33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Akis o skoulikofagos

Δημοσίευση από Akis o skoulikofagos »

Ο αθανασιαδης ειναι ενας παιχτης που αν τον δουλεψει ο σαντος και μονο αυτος τοτε θα γινει μεγαλος παιχτης...αλλα συγκρισεις με ΚΟΥΔΑ και τετοια παραπανε...ειπαμε...
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

παντως αν ξερετε απο μπαλα οπως λετε,θα πρεπει να υποκλινεστε,οχι σε τιποτα αλλο,αλλα στο ταλεντο του μικρου!δεν μιλαω ευκολα για παιχτες και για το τι κανουν μεσα στο τερεν.το γκολ στη λαρισσα ομως,ειναι ολα τα λεφτα!!!ντριπλα κοντρολ,και πλασε με εξωτερικο φαλτσο!δεν το εχω ξαναδει απο κανενα αλλο ελληνα επιθετικο,πλην του σαραβακου!με 25 ποντους χαμηλοτερο κεντρο βαρους ομως ο τελευταιος,και σε καμια περιπτωση,με τη χαρη που πλασαρε ο κλαους!
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

συμφωνω το μονο που χρειαζεται ο ΚΛΑΟΥΣ ειναι ενδυναμωση,πολυ σημαντικο στοιχειο για επιθετικο..πιστευω οτι εχει ολα τα φοντα να εξελιχθει γιατι ταλεντο εχει...αλλα πρεπει να κανει ειδικο προγραμμα ενδυναμωσης,ειναι πολυ αδυνατος...

:?:
Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

Πιστευω πως δινεται στον Κλαους μεγαλη ευκαιρια, να αποδειξει πολλα πραγματα μετα τον τραυματισμο του Μουσλι ,.
Πρεπει να αρπαξει την ευκαιρια απο τα μαλλια... :) :) :)
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!!!!!

Σημερα εδειξε τα κακαλα'τ ο τεμετερον !!!!!!!

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΑΟΥΣ!!!!!

:x
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

αξιζει αλλη μια αναδημοσιευση για το παλικαρι μας!

(από contra.gr)

Ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1988 στο Λάκκωμα Χαλκιδικής. Ο πατέρας του ήταν ποδοσφαιριστής. Έπαιζε αριστερό μπακ στην ομάδα του χωριού του, όπως και ο θείος του που αγωνίστηκε και στην Αλεξάνδρεια. Από μικρός πήγαινε στα γήπεδα και τους παρακολουθούσε και όπως όλοι μας… κόλλησε το μικρόβιο και άρχισε να κλωτσά μια μπάλα στις γειτονιές.

Σε ηλικία 8 ετών έπαιξε για ένα χρόνο στο Λάκκωμα. Το 1996, πήγε στο τμήμα τζούνιορ του ΠΑΟΚ και συνέχισε στο προπαιδικό και παιδικό τμήμα. Μόλις δύο χρόνια αργότερα το ταλέντο του ξεχώρισε. Το 1998 έπαιξε σε τουρνουά με τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ στην Ιταλία. Η τοπική ομάδα της Τεργέστης τον ζήτησε μετά το τέλος του τουρνουά, θέλοντας να τον εντάξει στη δύναμή της.

Ο 10χρονος Κλάους πήγε με τους γονείς στην πόλη του ιταλικού βορρά για μόνιμη εγκατάσταση. Ήταν δύσκολα, ήταν μικρός, δεν μπορούσε να προσαρμοστεί και δεν έμεινε ούτε ένα μήνα τελικά στη Τεργέστη. Οι Ιταλοί ήθελαν να μπει εσώκλειστος σε δική τους σχολή, δεν ήθελε να αποχωριστεί τους γονείς του και όλοι μαζί έφυγαν από την Τεργέστη σύντομα.

