ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ 16/5-20:00,NS
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ 16/5-20:00,NS
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ...ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΛΟΙ ΣΚΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΠΟΛΟΝΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...
ΑΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ...
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ...ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΛΟΙ ΣΚΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΠΟΛΟΝΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...
ΑΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ...
Αν δεν το κατάλαβες αδερφέ, τα play off τέλειωσαν. Και μη μου πεις ότι αν ο βάζελος κάνει γκέλα και μπλα μπλα μπλά, γιάτι σαν τον Γιάχο και τον Σπάθα υπάρχουν πάρα πολλοί και ακόμα και γκέλα να κάνει ο βάζελος με ένα ακόμα ανθρώπινο λάθος κάποιου διαιτητή θα διορθωθεί. Οπότε από το να κάθομαι να κοιτάω και να σχολιάζω τη σαπίλα, προτιμώ να δω τι φταίει στην δική μου ομάδα και δεν μπορεί να τελειώσει ένα ματς πριν φτάσει στο σημείο του ανθρώπινου λάθους.
ΥΓ: Αν χρησιμοποιήσω και εγώ bold και γραμματοσειρά 150 θα γίνω πιο κατανοητός;;
ΥΓ: Αν χρησιμοποιήσω και εγώ bold και γραμματοσειρά 150 θα γίνω πιο κατανοητός;;
ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ 16/5-20:00,NS
Ε τότε να τα παρατησουμε απο τώρα μα τι εναι αυτα 2 ματς εχει ακόμη ....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- sourmenetes
- Moderator
Αφου ρε gika τελειωσανε τα play-off γιατι μπαινεις και γραφεις γ@μηστε τους????
Γιατι???
Για να αποδειξω οτι ειμαι καλυτερος απο την αεκ???8-0 την εχουμε φετος...
Και αφου ο βαζελος θα ειναι πρωτος οπως λες με μια νικη στην Τουμπα με ατρομητο ειμαστε δευτεροι..
Γιατι???
Για να αποδειξω οτι ειμαι καλυτερος απο την αεκ???8-0 την εχουμε φετος...
Και αφου ο βαζελος θα ειναι πρωτος οπως λες με μια νικη στην Τουμπα με ατρομητο ειμαστε δευτεροι..
Ωραία και δεύτεροι να είμαστε τι νόημα έχει; Ένας προκριματικός λιγότερος. Κλάιν. Με καμιά ρέγγα θα πέφταμε πάλι κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Θα παίρναμε και λεφτά από τα εισητήρια.
Και λέω γαμήστε τους, γιατί αυτοί είναι το ποκ ενώ εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ και γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να κερδίζει. Και την κριτική στον Μπολόνι πιο πάνω την έκανα γιατί απλά ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει..
Και λέω γαμήστε τους, γιατί αυτοί είναι το ποκ ενώ εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ και γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να κερδίζει. Και την κριτική στον Μπολόνι πιο πάνω την έκανα γιατί απλά ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει..
Xα χαχα εντάξει gika ο καθένας μπορεί να καταλάβει ορισμένα πράγματα όταν το χεις πάρει εργολαβία να απαντάς σε όλα τα ποστ που αφορούν τον Μπόλονι και την δουλειά του στον ΠΑΟΚ. Μόνο που είπες για τον Κλάους αυτό:
Για την ιστορία και μόνο φέτος (από Galanis sports data) σε 30 αγώνες (με τραυματισμό) ο Κλάους είχε 2231 λέπτα συμμετοχής και 12 γκολ μόνο στο πρωτάθλημα και πέρυσι επί του ισάξιου Χάβου, λολ και ομιτζι είχε 916 λεπτά συμμετοχής και 5 γκολ και δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες σε πόσα ματς μπήκε βασικός γιατί εκεί ο γέλωτας θα γίνει κλάμα και η περαιτέρω έκθεσή σου, δεν έχει νόημα.
Επίσης, έκλαψα απ τα γέλια για την Ευρώπη, έκλαψα πραγματικά.
Αλλά εντάξει τώρα θυμήθηκα οτι θεωρείς τον Βιεϊρίνια μια χρυσή μετριότητα ξέρω γω, οπότε δεν έχει νόημα η συνέχιση της κουβέντας.
Είπα, ελπίζω κι εύχομαι να γ@μήσουμε κούλα και δωνη, να γκελάρει ο βάζελος και να βγούμε προκριματικά Τσουλου μόνο και μόνο για διαλύθουν οι όποιες αυταπάτες σας.
Αλλιώς, με τον Τεννέ (και τέτοιου είδους που είναι οι Χάβοι) του χρόνου, να σας έχουμε εδώ να γκρινιάζετε ότι η ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει 3 πάσες. Πάλι καλά που δεν μας είπες, ότι κατέστρεωε και την ομάδα δηλαδή.
