ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16/9/12, 18.15 NS1/NSHD
Re: ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16/9/12, 18.15 NS1/NSHD
η κούλα sick είναι κούλα επειδή έτσι την κατάντησαν τα "αφεντικά" της.
ο κόσμος της είναι και πολύ δυναμικός και ο πιο πιστός και υπολογίσιμος από τους 3 του ποκ.
ο κόσμος της είναι και πολύ δυναμικός και ο πιο πιστός και υπολογίσιμος από τους 3 του ποκ.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ αν ήταν 10 δε σε λέω ότι θα πήγαινα 100%, αλλά θα το σκεφτόμουν σοβαρά... Εξαρτάται και από την οικονομική επιφάνεια του καθενός..eleos έγραψε:ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πιστεύεις ότι υπάρχει έστω ένας ΠΑΟΚτσής που λέει ε ρε γαμώτο 10€ αν ήταν θα πήγαινα αλλά με 15€ δε πάω;RoMaN έγραψε:Με εισιτήριο από 15 ευρώ, άδειες κερκίδες θα δούμε πάλι...
Έλεος, με τον Αστέρα Τρίπολης παίζουμε! Με τον γαύρο πόσο θα 'ναι, 30 ευρώ στην 4 και στην 7;;;
Έχουμε ξενερώσει, είμαστε θυμωμένοι, ΟΚ, αλλά μη τα ρίχνουμε και στο 5€ τα χάλια μας...
Φίλε μου είτε έχεις τα 15€ να τα χαλαλίσεις, είτε δεν έχεις να δώσεις ούτε μισό...
Σεβαστή η άποψη σου, αλλά το 5€ είναι για μένα δικαιολογία.
- Μπαρκαρούτσος
ειλικρινα ζηλευω οσους μενουν σαλονικα ή κοντα και δεν πηγαινουν γηπεδο..εγω θα ερθω αυθημερον απο αθηνα(ηδη εχω βγαλει εισητηριο για τρενο) μονο για τον αγωνα και θα φυγω και μακαρι να το εκανα για ολους τους αγωνες αυτο το πραγμα.
αστεια δικαιολογια τα 5 ευρω συγνωμη αλλα την βρισκω αστεια δικαιολογια ....eleos έγραψε:Φίλε μου είτε έχεις τα 15€ να τα χαλαλίσεις, είτε δεν έχεις να δώσεις ούτε μισό...
ο τσιωλης λεει σημερα οτι ¨δεν πρεπει να υποτιμησουμε τον ΠΑΟΚ" κανει δηλώσεις λες και ειναι η μπαρτσελονα Δωνη δωσε στους παικτες να διαβασουν τις δηλωσεις τσιωλη και σκιστε τον την κυριακη .....

Συμφωνώ.Αστεία δικαιολογία τα 5 ευρώ.Μην πιεις φρεντουτσίνο μια μέρα και έλα γήπεδο.
Επίσης αν έπαιρνες διαρκείας θα σου έβγαινε 6,5 ευρώ το ματς.Θα μου πεις δεν είχες μαζεμένα να τα δώσεις.Και θα σου πω ότι γινόταν να πληρώσεις και με δόσεις (όπως κ εγώ άλλωστε).
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι στα δύσκολα δίπλα στην ομάδα.Αν αρχίσουν οι νίκες και το γήπεδο θα είναι γεμάτο,χαίρω πολύ αυτό όμως που μας κάνει να διαφέρουμε από τους υπόλοιπους είναι ότι είμαστε ΠΑΝΤΑ εκεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Σκεφτείτε οτι την Κυριακή θα είναι στο γήπεδο ο νέος μεγαλομέτοχος που πάνω του έχουμε στηρίξει τις ελπίδες μας και θα δει άδειο γήπεδο.Και μην μου πείτε οτι 4-5 χιλιάδες δεν είναι άδειο γήπεδο,είναι ΞΕΦΤΙΛΑ.
Οπότε όλοι Τούμπα να λιώσουμε το σιχαμερό παράρτημα του γαύρου που έβγαλε και γλώσσα.
Επιβάλλεται ο κόσμος μας να είναι στο γήπεδο
Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν με αυτά που γράφω.Έτσι όμως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα.
Επίσης αν έπαιρνες διαρκείας θα σου έβγαινε 6,5 ευρώ το ματς.Θα μου πεις δεν είχες μαζεμένα να τα δώσεις.Και θα σου πω ότι γινόταν να πληρώσεις και με δόσεις (όπως κ εγώ άλλωστε).
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι στα δύσκολα δίπλα στην ομάδα.Αν αρχίσουν οι νίκες και το γήπεδο θα είναι γεμάτο,χαίρω πολύ αυτό όμως που μας κάνει να διαφέρουμε από τους υπόλοιπους είναι ότι είμαστε ΠΑΝΤΑ εκεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Σκεφτείτε οτι την Κυριακή θα είναι στο γήπεδο ο νέος μεγαλομέτοχος που πάνω του έχουμε στηρίξει τις ελπίδες μας και θα δει άδειο γήπεδο.Και μην μου πείτε οτι 4-5 χιλιάδες δεν είναι άδειο γήπεδο,είναι ΞΕΦΤΙΛΑ.
Οπότε όλοι Τούμπα να λιώσουμε το σιχαμερό παράρτημα του γαύρου που έβγαλε και γλώσσα.
Επιβάλλεται ο κόσμος μας να είναι στο γήπεδο
Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν με αυτά που γράφω.Έτσι όμως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα.
