PAOKpanta έγραψε:αρνητικο ρεκορ στα εισιτηρια 5ετιας....
Φίλε ήσουν γήπεδο?
Το λέω γιατί εγώ πήγα και το δάγκοσα το πουλί μου τόσο γερά που άλλαξε χρώμα

Θέλω να πω ότι ήταν λογικό με τέτοιο καιρό να μην έχει κόσμο
PAOKpanta έγραψε:αρνητικο ρεκορ στα εισιτηρια 5ετιας....
che4 έγραψε:με κοντρα διαιτησια δεν κερδιζεις ευκολα τον τελη...μπραβο στα παιδια στο δευτερο ειχαν παθος να λεμε και κατι καλο οχι μονο γκρινια και γω θελω καλυτερη μπαλα αλλα αυτοι ειναι οι παιχτες πλεον
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgedoulk έγραψε:Ο κουτσιαμικρούλης δεν είναι ούτε για τα ερασιτεχνικά. Ηθελε να βγάλει εγωισμό αλλά ουτε ΜΙΑ μονομαχία δεν κερδισε, ούτε ΜΙΑ πετυχημενη προσπάθεια ενας με εναν δεν είχε. Αν δεν τον εκανε ηρωα ο Μπαλαφας θα λεγαμε οτι ηταν εκτός αγώνα. Για 5Χ5 με τους φίλους και πολύ του είναι...
Η ομαδα παρά τις ελλείψεις εδειξε χαρακτήρα. Ο Ρομπέρ ηταν καλός αλλά είχε πολλές ημιτελής προσπάθειες, μαλλον του λείπει ρυθμός. Ο Λίνο εξαιρετικός στο πρωτο, στο δευτερο εμεινε απο δυναμεις. Ο Λαζαρ σταθερος.
Σημερα ειδαμε τον ΑΡΧΗΓΟ Σαλπιγγίδη.
joshua έγραψε:Με οποιοδήποτε τροπο και αν έρχεται πλέον η νίκη πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι .Όσοι περιμένουν νίκες κυριαρχοντας στο γήπεδο με αυτο το ρόστερ, σορρυ αλλα μπορούν να το ξεχάσουν.Αυτο που πρέπει να βγαίνει στο γήπεδο πλέον είναι ψυχή και αυτο το έκαναν.
ronaldo έγραψε:καλα παιξαμε σε γενικες γραμμες
ηταν πολυ ωραιο ματς με παθος και απο τις δυο ομαδες
πλεον με την φυγη του βιειρινια αρχιζουν να φαινονται και αλλοι παιχτες γιατι δεν μπαινουν στην συγκριση μαζι του
πλεον ο σαλπιγγιδης δειχνει ας πουμε απο τους καλυτερους της ομαδας πλεον και οχι ο ατεχνος που λεγαμε συγκρινοντας με τον βιειρινια
εγινε και ενα καλο δηλαδη οτι παιρνουν ψυχολογια και αλλοι παιχτες οποτε και περισσοτερες πρωτοβουλιες
απο τον εργοτελη μεγαλος παιχτης ο λεαλ αν και λιγο ατομιστης
ειναι σιγουρα καλυτερος απο τον βλαχοδημο ας πουμε και μπορεις να τον παρεις και πολυ πιο φθηνα
ο κουτσιανικουλης εβγαλε αντιδραση στην αντιμετωπιση που ειχε στον ΠΑΟΚ
και απο την ομαδα και απο τον κοσμο
το οτι μπλεχτηκε το λαμογιο ο γκαγκατσης και δωσαμε 2 εκατομυρια για να τον φερουμε δεν φταιει ο παιχτης
τη στιγμη μαλιστα που τοτε η μεγαλυτερη προσφορα ηταν απο τον γαυρο 800 χιλιαρικα
παντως οσο και να προσπαθησαν πολλοι εδω να περασουν ότι ειναι για τα ερασιτεχνικα ειναι παιχτης με μεγαλες δυνατοτητες και σιγα σιγα βελτιώνεται
