21.Αστέριος Γιακουμής
- ΑποστόληςΑ
Re: Αστέριος Γιακουμής
Μικρε αν αληθευουν αυτα που διαβαζω τον τελευταιο καιρο σε βλεπω να γινεσαι ο Νο.2 goalie της ομαδας συντομα...
- cristiano4
αφήνει καλές εντυπωσεις η ετοιμάζεται η ΠΑΕ για καμια πωληση και θα γινει αναγκαστικά νο 2 ? 

Εφοσον πουληθει ο κρεσιτς θα παρει την θεση του...Αυτο λεει η λογικη..
Θα "ψηθει" εναν χρονο και μετα σταδιακα θα παρει το Νο1..
Παντως στους 10 που ρωτας οι ....11 σου λενε πως προκειται για μεγαλο τερματοφυλακα που θα αφησει εποχη...
Μακαρι, παντως ηδη ειναι βασικος στην Εθνικη,
Θα "ψηθει" εναν χρονο και μετα σταδιακα θα παρει το Νο1..
Παντως στους 10 που ρωτας οι ....11 σου λενε πως προκειται για μεγαλο τερματοφυλακα που θα αφησει εποχη...
- cristiano4
μακάρι το παιδι να πάει μπροστα καλό ειναι οτι δουλευει με χάβο και τον προπονητη τερματοφυλάκων που τον ειχαν και στον αγροτικο αστέρα 

Λίγο οφ τόπικ, αλλά δηλώνω πως αν δώσουμε κρέσιτς για καλά λεφτα, θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Θα ρεφάρουμε μια και καλή..Και θα προωθηθεί και ο πιτσιρικάς που όντως ακούγονται τα καλύτερα...
Αν είναι έτσι έχουμε 2 θετικά.moican4 έγραψε:
Είναι Έλληνας και είναι παίχτης ταλέντο.
Συνεπώς πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες στους μικρούς όπως κατά καιρούς λέμε.
ειλικρινά δεν το έχω δει το παιδί να παίζει.τον έχω δει μόνο στην φωτογραφία με όλη την ομάδα και μου έκανε εντύπωση ότι σε σχέση με κρέσιτς και χαλκιά είναι μισό κεφάλι ποιο κοντός.είναι ισουψής με τσιρίλο γκαρσία κλπ.ελπίζω αυτό να μην είναι μειονέκτημα αν και πρωσοπικά θα προτιμούσα ενα βουνό στο τέρμα όπως είναι ο χαλκιάς ή ο κρέσιτς.να σηκώνεται να κατεβάσει την σέντρα και ο επιθετικός ουτε καν να σκέφτεται να πηδήξει.
ειναι εξαιρετικος γκολκιπερ και πρεπει να τον προσεξουμε σαν κορη οφθαλμου...ναι οντως αδερφε ειναι πιο κοντος αλλα εχει μακρια χερια που τον βοηθανε πολυ...σιγα σιγα θα τον δουμε να προωθειται στην ιεραρχια και ιδιως με ενδεχομενη πωληση κρεσιτς σιγουρα θα ειναι ο 2ος κιπερ μας και στη συνεχεια ο πρωτος....
υγ μην ξεχνατε οτι βγηκε ο καλυτερος τερματας της β εθνικης πραγμα που περασε στα ψιλα... :ugeek:
υγ μην ξεχνατε οτι βγηκε ο καλυτερος τερματας της β εθνικης πραγμα που περασε στα ψιλα... :ugeek:
Εγω τον ειδα στον αγωνα μπαραζ της εθνικης Κ21 με την Τσεχια οταν και χασαμε 3-0 ή 3-1 αν θυμαμαι καλα.Δεν μου γεμισε το ματι,οχι τοσο επειδη εφαγε 3 γκολ,προς θεου.Το ενα γκολ ηρθε και απο λαθος του κουτσια.Αλλα βλεποντας τον ειχε καποιες κακιες αντιδρασεις.
Σιγουρα απο ενα ματς δεν μπορεις να τον κρινεις.Μακαρι να φταιει οτι ηταν σε κακη μερα τοτε.Και εννοειται δεν περνα απαρατηρητο οτι περυσι βγηκε(;) καλυτερος τερματοφυλακας της β' εθνικης(δεν ξερω αν οντως ψηφιστηκε ο καλυτερος,γιατι αυτα πολλες φορες ειναι παπατζες που τα λεμε οταν μας συμφερει).Την τελευταια φορα που πηραμε εναν ο οποιος ειχε βγει καλυτερος β' εθνικης μας βγηκε χρυσαφι.Και μιλαω φυσικα για τον Αναστασακο(πρωτος σκορερ).Γεια σου Λιακο.Να σαι παντα καλα.
Σιγουρα απο ενα ματς δεν μπορεις να τον κρινεις.Μακαρι να φταιει οτι ηταν σε κακη μερα τοτε.Και εννοειται δεν περνα απαρατηρητο οτι περυσι βγηκε(;) καλυτερος τερματοφυλακας της β' εθνικης(δεν ξερω αν οντως ψηφιστηκε ο καλυτερος,γιατι αυτα πολλες φορες ειναι παπατζες που τα λεμε οταν μας συμφερει).Την τελευταια φορα που πηραμε εναν ο οποιος ειχε βγει καλυτερος β' εθνικης μας βγηκε χρυσαφι.Και μιλαω φυσικα για τον Αναστασακο(πρωτος σκορερ).Γεια σου Λιακο.Να σαι παντα καλα.