kataramenos5 έγραψε:Παλοκ πόσο κοστίζει ένας αξιοπρεπής ασσος?Οχι κάτι σπουδαίο, απλά να πάρει κάποιες ανάσες ο Ντονι γιατί τον βλέπω να σκάει πρίν τα πλει.
με ένα τάληρο το μήνα παίρνεις παίκτη. δεν το συζητάω για φλεβάρη μήνα. και τον Οκτώβρη έπαιρνες καλόν παίκτη με ένα τάληρο. Φαντάσου οτι γενικά κυκλοφορούν και παίκτες που είναι free agents τώρα ενώ είχαν συμβόλαιο μέσα στη χρονιά και έχουνε καταφέρει να πληρωθούν σχεδόν όλο το συμβόλαιο (για να το σπάσουν). Οπότε έρχονται και με λιγότερα.
Το θέμα είναι πάντα: ποιός Point, κανονικός παίκτης για Α1, όχι κουτσός, φυλακόβιος (που λέει και ο oli) υπάρχει ελεύθερος αυτή τη στιγμή? Προσωπικά δεν έχω ιδέα. Αίσθησή μου πάντως είναι οτι δεν θα πάρουμε τελικά παίκτη. Ή τέλος πάντων θα περιμένουμε να βγάλει το νάρθηκα την Παρασκευή ο Hatcher και αν τους πούν οτι έστω και μετά το Περιστέρι θα είναι 100% καλά, θεωρώ οτι δεν θα πάρουμε κάποιον. Κακώς (λέω εγώ), καλώς (λέει ο Bane). Σϊγουρα πάντως οφείλουμε να βάλουμε στο rotation παιδιά που μπορούν να παραστήσουν έστω τον άσσο για λίγα λεπτά. Δεν ξέρω τι σόι παίκτης ας πούμε είναι αυτός ο Νικολόπουλος. Στη φετινή Α2 παίζουνε σίγουρα 3-4 παιδιά που άνετα ξεκουράζαν τον Donnie για 7-8 λεπτά (π.χ. Γκίκας του Φιλαθλητικού)...