Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Billys

Δημοσίευση από Billys »

Ποσώς με ενδιαφέρει η βαθμολογική θέση. Εγώ θέλω πάθος και να παίζει η ομάδα όσο μπορεί. Να τα δίνουν όλα. Μπορώ να έχω 11 commandos μέσα στο γήπεδο? Αν το έχω αυτό, δε ζητάω τίποτε άλλο.
goudas4

Δημοσίευση από goudas4 »

Δεν μπόρω να καταλάβω γιατί όλοι σας συνδιάζετε το πόσο ευχαριστημένοι θα είστε από την ομάδα, μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι...
Έτσι έχω την εντύπωση πως χάνετε το δάσος κοιτάζοντας μόνο το δέντρο!
Η ομάδα έχει μπει σε μια περίοδο εξυγίανσης και πάνω απ' όλα πρέπει να προσδωκούμε να βγει η ομαδα οσο το δυνατον πιο γρηγορα απο τον βραχνα των χρεων...
Εχω την εντυπωση πως αν ξεκολλησουμε απο τα καταλοιπα που μας αφησαν οι προηγουμενες δοιηκησεις και με τις δεδομενες καλες κινησεις που γινονται σε ολα τα επιπεδα τοτε η αγωνιστικη ανασταση θα ειναι φυσικο επακολουθο της δοιηκητικης...

Πραγματικα δεν μπορω να βλεπω ατομα να συνδυαζουν την καλη πορεια της ομαδας μονο με το αγωνιστικο κομματι...
Φετος παμε για λιγα πραγματα...Ουεφα δηλαδη εκει που ετσι κι αλλιως πρεπει να παιζει ο ΠΑΟΚ...

Αν συνεχιστει αυτη η συσπειρωση και η ενοτητα γυρω απο την ομαδα ειναι απλα θεμα χρονου να ζησουμε ξανα μεγαλες στιγμες και στο αγωνιστικο κομματι (γιατι σε ολα τα αλλα ζουμε ηδη... :wink: )
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

βρε θα δουμε μεγαλα πραγματα φετος.αλλα ας ειμαστε συγκρατημενοι
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Χαλλλλαρα εξυγιανση!!!!!
Με τετοια παληκαρια στην ΠΑΕ ειμαι σιγουρος οτι αν κανουμε υπομονη 1 με 2 χρονια ακομη θα παμε για αλλα γουστα μετα. Εδω φετος που μονο με τη στηριξη απο το λαο και σωστες η μαλλον απιστευτες για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ πωλησεις παιχτων η ομαδα δειχνει να ανεβαινει 2 επιπεδα τουλαχιστον. Σκεφτειται τι εχει να γινει με καθαρη την ΠΑΕ απο χρεη. ΥΠΟΜΟΝΗ μια λεξη που την ακουγαμε τοσα χρονια που ξεχασαμε την πραγματικη της σημασια. Τωρα αρχιζουμε να καταλαβαινουμε τι σημαινει...Προσμονη και λαχταρα για ενα
ΠΑΟΚ beyond our dreams
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

1ος. :? εισαι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Μια πετυχημένη χρονια από πλευράς οικονομικής εξυγίανσης!!!

Μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα και το κύπελλο!!!

Κι αν μου κάτσει κάνα UEFA δε θα πω όχι (πιστεύω ότι σίγουρα και χαλαρά παίζουμε από UEFA και πάνω!!!).
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

axl4 έγραψε:πρωταθλημα στην εξυγιανση και να δω μπαλιτσα να γουσταρω και ο,τι κατσει στη βαθμολογια.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ η εξυγιανση οικονομικα για να εχει προοπτικες το ΟΝΕΙΡΟ μας!
ας μηνξεχναμε οτι ακομα χρωσταμε πολλα!οταν φτασουμε σε καλο οικονομικο επιπεδο τοτε η ΠΑΟΚΑΡΑ θα πηγαινει μονο για πρωταθλημα!

+111111111111111111111111111111111111111
Άβαταρ μέλους
Nikol4s

Δημοσίευση από Nikol4s »

Μετά την Χειρότερη σαιζόν που θυμάμαι δεν έχω καμιά απαίτηση για βαθμολογική συγκομιδή ….., τουλάχιστον να δούμε μπαλίτσα , να δούμε όρεξη , ποδοσφαιρική μαγκιά και τσαμπουκά που έλειπαν πέρυσι…… αυτά θα φέρουν τους βαθμούς και τις θέσεις του Ουέφα για φέτος , να βρεθεί και ένας κορμός και από του χρόνου να ζητάμε τα παραπάνω……….
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Αν με ρωτουσατε πριν απο κανα μηνα, θα ελεγα 4οι με 5οι, γιατι υπολογιζα το σκουληκι θα ειναι ο κυριος ανταγωνιστης μας. Τωρα που οι ανυπαρκτοι διαλυονται ξανα, μας βλεπω σιγουρους 4ους. Επισης, βλεπω οτι αεκ και παο θα ειναι ψιλομετριοι, οποτε μπορουμε ισως να τους χτυπησουμε και αυτους.
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Εγω Πιστευω πως η θεση μας θα κριθει συμφωνα με την δικια μας αγωνιστικοτητα και οχι συμφωνα με τριτους

Αν καταφερουμε κι παιξουμε λιγο μπαλιτσα μας βλεπω να ξεκιναμε τα play off με 7 βαθμους γιατι με τοσους ξεκιναει ο τριτος του πρωταθληματος

μιας και ειπαμε για τον ατιτλο να πω και γω πως πιο πολυ πρεπει να μας ανυσηχει ο πανιωνιος και η λαρισα ( χωρις πλακα )

Επεισης αν καταφερουμε να παρουμε τα ντερμπι εντος και καταφερουμε νικες και εκτος με μικροτερες ομαδες θα βγουμε 3οι

Εσεις τι λετε? :? να σαι και μην φοβασαι
paok_arrwstos

Δημοσίευση από paok_arrwstos »

uefa
ukmegahead

Δημοσίευση από ukmegahead »

Αν ξεχάσω τα χρέη για λίγο και δω καθαρά μόνο παίχτες budget και λειτουργία ομάδας με 4η θέση θαμαι ικανοποιημένος.