Εν συνεχεία πήγε στην Γερμανία, όπου είχε συγγενείς, πάλι μαζί με τους γονείς του. Έκανε μερικές προπονήσεις με την Χέρτα Βερολίνου, αλλά κι εκεί είχε προβλήματα, δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στο κλίμα και στις συνθήκες ζωής της Γερμανίας. Δεν ήξερε γλώσσα, ήταν μόλις 10 χρονών και ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα. Και στη Γερμανία δεν έμεινε ούτε μήνα. Επέστρεψε γρήγορα με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή η σύντομη περιπλάνησή του στο εξωτερικό κράτησε το διάστημα Αύγουστος- Σεπτέμβριος του 1998. Μετά γύρισε στο παιδικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Μετεπήδησε στο εφηβικό και τα τελευταία τρία χρόνια έπαιζε στη δεύτερη ομάδα, με την οποία αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 24 γκολ την σεζόν 2006-07, ενώ την φετινή περίοδο ανήκε στην πρώτη ομάδα.

Το όνομα Κλάους το πήρε από το νουνό του, που είναι Γερμανός και του έδωσε και το όνομά του. Είναι ο Γερμανός άντρας μιας εξαδέλφης του πατέρα του που μένει στο Βερολίνο.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο παίζοντας στη θέση του λίμπερο, μέχρι που γύρισε από Γερμανία το 1998. Τότε ο Κώστας Μαλιούφας στο παιδικό τμήμα τον προώθησε και τον καθιέρωσε στην επίθεση.

Οι σημαντικότεροι άνθρωποι που τον βοήθησαν σε κάθε του βήμα μέχρι τώρα είναι οι γονείς του που ξενιτεύτηκαν για χάρη του. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στο τμήμα των τζούνιορ με προπονητή τον Τόνι Μικέα, τον Κώστα Μαλιούφα στην δεύτερη ομάδα και στο εφηβικό τμήμα και τον Κυριάκο Αλεξανδρίδης στη δεύτερη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2006 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Τριετές συμβόλαιο. Τελείωνε το 2009 ωστόσο ανανεώθηκε το καλοκαίρι του 2008, γιατί το όνειρό του είναι να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ. Έχει ύψος 1,86 και το πρότυπό του είναι ο Ντιντιέ Ντρογκπμά. Ένα αστέρι γεννιέται...

:?:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΠΑΟΚτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπραβο συνομηλικε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:x
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

μπραβο αγορινα μου.
ικανοποιησες τους μακροχρονιους θαυμαστες σου..

<-------------
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

Αυτό το παιδί σε 1-2 χρονάκια θα είναι αναντικατάστατος και πιστεύω ότι μόλις καθιερωθεί στην 11αδα αν παίζει την μπάλα που ξέρει θα τον δώσουν με καλά λεφτά στο εξωτερικό!!!
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Συγχαρητηρια στον Στεφανο γιατι μου δειχνει οτι δεν θα μεινει ενα αιωνιο ταλεντο...Πραγματικα χαιρομαι γι'αυτο το παλικαρι γιατι δεν ειναι μονο καλος παιχτης αλλα και πολυ καλο παλικαρι...Ολα τα καλα να τον ακουλουθουν στη ζωη του και να κανει μια τεραστια καριερα!!!
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

