Kέρκυρα - Π.Α.Ο.Κ. 0-4 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Kέρκυρα - Π.Α.Ο.Κ. 0-4 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα
Προσωπικά ψήφισα τον Γιάννου.
όχι ότι ο Λαζαρ δεν ήταν ο καλύτερος αλλά επειδή ο Γιάννου έτρεξε,πίεσε, πρέσαρε και ήταν πολυ κοντά και στον
Κλάους όταν τον χρειαζόταν και κοντά στα χαφ όταν έπρεπε να αλλάξουμε την μπάλα..
Για εμένα πρέπει να παίξει βασικός και στο επόμενο παιχνίδι..
Μπράβο στην ομάδα μας για την νίκη..
όχι ότι ο Λαζαρ δεν ήταν ο καλύτερος αλλά επειδή ο Γιάννου έτρεξε,πίεσε, πρέσαρε και ήταν πολυ κοντά και στον
Κλάους όταν τον χρειαζόταν και κοντά στα χαφ όταν έπρεπε να αλλάξουμε την μπάλα..
Για εμένα πρέπει να παίξει βασικός και στο επόμενο παιχνίδι..
Μπράβο στην ομάδα μας για την νίκη..
Επιτέλους το πρώτο ματς που ο Λίνο έπαιξε αριστερό χαφ και όχι μπακ και δεν πάτωσε. Πολύ καλες οι κινήσεις του και η σύγκλιση στον άξονα. Η Κερκυρα ήταν άτυχη (γκολ απευθείας από κόρνερ και γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου) και μετά κάθησε και περίμενε τη μοίρα της.
-
[quote="Lakistuta"]Μονοκουκι Λαζαρ....απιθανος...με εναν ακομη Λαζαρ εκει στο κεντρο θα ειμαστε πολυ καλα του χρονου 
Ακολουθησε ο πολυ καλος Λινο κατα τη γνωμη μου με τον Γκαρσια να ειναι το κερασακι στην τουρτα, τι εβαλες αγορι μου?
Αφιερωμενες οι γκολαρες αυτες στον Στελιο[/quote
Ελπιζω σημερα, απο εκει ψηλα,παρεα με τα αλλα αδελφια μας.....να την χαρηκε ο Στελιος την Παοκαρα ....
..Lakistuta...νομιζω οτι ειναι επιβεβλημενο προς τιμην του ο συνδεσμος της Λευκαδας να παρει τ΄ονομα του....
Σ.Φ.ΛΕΥΚΑΔΑΣ.''ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ''
Υ.Γ.τιμη και δοξα για αυτους που φυγαν....και σε ολη τους την ζωη ειχαν στην καρδια τους τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.

Ακολουθησε ο πολυ καλος Λινο κατα τη γνωμη μου με τον Γκαρσια να ειναι το κερασακι στην τουρτα, τι εβαλες αγορι μου?
Αφιερωμενες οι γκολαρες αυτες στον Στελιο[/quote
Ελπιζω σημερα, απο εκει ψηλα,παρεα με τα αλλα αδελφια μας.....να την χαρηκε ο Στελιος την Παοκαρα ....
..Lakistuta...νομιζω οτι ειναι επιβεβλημενο προς τιμην του ο συνδεσμος της Λευκαδας να παρει τ΄ονομα του....
Σ.Φ.ΛΕΥΚΑΔΑΣ.''ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ''
Υ.Γ.τιμη και δοξα για αυτους που φυγαν....και σε ολη τους την ζωη ειχαν στην καρδια τους τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.
παιδια οταν κερδιζουμε με 4 0 ολοι καλοι ειναι αλλα δε μπορεις να μην βαλεις για μβπ αυτον που βαζει δυο γκολ εχει μια ασιστ και το αλλο γκολ προερχεται απο κορνερ που κερδιζει ο ιδιος τι αλλο να κανει για να μην ψηφησετε γιαννου

- sourmenetes
- Moderator
Για το lazar τα έχουμε πει...Είναι μεγάλη παιχταρά από την πρώτη στιγμή.Και πράγματι στην ελλάδα δεν υπάρχει καλύτερο που να κάνει όλα αυτά που κάνει ο lazar.μαρκάρει,φτιάχνει,σουτ έχει, μέση έχει και κυρίως μυαλό..
Με 2 τέτοια χαφ κανεις party στην ελλάδα.
βεβαια και ο γιάννου δεν πήγε πίσω.πολύ κοντρολαρισμένος παίχτης.μου αρέσει πολλή.
ίδια συνεχεια και όλα θα πάνε καλά.
τα του μπόλονι δεν τα σχολιάζω...ταμείο θα κάνουμε το μάιο...

