Δηλαδή εμίς με την άμυνα χωνί είμασταν καλύτεροι....theoPAOK έγραψε:4 φάσεις έκαναν, 4 γκόλ έβαλαν..
Πότε κράτησαν την μπάλα, και παίξανε καλύτερα απο μας?
Ένα τέρμα είχανε μόνο που είχε λυσσάξει..
Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 4-3 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 4-3 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
επειδη εγω δεν βρηκα IQ τεστ στο internet μπορεις να μου πεις εσυ ποιο εκανες?Othin έγραψε:Αν κάποιος θεωρήσει ότι παίξαμε χάλια, ότι ήταν δίκαιη η σημερινή μας ήττα, ότι ήταν καλύτερη ή ισάξια ομάδα ο Λεβαδειακός, ότι φάνηκε η δουλειά του Παράσχου και ο,τιδήποτε παρόμοιο, ας κάνει ένα τεστ νοημοσύνης πριν μπει στον κόπο να ποστάρει και να δημοσιοποιήσει έτσι το προσωπικό του πρόβλημα διανοητικής υστέρησης. Κυκλοφορούν πολλά IQ τεστ στο ίντερνετ, αρκετά εκ των οποίων είναι δωρεάν. Μπορεί έπειτα με βάση τα αποτελέσματα να διεκδικήσει και αναπηρική σύνταξη, λόγω βλακείας. Είναι η τελευταία του ευκαιρία, καθώς μετά τις εκλογές αυτά θα κοπούν εντελώς.
Εκτός από τον Φωτάκη και τον Χαλκιά, κανείς δεν υστέρησε. Αυτό που εξόργισε ήταν η νοοτροπία μας. Παρόμοια νοοτροπία δεν θα πρέπει να ξαναδούμε ούτε σε φιλικό.
Το ξαναγράφω για να το χωνέψω κι εγώ: το σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό το χάσαμε!!!
αν δεν σου κανει κοπο πες μου και την βαθμολογια σου,ετσι για να την κανω συγκριση με την δικη μου...
nikolasf έγραψε:Δηλαδή εμίς με την άμυνα χωνί είμασταν καλύτεροι....theoPAOK έγραψε:4 φάσεις έκαναν, 4 γκόλ έβαλαν..
Ναι
- PaOkArAsIrAkLiO
Σωστό αυτό που λες. Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να εκτοπίσουμε την ΑΕΚ από την 3η θέση και αυτό είναι αρκετά σημαντικό. Το θέμα είναι πλέον να εκτοπίσουμε και τον βάζελο από την 2η. Η πρώτη είναι ακόμα μακριά...rou έγραψε:Παντως εστω και στην τραγικη μας χρονια φετος , πιστευω ειναι πολυ σημαντικο που βηκαμε 3 τοι. να θυμαστε οτι για την uefa και γενικα για την συνηδηση του κοσμου παγκοσμιως αυτο ειναι σημαντικο. Γιατι το τι θεση τερματησε μια ομαδα -πριν- τα πλευ οφ μετραει και οχι το μετα.. τα πλευ οφ απλα δειχνουν ποιος παει που στην ευρωπη.. οποτε για μενα προσωπικα ειναι αλλη μια μετρια προς καλη χρονια.. μακαρι να παμε ετσι και του χρονου και να ελπιζουμε σε μια διακριση..
Απλώς η πικρία είναι για το γεγονός πως κερδίσαμε τα περισσότερα ντέρμπυ και χάσαμε βαθμούς από ομάδες τύπου Εργοτέλη (έπεσε), Λεβαδειακού (7η θέση), ΠΑΣ Γιάννενα (8η θέση), Άρη (9η θέση), ΟΦΗ (10η θέση), Ξάνθης (11η θέση), Κέρκυρας (13η θέση), Παναιτωλικού (έπεσε).Τώρα που το βλέπω και από ποιον δε χάσαμε βαθμούς;;;
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι αν η uefa εφαρμόσει το γράμμα του νόμου σύγουρα στην Ευρώπη δεν βγαίνουν ΠΑΟ, ΑΕΚ και, αν δεν βρει λεφτά σε 2 μήνες, και ο ΠΑΟΚ. Οπότε Αστέρας, Λεβαδειακός και ΠΑΣ πιθανόν να βγούν αυτοί στο E.L.