από metrosport.gr

"Στον κόσμο των παραμυθιών και των παραδόσεων ο Αϊ Βασίλης κάνει την εμφάνισή του τις ημέρες των Χριστουγέννων. Στις ημέρες μας και στον…βωμό της κατανάλωσης, κάνει δυναμική εμφάνιση τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.
Ο…Αϊ Βασίλης όμως του ΠΑΟΚ, έδωσε το δώρο του πριν καλά-καλά φύγει ο Νοέμβριος. Ο Στέφανος «Κλάους» Αθανασιάδης πριν προλάβει να «ζεσταθεί», απέδειξε την μεγάλη εκτελεστική του δεινότητα και χάρισε στον «Δικέφαλο» και στον κόσμο του μια σπουδαία νίκη από βαθμολογικής άποψης, με τον νεαρό επιθετικό να είναι φυσικά περιχαρής μετά το τέλος του αγώνα και να αφιερώνει το «χρυσό» γκολ που πέτυχε στην οικογένειά του και στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής του χθεσινού αγώνα, απέφυγε βέβαια τα μεγάλα λόγια.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας. Δεν έχει σημασία ποιος πετυχαίνει το γκολ, αλλά ο ΠΑΟΚ να κατακτά τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα. Αυτή τη φορά, έτυχε να είμαι εγώ μέσα στη φάση» είπε αρχικά ο Αθανασιάδης, που στην ερώτηση τι του είπε ο Φερνάντο Σάντος πριν μπει ως αλλαγή στον αγώνα, απάντησε: «Η εντολή του κ. Σάντος ήταν να πιέσω όσο πιο ψηλά μπορούσα μαζί με τον Αναστασάκο. Από την πλευρά μου είμαι πάντα έτοιμος και περιμένω να αρπάξω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν». Όσο για το που αφιερώνει το γκολ και το τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο νεαρός φορ τόνισε: «Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου και στον κόσμο μας, που ήταν συγκλονιστικός για ακόμα μια φορά. Έχουμε βάλει από την αρχή κάποιους στόχους και συνεχίζουμε», κατέληξε ο Αθανασιάδης.
"
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο μικρός... "μεγάλος" του ΠΑΟΚ

Όταν το αποτέλεσμα ενός αγώνα διαμορφώνεται στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, τότε η νικήτρια ομάδα έχει προχωρήσει σε ...συμμαχία με την τύχη. Όταν όμως το νικητήριο τέρμα επιτυγχάνεται από ποδοσφαιριστή που - πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι μετρούσε μόλις 19 λεπτά συμμετοχής και ο οποίος ήταν στο γήπεδο μόλις τέσσερα λεπτά - σημαίνει ότι ο ίδιος έχει... άστρο. Ο Στέφανος Αθανασιάδης λύτρωσε τον ΠΑΟΚ στη Φυλή και συνάμα έστειλε σαφέστατο μήνυμα στον Φερνάντο Σάντος, αφού με το γκολ που σημείωσε διατήρησε τον Δικέφαλο στο μονοπάτι των επιτυχιών και σε τροχιά τίτλου.

Η περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή αξίζει ένα... μονόστηλο στο βιβλίο Γκίνες. Βλέπετε η αγωνιστική του παρουσία, σε συνάρτηση με τις ευκαιρίες που έχει πάρει, είναι εξαιρετική. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Γεννημένος στο Λάκκωμα Χαλκιδικής και παρά το μικρό της ηλικίας του, είναι... κοσμογυρισμένος. Το 1998 μετέχοντας με τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου σε τουρνουά της Τεργέστης ενθουσίασε τους ιταλούς με το ταλέντο του κι αυτοί του πρότειναν να ενταχθεί στα δικά τους τμήματα. Πήγε, αποδείχθηκε αδύνατο να προσαρμοστεί σε ηλικία 10 ετών σε συγκεκριμένα δεδομένα ζωής και αυτή η (κακή) παρένθεση έκλεισε πολύ σύντομα.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στη Γερμανία, όπου εντάχθηκε στα αντίστοιχα τμήματα της Χέρτα Βερολίνου. Κρίθηκε επιτακτική η επιστροφή στην Ελλάδα και η ενσωμάτωσή του στον ΠΑΟΚ. Τα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι τη περίοδο 2006-07 πέρασε από διάφορες φάσεις. Χρησιμοποιήθηκε σε όλες τις θέσεις (κυρίως σε αυτή του ανασταλτικού μέσου!), πριν τελικώς τον "κερδίσει" η επίθεση.