πάντως ο τρελός καθότανε στο περβάζι και από κάτω κενό...είναι τρελός...

Με 2 τέτοια χαφ κανεις party στην ελλάδα.
βεβαια και ο γιάννου δεν πήγε πίσω.πολύ κοντρολαρισμένος παίχτης.μου αρέσει πολλή.
ίδια συνεχεια και όλα θα πάνε καλά.
τα του μπόλονι δεν τα σχολιάζω...ταμείο θα κάνουμε το μάιο...

πάντως ο τρελός καθότανε στο περβάζι και από κάτω κενό...είναι τρελός...

Αυτό ήταν ΠΑΟΚ. Πάθος και αποτέλεσμα και θέαμα. Έτσι μπορείτε και έτσι σας θέλουμε. Πάμε για σερί.
Γιάννου πολύ καλός.
Λαζάρ μβπ, όταν παίζει καλά, δεν είναι απλά καλός...κεντάει!
Γιάννου πολύ καλός.
Λαζάρ μβπ, όταν παίζει καλά, δεν είναι απλά καλός...κεντάει!
Αποδείχτηκε οτι έξω πάμε καλά γιατί παίζουμε σφιχτά και με αντεπιθέσεις, πράγμα που σημαίνει οτι χρειαζόμαστε επειγόντως εναν πάρα πολύ καλό οργανωτή για να σπάμε τις ανυνες εδω μέσα στην Τούμπα, εξω δεν φαίνεται γιατί οι γραμμές μας ειναι κοντά και την κόντρα την παίζουμε μπορώ να πώ καλύτερα απο ολες τις υπόλοιπες ομάδες.
Εναν τελευταίο και εναν στον κέντρο δίπλα στους λαζαρ και πάμπλο και θα αλλάξουμε επίπεδο.
Εναν τελευταίο και εναν στον κέντρο δίπλα στους λαζαρ και πάμπλο και θα αλλάξουμε επίπεδο.
Επειδη πηγα προσφατα Κερκυρα για δουλεια, μπορω εκ του ασφαλους να πω οτι η κακια που διακατεχει τους νεοκερκυραιους σαν ανθρωπους ειναι απιστευτη. Επισης, πλεον εχει περισσοτερους αλβανους παρα ελληνες οποτε ειναι επομενο να ακουγονται αυτα που ακουστηκαν...
Αλλα μια φαπα τετραμπαλη ηταν μια χαρα που ισοδυναμουσε με την κλωτσια προς τη Β εθνικη οποτε βουλγαροι εεεε ναααααα
Αλλα μια φαπα τετραμπαλη ηταν μια χαρα που ισοδυναμουσε με την κλωτσια προς τη Β εθνικη οποτε βουλγαροι εεεε ναααααα
- kataramenos5
Έτσι.. χαλαρά να παίζεται δε θα χουμε κανένα πρόβλημα.
ΥΓ Έπρεπε να ζητήσω 8 και όχι 4
ΥΓ Έπρεπε να ζητήσω 8 και όχι 4

