FC PAOK - FC Rubin Kazan 15/12/2011 (20:00 Ant1)
Re: FC PAOK - FC Rubin Kazan 15/12/2011 (20:00 Ant1)
Για να κερδίσεις μια τέτοια καλή ομάδα πρέπει τα χάφ στο κέντρο να είναι παίκτες προσωπικότητες και να τρέχουν.Προσωπικότητα είναι ο ίβιτς αλλά δεν τρέχει.Οι άλλοι 2 δεν είναι προσωπικότητες και επιπλέον ο Αρίας δεν είναι παίκτης για ΠΑΟΚ για να λέμε την αλήθεια δλδ..

Ο Γκαρσία πρέπει να παίξει, γιατί αν μείνει εκτός 11αδας θα πάθει κατάθλιψη

Πάμε γερά για την νίκη και να μην ξυπνήσει κανείς, το Ευρωπαϊκό μας όνειρο συνεχίζεται, μόνο που φέτος είναι πολύ καλύτερο από πέρσι.

Πάμε γερά για την νίκη και να μην ξυπνήσει κανείς, το Ευρωπαϊκό μας όνειρο συνεχίζεται, μόνο που φέτος είναι πολύ καλύτερο από πέρσι.

Photi
συμφωνω απλα αν παρει μετα βαθμους η δοξα απο μας θα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο..
Εστω για πρωταθλημα σαν εναλλακτικη τριαδα θα μπορουσε να σταθει παντως πιστευω....παροντος Ιβιτς ενα 6αρι (λαιμαι τορα)οπως ο αριας για καλυψη και ο σκυλος λαζαρ..
συμφωνω απλα αν παρει μετα βαθμους η δοξα απο μας θα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο..

Εστω για πρωταθλημα σαν εναλλακτικη τριαδα θα μπορουσε να σταθει παντως πιστευω....παροντος Ιβιτς ενα 6αρι (λαιμαι τορα)οπως ο αριας για καλυψη και ο σκυλος λαζαρ..
Πρεπει να τερματισουμε πρωτοι.Τελος.Ειναι ευκαιρια να προχωρησουμε.Τα τελευταια δυο χρονια,εχουμε κανει απιστευτα πραγματα στην Ευρωπη και εχω ολο το δικαιωμα να ελπιζω και σε ακομα περισσοτερα!Θελω πρωτια και βατη κληρωση(Σαλτσμπουργκ) ή εαν δεν ειναι βατη............τον Αγιαξ!
Εαν το ματς δεν παει στο μιλητο-το θεωρω δεδομενο-πρεπει να μπουμε για να κερδισουμε και οχι για να παρουμε το Χ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Εαν το ματς δεν παει στο μιλητο-το θεωρω δεδομενο-πρεπει να μπουμε για να κερδισουμε και οχι για να παρουμε το Χ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!
- Vet_eranos
''πρεπει να τερματισουμε 1οι'' κ κλαιν...
εδω κυριοι πιανεις τον Ρωσο κ του λες...
η UEFA μου δινει 140 να σε νικησω κ 70 το χιναρι, εσενα ρε gas-ατε Ρωσε ποσα σου περισσευουν γιατι θελω να κανω ξερεις κ ροτασιον..
ολα τα υπολοιπα ειναι απλα για λαικη καταναλωση
εδω κυριοι πιανεις τον Ρωσο κ του λες...
η UEFA μου δινει 140 να σε νικησω κ 70 το χιναρι, εσενα ρε gas-ατε Ρωσε ποσα σου περισσευουν γιατι θελω να κανω ξερεις κ ροτασιον..
ολα τα υπολοιπα ειναι απλα για λαικη καταναλωση
Nooτροπία μικρής ομάδας είναι αυτή..Ο μόνος λόγος για να δεχτώ το Χ και μόνο το Χ (για να τερματίσω και πρώτος γιατί στην τελική οι Ρώσοι είναι που καίγονται) είναι να έρθει ο Ρώσος και να δώσει καμιά 500.000-1 μύριο για να εξασφαλίσω την ομαλή λειτουργία της ομάδας στο μέλλον σε θέμα πληρωμών κτλ.
Aκριβώς, αυτοί καίγονται..
Γι αυτό μην το παίζουμε τόσο υπεράνω...Πρέπει να παλέψουμε αν θέλουμε να πάρουμε την νίκη..
Μην πάμε με αυτή την νοοτροπία και τα μαζεύουμε ένα ένα..
Γι αυτό μην το παίζουμε τόσο υπεράνω...Πρέπει να παλέψουμε αν θέλουμε να πάρουμε την νίκη..
Μην πάμε με αυτή την νοοτροπία και τα μαζεύουμε ένα ένα..

- sourmenetes
- Moderator
Μαγκες το παιχνιδι δε θα ειναι ευκολο και δεν το παιρνουμε αμα δεν παιξουμε μπαλα...Και αυτοι θελουν την πρωτη θεση και θα παιξουν οσο πιο καλα μπορουν..Πρεπει να ειμαστε σοβαροι,πειθαρχημενοι και στο μυαλο της ομαδας δεν πρεπει να υπαρχει η ισοπαλια..Νικη και μονο νικη για να περασουμε πρωτοι..
- trel@menos
αμα θελουμε να μας σεβονται στην ευρωπη και να μας θεωρουν μεγαλη ομαδα θα παμε για τη νικη και θα την παρουμε. ολα τ αλλα ειναι βλακειες. ακομα και εξασφαλισμενη να χαμε την πρωτη θεση παλι θεωρω οτι θα πρεπε να κηνυγησουμε τη νικη, ποσο μαλλον τωρα.
Παιδιά σόρρυ αλλά έχω μπερδευτεί. Αύριο εισητήρια μπορούμε να πάρουμε? Και αν ναι, τα εκδοτήρια τι ώρα κλείνουν το μεσημέρι?
- PAPA TSIBIKOS
Το μεγαλύτερο χ του ουέφα θα είναι το ματσάκι.
Και τα εγγλεζάκια θα πάνε νωρίς-νωρίς για "αντρικές" συνεβρέσεις

Και τα εγγλεζάκια θα πάνε νωρίς-νωρίς για "αντρικές" συνεβρέσεις

Argonaut4 έγραψε:Doomlord δες τα ΠΜ σου......#$@#$@.![]()
![]()
![]()

Argonaut4 έγραψε:Doomlord δες τα ΠΜ σου......#$@#$@.![]()
![]()
![]()

κάτι δεν πιάνω μου φαίνεται....αχ γεράματα
Δες τα προσωπικά σου μυνήματα ρε #$@#$ πάνω πάνω δίπλα στο πίνακα ελέγχου μέλους.