανδος...βγαζει πολυ παθος το παλικαρι!
Συνεχιζουμε!
- Μπαρκαρούτσος
giapas έγραψε:Ευνοηθήκαμε ξεκάθαρα σε μια φάση , που ήταν εντελώς αχρειάστη κατά τη γνώμη μου ... δεν έπρεπε να γίνει το μαρκάρισμα.
Η παρουσία μας ήταν πολύ καλή , αρκετά κοντά στο ΠΑΟΚ που θέλουμε...με δεδομένο ότι έπαιζες 3ο ματς σε 7 μέρες.
Ελπίζω να έχουμε συνέχεια
++++
Όσο για τον κόσμο στο γήπεδο, πάλι καλά που κάνει δώρα η Π.Α.Ε. και μπορεί ο κόσμος να έρχεται..
- desperando
- Επικοινωνία:
πολυ καλο ματς μεσοεπιθετικα σημερα απο την ομαδα αλλα και πολυ κακο αμυντικα.
ο λορενς εχει βρει ρυθμο και φυσικη κατασταση και παιζει σε πολυ υψηλα στανταρ. και σημερα ηταν ο κορυφαιος του γηπεδου, υπηρχαν στιγμες που νομιζες οτι ειναι παντου,εκανε τα παντα, ειναι ο ορισμος του all around παικτη.
και επειδη δεν θελω να κριβω ενα μικρο γαυρο μεσα μου και δεν θελω να μεταλαχθω οπαδικα.αλλα δεν το θελω αυτο και για τους συνοπαδους μου θα πω οτι δεν θελω εσκεμμενη εύνοια απο την διαιτησια και σημερα η διαιτησια με ευνοησε εσκεμμενα
ο λορενς εχει βρει ρυθμο και φυσικη κατασταση και παιζει σε πολυ υψηλα στανταρ. και σημερα ηταν ο κορυφαιος του γηπεδου, υπηρχαν στιγμες που νομιζες οτι ειναι παντου,εκανε τα παντα, ειναι ο ορισμος του all around παικτη.
και επειδη δεν θελω να κριβω ενα μικρο γαυρο μεσα μου και δεν θελω να μεταλαχθω οπαδικα.αλλα δεν το θελω αυτο και για τους συνοπαδους μου θα πω οτι δεν θελω εσκεμμενη εύνοια απο την διαιτησια και σημερα η διαιτησια με ευνοησε εσκεμμενα
+ Επίθεση
+ Βούκιτς
- Πέλκας
- Ρομπέρ (καλά τον Ρομπέρ δεν θέλω να τον βλέπω ούτε στα στιγμιότυπα της ΠΑΕ απο τις προπονήσεις..)
MVP για μένα Kace - Κατσουράνης
* σήμερα μπήκαν καταπληκτικά goal στην Τούμπα highlights χρονιάς!
+ Βούκιτς
- Πέλκας
- Ρομπέρ (καλά τον Ρομπέρ δεν θέλω να τον βλέπω ούτε στα στιγμιότυπα της ΠΑΕ απο τις προπονήσεις..)
MVP για μένα Kace - Κατσουράνης
* σήμερα μπήκαν καταπληκτικά goal στην Τούμπα highlights χρονιάς!
η ομάδα δεν έπαιξε καλά. την βλέπεις πριν το δύο - δύο και λες οτι βαριούνται.. μετά άρχισαν να τρέχουν κάπως. Δώνη τον Πέλκα μόνος σου τον έφαγες. βαρύ το δέκα για παιδάκι 18 χρονών κατευθείαν απ'τη ]β ομάδα .αν δεν μπορεί να παίξει ο Κουμαλο με αντίπαλο τον Πανιώνιο και χαραμίζεις εκεί τον Κατσουράνη, και μάλιστα όταν λείπουν ΓΚαρσία - Λαζάρ...τί να πω; Ο Ρομπέρ μια χαρά! ο Φωτάκης άλλαξε την ομάδα. Ο Σέρβος παιχταράς. ο κοντός ...ο γνωστός κοντός! Ο Λόρενς πήρε μπρος. πριν το δύο - δύο πάντως..παρά τα γκολ τα μάτια μου πόνεσαν απ'την έλλειψη νεύρου και ταχύτητας...
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Για τα λίγα λεπτά που είδα στην αρχή νομίζω οτι ο Πέλκας παρά τα λάθη που έκανε ήταν ένα κλικ πιο πάνω απ τις άλλες φορές.
Λορενς και τα μυαλα στα καγκελα.Απιστευτο παθος απο τον ιρλανδο.
Στα γκολ ετρεχε πρωτος να πανηγυρισει με αυτον που σκοραρε.Εχει γινει τρελο Παοκι
τετοιους παιχτες γουσταρω,παθος και δυναμη.
Ειμαι περιεργος να δω που θα τους χωρεσει ολους ο κοουτς.
Καμαρα,Ολισε,Λορενς,Σαλπι,Κλαους,Παμπλο,Κατσουρ,Κατσε,Λαζαρ,Βουκιτς.
Στους 10 πρεπει να επιλεξει τους 6.
Αποψη μου ειναι αν βγει ο σερβος καλυτερα να παιζει ο Σαλπι μπροστα
και ο σερβος απο πισω να δινει υψος και παγκο ο Κλαους.
Στα γκολ ετρεχε πρωτος να πανηγυρισει με αυτον που σκοραρε.Εχει γινει τρελο Παοκι
τετοιους παιχτες γουσταρω,παθος και δυναμη.
Ειμαι περιεργος να δω που θα τους χωρεσει ολους ο κοουτς.
Καμαρα,Ολισε,Λορενς,Σαλπι,Κλαους,Παμπλο,Κατσουρ,Κατσε,Λαζαρ,Βουκιτς.
Στους 10 πρεπει να επιλεξει τους 6.
Αποψη μου ειναι αν βγει ο σερβος καλυτερα να παιζει ο Σαλπι μπροστα
και ο σερβος απο πισω να δινει υψος και παγκο ο Κλαους.
- DigitalFan
Ήμουν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσω τον Ρομπέρ... Δεν τον πάω γενικώς καθόλου, είτε κάνει ματσάρες είτε είναι νωχελικός και πιστεύω ότι "δεν κάνει" για τον ΠΑΟΚ, αλλά η αντικειμενική μου κρίση λέει ότι σήμερα ξεχώρισε από τους υπόλοιπους!
ΥΓ: Εκπληκτική η ασιστ του στον Σαλπιγγίδη...!
ΥΓ: Εκπληκτική η ασιστ του στον Σαλπιγγίδη...!
Γιατί νομίζω ότι δεν είναι ασσιστ αλλα κοντράρει η μπάλα πρώτα?
Επίσης Λορενς δαγκωτό.
Επίσης Λορενς δαγκωτό.
- DigitalFan
Aυτό, εσύ το ξέρεις...
00:45
[youtube]RJKFJFpAc04[/youtube]
Σέντρα σουτ-πάρε βάλε...!

Edit: όντως κοντράρει, αλλά δεν παύει να ειναι ασιστ
00:45
[youtube]RJKFJFpAc04[/youtube]
Σέντρα σουτ-πάρε βάλε...!

Edit: όντως κοντράρει, αλλά δεν παύει να ειναι ασιστ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Δευ 04 Μαρ 2013, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.