-
elpaoki έγραψε:ειλικρινα ζηλευω οσους μενουν σαλονικα ή κοντα και δεν πηγαινουν γηπεδο..εγω θα ερθω αυθημερον απο αθηνα(ηδη εχω βγαλει εισητηριο για τρενο) μονο για τον αγωνα και θα φυγω και μακαρι να το εκανα για ολους τους αγωνες αυτο το πραγμα.
ακουτε ρε τι λεει το αλανι....
...αυθημερον....ρεεεεεε.....αυθημερον......Αθηνα-Σαλονικα-Αθηνα...
για το ματς με το χωριο της τριπολιτσας....
....τιμη και δοξα στα Παοκτσακια που ζουνε μακρυα απο τον ΝΑΟ....και εχουν τον ΠΑΟΚ ..
στην καρδια τους,στην ψυχη τους,και στο αιμα τους.
....ειδικα για σενα ,στο εχω πει και αλλη φορα.....
τα .....παντελονια δεν κανουν τους αντρες.
Εσυ εισαι η μεγαλυτερη αποδειξει.
Μπραβο ρε κοπελα μου....μπραβο.
πω ρε μαγκα μου...γ@μω τις δικαιολογιες μου μεσα......
...τι να πεις τωρα....εκατο κιλα αρκιδι@ εχει το Παοκι...
elpaoki έγραψε:ειλικρινα ζηλευω οσους μενουν σαλονικα ή κοντα και δεν πηγαινουν γηπεδο..εγω θα ερθω αυθημερον απο αθηνα(ηδη εχω βγαλει εισητηριο για τρενο) μονο για τον αγωνα και θα φυγω και μακαρι να το εκανα για ολους τους αγωνες αυτο το πραγμα.
Χίλια μπράβο.Ειλικρινά.
Και εγω έρχομαι απο πτολεμαιδα αυθημερόν και νομίζω ότι κάτι κάνω τρομάρα μου .....μπράβο σου γιαυτο που κανεις αν και νομίζω ότι δεν το κανεις για να ακούσεις μπράβο......elpaoki έγραψε:ειλικρινα ζηλευω οσους μενουν σαλονικα ή κοντα και δεν πηγαινουν γηπεδο..εγω θα ερθω αυθημερον απο αθηνα(ηδη εχω βγαλει εισητηριο για τρενο) μονο για τον αγωνα και θα φυγω και μακαρι να το εκανα για ολους τους αγωνες αυτο το πραγμα.
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
αυτα δεν τα ειπα για να παρω μπραβο αλλα δεν μπορω να καταλαβω οσους μενουν κοντα γιατι δεν πανε..τι ειναι να πας στο γηπεδο να δεις την ομαδαρα σου??χαρη δεν κανουμε σε κανεναν αλλα παμε για τον εαυτο μας και υποτιθεται αγαπαμε αυτην την ομαδα για αυτον την ακολουθουμε.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:elpaoki έγραψε:ειλικρινα ζηλευω οσους μενουν σαλονικα ή κοντα και δεν πηγαινουν γηπεδο..εγω θα ερθω αυθημερον απο αθηνα(ηδη εχω βγαλει εισητηριο για τρενο) μονο για τον αγωνα και θα φυγω και μακαρι να το εκανα για ολους τους αγωνες αυτο το πραγμα.
ακουτε ρε τι λεει το αλανι....
...αυθημερον....ρεεεεεε.....αυθημερον......Αθηνα-Σαλονικα-Αθηνα...
για το ματς με το χωριο της τριπολιτσας....
....τιμη και δοξα στα Παοκτσακια που ζουνε μακρυα απο τον ΝΑΟ....και εχουν τον ΠΑΟΚ ..
στην καρδια τους,στην ψυχη τους,και στο αιμα τους.
....ειδικα για σενα ,στο εχω πει και αλλη φορα.....
τα .....παντελονια δεν κανουν τους αντρες.
Εσυ εισαι η μεγαλυτερη αποδειξει.
Μπραβο ρε κοπελα μου....μπραβο.
πω ρε μαγκα μου...γ@μω τις δικαιολογιες μου μεσα......
...τι να πεις τωρα....εκατο κιλα αρκιδι@ εχει το Παοκι...
φετος πρωτη χρονια πηρα διαρκειας με σκοπο να πηγαινω σε ολα τα ματς και ειλικρινα θα το εκανα(τουλαχιστον στα περισσοτερα) αλλα δυστυχως τις κυριακες δεν θα μπορω και πλεον θα ελπιζω να παιζουμε αγωνες στον ΝΑΟ δευτερες ή σαββατα και εννοειται και οποιαδηποτε καθημερινη..
- kataramenos5
προς τα Large αδέρφια εδώ που λένε οτί είναι δικαιολογία τα 15 ευρώ, να τους ενημερώσω οτί ο βασικός μισθός είναι 562.
Αυτό σημαίνει 18,70 ευρώ τη μέρα για φαγητό, ενοίκια, λογαριασμούς, βενζίνες.
οπότε είναι τουλάχιστον επιπολαιότητα να λες οτί είναι δικαιολογία τα 15 ευρώ.
με τις συνθηκές και τους μισθούς που επικρατούν τώρα, το εισιτήριο με την Τρίπολη έπρεπε να είναι 5 ευρώ.
Αυτό σημαίνει 18,70 ευρώ τη μέρα για φαγητό, ενοίκια, λογαριασμούς, βενζίνες.
οπότε είναι τουλάχιστον επιπολαιότητα να λες οτί είναι δικαιολογία τα 15 ευρώ.
με τις συνθηκές και τους μισθούς που επικρατούν τώρα, το εισιτήριο με την Τρίπολη έπρεπε να είναι 5 ευρώ.