Π.Α.Ο.Κ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
- Vonapartis
Re: Π.Α.Ο.Κ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Αυτά τα παιχτάκια του ατρομήτου τα πληροφόρησε κανείς σε ποιο γήπεδο παίζουν? Μέτρησα 8 να περιστοιχίζουν τον επόπτη στην φάση του πέναλτυ και μόνο έναν δικό μας τον Μαλεζά! Αυτός ο σφακιανάκης ξέρει ότι ο μπαμπάς του είναι τούρκος?
Alastor έγραψε:η διαιτησια παντως σημερα επαιζε εδρα(δε μιλαω για το πεναλντυ που μαλλον ειναι κανονικο)....
joshua έγραψε:...
Υ.Γ Θα με πειτε παλυ γκρινιαρη αλλα δεν υπαρχει καμια περιπτωση πεναλτυ στη φαση του Αθανασιαδη,σφυριγμα που αν δινοταν εναντιον μας θα προκαλουσε θυελα αντιδρασεων.Αυτο δεν αλλαζει βεβαια το δικαιο της επικρατησης μας χωρις βεβαια να εχω εικονα του δευτερου μερους.
Ρε αδέρφια γιατί βαλθήκατε να ταράξετε την ... Ολύμπια ηρεμία μου, ειδικά έπειτα από μια τέτοια βραδυά? Έχουμε τόσο εθιστεί στην εις βάρος μας διαιτησία, ώστε να παρεξηγούμε και να μας φαίνεται ύποπτο το 50-50 μέσα στην έδρα μας? Αν δεν ματώσει ο παίκτης μας, δεν το θεωρούμε φάουλ ή πέναλτι? Χαίρομαι που πολύ σωστά κανείς δεν θεώρησε πέναλτι το (πράγματι ακούσιο και άνευ ουσιαστικής σημασίας) χέρι του Τόμας μέσα στην περιοχή στο σουτ του Ίβιτς στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το τράβηγμα του Ζουέλα στον Αθανασιάδη από την φανέλα κι ενώ η μπάλα κυλούσε αργά-αργά μπροστά του ήταν στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι»? Δεν είμαστε κι ούτε θέλουμε να γίνουμε ποτέ γάβροι, όχι όμως να αποκτάμε και ενοχές όταν μας σφυρίζουν πενηνταρίσια. Το «σφάξε με αγά μου να αγιάσω» πρέπει επιτέλους να πεθάνει, ας μην προσπαθούμε να το συντηρήσουμε.
Να απευθύνω και μια ερώτηση στους αδερφούς με "ενοχικά σύνδρομα", που αισθάνονται «τύψεις» και δεν αντέχουν το 50-50(!): πόσον καιρό είχαν να δουν τον ΠΑΟΚ να κερδίζει φάουλ σε καλό σημείο έξω από τη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου? Σήμερα που κερδίσαμε 2 (ολογράφως ΔΥΟ) τέτοια φάουλ μήπως πρέπει να θεωρούμαστε ευνοημένοι? Σκοπός μου δεν είναι να ειρωνευτώ, αλλά να βοηθήσω να απαλλαγούμε από μια νοοτροπία που πραγματικά την θεωρώ καταστροφική για την ομάδα μας. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη, αν το ύφος μου είναι παρεξηγήσιμο. Όμως πραγματικά μου φαίνονται τόσο πολύ παραπλανημένοι όσοι αδερφοί αισθάνονται ενοχές για την πεντακάθαρη νίκη μας σήμερα, που πιστεύω πως ασυναίσθητα έχουν πέσει θύματα της μόνιμης προπαγάνδας της Αθήνας.
ΥΓ. Πράγματι ο Ατρόμητος είτε λόγω υγειούς νοοτροπίας είτε λόγω αλαζονείας-ματαιοδοξίας, κατέβηκε να παίξει ποδόσφαιρο και να προσπαθήσει να κερδίσει. Η ιστορία του τα τελευταία χρόνια και η έλλειψη θεατρινισμών από τους παίκτες του με οδηγεί να πιστεύω το πρώτο. Μακάρι όλες οι ομάδες στην Τούμπα (και όχι μόνο) να έρχονται με αυτήν τη νοοτροπία. Το μόνο μελανό σημείο στην γενικότερη παρουσία της ομάδας τους ήταν οι υπερβολικές διαμαρτυρίες που εξέφρασαν κάποιες στιγμές ορισμένοι παίκτες τους.
