Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , Κυρ. 4/3 19:30 Νοvasports 1
- Emprostisghsoitrelamenoi
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , Κυρ. 4/3 19:30 Νοvasports 1
Θα προτιμούσα Ίβιτς ,Φωτάκη και Λάζαρ στην αρχική παρά Γκαρσία σκασμένο.Ίσως θέλει κάποιο χρόνο να ανακτήσει δυνάμεις καθώς υπάρχει και η προοπτική των πλέι οφ.Καλύτερα τώρα στα πιτς,παρά μετά.
Ούτως ή άλλως μπορεί να βοηθήσει και στο δεύτερο ημιχρόνιο ,ανάλογα βέβαια και με την ροή του παιχνιδιού.
Πάντως ,τα μηχανάκια Φωτάκης-Λάζαρ δεν πρέπει να "σβήσουν" ούτε για δευτερόλεπτο την πίεση τους στα χαφ του βάζελου καθόλη την διάρκεια,γιατί αν κάτι διακρίνει τον βάζελο φέτος αυτό είναι η ταχύτητα και η υπερβολική κίνηση στο κέντρο.
Αν σβήσουμε Ζέκα(που ίσως να μην παίξει) ,Κατσουράνη και Σιμάο(κάπου διάβασα ότι έχει ίωση ?) με πολλά τρεξίματα ,το κέντρο δεν θα είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε με Ίβιτς.
Γιάννου ή Σάλπι φορ και όχι Αθανασιάδη.Ίσως στο δεύτερο.
Τώρα αν ο Σάλπι μπει φορ θα μου πείτε "και δεξιά ποιος" ??? Έλα μου ντε.. Γεωργιάδης και Λίνο αριστερά? Ο λίνο δεν έδωσε και κανα τρελό ρεσιτάλ απο εκεί αλλά και τι άλλο να κάνεις ?
Πάντως αν έχουμε 3-4 προσπάθειες απέναντι στα μπακ του βάζελου,θα προτιμούσα να τις πάρει και να εκτελέσει ο Σάλπι(για πολλούς λόγους στο συγκεκριμένο ματς) ως προωθημένος ,παρά ο Γιάννου.
Anyway,οψόμεθα.
Boloni είσαι.
Ούτως ή άλλως μπορεί να βοηθήσει και στο δεύτερο ημιχρόνιο ,ανάλογα βέβαια και με την ροή του παιχνιδιού.
Πάντως ,τα μηχανάκια Φωτάκης-Λάζαρ δεν πρέπει να "σβήσουν" ούτε για δευτερόλεπτο την πίεση τους στα χαφ του βάζελου καθόλη την διάρκεια,γιατί αν κάτι διακρίνει τον βάζελο φέτος αυτό είναι η ταχύτητα και η υπερβολική κίνηση στο κέντρο.
Αν σβήσουμε Ζέκα(που ίσως να μην παίξει) ,Κατσουράνη και Σιμάο(κάπου διάβασα ότι έχει ίωση ?) με πολλά τρεξίματα ,το κέντρο δεν θα είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε με Ίβιτς.
Γιάννου ή Σάλπι φορ και όχι Αθανασιάδη.Ίσως στο δεύτερο.
Τώρα αν ο Σάλπι μπει φορ θα μου πείτε "και δεξιά ποιος" ??? Έλα μου ντε.. Γεωργιάδης και Λίνο αριστερά? Ο λίνο δεν έδωσε και κανα τρελό ρεσιτάλ απο εκεί αλλά και τι άλλο να κάνεις ?
Πάντως αν έχουμε 3-4 προσπάθειες απέναντι στα μπακ του βάζελου,θα προτιμούσα να τις πάρει και να εκτελέσει ο Σάλπι(για πολλούς λόγους στο συγκεκριμένο ματς) ως προωθημένος ,παρά ο Γιάννου.
Anyway,οψόμεθα.
Boloni είσαι.
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΣΕ
ΒΑΖΕΛΆΟΥΑ -ΠΑΟΚ
ΑΜΠΑΛΟΥΣΤΑΚΕΕΕΕ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΕΕ.....
ΒΑΖΕΛΆΟΥΑ -ΠΑΟΚ
ΑΜΠΑΛΟΥΣΤΑΚΕΕΕΕ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΕΕ.....
- ΑποστόληςΑ
Kresic
Snaucner - Cirillo - Μαλεζάς - Lino
Λαζαρ - Garcia
Σαλπι - Ivic (Φωτάκης) - Γεωργιάδης
Αθανασιάδης
Λαζαρ - Garcia
Αθανασιάδης
Αν μπει Μπουμσονγκ τοτε ο Κλαους θα εξαφανιστει. Ειναι που ειναι πεσμενος, θα σβηστει εντελως. Κορυφη σαλπι με δεξια Γεωργιαδη και αριστερα Ρομπερ. Τρεις γρηγορους για τις καθετες του Ιβιτς... μπαλα κατω και οχι σεντρες και το εχουμε
-
Εκεινους τους 2 ακραιους μπακ,δεν γινεται να τους αλλαξεις,και στην θεση τους να βαλεις τα δυο Ελληνοπουλα;
- kataramenos5
Βαζελος:ΑποστόληςΑ έγραψε:Kresic
Λαζαρ - Garcia
Αθανασιάδης
Bugs Bunny
Rogger Rabbit - Easter bunny -Thumper - White Rabbit
Nesquik Bunny - Τζέσικα Rabbit ( λογω Rogger)
Br'er Rabbit -Duracell Bunny - O Λαγός (που εχασε απ τη χελώνα)
Tiffany (playboy bunny)

