Π.Α.Ο.Κ.-ΟΦΗ 3-1,MVP,ΣΧΟΛΙΑ & ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
- DigitalFan
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΦΗ 3-1,MVP,ΣΧΟΛΙΑ & ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Το έχω ξαναπεί... Ο ανταγωνισμός μεταξύ Αποστολόπουλου - Κωνσταντινίδη είναι πολύ ευεργετικός... Αν δεν το εχετε καταλάβει, έχουμε βρει όχι 1, αλλά 2 δεξιά μπακ για τα επόμενα 10 τουλάχιστον χρόνια...!

- PaOkArAsIrAkLiO
- Kostomanolis
Ο Λόρενς βάσει της συμμετοχής του στα 2 πρώτα γκόλ και του δικού του γκόλ καθώς και η εν γένει παρουσία του, του δίνει τον τίτλο του mvp. Μου άρεσε επίσης πολύ ο Ολίσε και πιστέυω ότι μόλις δέσει με την υπόλοιπη ομάδα θα είναι σούπερ! Μας άγχωσε πάλι για λίγο η ομάδα, αλλά τελικά το γύρισε ώστε να ασχοληθούμε συνθηματικά και με τους επόμενους...
Αρνητική εικόνα το τέλος του αγώνα, που φαινόμασταν να βαριόμαστε να παίξουμε...
Αρνητική εικόνα το τέλος του αγώνα, που φαινόμασταν να βαριόμαστε να παίξουμε...
παλι στην πρωτη ευκαιρια του αντιπαλου φαγαμε γκολ...και δεν ειναι συμπτωση δυστυχως...αν και στο πρωτο ημιχρονο παιζαμε με 10 ελεω Ρομπερ που ηταν απων...
DigitalFan έγραψε:Το έχω ξαναπεί... Ο ανταγωνισμός μεταξύ Αποστολόπουλου - Κωνσταντινίδη είναι πολύ ευεργετικός... Αν δεν το εχετε καταλάβει, έχουμε βρει όχι 1, αλλά 2 δεξιά μπακ για τα επόμενα 10 τουλάχιστον χρόνια...!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρκει να στηριχτουν!!!
gergeo4 έγραψε:τωρα το ξαναδα κ δεν ηταν πεναλντι!
Μάλλον θα συνφωνήσω!!!! Το είδα σε καλύτερη ανάλυση τώρα!!!!
- ΑποστόληςΑ
1. Ο Lawrence ήταν σήμερα ο αναμφισβήτητος MVP
2. Ο Αποστολόπουλος τα πήγε καλά, ενώ τον περίμενα χειρότερο. Μπράβο!
3. Ο Σιλντ έχει πολύ καλή ποιότητα ως ποδοσφαιριστής. Ίσως την καλύτερη απ' όλους.
4. Ο Λάζαρ είναι πολύ ποιοτικό χαφ. Θα ήταν κορυφαίος αν δεν έκανε επιπολαιότητες επιθετικά.
5. Ο Καμαρά χωρίς να δείξει κάτι σπουδαίο, φαίνεται ότι θα βοηθήσει από αριστερά, καθώς είμαστε γυμνοί από την πλευρά αυτή. Σαφώς καλύτερος του Ρομπερ, τον περίμενα όμως πιο αποτελεσματικό. Θα δούμε περισσότερα στο εγγύς μέλλον όταν θα εγκλιματιστεί.
6. Ο Ολίσε φαίνεται πιο γρήγορος και πιο εντυπωσιακός από τον Καμαρά. Σήμερα με εντυπωσίασε.
7. Ο Αθανασιάδης έχασε ευκαιρία που δεν πρέπει να χάνει διεθνής παίκτης. Ευτυχώς που σκόραρε.
8. Προσπάθησε ο Σαλπι, είχε μερικές καλές διεισδύσεις, αλλά μέχρις εκεί. Θα πρέπει να βελτιώσει το κοντρολ του.
9. Ο Λίνο μέτριος.
10. Ο Κατσικάς είχε πάλι λάθος τοποθετήσεις που στοίχισαν. Το γκολ του όμως πολύ καλό.
11. Ο Ρομπερ δεν κάνει.
12. Ο Πόποβιτς χρειάζεται παιχνίδια, όπως φυσικά και ο Παπαδόπουλος που έκανε ντεμπούτο. Κρίμα για τον Βασίλη που έχασε την ευκαιρία.