Πάντως,ορισμένα παικτάκια του ατρομήτου στο κέντρο είναι πολύ καλά,για παράδειγμα ο Τάτος ή ακόμα και ο Καραγκούνης.

Μπράβο στην ομάδα μας και στους παίκτες που όλοι σχεδον ήταν διακριθέντες. Ο Φωτάκης ίσως είναι κουρασμένος και πνευματικά, γιατί δεν τον είδα να βοηθάει ούτε να έχει καθαρό μυαλό. Εντυπωσιακοι οι Λινο - Εττό, ο Σάλπι (ήταν παντού) καλός ο Βιεϊρίνια, με πολλές όμως περιττές ενέργειες. Ο Ίβιτς πάντα σχεδόν μου αρέσει και έπρεπε να μπει από το 58' στη θέση του Φωτάκη κατά τη δική μου άποψη (θα αποφεύγαμε μάλλον και το γκολ). Ο προπονητής φαίνεται να βελτιώνει ατομικά τις μονάδες μας, αν και είχαμε την ατυχία φέτος να έχουμε τόσους τραυματισμούς.
Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη. Δεν είδα το ματς αλλά οι αριθμοί λένε πως ήμασταν καλύτεροι και κυριαρχήσαμε.
Τη χρειαζόμασταν τη νίκη μετά από τόσες κατραπακιές.
Μακάρι να έχει συνέχεια
Τη χρειαζόμασταν τη νίκη μετά από τόσες κατραπακιές.
Μακάρι να έχει συνέχεια
Οσοι είδατε αδέρφια ότι ευνοηθήκαμε μάλλον άλλο ματς είδατε..Το πέναλτυ στον Αθανασιάδη είναι ορισμός του πέναλτυ (τράβηγμα μέσα στην περιοχή).Πέρα απο αυτό στον Βιερίνια έγιναν τουλάχιστον 5-6 φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν και ο Τριτσώνης χάρισε κίτρινες σε Ιτανζ (καλός τερματοφύλακας) για διαμαρτυρίες,στον Τάτο που απ το 60 και μετά μόνο γκρίνιαζε και διαμαρτυρόταν με αποκορύφωμα το 93 που κάνουν κάτι καραγκιοζιλίκια στην σέντρα και πάει ο Τριτσώνης να βγάλει κάρτα και τον πιάνει ο Τάτος και τον σπρώχνει (!!!!!!) χωρίς να πάρει καν κάρτα.Μην λέμε λοιπόν κ ότι θέλουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Καλη ομαδα χθες στο πρωτο ημιχρονο με ενα σοβαρο πεσιμο στο δευτερο...Παιζαμε με μια απο τις καλες ομαδες του πρωταθληματος που βασει παραδοσης μας δυσκολευει παντα...
Μου αρεσε ο ενθουσιασμος στο πρωτο,ειδαμε καλη μπαλα και θα μπορουσαμε να ημασταν 3-0 απο το πρωτο ημιχρονο..Αλλαγες παιχνιδιου,ανεβονατεβασματα απο τους πλαγιους μπακ και γενικως ολοκληρωμενο ποδοσφαιρο.Στο δευτερο πεσαμε και δεν καταλαβαινω για ποιον λογο δεν κυνηγαμε στα πρωτα 15 λεπτα ενα τριτο γκολ και μετα αραγμα.Γιατι θα πρεπει μεχρι τελευταιο λεπτο να ειμαστε με το αγχος και σαν ομαδα και σαν φιλαθλοι??
Συγχαρητηρια στην ομαδα και στον κοσμο που πηγε στο γηπεδο, αναμενουμε συνεχεια...
Υ.Γ.Ο ιβιτς θεωρω πως στο 60 πρεπει να ειναι η πρωτη αλλαγη σε καθε μας ματς...
