13.Gordon Schildenfeld
- ΑποστόληςΑ
Re: 13.Gordon Schildenfeld
Ο καλύτερος σήμερα. Ποιότητα που φαίνεται. Σίγουρα παίκτης ενός άλλου ΠΑΟΚ, πιο ποιοτικού και λιγότερου μίζερου.
αν κ δεν ειναι δειγμα το 1 ματς που σε ειδα πιστευω οτι βρηκαμε στοπερ ποιοτητας.και πολυ καλος με τα ποδια.
βαρυς και ατεχνος σχετικα....αλλα καλες επεμβασεις..θα τον δουμε με ρυθμο
Μανιακε θα μας τρελάνεις;
Ποιον ατεχνο ειδες?
Οτι μπαλα πηρε την κατεβασε σωστα, μοιρασε σωστα εκτος μια-δυο φορες ψηλα ηταν αψογος και προσπαθουσε να κρατησει τη γραμμη σε ευθεια.
Εμενα μου αφησε θετικη εντυπωση.
Ποιον ατεχνο ειδες?
Οτι μπαλα πηρε την κατεβασε σωστα, μοιρασε σωστα εκτος μια-δυο φορες ψηλα ηταν αψογος και προσπαθουσε να κρατησει τη γραμμη σε ευθεια.
Εμενα μου αφησε θετικη εντυπωση.
- buffalobill4
Εισαι κανονικο center back. Δεν ξερω αν εισαι κατι ιδιαιτερο (θα το δουμε στους υπολοιπους αγωνες οπου και θα κριθεις) αλλα σε μας ενα κανονικο center back μπορει να μας κανει να τριβουμε τα ματια μας μ αυτα που εχουμε δει (βλεπε Vivian, Khumalo, Κατσικα).
Μονο συνεχισε ετσι και μη σε παρει η κατρακυλα της ομαδας, η οποια μολις ξεκινησε παρεπιμπτοντως. Σε θελουμε για του χρονου οταν και θα μεινουν μονο οσοι αντεχουν να παιζουν στον ΠΑΟΚ.
Μονο συνεχισε ετσι και μη σε παρει η κατρακυλα της ομαδας, η οποια μολις ξεκινησε παρεπιμπτοντως. Σε θελουμε για του χρονου οταν και θα μεινουν μονο οσοι αντεχουν να παιζουν στον ΠΑΟΚ.
Αν συνεχίσει έτσι θα είναι ο 1ος κεντρικός αμυντικός που μπορεί να μείνει χρόνια στην ομάδα...
Εγώ τον είδα να έχει άνεση με την μπάλα στα πόδια αλλά δεν με γέμισε το μάτι αμυντικά.
Ήταν όμως το πρώτο του παιχνίδι.
Ήταν όμως το πρώτο του παιχνίδι.

- Dinos_Liverpool
Σαν "τη μύγα μες στο γάλα" από το χθεσινό σκορποχώρι! Ο μοναδικός διασωθείς. Σαν να παίζει καιρό στην ομάδα (δεν έδινε την εντύπωση ότι αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή). Μπράβο του!
Dino ακριβώς έτσι.
Όπως έτσι ήταν και ο Κατσούρ στα πρώτα ματς.
Μέχρι να κάνει προπόνηση με την ομάδα και να πάρει οδηγίες...
Καταλαβαίνεις που το παω...
Όπως έτσι ήταν και ο Κατσούρ στα πρώτα ματς.
Μέχρι να κάνει προπόνηση με την ομάδα και να πάρει οδηγίες...

Καταλαβαίνεις που το παω...
- Μπαρκαρούτσος
2-3 βδομάδες ήδη κάνει προπονήσεις με την ομάδα, οπότε δεν θα 'ταν τόσο δύσκολο να εγκλιματιστεί..! Λίγο πολύ την ξέρει την ομάδα, τους παίχτες, το σύστημα, τον τρόπο ανάπτυξης κτλ...Dinos_Liverpool έγραψε:Σαν "τη μύγα μες στο γάλα" από το χθεσινό σκορποχώρι! Ο μοναδικός διασωθείς. Σαν να παίζει καιρό στην ομάδα (δεν έδινε την εντύπωση ότι αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή). Μπράβο του!
- Dinos_Liverpool
2-3 εβδομάδες κάνει προπονήσεις, Ρωμανέ! Ε, δεν είναι και πολύς καιρός! Εγώ θέλω να πιστεύω ότι βρήκαμε έναν αξιόλογο CB που θα προσφέρει στην ομάδα. Μου άρεσε πολύ!
Αρχισαμε τις βιασυνες παλυ.Χτες ειχε καποιες καλες στιγμες, αλλα ειχε και αρκετες κακες, οι δευτερες λογικα λογω μη εγκλιματισμου και απουσιας, αλλα και παλυ ειναι πολυ νωρις για οποιοδηποτε συμπερασμα και ακομα πιο νωρις για να μιλησουμε για το μελλον,ενα μελλον το οποιο με ρητρα στο 1 μυριο και αμοιβη επισης στο μυριο με τα μεχρι τωρα δειγματα της διοικησης ειναι μαλλον χλωμο, ειδικα για κεντρικο αμυντικο.
κοντρέρας και με περισσότερο ύψος.
περιμένουμε ακόμα όμως γιατί είναι νωρίς
περιμένουμε ακόμα όμως γιατί είναι νωρίς
- kataramenos5
Εγώ θα την πώ την αμαρτία μου λίγο "βαρύς" - αργός μου φάνηκε.Ελπιζω οτι απλά ήταν λόγω πρώτης.