Μετά από καιρό λίγη χαρά και ένα παράδειγμα του πως πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ όλες τις ομάδες ...
Το θέμα εχθές δεν ήταν μόνο τα γκολ ... ήταν η γενικότερη εικόνα ...
πρώτη φορά βγήκαν τα χαφ τόσο μπροστά για γκολ ... και βέβαια τα πέτυχαν !!!
Ο Λάζαρ ήταν καλός γιατί εχθές δεν έκανε τις παραπάνω ντρίπλες που κάνει συνήθως ... κατά τα άλλα είναι πολύ καλός παίχτης ... αν σηκώνει παραπάνω το κεφάλι θα είναι πάρα πολύ καλός ...
Ο Γιάννου μου άρεσε εχθές αλλά του λείπει ίσως η ποιότητα για το κάτι παραπάνω ... δεν μπορεί παλικάρι μου να βγαίνεις τετ α τετ και να σουτάρεις ή να πλασάρεις έτσι ... θέλεις πολύ δουλειά στο γκολ ... έχεις πολύ καλά στοιχεία, αν δουλέψεις στο γκολ θα κερδίσεις και εσύ και εμείς ...
Ο Αθανασιάδης πολύ κακός αλλά η γκολάρα γκολάρα !!!
Καλά για τον Πάμπλο δεν λέω τίποτα ... έκοβε και έραβε εύκολα εχθές ... μαζί με τον Λίνο, τον Σάλπι και τον Λάζαρ ήταν όλη η ποιότητά μας ...
Πιστεύω ότι ο Μπαλάφας πρέπει να μείνει με τα δεδομένα της κρίσης ...
Ο Τσουκαλάς ... θα το αδικήσω το παλικάρι γιατί δεν έχει ματς ...
Το θέμα εχθές δεν ήταν μόνο τα γκολ ... ήταν η γενικότερη εικόνα ...
πρώτη φορά βγήκαν τα χαφ τόσο μπροστά για γκολ ... και βέβαια τα πέτυχαν !!!
Ο Λάζαρ ήταν καλός γιατί εχθές δεν έκανε τις παραπάνω ντρίπλες που κάνει συνήθως ... κατά τα άλλα είναι πολύ καλός παίχτης ... αν σηκώνει παραπάνω το κεφάλι θα είναι πάρα πολύ καλός ...
Ο Γιάννου μου άρεσε εχθές αλλά του λείπει ίσως η ποιότητα για το κάτι παραπάνω ... δεν μπορεί παλικάρι μου να βγαίνεις τετ α τετ και να σουτάρεις ή να πλασάρεις έτσι ... θέλεις πολύ δουλειά στο γκολ ... έχεις πολύ καλά στοιχεία, αν δουλέψεις στο γκολ θα κερδίσεις και εσύ και εμείς ...
Ο Αθανασιάδης πολύ κακός αλλά η γκολάρα γκολάρα !!!
Καλά για τον Πάμπλο δεν λέω τίποτα ... έκοβε και έραβε εύκολα εχθές ... μαζί με τον Λίνο, τον Σάλπι και τον Λάζαρ ήταν όλη η ποιότητά μας ...
Πιστεύω ότι ο Μπαλάφας πρέπει να μείνει με τα δεδομένα της κρίσης ...
Ο Τσουκαλάς ... θα το αδικήσω το παλικάρι γιατί δεν έχει ματς ...
Να μήν παρασυρόμαστε από τον ενθουσιασμό. Χθες παίζαμε με μία ομάδα Β' Εθνικής, στην οποία μάλιστα ο προπονητής της είχε την αφέλεια να παίξει 4-2-4, χωρίς καθαρόαιμο ανασταλτικό χαφ (αφού ο ένας έλειπε και ο άλλος έπαιζε σέντερ μπακ). Βοήθησε και η γκολάρα του Γκαρσία νωρίς, ο Αρετόπουλος ήταν δίκαιος (έχω βαρεθεί να βλέπω διαιτησίες 30-70 εις βάρος μας φέτος) και κάναμε πάρτι.
Πολύ καλός ο Γιάννου. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αυτή είναι η θέση του και όχι επιθετικός κορυφής, ασχέτως σωματικών προσόντων. Ειδικά για ματς με ομάδες κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Το παιδί ξέρει μπάλα, έχει ντρίμπλα και καλή πάσα, πατάει περιοχή και έχει και τσαγανό.
Πολύ καλός ο Γιάννου. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αυτή είναι η θέση του και όχι επιθετικός κορυφής, ασχέτως σωματικών προσόντων. Ειδικά για ματς με ομάδες κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Το παιδί ξέρει μπάλα, έχει ντρίμπλα και καλή πάσα, πατάει περιοχή και έχει και τσαγανό.
- sourmenetes
- Moderator
Χθες πιστευω οτι οι εντολες προς γιαννου δεν ηταν να παιξει ως αντιφωτακης αλλα ωε δευτερος επιθετικος..Για εκει ειναι πολυ καλος γιατι ξερει πολυ καλα το τοπι.Απο τους επιθετικους μας ειναι ο πιο κοντρολαρισμενος..
Με προετοιμασια και παιχνιδια στα ποδια του πιστευω θα γινει παρα πολυ καλος..
Με προετοιμασια και παιχνιδια στα ποδια του πιστευω θα γινει παρα πολυ καλος..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: