Armagedonas έγραψε:για άλλη μια φορά τα περίφημα ταλέντα δεν έδειξαν τίποτα.!!!
και μάλιστα σε ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ματς
ιδίως τα σουτ του Κάτσε ήταν για γέλια!
ο δε Ιντζίδης,τί να πεις,κίνδυνος θάνατος
Κωνσταντινίδης,άμπαλος τρεχαλατζής
Κίτσιου-πώς παίζει στον ΠΑΟΚ?????ποιο είναι το προσόν του?????ΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝ αυτού του παίκτη???
Ο Κάτσε έχει ένα θέμα με τα σουτ του και το κοντρόλ του. Πρέπει να τα βελτιώσει, δε διαφωνεί κανείς, αλλά έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
Ο Ιντζίδης είχε ΜΙΑ επικίνδυνη φάση απ' όσο θυμάμαι. Για 4ος στόπερ
τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι μιά χαρά. Μπορεί να ανέβει στην ιεραρχία σε ένα δύο χρόνια, μπορεί και να αποδειχθεί λίγος. Κανείς δεν ξέρει.
Ο Κωνσταντινίδης τρεχαλατζής (με την καλή έννοια) ναι, άμπαλος όχι. Το σουτ του με το εξωτερικό φάλτσο που απέκρουσε ο Κατσούλας ή όπως τον λένε τελοσπάντων και κάνα δυο σέντρες
σωστές που έβγαλε, καθώς και η εκρηκτικότητά του (και κάποιες συνεργασίες με τον Σαλπιγγίδη στην πτέρυγα) μόνο δυσοίωνα δείγματα γραφής δεν είναι. Δουλειά και μόνο δουλειά, παρόλα αυτά.
Ο Κίτσιου η αλήθεια είναι κι εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι αν και δεν τον έχω πολυπροσέξει όσο έχει παίξει άρα δεν μπορώ να τον κρίνω.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι - το είπες και μόνος σου - είναι ταλέντα ακόμα. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ταλέντα. Πιτσιρικάδες που το 'χουν και πρέπει να δουλευτούν σωστά για να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές. Μπορεί να μας βγουν, μπορεί και όχι. Αλλά έχουν προοπτικές. Όχι σαν κάτι άλλους, βλέπε Ηλιάδη, Μουμίν, Βαγγελή, Μπαλάφα (που τον εκτιμώ και τον "πάω"), που περιμέναμε να ξεδιπλώσουν το ''ταλέντο" τους στα 23 και τα 24.