Ποδόσφαιρο 2012-2013
Re: Απ: Ποδόσφαιρο 2012-2013
Μετα την διακοπη για τις εθνικες πιο σαββατοκυριακο θα ξεκινησει το πρωταθλημα;
Edit :ωχχχχχχ λαθος τοπικ
Edit :ωχχχχχχ λαθος τοπικ
Re: Ποδόσφαιρο 2012-2013
Το παιχνίδι το βρήκα αλλά ψάχνω τρόπο να το ανεβάσω...
Είναι σε γερμανική μετάδοση
και ξεκινάει μετά το 3ο λεπτό..
edit : Ξεκίνησα να το ανεβάζω το Α ημίχρονο. Τώρα το πότε θα ανέβει , άγνωστο..
Τώρα αν μέχρι τότε ΔΕΝ το έχει ανεβάσει κάποιος άλλος ,αναγκαστικά θα περιμένουμε..
Κάποτε υπήρχαν τα τορρεντ, ίσως θα πρέπει να στήσω κάτι τέτοιο πάλι..αλλά θα πρέπει να συμμετέχουμε όλοι..
Είναι σε γερμανική μετάδοση

edit : Ξεκίνησα να το ανεβάζω το Α ημίχρονο. Τώρα το πότε θα ανέβει , άγνωστο..
Τώρα αν μέχρι τότε ΔΕΝ το έχει ανεβάσει κάποιος άλλος ,αναγκαστικά θα περιμένουμε..
Κάποτε υπήρχαν τα τορρεντ, ίσως θα πρέπει να στήσω κάτι τέτοιο πάλι..αλλά θα πρέπει να συμμετέχουμε όλοι..
Ειμαι μεσα moican σε οτι αποφασισουμε και τα τορρεντ ειναι καλη ιδεα αλλα θελει καμποση συμμετοχη
- DigitalFan
Προς το παρόν, ας παραθέσω ένα βίντεο με τα στιγμιότυπα των γκολ, σε Αυστριακή μετάδοση μεν, σε καλή ποιότητα δε...
[youtube]VzzUcJ3wQ8w[/youtube]
[youtube]VzzUcJ3wQ8w[/youtube]
Από αυτό το κανάλι το ανεβάζω..
Αυστριακά είναι αυτά? αηδία..
ΥΓ. Το θέμα με τα τορρεντ εφόσον υπάρχει θέληση και ανταπόκριση, να το βάλω μπρος..
Πιο γρήγορα θα τα παίρνουμε όλοι, αλλά θα πρέπει να συνεργαστούμε ομαδικά..
όχι κατέβασα το παιχνίδι και μετά στα @@@ μου οι υπόλοιποι...
Να υπάρχει αρκετός αριθμός αυτών που θα το seedαρουν..
Να το κάνουμε να γίνει πιο εύκολη η ζωή μας με τα παιχνίδια όχι πιο δύσκολη..
Από εκεί και πέρα ιδέες υπάρχουν πολλές ..
Ακόμα και παιχνίδια που είναι σε βίντεο τα κάνουμε τορρεντ και τα παίρνει όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος..

Αυστριακά είναι αυτά? αηδία..
ΥΓ. Το θέμα με τα τορρεντ εφόσον υπάρχει θέληση και ανταπόκριση, να το βάλω μπρος..
Πιο γρήγορα θα τα παίρνουμε όλοι, αλλά θα πρέπει να συνεργαστούμε ομαδικά..
όχι κατέβασα το παιχνίδι και μετά στα @@@ μου οι υπόλοιποι...
Να υπάρχει αρκετός αριθμός αυτών που θα το seedαρουν..
Να το κάνουμε να γίνει πιο εύκολη η ζωή μας με τα παιχνίδια όχι πιο δύσκολη..
Από εκεί και πέρα ιδέες υπάρχουν πολλές ..
Ακόμα και παιχνίδια που είναι σε βίντεο τα κάνουμε τορρεντ και τα παίρνει όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος..
- DigitalFan
Πάντως για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω το ματς για να το ανεβάσω... Όταν λέω "προς το παρόν παραθέτω το βίντεο", εννοώ μέχρι να ανέβει το ματς από τον Moican4... 