Τη συγκεκριμένη σεζόν, στην οικογένεια του ΠΑΟΚ (πέραν των όσων διαδραματίζονταν στη πρώτη ομάδα λόγω Γιάννη Γούμενου), γινόταν πολύ συζήτηση για έναν νεαρό επιθετικό της δεύτερης ομάδας, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι έβαζε γκολ. Με την αλλαγή φρουράς στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες η ένταξη του "πιτσιρικά" στη πρώτη ομάδα και κατ' επέκταση η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου.

Η περσινή σεζόν ήταν η πρώτη του στη πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, όχι όμως και ιδιαίτερα παραγωγική. Χρησιμοποιήθηκε μόλις 175 λεπτά από τον Φερνάντο Σάντος, αλλά ο Αθανασιάδης φρόντισε να τον μάθει όλη η Ελλάδα. Για την ακρίβεια, στη τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος σημείωσε δύο τέρματα στο Αλκαζάρ στην ήττα από τη Λάρισα με 4-3. Το περασμένο καλοκαίρι κάποιοι διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι ο Αθανασιάδης θα είχε φέτος μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Στη πράξη αποδείχθηκε το αντίθετο. Στις 11 αγωνιστικές που προηγήθηκαν - πριν τον αγώνα με τον Θρασύβουλο - ήταν στην αποστολή της ομάδας σε μόλις τέσσερις αγώνες με συνολικό χρόνο συμμετοχής 18 λεπτά.

Στη Φυλή, κατά μία έννοια... συνωμότησε το σύμπαν για να αγωνιστεί. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς λόγω τραυματισμού δεν ταξίδεψε στην Αθήνα, ενώ το (δίχως αμφιβολία) αντικανονικό γκολ του Αλβες στο 85ο λεπτό, υποχρέωσε τον Φερνάντο Σάντος να ρίξει στη μάχη ότι επιθετικό όπλο διέθετε στον πάγκο. Ο Αθανασιάδης μπήκε στο παιχνίδι στο 89ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα έβαλε το γκολ της νίκης και μάλιστα ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Ο ίδιος, ταπεινός (λόγω χαρακτήρα), απέφυγε τις "προσωπικές" δηλώσεις. Έχει μάθει να λειτουργεί εξάλλου βάσει των συμφερόντων του συνόλου και δήλωσε ότι "σημασία δεν έχει ποιος πετυχαίνει το γκολ, αλλά να κερδίζει η ομάδα. Ετυχε να είμαι εγώ στη φάση κι έβαλα το γκολ. Η εντολή που είχα πάρει από τον προπονητή μου ήταν να πιέσω ψηλά τους αντιπάλους. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας και στην οικογένειά μου".

Στο μεταξύ, στον ΠΑΟΚ είναι εξοργισμένοι για την διαιτησία του Δαλούκα. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, κατά πόσο η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία ή σε ανακοίνωση κατά του εν λόγω διαιτητή. Το βέβαιο είναι ότι δικαίως διαμαρτύρεται για το γκολ της ισοφάρισης του Θρασύβουλου, αφού ο Ρόκας καταφανέστατα "έστρωσε" τη μπάλα με το χέρι στον Αλβες, για να σκοράρει ο τελευταίος. Ακόμη, στον Δικέφαλο θεωρούν ότι αδίκως αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες - μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα - ο Πάμπλο Γκαρσία.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=27204
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

«Απωθημένο μου ένα γκολ στην Τούμπα»

Ολα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του και όχι άδικα. Τι κι αν η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ήταν μικρότερη των πέντε λεπτών; «Οσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή» λέει ένα ρητό και ο Στέφανος Αθανασιάδης το έκανε πράξη. Μπήκε στο παιχνίδι για να σκοράρει και εκτέλεσε στο ακέραιο την αποστολή του. Ο «χρυσός» σκόρερ του «δικέφαλου» αναλύει στο «Goal» καρέ καρέ τη φάση του γκολ που πέτυχε στη Φυλή και εξηγεί ποιο είναι το μεγάλο του απωθημένο.

