ΠΑΟΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN 91-85 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN 01/12 17:00 ET-3
Εγώ πάντως, μια φορά κάρφωσα .... στις κοντές του Ποσειδωνίου. 

- kataramenos5
Στις κοντές τις Μίκρας γινόμουν Julius Erving
(το είδωλό μου) .2 πόντους άλμα ήθελα ακόμα ρε γαμώτο.Αχ τα νιάτα.
Πάντως νομίζω οτι φέτος (για να επιστρέψουμε) παίζουμε όλο και καλύτερα(μετά το γαύρο) έτσι δεν είναι?

Πάντως νομίζω οτι φέτος (για να επιστρέψουμε) παίζουμε όλο και καλύτερα(μετά το γαύρο) έτσι δεν είναι?
kataramenos5 έγραψε:Πάντως νομίζω οτι φέτος (για να επιστρέψουμε) παίζουμε όλο και καλύτερα(μετά το γαύρο) έτσι δεν είναι?
Και θα κάνουμε και καλλή πορεία!!!!!!
- kataramenos5
Σύμφωνα με τα σπορια Βάρνερ Μπαρλοου Λέβινγκστον θα δώσουν το παρόν και στο παιχνίδι του Σαββάτου.
ΥΓ Μπιλι!(κλαπ,κλαπ,κλαπ), Μπιλι!(κλαπ,κλαπ,κλαπ), Μπιλι!(κλαπ,κλαπ,κλαπ)
Εκείνος με το.. "κάτι σαν σούτ" λείπει.
ΥΓ Μπιλι!(κλαπ,κλαπ,κλαπ), Μπιλι!(κλαπ,κλαπ,κλαπ), Μπιλι!(κλαπ,κλαπ,κλαπ)
Εκείνος με το.. "κάτι σαν σούτ" λείπει.

3 σελίδες για ματς μπάσκετ..Και μετά λένε κάποιοι πως δεν έχει αποτέλεσμα η απόπειρα συσπείρωσης.. 

- kataramenos5
Ο Mπάνε σε διαγωνισμό τριπόντων,Ο Τεντεν να εξηγεί πώς σουτάρουν με το ένα χέρι.Ο Κλιφ να δοκιμάζει τις αντοχές των στεφανιών κι ο Αλήθειας να ..χαμογελάει.Α κι ο Αλεξόπουλος να λέει απ τα μεγάφωνα "Σκοτ Σκαιλλλλςς".
Εγγυημένο sold out. 

Δεν ζητάμε τρελά πράγματα, αλλά 2.000 κόσμος δεν θα πάει αύριο παλατάκι; Αξίζουν την στήριξη τα παιδιά και πρέπει να πάμε.
πιστεύω θα έχουμε πάνω από 2500!! πρέπει να έχουμε!!
υγ. έκοψε και το 5ευρο νταβατζιλίκι ο αρβανιτίδης οπότε όσοι πάμε Βέροια κολλάμε άλλο ένα 5ευρο σε αυτό που γλιτώσαμε και είμαστε κομπλέ και για παλατάκι...τι οικονομολόγος είμαι ο άτιμος

υγ. έκοψε και το 5ευρο νταβατζιλίκι ο αρβανιτίδης οπότε όσοι πάμε Βέροια κολλάμε άλλο ένα 5ευρο σε αυτό που γλιτώσαμε και είμαστε κομπλέ και για παλατάκι...τι οικονομολόγος είμαι ο άτιμος

kataramenos5 έγραψε:Άλλες εποχές ,μόνο ανοιχτά γήπεδα,με πάγο το χειμώνα,τσαγάκι στο ημίχρονο κλπ.
Είχατε και τσάι; Προνομιούχοι... Εγω μέχρι και σε γήπεδο με κλήση (ζαγορα-πηλιο με -3 κελσιου τουλάχιστον) αλλα και σε γήπεδο που δεν αναπηδουσε η μπάλα απο το νερό (Σκιαθος)..... Α ρε εποχές!!!! Και μου λες τώρα για
ποδόσφαιρο. Προδότηηηηηη........

- kataramenos5
Με αυτά που λέτε προδίδετε την ηλικία σας
Kalamaragianni ναός είναι για τους ανατολικούς για πάρε λεωφορείο να έρθεις Ποσειδώνιο από Πολίχνη
Στο ματς θα έχουμε το πολύ 2.500.Θα είναι το δυσκολότερο παιχνίδι μας(στα εντός σίγουρα) και θα χρειαστούμε τον πάγκο. Θωμά περιμένω να με πεις πως θα παίξουμε στην άμυνα μιας και οι αντίπαλοι ψηλοί σουτάρουν αβέρτα

Kalamaragianni ναός είναι για τους ανατολικούς για πάρε λεωφορείο να έρθεις Ποσειδώνιο από Πολίχνη

Στο ματς θα έχουμε το πολύ 2.500.Θα είναι το δυσκολότερο παιχνίδι μας(στα εντός σίγουρα) και θα χρειαστούμε τον πάγκο. Θωμά περιμένω να με πεις πως θα παίξουμε στην άμυνα μιας και οι αντίπαλοι ψηλοί σουτάρουν αβέρτα
δε νομίζω οτι θα αλλάξουμε κάτι αύριο. φέτος παίζουμε switch παντού και πάντα. είτε σε pick@roll είτε σε οποιοδήποτε απλό screen.
PS: Eίμαστε καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξουμε.
PS: Eίμαστε καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξουμε.
Θυμάσαι τι λέγαμε για τις αλλαγές με το σκουλήκι θα μπορεί ο Λάζος?
όσο είδα λίγο με τον Πανιώνιο, το Ρέθυμνο παίζει πάρα πολύ ανοιχτά χρησιμοποιώντας και τους 2 ψηλούς του για screens. Αυτό δε σημαίνει οτι όλες οι επιθέσεις γίνονται απέξω καθώς απελευθερώνοντας τη ρακέτα σκοράρει και από εκεί με καλή κυκλοφορία της μπάλας (επαναλαμβάνω όσο είδα με τον Πανιώνιο- δεν κάνω και κανα σοβαρό souting report τώρα). Το πρόβλημα στο να μας χτυπάνε όλοι στο p&r πάνω στον Λάζο είναι εγγενές. Μόνο με μία ζώνη (φαντάζομαι) μπορεί να κοπεί.
Και εγώ αυτό το ματς είδα μόνο(τους έδειξε ξανα?)
Ζώνη με το τρίποντο που έχουν?? Πρώτοι με 67-199 με δευτερο τον γαύρο με 58-159 (εμείς 46-129)
Ζώνη με το τρίποντο που έχουν?? Πρώτοι με 67-199 με δευτερο τον γαύρο με 58-159 (εμείς 46-129)