14. Ο Ιτάνζ δεν πιέστηκε. Στο γκολ δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Κερδίσαμε χωρίς Garcia, Kace, Φωτάκη, Κατσουράνη.
2. Ο Αποστολόπουλος τα πήγε καλά, ενώ τον περίμενα χειρότερο. Μπράβο!
3. Ο Σιλντ έχει πολύ καλή ποιότητα ως ποδοσφαιριστής. Ίσως την καλύτερη απ' όλους.
4. Ο Λάζαρ είναι πολύ ποιοτικό χαφ. Θα ήταν κορυφαίος αν δεν έκανε επιπολαιότητες επιθετικά.
5. Ο Καμαρά χωρίς να δείξει κάτι σπουδαίο, φαίνεται ότι θα βοηθήσει από αριστερά, καθώς είμαστε γυμνοί από την πλευρά αυτή. Σαφώς καλύτερος του Ρομπερ, τον περίμενα όμως πιο αποτελεσματικό. Θα δούμε περισσότερα στο εγγύς μέλλον όταν θα εγκλιματιστεί.
6. Ο Ολίσε φαίνεται πιο γρήγορος και πιο εντυπωσιακός από τον Καμαρά. Σήμερα με εντυπωσίασε.
7. Ο Αθανασιάδης έχασε ευκαιρία που δεν πρέπει να χάνει διεθνής παίκτης. Ευτυχώς που σκόραρε.
8. Προσπάθησε ο Σαλπι, είχε μερικές καλές διεισδύσεις, αλλά μέχρις εκεί. Θα πρέπει να βελτιώσει το κοντρολ του.
9. Ο Λίνο μέτριος.
10. Ο Κατσικάς είχε πάλι λάθος τοποθετήσεις που στοίχισαν. Το γκολ του όμως πολύ καλό.
11. Ο Ρομπερ δεν κάνει.
12. Ο Πόποβιτς χρειάζεται παιχνίδια, όπως φυσικά και ο Παπαδόπουλος που έκανε ντεμπούτο. Κρίμα για τον Βασίλη που έχασε την ευκαιρία.
14. Ο Ιτάνζ δεν πιέστηκε. Στο γκολ δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Κερδίσαμε χωρίς Garcia, Kace, Φωτάκη, Κατσουράνη.
Dimg4 έγραψε:DigitalFan έγραψε:Το έχω ξαναπεί... Ο ανταγωνισμός μεταξύ Αποστολόπουλου - Κωνσταντινίδη είναι πολύ ευεργετικός... Αν δεν το εχετε καταλάβει, έχουμε βρει όχι 1, αλλά 2 δεξιά μπακ για τα επόμενα 10 τουλάχιστον χρόνια...!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρκει να στηριχτουν!!!
ηρεμια - ψυχραιμια .. εαν θελεις του χρονου να διεκδικησεις στα ισια πρωταθλημα ειναι ρισκο να βασιστεις σ`αυτους τους 2 .. ας μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα .. ο κων.νιδης μου αρεσει περισσοτερο - ειναι και πιο εξελιξιμος..
πέρα από τις λεπτομέρειες, η ομάδα με 2 γρήγορους παίκτες στα φτερά είναι άλλη κλάση...οι δρόμοι που ανοίγονται είναι πολλοί και ενδιαφέροντες.
νομίζω θα πάμε καλά στη συνέχεια
νομίζω θα πάμε καλά στη συνέχεια
-
λιγος κοσμος....
ποτε θα ερθετε ρε μαγκες στο γηπεδο;
κριμα...
κατα τα αλλα,για τους παικτες με καλυψε ο Αποστολης.Θα κρινουμε την ομαδα την αλλη Κυριακη με την κουλα.
μονο μια επισημανση....με τον Παρτιζανο,τα ''μαυρακια'' θα κανουν παρτυ.Να παρακαλαμε να ''μπει'' γρηγορα στο γηπεδο ο Σερβος.
Ενας φιλος ειπε κατι για τα δικα μας τα πιστιρικια που με τους καινουργιους μπροστα χαιρεται να τους βλεπει.
Ετσι ειναι....
Ποποβιτς-Παπαδοπουλος-Καμαρα-Ολισε ισον αλλος ΠΑΟΚ....ειναι σκετη γκαυλα.

