PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Re: ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08

Δημοσίευση από adamroxas »

Santana4 έγραψε:Οι ωρες των αγωνων ανακοινωθηκαν; κατι μου λεει οτι θα το χασω το ματσακι γιατι τωρα αρχιζουν τα φροντηστηρια για τη 3η λυκειου... :( :( :(
Αδερφε ειναι η σειρα μας να τα περασουμε... 1 σεζον, 1 χρονια ειναι, θα περασει ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κρατήστε μικρο καλάθι λέω εγώ.Απ τη μια πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιό είναι το σχέδιο του Ιβαν για τον ΠΑΟΚ, απ την άλλη τώρα που έμαθαν όλοι οτι μπήκε μαλλί στα ταμεία, θα σπεύσουν με άγριες διαθέσεις.Χρωστάμε και της Μιχαλούς.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08

Δημοσίευση από Argonaut4 »

rainmaker έγραψε:γιατι αδερφε επιτελους μπορουμε να κανουμε ονειρα υλοποιησιμα. και αποδεδειγμενα οταν ο ΠΑΟΚ ειναι καλα τοτε εχει διπλασιες ικανοτητες απο μια μεση ομαδα.

+ 1000
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ο ΠΑΟΚ των 2ων ημιχρόνων με τους εβραίους, δεν έχει να φοβηθεί ΤΙΠΟΤΑ.
Ο ΠΑΟΚ των 1ων .... δεν περνάει.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Κώστα η άμυνα μας είναι προβληματική πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι!

Ακόμα δεν έχουμε παίξει με σοβαρο αντίπαλο.

Δεν βλέπω τη Ραπιντ σα τέρας αλλα για να έφτασε εδω κάτι έχει να δείξει κι αυτη.

Το παθητικό στην άμυνα στα play off είναι σημαντικότερο απο την επίθεση!

Μιλάω πάντα απο αυτα που έχω δει μέχρι τώρα!
Άβαταρ μέλους
eorptol

ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08

Δημοσίευση από eorptol »

έχεις δει πως πέρασε με την βοιβοντινα ; που δεν είναι καλλίτερη απο τους Ισραηλινούς ;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08

Δημοσίευση από karlat85 »

Εαν κανουμε μεταγραφη μπορει να παιξει; μεχρι ποτε δηλωνοντε οι αλλαγες;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Argonaut4 έγραψε:Κώστα η άμυνα μας είναι προβληματική πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι!

Ακόμα δεν έχουμε παίξει με σοβαρο αντίπαλο.

Δεν βλέπω τη Ραπιντ σα τέρας αλλα για να έφτασε εδω κάτι έχει να δείξει κι αυτη.

Το παθητικό στην άμυνα στα play off είναι σημαντικότερο απο την επίθεση!

Μιλάω πάντα απο αυτα που έχω δει μέχρι τώρα!
Μακάρι να μπορούσα να διαφωνίσω. 8-)

Οι εβραίοι δεν μας πίεσαν καθόλου και ό,τι έκαναν το έκαναν στην κόντρα.
Κουμαλό και Κατσικάς δείχνουν να έχουν πρόβλημα στο ένας εναντίων ενός και τα μπακ μας παίζουν πολύ μπροστά. Αν δεις τις κόντρες που φάγαμε και προχθές και στο ισραήλ (θυμίσου το τετατέτ που έβγαλε στο 0-0 ο Γλύκος), ο Λίνο είναι άφαντος και ο Έτο επιστρέφει καταϊδρωμένος.
Το μόνο θετικό που είδα εγώ, στην αμυντική μας λειτουργία, ήταν το κλείσμο διαδρόμων και το κυνήγι της μπάλας στην μεσαία γραμμή από τον Κάτσε (η beta έκδοση του Βιτόλο).
Ίσως σε παιχνίδι που δεν θα έχουμε τόση κατοχή, δούμε κάτι διαφορετικό.
Το τι φταίει, φαντάζομαι ότι ο Δώνης το γνωρίζει καλύτερα από εμάς. :D

Δημιουργικά, θα τολμήσω να πω ότι Πέλκας και Κάτσε, πρόσθεσαν φαντασία, έμπνευση και θράσος, με κάθετες μπαλιές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Επιτέλους. (θα με πεις ... βρήκαν και τα έκαναν)
Νομίζω ότι ο ανταγωνισμός μεσοεπιθετικά φέτος, θα είναι έντονος.

Λίγο off topic, αλλά το έφερε η κουβέντα. :oops:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Re: Απ: ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08

Δημοσίευση από angelheart »

karlat85 έγραψε:Εαν κανουμε μεταγραφη μπορει να παιξει; μεχρι ποτε δηλωνοντε οι αλλαγες;
Εφόσον κάνουμε μεταγραφή, προλαβαίνει να ενσωματωθεί στην ομάδα (σύστημα, αυτοματισμοί κτλ) και να παίξει ; θα είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης ; σε 12 μέρες παίζουμε πρώτο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08

Δημοσίευση από karlat85 »

Ειναι και αυτο.Αλλα στα μπακ δεν νομιζω να υπαρχει τοσο προβλημα τουλαχιστον στο δευτερο παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Από μεταγραφικής άποψης πάντως τόσο η κλήρωση όσο και η εξαγορά της ΠΑΕ, δεν έχουν καθόλου καλό timing σε σχέση με πιθανές μεταγραφές. Αν είχαμε κληρωθεί με την Εκράνας και τη Ζέτα (Μακρυπούλια) δεν θα χρειάζονταν καμία μεταγραφή μιας και περνάγαμε. Το ίδιο δεν θα χρειάζονταν μεταγραφή αν πέφταμε με τους Ρώσους μιας και δεν θα περνάγαμε. Οπότε θα υπήρχε ΜΕΓΑΛΗ άνεση χρόνου. Τώρα με αντίπαλο μέτριο, φοβάσαι και λίγο. Μπαίνεις στο τριπάκι (όλοι μπήκαμε) να πεις "ας πάρουμε ΤΩΡΑ κάποιον, μη τυχόν και δυσκολευτούμε με τους Αυστριακούς". Και αυτό το "τώρα" ειδικά όταν η μανατζερική πιάτσα έχει ενημερωθεί οτι "τους πήρε κάποιος που είναι φορτωμένος" είναι ΠΡΟ-ΒΛΗ-ΜΑ.