Πάντως εγώ θα έβαζα να κάνουνε σπριντ ο Σάλπι, ο Σταφ, ο Λίνο, ο Γεωργιάδης κι ο Πόποβιτς, κι οι δύο πιο γρήγοροι θα ήταν βασικοί (εξτρεμ) σ' αυτό το ματς... Κορυφή ο Κλάους.
Όλοι οι υπόλοιποι κλεισμένοι πίσω...

Χθες παντως που ειδα Γερμανια-Ελλαδα U21 ο Σταφυλιδης ηταν μετριος εως κακος.Εμπαζε πολυ απο αριστερα.
gika έγραψε:Πάντως εγώ θα έβαζα να κάνουνε σπριντ ο Σάλπι, ο Σταφ, ο Λίνο, ο Γεωργιάδης κι ο Πόποβιτς, κι οι δύο πιο γρήγοροι θα ήταν βασικοί (εξτρεμ) σ' αυτό το ματς... Κορυφή ο Κλάους.
Πόποβιτς - Γεωργιάδης λογικά..

Έτσι χάνονται τα ταλέντα...Πρέπει να προσέξει πολύ.marcusm έγραψε:Χθες παντως που ειδα Γερμανια-Ελλαδα U21 ο Σταφυλιδης ηταν μετριος εως κακος.Εμπαζε πολυ απο αριστερα.

- sourmenetes
- Moderator
Νταξει ρε παιδες ηρεμηστε...Με το οτι δεν επαιξε καλα σε ενα παιχνιδι στο οποιο ειναι και της εθνικης(το λεω με την εννοια οτι δεν παιζει συνεχεια με τους ιδιους συμπαικτες) δε μου λεει κατι..
Ας μην περιμενουμε σε ολα τα ματς μεγαλες αποδοσεις...Το καλοκαιρι θα δειξει ο παιχτης μετα απο προετοιμασιες και φουλ αγωνιστικες καταστασεις..Φετος δειχνει αν μπορει..
Του χρονου θα δειξει σε ποσο μεγαλο βαθμο μπορει...Για να τον εμπιστευεται ο μπολονι κατι λεει..
Και για να ειμαι οντοπικ ετοιμαστειτε να δουμε 2 ελληνοπουλα στα πλαγια μπακ την κυριακη μιας και ο σναου δε βλεπω να προλαβαινει...Βεβαια μπορει να δουμε και λινο αλλα αποστολοπουλο μαλλον θα δουμε..
Ας μην περιμενουμε σε ολα τα ματς μεγαλες αποδοσεις...Το καλοκαιρι θα δειξει ο παιχτης μετα απο προετοιμασιες και φουλ αγωνιστικες καταστασεις..Φετος δειχνει αν μπορει..
Του χρονου θα δειξει σε ποσο μεγαλο βαθμο μπορει...Για να τον εμπιστευεται ο μπολονι κατι λεει..
Και για να ειμαι οντοπικ ετοιμαστειτε να δουμε 2 ελληνοπουλα στα πλαγια μπακ την κυριακη μιας και ο σναου δε βλεπω να προλαβαινει...Βεβαια μπορει να δουμε και λινο αλλα αποστολοπουλο μαλλον θα δουμε..
- trel@menos
θα το ευχαριστηθω ιδιαιτερως αν καταφερουμε να κοψουμε το πρωταθλημα απο την ομαδα που τα τελευταια 2 χρονια μας ΚΛΕΒΕΙ αυτα που αξιζουμε.
ευχαριστηθειτε το παιχνιδι...παιξτε χωρις αγχος...και οχι ολοι πισω να περιμενουμε το μοιραιο...ειστε ο ΠΑΟΚ και γ@μηστε τους σαν ΠΑΟΚ...
-
Photis έγραψε:Έτσι χάνονται τα ταλέντα...Πρέπει να προσέξει πολύ.marcusm έγραψε:Χθες παντως που ειδα Γερμανια-Ελλαδα U21 ο Σταφυλιδης ηταν μετριος εως κακος.Εμπαζε πολυ απο αριστερα.
Hταν πρωτο του παιχνιδι, και γενικα πρωτη κληση στην ελπιδων απεναντι στην γερμανια που ειχε νικησει κ εδς μεσα