Alastor έγραψε:che4 έγραψε:με κοντρα διαιτησια δεν κερδιζεις ευκολα τον τελη...μπραβο στα παιδια στο δευτερο ειχαν παθος να λεμε και κατι καλο οχι μονο γκρινια και γω θελω καλυτερη μπαλα αλλα αυτοι ειναι οι παιχτες πλεον
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε φιλε πλακα κανεις για τη διαιτησια?βγαλτε πια αυτη την αρρωστη νοοτροπια οτι ο παοκ αδικειται απτους παντες και τα παντα
τωρα στα του ματς,mvp λινο και κοντος,αλλα εγω φηφισα λινο....βοηθησε αφανταστα στην επιθεση μπροστα και στα 2 ημιχρονα....λιρα 100 ο βραζιλιανος εδω και ποσα χρονια
Photis έγραψε:ronaldo έγραψε:καλα παιξαμε σε γενικες γραμμες
ηταν πολυ ωραιο ματς με παθος και απο τις δυο ομαδες
πλεον με την φυγη του βιειρινια αρχιζουν να φαινονται και αλλοι παιχτες γιατι δεν μπαινουν στην συγκριση μαζι του
πλεον ο σαλπιγγιδης δειχνει ας πουμε απο τους καλυτερους της ομαδας πλεον και οχι ο ατεχνος που λεγαμε συγκρινοντας με τον βιειρινια
εγινε και ενα καλο δηλαδη οτι παιρνουν ψυχολογια και αλλοι παιχτες οποτε και περισσοτερες πρωτοβουλιες
απο τον εργοτελη μεγαλος παιχτης ο λεαλ αν και λιγο ατομιστης
ειναι σιγουρα καλυτερος απο τον βλαχοδημο ας πουμε και μπορεις να τον παρεις και πολυ πιο φθηνα
ο κουτσιανικουλης εβγαλε αντιδραση στην αντιμετωπιση που ειχε στον ΠΑΟΚ
και απο την ομαδα και απο τον κοσμο
το οτι μπλεχτηκε το λαμογιο ο γκαγκατσης και δωσαμε 2 εκατομυρια για να τον φερουμε δεν φταιει ο παιχτης
τη στιγμη μαλιστα που τοτε η μεγαλυτερη προσφορα ηταν απο τον γαυρο 800 χιλιαρικα
παντως οσο και να προσπαθησαν πολλοι εδω να περασουν ότι ειναι για τα ερασιτεχνικα ειναι παιχτης με μεγαλες δυνατοτητες και σιγα σιγα βελτιώνεται
Τι μπάλα βλέπεις ρε Ρονάλντο αν παίξαμε καλά σήμερα???Και τόσο υποτιμητικά για Σαλπιγγίδη???Πλάκα κάνουμε?Είπαμε να μην το συμπαθείς αλλά σου έδωσε αρκετά παιχνίδια φέτος μετά τον Νοέμβριο.Για Κουτσιανικούλη θα αστειεύεσαι..![]()
![]()
erevos187 έγραψε:PAOKpanta έγραψε:αρνητικο ρεκορ στα εισιτηρια 5ετιας....
Φίλε ήσουν γήπεδο?
Το λέω γιατί εγώ πήγα και το δάγκοσα το πουλί μου τόσο γερά που άλλαξε χρώμα![]()
![]()
Θέλω να πω ότι ήταν λογικό με τέτοιο καιρό να μην έχει κόσμο
georgedoulk έγραψε:Οταν λες πολύ καλός ρε ronaldo τι εννοείς;
Είδες τον μεσι των φτωχων να κανει μια ενεργεια εξτρεμ; Να εχει μια επιτυχημενη σεντρα;
Εσυ θα εδινες λεφτά για να φερεις αυτον τον παίκτη στην ομάδα σου;
Τεσπα δεν ειναι το θέμα ο κουτσιαμικρουλης σημερα.
ΥΓ Για την νοοτροπία μερικων που νομιζουν οτι κανουν κερκιδα αρνουμαι να σχολιασω.