- Στέφανε, πάμε λίγο το χρόνο πίσω. Είμαστε στο 89' και ετοιμάζεσαι να πας δίπλα στον τέταρτο διαιτητή για να μπεις στο παιχνίδι.

«Ο προπονητής μού εξηγεί τι θέλει από μένα. Μου ζήτησε να παίξω στην περιοχή δίπλα στον Ηλία για να γίνουμε πιο απειλητικοί. Τα παίζουμε όλα για όλα».

- Σου είπε κάτι συγκεκριμένο; Σου ζήτησε να σκοράρεις;

«Οχι. Μου είπε ότι ήθελε κίνηση στην περιοχή για να πιέσουμε περισσότερο».

- Και να μη σου το είπε, όμως, το έκανες. Περίγραψέ μου τη φάση...

«Η μπάλα είναι στα δεξιά και κάνω κίνηση μέσα στην περιοχή περιμένοντας το γέμισμα. Και εγώ και ο Ηλίας έχουμε πάρει σωστή θέση. Γίνεται η σέντρα από τον Βερόν και η μπάλα φτάνει σε μένα και τη στέλνω στα δίχτυα. Θα μπορούμε να είχε σκοράρει ο Ηλίας, διότι είναι καλή η σέντρα και δεν τη βρήκε για ελάχιστα εκατοστά».

- Και μετά; Τι έχεις στο μυαλό σου; Ο Σνάουτσνερ πήγε να σε σταματήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

«Μετά δεν σκέφτεσαι τίποτα. Σταματούν όλα εκεί. Εχει μπει η μπάλα γκολ. Δεν σκέφτεσαι, απλά πανηγυρίζεις».

- Εσύ δεν πανηγυρίζεις απλά. Πηγαίνεις στους φίλους του ΠΑΟΚ και χτυπάς με τη γροθιά σου το σήμα στη φανέλα.

«Ναι, αυτοί είναι πάντα εκεί, όπου και να παίζουμε. Ξέρω ότι με το γκολ τους δώσαμε μεγάλη χαρά και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί τους».

- Γιατί λες «τους δώσαμε» και όχι «τους έδωσα»; Εσύ πέτυχες το γκολ, εσύ έδωσες στον ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς.

«Για μένα δεν είναι θέμα "εγώ" και "εσύ". Εγώ πέτυχα το γκολ, αλλά δεν παίζω μόνος μου. Δεν κέρδισε ο Αθανασιάδης, αλλά ο ΠΑΟΚ».

- Αυτό είναι το τρίτο σου επίσημο γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ολα έχουν έρθει σε εκτός έδρας αγώνες. Δεν είναι ώρα να σκοράρεις και στην Τούμπα;

«Αυτό είναι το απωθημένο μου. Το έχω πει πολλές φορές ότι αυτήν τη στιγμή την περιμένω πώς και πώς. Να βάλω ένα γκολ στην Τούμπα και να το πανηγυρίσω στη θύρα 4».

- Ο ΠΑΟΚ έχει... στρογγυλοκαθίσει εδώ και μερικές αγωνιστικές στη δεύτερη θέση. Μήπως, τελικά, πάτε για πρωτάθλημα και όχι για το ΟΥΕΦΑ;

«Αν αντέξουμε και μείνουμε κοντά στον πρώτο, που είναι ο Ολυμπιακός, γιατί να μην πούμε ότι πάμε για πρωτάθλημα; Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία φέτος, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1543358
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

http://www.youtube.com/watch?v=OlGfWNrj ... re=related
υπαρχει περιπτωση στο 5:07 να ειναι ο στεφανος το πιτσιρικι που μιλαει?
αυτην την εντυπωση εχω
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

gash042 έγραψε:Μην ακούς κανέναν και μη καβαλήσεις ποτέ καλάμι όπως έκανε και ο Σικαμπάλα.
Δούλευε μόνο και θα είσαι σύντομα ο ηγέτης μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”