Για το αυριανό ματς, πάλι πιστεύω ότι όλα εξατώνται απ τον ΠΑΟΚ. Είναι εμφανές ότι είμαστε πολύ κουρασμένοι, κυρίως στο μυαλό γιατί 50 ματς είναι αυτά, δεν είναι λίγα, αλλά έχουμε καλύτερη ομάδα απ την κούλα κι αυτό βγει στο χορτάρι, θα το πάρουμε το ματς. Είναι καλό που πάμε για μόνο ένα αποτέλεσμα ουσιαστικά.
δείχνει ότι θες να το τραβήξεις απ τα μαλλιά όσο δεν πάει.gika έγραψε: 1) Ο Κλάους και πέρσυ έπαιζε σε πολλά ματς βασικός. Στα περισσότερα αν δεν κάνω λάθος. Ούτε λίγο ούτε πολύ βασικό τον καθιέρωσε ο Χάβος..
Για την ιστορία και μόνο φέτος (από Galanis sports data) σε 30 αγώνες (με τραυματισμό) ο Κλάους είχε 2231 λέπτα συμμετοχής και 12 γκολ μόνο στο πρωτάθλημα και πέρυσι επί του ισάξιου Χάβου, λολ και ομιτζι είχε 916 λεπτά συμμετοχής και 5 γκολ και δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες σε πόσα ματς μπήκε βασικός γιατί εκεί ο γέλωτας θα γίνει κλάμα και η περαιτέρω έκθεσή σου, δεν έχει νόημα.
Επίσης, έκλαψα απ τα γέλια για την Ευρώπη, έκλαψα πραγματικά.
Αλλά εντάξει τώρα θυμήθηκα οτι θεωρείς τον Βιεϊρίνια μια χρυσή μετριότητα ξέρω γω, οπότε δεν έχει νόημα η συνέχιση της κουβέντας.
Είπα, ελπίζω κι εύχομαι να γ@μήσουμε κούλα και δωνη, να γκελάρει ο βάζελος και να βγούμε προκριματικά Τσουλου μόνο και μόνο για διαλύθουν οι όποιες αυταπάτες σας.
Αλλιώς, με τον Τεννέ (και τέτοιου είδους που είναι οι Χάβοι) του χρόνου, να σας έχουμε εδώ να γκρινιάζετε ότι η ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει 3 πάσες. Πάλι καλά που δεν μας είπες, ότι κατέστρεωε και την ομάδα δηλαδή.
Για το αυριανό ματς, πάλι πιστεύω ότι όλα εξατώνται απ τον ΠΑΟΚ. Είναι εμφανές ότι είμαστε πολύ κουρασμένοι, κυρίως στο μυαλό γιατί 50 ματς είναι αυτά, δεν είναι λίγα, αλλά έχουμε καλύτερη ομάδα απ την κούλα κι αυτό βγει στο χορτάρι, θα το πάρουμε το ματς. Είναι καλό που πάμε για μόνο ένα αποτέλεσμα ουσιαστικά.
Με δύο στα δύο, πιστεύω πως θα είμαστε πρώτοι στην διαδικασία των Play Off. Μην ακούω βλακείες.
Είδαμε πως στήθηκε η ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό, ο Ατρόμητος στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό...
Ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει στο Περιστέρι και αυτό θα το δείτε. Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα είναι δύσκολο. Θέλουμε πάση θυσία την νίκη. Και αν χάσουμε την πρωτιά θα αφορά μονάχα εμάς.
ΥΓ Περιμένω να δω επιτέλους βασικό τον Nimani, γιατί με έχει εντυπωσιάσει τελευταία.
Είδαμε πως στήθηκε η ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό, ο Ατρόμητος στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό...
Ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει στο Περιστέρι και αυτό θα το δείτε. Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα είναι δύσκολο. Θέλουμε πάση θυσία την νίκη. Και αν χάσουμε την πρωτιά θα αφορά μονάχα εμάς.
ΥΓ Περιμένω να δω επιτέλους βασικό τον Nimani, γιατί με έχει εντυπωσιάσει τελευταία.
αν ειναι καλα ο Γκαρσια ωραια αλλιως...χρειαζεται ιβιτς απο την αρχη και βλεπουμε///
Εϊδα κάτι δηλώσεις ότι θα δούμε το ματς σαν τελικό και πρέπει να μη τους αφήσουμε περιθώρια στο γήπεδο κλπ κλπ κλπ.
Κατάλαβα. Στάνταρ άσσος
Κατάλαβα. Στάνταρ άσσος
- sourmenetes
- Moderator
Πολλα θα εξαρτηθουν απο το τι θα γινει στο ματς του βαζελου...Εγω προβλεπω γκελα του πολυβαζελικου και απο εκει και περα θα παιξουν πολλα ρολο στην εκβαση του αγωνα.
Τα μικρα λαθη πρεπει να αποφυγουμε και τα ατσαλα τελειωματα των επιθετικων..
Τα μικρα λαθη πρεπει να αποφυγουμε και τα ατσαλα τελειωματα των επιθετικων..