Βροχή θα γίνονται οι προτάσεις. ΟΛΕΣ θα είναι "φουσκωμένες". ΚΑΝΕΝΑΣ μάνατζερ δεν θα πέφτει στα λεφτά, με τη μία. Όλοι το ίδιο θα σκέφτονται ("γιατί να μη προσπαθήσω να βγάλω παραπάνω ;"). Ακόμα και με αυτούς που (και καλά) είχες μια υποτυπώδη αρχική συμφωνία, τώρα θα τους ακούσεις να λένε "ο πελάτης μου το σκέφτεται" ή το διαχρονικό "η γυναίκα του πελάτη μου..."

Δεν ξέρω αλλά με τον Ιβάν τον ...χουβαρντά, δεν το βλέπω να κάνουμε μεταγραφή τώρα κοντά. Μάλλον με αυτούς που έχουμε πάμε να παίξουμε με τους αυστριακούς. Το πολύ (λέω εγώ) έναν παίκτη να πάρουμε ακόμα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ενα σε σεντερμπακ και εναν ακραιο θα τους παρουμε σιγουρα,τωρα τι ποιοτητας θα ειναι αυτοι δεν ξερω. βεβαια μια μικρη αισιοδοξια μου προκαλει το γεγονος οτι παγωσαν την μεταγραφη του ρετζιναλντο που ειχε κλεισει κοντα στα 300 απ οτι ειχε γραφτει, και πιστευω οτι κοιταν κατι πιο ποιοτικό και λιγο πιο ακριβο.
εξαλλου με την νεα συμφωνια που επιτευχθει με τον ΑΣ η ΠΑΕ αυξανει τα εσοδα της με αποτελεσμα να αναδιαμορφωσει και το αγωνιστικο μπατζετ της ομαδας
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Και εγώ πιστεύω τον κεντρικό αμυντικό θα τον πάρουν, δεν γίνεται να έχεις πρώτη επιλογή από πάγκο Ιντζίδη χωρίς εμπειρίες (btw, ο Κατσικάς καλά είναι;).

Όσο για τους μάνατζερ που λέει ο αγγελόκαρδος, όντως θα έρθουν σαν τα όρνια στον ώμο του νεκροθάφτη στο Λούκυ Λουκ, αλλά εάν τα ΟΚ περνάνε από κάποιον που έχει γραμμή από τον Ιβάν, δεν φοβάμαι. Ο τύπος έδειξε οτι σε διαπραγμαυτεύσεις δεν μασάει (όχι οτι έπρεπε να το δείξει με τον ΠΑΟΚ επειδή δεν φαινόταν από άλλού, αλλά λέμε τώρα...). Επίσης, δεν νομίζω οτι είναι καιρός για πολλά τσαλίμια από τους παίκτες...μένει λιγότερο από 3 εβδομάδες για μεταγραφές, τα περισσότερα κλαμπς έχουν μπει σε πρωταθλήματα, η Ευρώπη ξεκίνησε, πιστεύω αρχίζει το ανάποδο τώρα "ας πάρω αυτά που δίνουν για να μην μείνω χωρίς ομάδα"...

Γενικά δεν φοβάμαι για σπατάλες πια υπό το βλέμμα του τσάρου.

Για τα άπφελστρούντελ ένα κεντρικό το θέμε. Εάν πιστεύουν οτι θα βρουν και σε άλλη θέση κάτι καλό και το μπορούν και έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του, πιστεύω θα τον πάρουν. Και θα φανεί μέχρι Δευτέρα πρωι, οπότε κοντός ψαλμός...(ίσως το οτι σχολάνε μάλλον τον Ρετσινάλντο και δεν ακούγεται άλλος, είναι θετικό...)
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

ναι αλλα σιγουρα τωρα εχεις ενα διαπραγματευτικο ατου . πολυ παικτες πριν φοβοντουσαν την οικ. φερεγγυοτητα σου και ζητουσαν εξτρα ποσα ενω τωρα νιωθουν μεγαλυτερη ασφαλεια... παντως θεωρω πως το σεντερ μπακ που ψαχνουμε πρεπει να ερθει αμεσα ... χρειαζομαστε τα χαρακτηριστικα του.. ειδικα στο 4-4-2 δεν μπορεις να παιζεις με 2 τανκερ πισω..τον κουμαλο τον λυπηθηκε η ψυχη μου στο ενας με ενα το ιδιο και κατσικα.. ελπιζω οι παικτες που κοιταμε να ειναι ηδη στις προετοιμασιες των ομαδων τους
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

θα πρεπει να πιεσουμε πολυ την Ραπιντ , τουλαχιστον εδω μεσα ...
αν εμφανιστουμε οπως το προχθεσινο 2ο ημιχρονο τους εχουμε ανετα.

( επισης η ραπιντ εχει πολλα ματς αυτον τον καιρο, δεν ξερω αν θεωρειται θετικο ή αρνητικο )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”