Μου αρεσε ο ενθουσιασμος στο πρωτο,ειδαμε καλη μπαλα και θα μπορουσαμε να ημασταν 3-0 απο το πρωτο ημιχρονο..Αλλαγες παιχνιδιου,ανεβονατεβασματα απο τους πλαγιους μπακ και γενικως ολοκληρωμενο ποδοσφαιρο.Στο δευτερο πεσαμε και δεν καταλαβαινω για ποιον λογο δεν κυνηγαμε στα πρωτα 15 λεπτα ενα τριτο γκολ και μετα αραγμα.Γιατι θα πρεπει μεχρι τελευταιο λεπτο να ειμαστε με το αγχος και σαν ομαδα και σαν φιλαθλοι??
Συγχαρητηρια στην ομαδα και στον κοσμο που πηγε στο γηπεδο, αναμενουμε συνεχεια...
Υ.Γ.Ο ιβιτς θεωρω πως στο 60 πρεπει να ειναι η πρωτη αλλαγη σε καθε μας ματς...
Τι λεει αλανια? Νικησε η ΠΑΟΚΑΡΑ και βρηκαμε την ησυχια μας ενα σουκου. 3 σελιδες ολες και ολες για το ματσακι και ολα καλα.

Πράγματι...
Κάποιοι, θα έπρεπε να ντρέπονται. Που στη γκρίνια είναι πρώτοι και στα -σχετικά- καλά, εξαφανίζονται τελείως. Δεν είπαμε να γράφονται και διθύραμβοι, αλλά μια καλή κουβέντα θα ήταν το φυσιολογικό.
Για φυσιολογικούς υποστηρικτές...
Κάποιοι, θα έπρεπε να ντρέπονται. Που στη γκρίνια είναι πρώτοι και στα -σχετικά- καλά, εξαφανίζονται τελείως. Δεν είπαμε να γράφονται και διθύραμβοι, αλλά μια καλή κουβέντα θα ήταν το φυσιολογικό.
Για φυσιολογικούς υποστηρικτές...
Μήπως επειδή το να παίζεις με Ατρόμητο στη Τούμπα και να κερδίσεις είναι κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο?
Δηλαδή τι θα πρέπει , να βγούμε στους δρόμους να πανηγυρίσουμε επειδή νικήσαμε τον Ατρόμητο?
Σάμπως η διαφορά με τη κορυφή έχει μειωθεί?
Έχουμε μείνει πολύ πίσω και χρειάζονται 4-5 ατρόμητοι για να πεις ότι κάτι σαλεύει.
Εγώ προσωπικά αν και δεν είδα το ματς χάρηκα γιατί παίξαμε ένα ημίχρονο καλή μπάλα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό οφείλεται και στη προσέγγιση του Ατρομήτου στο παιχνίδι, αλλά αυτό δε μειώνει τη δική μας καλή απόδοση.
Αλλά και 10 γκολ να έριχνα χτες , η βαθμολογία λέει ότι παλεύω με τη κούλα του Κλωναρίδη και του αμυντικού χαφ Γεωργέα να μη με αφήσει πίσω με διψήφια διαφορά , τι να λέμε τώρα.
Δηλαδή τι θα πρέπει , να βγούμε στους δρόμους να πανηγυρίσουμε επειδή νικήσαμε τον Ατρόμητο?
Σάμπως η διαφορά με τη κορυφή έχει μειωθεί?
Έχουμε μείνει πολύ πίσω και χρειάζονται 4-5 ατρόμητοι για να πεις ότι κάτι σαλεύει.
Εγώ προσωπικά αν και δεν είδα το ματς χάρηκα γιατί παίξαμε ένα ημίχρονο καλή μπάλα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό οφείλεται και στη προσέγγιση του Ατρομήτου στο παιχνίδι, αλλά αυτό δε μειώνει τη δική μας καλή απόδοση.
Αλλά και 10 γκολ να έριχνα χτες , η βαθμολογία λέει ότι παλεύω με τη κούλα του Κλωναρίδη και του αμυντικού χαφ Γεωργέα να μη με αφήσει πίσω με διψήφια διαφορά , τι να λέμε τώρα.