ποτε θα ερθετε ρε μαγκες στο γηπεδο;
κριμα...
κατα τα αλλα,για τους παικτες με καλυψε ο Αποστολης.Θα κρινουμε την ομαδα την αλλη Κυριακη με την κουλα.
μονο μια επισημανση....με τον Παρτιζανο,τα ''μαυρακια'' θα κανουν παρτυ.Να παρακαλαμε να ''μπει'' γρηγορα στο γηπεδο ο Σερβος.
Ενας φιλος ειπε κατι για τα δικα μας τα πιστιρικια που με τους καινουργιους μπροστα χαιρεται να τους βλεπει.
Ετσι ειναι....
Ποποβιτς-Παπαδοπουλος-Καμαρα-Ολισε ισον αλλος ΠΑΟΚ....ειναι σκετη γκαυλα.

Εγώ γενικώς δε θα είμαι τόσο αισιόδοξος όσο οι περισσότεροι. Εξηγούμαι. Με πιάνει θλίψη όταν βλέπω παίκτες 21-22 χρονών όπως είναι οι 2 δανεικοί μαυρούληδες που πήραμε (ο Σεκού σύμφωνα με το μάνατζερ μπορεί να γίνει καλύτερος του Βιεϊρίνια με κατάλληλο προπονητή εννοείται!) να ξέρουν 10000 kg περισσότερη μπάλα από τα δήθεν ταλέντα μας. Με πιάνει θλίψη να μην μπορεί ένας παίκτης να βρει τη μπάλα και να την στείλει στα δίκτυα μετά από πάσα πάρε βάλε. Με πιάνει θλίψη όταν ο 1ος σκόρερ σου κάθε παιχνίδι είναι χειρότερος. Γενικώς με πιάνει μια θλίψη κυρίως για τον τρόπο που δουλεύουν οι ακαδημίες γιατί τα βασικά οι νεαροί ΔΕΝ τα ξέρουν.

- DigitalFan
Photis, ο Camara κλείνει τα 23 στις 20/02, o Oliseh επίσης τα 23 στις 05/06, ενώ ο Βασίλης Παπαδόπουλος, στον οποιο αναφέρεσαι, έχει κλείσει μόλις τα 18 και τον είδαμε σήμερα για πρώτη φορά! Οι άλλοι 2 που είναι κατα 5 χρόνια μεγαλύτεροι, έχουν πάνω από 30 συμμετοχές σε Σοσό και ΤΣΣΚΑ αντιστοιχα...!
Όσο για τον Πόποβιτς, δεν χωράει κανένα σχόλιο, όταν το παιδί είναι μόλις 17... Αυτά τα παιδια, πρεπει να τα δίνουμε να καταλαβουν οτι δεν θα κριθουν με 1 και 2 ματς... Πρέπει να απελευθερωθουν για να δειξουν τι μπορούν να κάνουν!
Όσο για τον Πόποβιτς, δεν χωράει κανένα σχόλιο, όταν το παιδί είναι μόλις 17... Αυτά τα παιδια, πρεπει να τα δίνουμε να καταλαβουν οτι δεν θα κριθουν με 1 και 2 ματς... Πρέπει να απελευθερωθουν για να δειξουν τι μπορούν να κάνουν!
-
Κατα τη γνώμη μου κ απο όσο το είδα... Ο Ιτανζ περνάει καθαρά τη μπάλα με τα χέρια ΑΛΛΑ η επαφη του σώματος του με τα πόδια του επιτιθεμενου που τον ανατρεπει κιολας, προηγείται... Δείτε το ξανά κ εσείς έτσι νομίζω. Καθαρά στην κρίση του ρεφερι οι συγκεκριμένες φάσεις. Δε το δώσε γιατι δεν έδωσε κ την υποψία λίγο πριν στον Κλαους, όπου τον σπρώχνουν για να μην παει στη μπάλα κ πέφτει. Βεβιασμένη η οχι δε ξέρω... Το μονο που δε μου άρεσε απο το παιχνίδι, οπως κ η διαχείριση πριν αυτο της ομάδας απο το Δωνη.. MVP o Αποστολοπουλος, κάποιος πρεπει να αναλάβει τον Ποποβιτς γιατι εχει ταλέντο πρώτου εξελιχθεί σε Κουτσια...
- sourmenetes
- Moderator