Το παιχνίδι το άκουγα από το ράδιο του αυτοκινήτου, ερχόμενος στην Αθήνα. Ειλικρινά δεν περίμενα να φάμε 4 γκολ. Πρέπει να έχουμε κάνει ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
1. ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Να μην μας ενδιαφέρει με πόσους βαθμούς θα μπούμε πίσω από τον ΠΑΟ, αφού ξέρουμε ότι θα τιμωρηθεί.
2. ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Η ομάδα έχει τόσα χάλια που δεν βλέπεται!
Το παιχνίδι το άκουγα από το ράδιο του αυτοκινήτου, ερχόμενος στην Αθήνα. Ειλικρινά δεν περίμενα να φάμε 4 γκολ. Πρέπει να έχουμε κάνει ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
1. ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Να μην μας ενδιαφέρει με πόσους βαθμούς θα μπούμε πίσω από τον ΠΑΟ, αφού ξέρουμε ότι θα τιμωρηθεί.
το θετικο ειναι οτι τελειωσε αυτο το μπ@@ρδελο που λεγετε σουπερ λιγκ...
και ακολουθουν τα ποιο αδιαφορα πλει οφ...
Το πρώτο είναι παρακινδυνευμένο.... Το δεύτερο εξόχως επικίνδυνο!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι αν η uefa εφαρμόσει το γράμμα του νόμου σύγουρα στην Ευρώπη δεν βγαίνουν ΠΑΟ, ΑΕΚ και, αν δεν βρει λεφτά σε 2 μήνες, και ο ΠΑΟΚ. Οπότε Αστέρας, Λεβαδειακός και ΠΑΣ πιθανόν να βγούν αυτοί στο E.L.
-
PAOKhead
Οταν καταφερνεις να φας 4 γκολ το ενα με πιο ηλιθιο τροπο απο το αλλο,theoPAOK έγραψε:4 φάσεις έκαναν, 4 γκόλ έβαλαν..
καμια σημασια δεν εχει αν ησουν καλυτερος ή ο αλλος κωλοφαρδος, ανυπαρκτος κι εγω δεν ξερω τι.
Μονο και μονο λογω βλακειας το ματς κατοχυρωνεται στον αντιπαλο.
+1926PAOKhead έγραψε:Οταν καταφερνεις να φας 4 γκολ το ενα με πιο ηλιθιο τροπο απο το αλλο,theoPAOK έγραψε:4 φάσεις έκαναν, 4 γκόλ έβαλαν..
καμια σημασια δεν εχει αν ησουν καλυτερος ή ο αλλος κωλοφαρδος, ανυπαρκτος κι εγω δεν ξερω τι.
Δηλαδή, ποια από τις εκδοχές υπονοείς ότι αποδέχεσαι? Γιατί δεν την παραθέτεις και δεν κάνεις τον κόπο να την εξηγήσεις? Που ξέρεις, ίσως χρειαστεί να κάνω κι εγώ κάποιο τεστ τελικά. Διαφορετικά, υποψιάζομαι ότι έκλεψες στο τεστ...Sera4 έγραψε:μετα την πολυτιμη καθοδηγηση δοκιμασα το τεστ...τολμω να πω τα πηγα αρκετα καλα...Othin έγραψε:Αν κάποιος θεωρήσει ότι παίξαμε χάλια, ότι ήταν δίκαιη η σημερινή μας ήττα, ότι ήταν καλύτερη ή ισάξια ομάδα ο Λεβαδειακός, ότι φάνηκε η δουλειά του Παράσχου και ο,τιδήποτε παρόμοιο, ας κάνει ένα τεστ νοημοσύνης πριν μπει στον κόπο να ποστάρει και να δημοσιοποιήσει έτσι το προσωπικό του πρόβλημα διανοητικής υστέρησης. Κυκλοφορούν πολλά IQ τεστ στο ίντερνετ, αρκετά εκ των οποίων είναι δωρεάν. Μπορεί έπειτα με βάση τα αποτελέσματα να διεκδικήσει και αναπηρική σύνταξη, λόγω βλακείας. Είναι η τελευταία του ευκαιρία, καθώς μετά τις εκλογές αυτά θα κοπούν εντελώς.
