77.Oélilton Araújo dos Santos "Etto"

Dimg4

Re: Oélilton Araújo dos Santos "Etto"

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω παντως χαρηκα πολυ. Πηραμε το βασικο δεξι μπακ της Ντιναμο ο οποιος ηταν σε φουλ ρυθμους και οχι απο αποχη ενος χρονου. Και επισης, εχουμε και γνωμη αφου τον ειδαμε καπως. Παλτο δεν ειναι, οποτε στηριξη και θα παιξει μια χαρα
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Καλή μεταγραφή φαίνεται.
Με αγωνιστικό ρυθμό, σε καλή ηλικία.
Βραζιλιάνος, αν αυτό λέει κάτι. Το μισό του Καφού να είναι θα κάνει παπαδες...

Τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο βέβαια, εκεί περιμένουμε να δούμε την αξία σου παικταρά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Καλοριζικος. Σιδεροκεφαλος.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

welcome για να δουμε!!
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Λοιπόν, να πω και εγώ τη γνώμη μου για τον ντράμερ αφού μετά την αρχική μου εντύπωση από τα ματς έκατσα και ξαναείδα με προσοχή το παιγνίδι του και έχω τώρα μια κάπως πιο σφαιρική εικόνα παρότι τον παίκτη δεν τον ήξερα και σίγουρα με 2 ματς δε μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα. Είναι αρκετά γρήγορος και έχει την επιτάχυνση που απαιτείται για να βγάζει την ομάδα στην κόντρα από τα πλάγια ενώ είναι και αρκετά συνεπής αμυντικά (περισσότερο από το Λίνο) και στο μαρκάρισμα του παίκτη του από την πλευρά του αλλά και στο αμυντικό ανάγνωσμα των φάσεων. Έχει αξιοπρεπή τεχνική και ντρίμπλα ενώ και στον τομέα της δύναμης φαίνεται ότι στέκεται καλά καθώς δε φοβάται να μπει στις φάσεις δυναμικά.
Το κυριότερο πρόβλημα του είναι ότι δεν έχει σέντρα της προκοπής (χειρότερη του Λίνο ναι ξέρω palok δε σε αρέσουν οι σέντρες του υιού του Απόλλωνος αλλά δε κρίνουμε σε σχέση με αυτό που θα έπρεπε να είναι ένας παίκτης αλλά σε σχέση με τον εαυτό του κυρίως και τους υπόλοιπους δευτερευόντως και ο Λίνο έχει ομολογουμένως ενίοτε καλά χτυπήματα) για αυτό και στα 2 ματς ο Χαλίλοζιτς όταν ήθελε να κυνηγήσει το σκορ τον αντικατέστησε ώστε να γίνει πιο απειλητικός. Δεν φαίνεται ικανός δηλαδή να δημιουργήσει φάση όπως ο Lino αλλά αν το είχε και αυτό δε θα έπαιζε στη Dinamo αλλά στην Ισπανία ή την Ιταλία σε ομάδες της πρώτης 6αδας. Εν ολίγοις είναι πιο ισορροπημένος από το Miro στη δράση του στα 2 μισά του γηπέδου αλλά ας μην περιμένουμε ούτε παπάδες, ούτε να παιανίσουμε ή να απογοητευτούμε ομαδικά όπως ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση μας τόσο χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Καλώς τονα κι ας άργησε!
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

βαλτε του το Νο 77 8-)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 77. Oélilton Araújo dos Santos "Etto"

Δημοσίευση από Sera4 »

εγινε ;)
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

olivares έγραψε:Λοιπόν, να πω και εγώ τη γνώμη μου για τον ντράμερ αφού μετά την αρχική μου εντύπωση από τα ματς έκατσα και ξαναείδα με προσοχή το παιγνίδι του και έχω τώρα μια κάπως πιο σφαιρική εικόνα παρότι τον παίκτη δεν τον ήξερα και σίγουρα με 2 ματς δε μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα. Είναι αρκετά γρήγορος και έχει την επιτάχυνση που απαιτείται για να βγάζει την ομάδα στην κόντρα από τα πλάγια ενώ είναι και αρκετά συνεπής αμυντικά (περισσότερο από το Λίνο) και στο μαρκάρισμα του παίκτη του από την πλευρά του αλλά και στο αμυντικό ανάγνωσμα των φάσεων. Έχει αξιοπρεπή τεχνική και ντρίμπλα ενώ και στον τομέα της δύναμης φαίνεται ότι στέκεται καλά καθώς δε φοβάται να μπει στις φάσεις δυναμικά.
Το κυριότερο πρόβλημα του είναι ότι δεν έχει σέντρα της προκοπής (χειρότερη του Λίνο ναι ξέρω palok δε σε αρέσουν οι σέντρες του υιού του Απόλλωνος αλλά δε κρίνουμε σε σχέση με αυτό που θα έπρεπε να είναι ένας παίκτης αλλά σε σχέση με τον εαυτό του κυρίως και τους υπόλοιπους δευτερευόντως και ο Λίνο έχει ομολογουμένως ενίοτε καλά χτυπήματα) για αυτό και στα 2 ματς ο Χαλίλοζιτς όταν ήθελε να κυνηγήσει το σκορ τον αντικατέστησε ώστε να γίνει πιο απειλητικός. Δεν φαίνεται ικανός δηλαδή να δημιουργήσει φάση όπως ο Lino αλλά αν το είχε και αυτό δε θα έπαιζε στη Dinamo αλλά στην Ισπανία ή την Ιταλία σε ομάδες της πρώτης 6αδας. Εν ολίγοις είναι πιο ισορροπημένος από το Miro στη δράση του στα 2 μισά του γηπέδου αλλά ας μην περιμένουμε ούτε παπάδες, ούτε να παιανίσουμε ή να απογοητευτούμε ομαδικά όπως ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση μας τόσο χρόνια.

