Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτον και ιδιαιτερα για τον Πελκα! Ανθρωπος που παρακολουθει ολα τα παιχνιδια της β ομαδας εδω και χρονια... σταζει μελι ειδικα για τον δευτερο (για τον οποιο εψαξα αλλα δεν υπαρχει ακομα τοπικ)! Οσο για τον Ποποβιτς ειναι το 95` παρακαλω... ολο το μελλον μπροστα του! Τους εχουμε αναγκη τους μικρους... μακαρι να βγουν!
Με δυο φορές που τους είδα πό κοντά ο Πέλκας μου φάνηκε πιο μπαλαδόρος και πιο έτοιμος, ποδοσφαιρικό μυαλο που λένε. Ο Πόποβιτς δεν είναι και κανας τρομερός τεχνίτης, βασικά θέλει πάρα πολύ δουλειά, αλλά σου κάνει εντύπωση η απίστευτη ταχύτητά του..όταν ξεκινάει σπριντ στο γήπεδο βλέπεις ένα βέλος
Όπως σας τα είπαν είναι ... Ο Πελκας δεν παίζεται σε ταλέντο αλλά θέλει και άλλο ενδυνάμωση και ταχύτητα. Ο ΠΑΟΚ τον έχει δουλέψει τρομερά και πιστεύω ότι αν μπει απο τώρα στην ομάδα και ανταποκριθει στην προπόνηση για έναν χρόνο θα είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Ποποβιτς έχει εκπληκτική ταχύτητα και πιστεύω ότι με δουλειά πολύ για δυο ακόμα χρόνια σε τακτική, τεχνική και τελειωματα θα είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα.
Εγώ ένα έχω να τους πω. Τώρα που πέφτουν φώτα επάνω τους και μανατζαρεοι να σκύψουν περισσότερο το κεφάλι και να κοιτάνε μόνο δουλειά και τους προπονητές του ΠΑΟΚ
και γω θα ήθελα να δω 16χρονο στην πρώτη ομάδα, αλλά ο προπονητής γι αυτό είναι εκεί. για να κρίνει αν θα μπει στην πρώτη ομάδα, αν θα παραμείνει στη δεύτερη ή αν θα δωθεί δανεικός
συνήθως ένα ταλέντο το στέλνουν δανεικό για να δυναμώσει, να μπει σε τακτική και να φανεί τί μπορεί να κάνει σε επίπεδο αντρών και όχι παιδιών. εκτός και αν από συγκυρίες, όπως η φετινή με σταφ, τον φέρουν κατευθείαν στα βαθιά
«Ηταν σπουδαία εμπειρία για όλους μας, το τουρνουά της Ιταλίας. Σίγουρα χάρηκα για το γεγονός ότι βγήκα MVP στους αγώνες, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε την αξία του ανάμεσα σε ομάδες ακαδημιών μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης», τόνισε ο Δημήτρης Πόποβιτς στο PAOK24.
Μάλιστα σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, μόλις γυρίσει (Τετάρτη) από την Αθήνα όπου βρίσκεται για προπονήσεις με την Εθνική Παίδων θα κληθεί για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο».
Στη συνέχεια επισήμανε για τον Βιεϊρίνια ότι «έμαθα πολλά από τον Βιεϊρίνια, στις προπονήσεις. Είναι σπουδαίος παίκτης. Εμένα είναι όνειρό μου να παίξω στην πρώτη ομάδα. Εύχομαι να γίνει αυτό».