Μην ανησυχείτε.
Κάποια στιγμή θα ξαναχάσουμε και τα χωριστρόσκυλα θα ξαναπιάσουν βάρδια.
Κάποια στιγμή θα ξαναχάσουμε και τα χωριστρόσκυλα θα ξαναπιάσουν βάρδια.
Giapas φυσιολογικό και αναμενόμενο είναι επίσης να χάνεις και μάλιστα με άσχημη απόδοση ...
αλλά τότε βλέπεις υστερίες και αφορισμούς..
Οπότε η λογική πάει περίπατο στον ΠΑΟΚ...
Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε έχει ψωμί ακόμα εκτός και πιστεύεις ότι η κούλα του γεωργέα θα βγάλει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα ή τραυματισμούς...!!!
Επειδή ξέρω πως δεν το πιστεύεις, ας περιμένουμε ..
Πίσω μείναμε αλλά στο τέλος θα κάνουμε ταμείο..
Για την ώρα το παλεύουμε όπως μπορούμε..
αλλά τότε βλέπεις υστερίες και αφορισμούς..
Οπότε η λογική πάει περίπατο στον ΠΑΟΚ...
Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε έχει ψωμί ακόμα εκτός και πιστεύεις ότι η κούλα του γεωργέα θα βγάλει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα ή τραυματισμούς...!!!
Επειδή ξέρω πως δεν το πιστεύεις, ας περιμένουμε ..
Πίσω μείναμε αλλά στο τέλος θα κάνουμε ταμείο..
Για την ώρα το παλεύουμε όπως μπορούμε..

Πόσο ωραίο να νικάς Σάββατο απόγευμα και να απολαμβάνεις ήρεμος το υπόλοιπο Σαβββατοκύριακου.....
Πόσο......
Πόσο......
Χτες η ομάδα μας (κυρίως στο 1΄ ημίχρονο ) έπαιξε όπως ξέρει. Έλεγχε το κέντρο, έκανε φάσεις, έπαιξε με πάθος για την νίκη και την πήρε δίκαια. Σ΄αυτό βοήθησε και η διαιτησία, που όπως λένε και οι προλαλήσαντες μας έπαιξε 50-50. Πιστεύω 100%, πως αν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα είχαμε, σε όλα τα ματς, τέτοιες διαιτησίες, τώρα όλοι θα έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ φέτος πάει για Πρωτάθλημα. Όμως δυστυχώς, κάθε χρόνο είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Κάθε χρόνο για να δούμε καλές διαιτησίες (και μιλάω για 50-50) πρέπει να είμαστε τουλάχιστον 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Λες και κάποιοι θέλουν να μας κρατούν σε μια απόσταση ασφαλείας. Και όταν "παίρνουμε" κεφάλι (με την έννοια ότι πλησιάζουμε την κορυφή) αρχίζουν και πάλι τα τρελά τους. Βέβαια εμείς αυτό δεν το βλέπουμε και πάντα τρωγόμαστε μεταξύ μας. Όμως πραγματικά αναρωτιέμαι αν πρόκειται κάποτε να αλλάξει αυτό.
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, που εχθές έδωσαν "φτερά" στο Σάλπι και ήταν κάτι που πραγματικά το αξίζει. Η όλη προσπάθεια που έχει καταβάλλει, έπρεπε να είχε το χτεσινό αποτέλεσμα. Πραγματικά το χάρηκα πιο πολύ και από την νίκη μας, γιατί επιτέλους είδα όλα τα αδέλφια να είναι ενωμένα και αυτό είναι που μετράει.Συνεχίζουμε όλοι μαζί, γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, που εχθές έδωσαν "φτερά" στο Σάλπι και ήταν κάτι που πραγματικά το αξίζει. Η όλη προσπάθεια που έχει καταβάλλει, έπρεπε να είχε το χτεσινό αποτέλεσμα. Πραγματικά το χάρηκα πιο πολύ και από την νίκη μας, γιατί επιτέλους είδα όλα τα αδέλφια να είναι ενωμένα και αυτό είναι που μετράει.Συνεχίζουμε όλοι μαζί, γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!