αντε ρε Ολι τι θα γίνει θα γράψεις καμια ανάλυση να χαρούμε κ εμεις λιγάκι;
Βαρέθηκα τη κονσερβα!
Θελω αναλυση Ολιβαρες!

ο μπατζανακης του Ολιβαρες
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Papadoc έγραψε:Καλορίζικος και με καλή σταδιοδρομία που έλεγε και ο παππούς μου. Αν ξέρει κανεις γιατί δεν τον κράτησε η ντιναμό? Αν υπάρχει κανένα video για Etto στείλτε βγάλτε κανένα link

Μικρό βίντεο από τον Έττο στα ματς που τον αντιμετωπίσαμε. Στην Τούμπα έπαιξε δεξί χαφ (με τον 19χρονο Βρσάλικο από πίσω του) και στο Ζάγκρεμπ έπαιξε δεξί μπακ, έχοντας υπό την επιτήρησή του τον Βιεϊρίνια.
Αμυντικά φαίνεται πολύ καλύτερος του Λίνο, επιθετικά μέτρια πράγματα (έπεσε βέβαια και πάνω στον Σνάουτσνερ :lol: ). Περισσότερα από κοντά.
Η απορία μου είναι γιατί θεωρείται "κοινοτικός". Υπήκοος Βραζιλίας (όπως ο Λίνο) και Κροατίας (όπως ο Κρέσιτς). Λίνο και Κρέσιτς είναι μή κοινοτικοί. Μαζί με Ίβιτς, Αρίας και Έττο, νομίζω ότι κλείνουμε και τις πέντε θέσεις ξένων.

[youtube]nzZzCgYvLiM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Με επιασε η περιεργεια και πατησα στο γκουγκλ "Oelilton". Δεν εψαξα και ολα τα αποτελεσματα, αλλα πιθανοτατα πρεπει να ειναι ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη μας με το ονομα Oelilton.

Kαλη τυχη ρε συ Oelilton.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αυτο το να μας βγει λινο απο δεξια παντως καλο ειναι να το κοψουμε γιατι αυτη τη στιγμη σαν καταρα μοιαζει... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ετο καλως ηρθες.παιξε καλα και δεν θα χασεις
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

"Είμαι έτοιμος"

03 Φεβ 2011 23:31, Από PAOK24

Την πρώτη του προπόνηση έκανε με την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Έτο και όπως ήταν φυσιολογικό, είχε και την πρώτη του επαφή με το νέο του προπονητή Μάκη Χάβο και τον βοηθό του Μπάμπη Μιχαηλίδη.

Η συζήτηση κυμάνθηκε γύρω από τον βαθμό ετοιμότητας του βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έζησε αγώνα της νέας του ομάδας για πρώτη φορά και μάλιστα χωρίς την υποστήριξη του κοινού.

«Είμαι έτοιμος, μπορείς να με υπολογίζεις» φέρεται να είπε ο Έτο στον Μάκη Χάβο, ο οποίος όντως τον έχει στα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής, άγνωστο όμως ακόμη αν τον προορίζει για βασικό ή για αναπληρωματικό.

Ουσιαστικά στη προπόνηση της Παρασκευής όπου θα γίνει και η δοκιμή του βασικού σχήματος, θα φανεί τι ακριβώς σκέφτεται ο Μακεδόνας τεχνικός.

Όσον αφορά στην εικόνα του στη προπόνηση, επιβεβαίωσε απλά τα όσα είπε στον προπονητή του. Είναι φρέσκος και έτοιμος.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

το ότι φαίνεται να μαρκάρει ψηλά και δεν έχει τόσο παθητικό ρόλο , θα βοηθάει τα Χάφ, έτσι θα έχει περισσότερες ανάσες ο Βιτόλο, και ο Γκαρσία περισσότερο δημιουργικό ρόλο στην ομάδα, έτσι εύχομαι τουλάχιστον
το μόνο που θέλω τώρα είναι να ανεβεί ο Λίνο σε απόδοση, και ο Αρίας να κάνει τα μισά από όσα κάνει στα video του youtube!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”