Θέλω όμως επιτέλους να δω νοοτροπία κ πιστεύω, απτούς παίχτες και τον προπονητή. Νοοτροπία μεγάλης ομάδας.

Τράβα κ πάρε 6 βαθμούς με Εργοτέλη, ηρακλή, Θρασύβουλο, Λεβαδειακο, Οφη, Πανθρακικο, Πανσεραικο. Εννοείτε ότι κοιτάς το αήττητο στην Τούμπα με ένα η δυο γκέλες (ισοπαλίες) το πολύ. Χτυπάς και τα υπόλοιπα δυνατά ματς εκτός και ότι σου κάτσει στο τέλος.

Θέλω να δω 30 ματς με την ομάδα να παίζει με το ίδιο πάθος όπως με σκουλήκι φέτος. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό σαν ομάδα? Ε παιχταράδες μου? Και συ κ.Santos?Και συ πρόεδρε άρχισε να μιλάς μαζί με τον Santos στους παίχτες , δήξ τους κάνα videaki δε ξέρω τι θα κάνεις αλλά βαλε το πάθος και το τσαμπουκά μέσα τους. Μόνο από σένα αν μάθουν.

Έχουμε ευκαιρία φέτος. Όλοι θαναι πληρωμένοι μέχρι δεκάρας στην ώρα
τους ( ακριβοί ή φθηνοί δεν έχει σημασία), το γήπεδο θαναι πίτα , το αγωνιστικό της ομάδας επιτέλους θα δουλεύει χωρίς πρόβλημα ( τα χρέη δε θαναι σαυτους που παίζουν – άρα ηρεμία στην ομάδα). Ευκαιρία αφού όλοι είναι πεθαμένοι….

Στόχος να είναι να τελειώσουμε το πολύ 10-12 βαθμούς άπτον πρώτο. Θαναι μεγάλο βήμα για τους παίχτες. Ανεβαίνεις ψυχολογικά – φτιάχνεσαι… σκέτο ναρκωτικό το βλέπεις ότι τους φτάνεις. Και τα λέμε ρε μάγκες στο επόμενο πρωτάθλημα….

Έκλεισες με στόπερ. Πάρε Λύμπε και ένα χαφ από 500.000 και ένα αριστερό μπακ με 200-300.000 και είσαι έτοιμος για φέτος. Κάνεις την πορεία που είπαμε, βγαίνεις uefa, λίγο καλά να πάνε οι μετοχές μέχρι του χρόνου 5-7.000.000, διαρκείας όπως φέτος , χορηγοί κτλ και το καλοκαίρι χτυπάς 2-3 μεταγραφές ΜΟΝΟ. Τόσοι θα μας λείπουν. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ δίνεις λεφτά και παίρνεις και Μουσλιμοβιτς κε Ζεραρ κ ότι άλλο φαντάζεται ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Εξυγίανση για άλλον έναν χρόνο. Απλά μία αξιπρεπής πορεία. Δεν με νοιάζει η θέση...ας κανουμε ακομα εναν χρονο υπομονη,,,,δεν θα παθουμε και τιποτα!!!

:!: :!:
ukmegahead

Δημοσίευση από ukmegahead »

Όχι και ντάμπλ ρε φίλε. Πέρσι είχες 35 βαθμούς

Το σκουλήκι 4ο με 50 βαθμούς

Γαυρος 1ος με 70 βαθμούς

Άντε αφού το θες παίρνεις 12 3ποντα στην Τούμπα.

Παίρνεις όμως κ τα 6 διπλά που είπαμε. Με χωριά παίζεις και είσαι ΠΑΟΚ ρε γαμωτο. Δε το δέχομαι. Πας για διπλά εκεί με 1000.

Έχεις είδη 54 βαθμούς κ σου μένουν 9 παιχνίδια εκτός να πάρεις 3-6 βαθμούς και νασαι στους 12 άπτον 1ο και όχι πάλι στους 35 ή 25 ή 20.

Δε βλέπω πουθενά πορεία πρωταθλητισμού ρε φίλε. Τα αυτονόητα για τον ΠΑΟΚ λέω. Πορεία για νταμπλ θαταν να τελειώσω με 2 ήττες κ 3 ισοπαλίες.

Αυτά τα περιμένω σε 1-2 χρόνια εάν πάνε όλα καλά. Εξάλλου αυτά είπε και ο πρόεδρος και είναι η φυσιολογική εξέλιξη. Όχι φούσκα αλλά νορμάλ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

UEFA θεωρητικα πρεπει να ειναι μεσα...

Απο κει και περα οτι καλυτερο προκυψει θα ειναι καλοδεχουμενο...

3η θεση πιστευω, πισω απο τους κοκκαλοπατεραδες με τα "φραγκα τα πολλα" (πφφφφφφφ)....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”