- DigitalFan
Moican το τορρεντ μου εχει μηνες να κλεισει αρα ξανα λεω ειμαι μεσα.Εχω καποια παιχνιδια εδω .Τα κοιτάω απο δευτερα πια ειναι και αν θελετε σιγα σιγα ξεκινάμε.
Τα παιδια μου έστειλαν προσκληση γιατι τζάμπα τιβι αλλα μαλλον εχουν προβλημα οι εγγραφες γιατι παλεύω κοντα μια βδομάδα και δεν μπορώ
Τα παιδια μου έστειλαν προσκληση γιατι τζάμπα τιβι αλλα μαλλον εχουν προβλημα οι εγγραφες γιατι παλεύω κοντα μια βδομάδα και δεν μπορώ
DigitalFan έγραψε:Παιδιά εγώ βρήκα τα εξείς links:
http://kat.ph/uel-2012-playoffs-1leg-23 ... 03916.html
http://thepiratebay.se/torrent/7564527/ ... .Wien.576p
http://www.torrenthound.com/hash/0c8ffb ... .Wien.576p
Να σαι καλά αδερφέ και τζάμι ποιότητα..
Ξαναλέω κ εγώ είμαι μέσα για torrentz.Κάτι πρέπει να κάνουμε.
Όλα τα λινκ είναι τόρρεντ..
Εγώ θα το ανεβάσω (στο 15% βρίσκεται το Α ημίχρονο γιατί την νύχτα μου το πέταξε και το έβαλα πάλι το πρωί) για κάποιους που δεν έχουν τόρρεντ.
Αν είναι λοιπόν να ξεκινήσω λοιπόν να στήσω έναν tracker και να έχουμε τα δικά μας τορρεντ αλλά ξαναλέω
πρέπει να μαζευτούμε και άλλοι..
Τελικά, από αρχές Σεπτεμβρίου το ξεκινάω και ο Θεός βοηθός..όποιος δεν βοηθήσει, θα του στείλω το εξοδολόγιο..

Εγώ θα το ανεβάσω (στο 15% βρίσκεται το Α ημίχρονο γιατί την νύχτα μου το πέταξε και το έβαλα πάλι το πρωί) για κάποιους που δεν έχουν τόρρεντ.
Αν είναι λοιπόν να ξεκινήσω λοιπόν να στήσω έναν tracker και να έχουμε τα δικά μας τορρεντ αλλά ξαναλέω
πρέπει να μαζευτούμε και άλλοι..
Τελικά, από αρχές Σεπτεμβρίου το ξεκινάω και ο Θεός βοηθός..όποιος δεν βοηθήσει, θα του στείλω το εξοδολόγιο..

το πηρα και γω απο τα λινκς που εδωσε ο φιλος.. Ρε συ οντι χαπια παιρνεις? η ποιοτητα ειναι κατω του μετριου και ο ηχος εχει καθυστερηση..!! εκτος κι αν εχω εγω καθυστερηση
Χωρις πλακα ειναι χαλια αλλα τι να κανουμε , απο το τπτ.. και γω μεσα ειμαι φυσικα για τορρεντ. και εκτος των αλλων μπορουμε να ανεβαζουμε τα παιχνιδια (εφοσων τα χουμε) και σε direct dwnld για αυτους που δεν εχουν τορρεντ.

Χωρις πλακα ειναι χαλια αλλα τι να κανουμε , απο το τπτ.. και γω μεσα ειμαι φυσικα για τορρεντ. και εκτος των αλλων μπορουμε να ανεβαζουμε τα παιχνιδια (εφοσων τα χουμε) και σε direct dwnld για αυτους που δεν εχουν τορρεντ.
rou έγραψε:το πηρα και γω απο τα λινκς που εδωσε ο φιλος.. Ρε συ οντι χαπια παιρνεις? η ποιοτητα ειναι κατω του μετριου και ο ηχος εχει καθυστερηση..!! εκτος κι αν εχω εγω καθυστερηση![]()
![]()
![]()
Αδερφέ χάπια θα με κάνει ο ΠΑΟΚ να πάρω