παιδια ειχαμε πολλες τελικες ετσι?? μην τρελαθουμε! δεν μπηκε η μπαλλα μεσα τι να κανουμε??
Αν το καλοσκεφτειτε, οτι ειχαμε 2 χρονιες με τον Σαντος , που δηλαδη καναμε το πολυ 3-4 φασεις σε καθε ματς και κερδιζαμε και οτι οι αντιπαλοι μας καναν καποιες φασεις και αυτοι (ισως και ποιο πολλες απο μας) , το ακριβως αντιθετο συμβαινει φετος! χανουμε μαλλια σε σχεδον καθε ματς και οι αντιπαλοι μας κανουν 1-2 φασεις και μας κερδισουν!! ισως να τιμωρουμαστε για τοτε, τι να πω??
Αν το καλοσκεφτειτε, οτι ειχαμε 2 χρονιες με τον Σαντος , που δηλαδη καναμε το πολυ 3-4 φασεις σε καθε ματς και κερδιζαμε και οτι οι αντιπαλοι μας καναν καποιες φασεις και αυτοι (ισως και ποιο πολλες απο μας) , το ακριβως αντιθετο συμβαινει φετος! χανουμε μαλλια σε σχεδον καθε ματς και οι αντιπαλοι μας κανουν 1-2 φασεις και μας κερδισουν!! ισως να τιμωρουμαστε για τοτε, τι να πω??
-
PAOKhead
Κι αν παρει και το κυπελλο ο Ατρομητος εκει να δεις ενδιαφερον.markos4 έγραψε:το θετικο ειναι οτι τελειωσε αυτο το μπ@@ρδελο που λεγετε σουπερ λιγκ...
Θα παλεψουμε στα ισα με την κουλα για το ποιος θα παιξει Ευρωπη απο τον Ιουνιο (αν παιξει)
Α,οκ, αν έτσι πάει το πράγμα δεν έχω κάτι άλλο να πω..PAOKhead έγραψε:Οταν καταφερνεις να φας 4 γκολ το ενα με πιο ηλιθιο τροπο απο το αλλο,theoPAOK έγραψε:4 φάσεις έκαναν, 4 γκόλ έβαλαν..
-
ariskatiforos
Θα συμφωνούσα σε όλα αλλά τα χαλάμε στον Χαλκιά που δεν νομίζω ότι φέρει ευθύνη.Othin έγραψε:Αν κάποιος θεωρήσει ότι παίξαμε χάλια, ότι ήταν δίκαιη η σημερινή μας ήττα, ότι ήταν καλύτερη ή ισάξια ομάδα ο Λεβαδειακός, ότι φάνηκε η δουλειά του Παράσχου και ο,τιδήποτε παρόμοιο, ας κάνει ένα τεστ νοημοσύνης πριν μπει στον κόπο να ποστάρει και να δημοσιοποιήσει έτσι το προσωπικό του πρόβλημα διανοητικής υστέρησης. Κυκλοφορούν πολλά IQ τεστ στο ίντερνετ, αρκετά εκ των οποίων είναι δωρεάν. Μπορεί έπειτα με βάση τα αποτελέσματα να διεκδικήσει και αναπηρική σύνταξη, λόγω βλακείας. Είναι η τελευταία του ευκαιρία, καθώς μετά τις εκλογές αυτά θα κοπούν εντελώς.
Εκτός από τον Φωτάκη και τον Χαλκιά, κανείς δεν υστέρησε. Αυτό που εξόργισε ήταν η νοοτροπία μας. Παρόμοια νοοτροπία δεν θα πρέπει να ξαναδούμε ούτε σε φιλικό.
Το ξαναγράφω για να το χωνέψω κι εγώ: το σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό το χάσαμε!!!
Αντίθετα, νομίζω ότι ο Μάλε έκανε το χειρότερο φετινό του παιχνίδι. Όχι ότι ο Λίνο και ο Μπρούνο ήταν καλύτεροι. Απλώς ο Μάλε έχει ανεβάσει πολύ τα στάνταρτ.
Κατά τα άλλα, όταν τρως 4 από μια ομάδα που την παίζεις μονότερμα, κάτι δεν πάει καλά.