ΠΑΛΑΤΑΚΙ: Παίκτες που αγαπήσαμε την τελευταία δεκαετία
- KalamarGiannis
Re: ΠΑΛΑΤΑΚΙ: Παίκτες που αγαπήσαμε την τελευταία δεκαετία
όταν σκεφτόμουνα χθες βράδυ τι να πούμε γιατί έχει πέσει ησυχία ούτε που φανταζόμουνα αυτά τα απίθανα ονόματα που θα ακολουθούσαν !! ευχαριστώ για τις αναμνήσεις παίδες!! πραγματικά...
κάποιους που λέτε όπως τον Μπλερ δεν τους θυμάμαι, παρόλο που από το 2002 δεν χάνω σχεδόν ποτέ αγώνα...
σίγουρα εγώ έχω στην καρδιά μου τον Γκολντι, τον Γκαγκα, τον Κορωνιό (όχι για την συμμετοχή αλλά γιατί ήταν παικτούρα, με τρίπλα που την ζηλεύω), Βασιλόπουλο, Νίλσεν, Μούλα, Γκρέγκορι , Μονρό, Μιλισάβλιεβιτς(πρώτη φορά)
συμπαθείς οι Ντιαρά, Αλεξάντερ, Λάζαρος, Πάρκερ, Ουάσιγκτον, Βασιλειάδης, Γκετσε, Τσιάκος, Ντόζιερ, Πάουελ
ΟΚ μεγάλος παίκτης ο Σκεπάνοβιτς, αλλά δεν είδα προσφορά και με τσατίζει...όλο τον τραυματία έκανε.
¨Οπως και ο Τομάσεβιτς(με τσατίζει), που στο πρώτο μισό έκανε διακοπές και δεν πηδούσε για ριμπάουντ αλλά περίμενε την μπάλα να κατέβει... ΟΚ στο τέλος πράγματι όμως έδωσε πολλά.
Ο Ίμπο σόρρυ αλλά υπερτιμημένος , ούτε έδωσε κάτι παρά λίγο αίγλη σε χαλεπούς καιρούς...
αυτό μπροστά στο πάθος του τρελοΓιάννη του κρητικού δεν μου λέει τίποτα...
επιλογές που δεν τις κατανοώ ο Κουτλουάι, ο Λιαδέλης, ο Σιγάλας, ο Ταπούτος... (τα σκουλίκια δηλαδή!)
κάποιους που λέτε όπως τον Μπλερ δεν τους θυμάμαι, παρόλο που από το 2002 δεν χάνω σχεδόν ποτέ αγώνα...
σίγουρα εγώ έχω στην καρδιά μου τον Γκολντι, τον Γκαγκα, τον Κορωνιό (όχι για την συμμετοχή αλλά γιατί ήταν παικτούρα, με τρίπλα που την ζηλεύω), Βασιλόπουλο, Νίλσεν, Μούλα, Γκρέγκορι , Μονρό, Μιλισάβλιεβιτς(πρώτη φορά)
συμπαθείς οι Ντιαρά, Αλεξάντερ, Λάζαρος, Πάρκερ, Ουάσιγκτον, Βασιλειάδης, Γκετσε, Τσιάκος, Ντόζιερ, Πάουελ
ΟΚ μεγάλος παίκτης ο Σκεπάνοβιτς, αλλά δεν είδα προσφορά και με τσατίζει...όλο τον τραυματία έκανε.
¨Οπως και ο Τομάσεβιτς(με τσατίζει), που στο πρώτο μισό έκανε διακοπές και δεν πηδούσε για ριμπάουντ αλλά περίμενε την μπάλα να κατέβει... ΟΚ στο τέλος πράγματι όμως έδωσε πολλά.
Ο Ίμπο σόρρυ αλλά υπερτιμημένος , ούτε έδωσε κάτι παρά λίγο αίγλη σε χαλεπούς καιρούς...
αυτό μπροστά στο πάθος του τρελοΓιάννη του κρητικού δεν μου λέει τίποτα...
επιλογές που δεν τις κατανοώ ο Κουτλουάι, ο Λιαδέλης, ο Σιγάλας, ο Ταπούτος... (τα σκουλίκια δηλαδή!)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Τετ 05 Οκτ 2011, 17:08, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
επι Μπατατουδη ηρθε, αλλα επι Οικονομιδη εκατσε κ τη 2η χρονια..
κ συναινεσε για την υπαγωγη της ΚΑΕ σε καθεστως ειδικης εκκαθαρισης.
κ συναινεσε για την υπαγωγη της ΚΑΕ σε καθεστως ειδικης εκκαθαρισης.
gregory με μεγαλη διαφορα.. και μετα μουλα την 1η του χρονια
paokmaniak ο νολαν καλος αλλο πολυ ατομιστης ο ατιμος....
συμφωνω για νιλσεν στο 4αρι ..πολυ ωριμος παικτης.....και ο μπασμινοφ ειχε ξεκινησει καλα πριν τραυματιστει....ειχαμε ευκαιρια τοτε με εκεινη την ομαδα για κτ καλο αλλα δεν ειχαμε κοουτσ....σορρυ Μπανε..μουλα βασιλειαδη βασιλοπουλο Γκαγκα..αμιτ ταμιρ
....ισως η πιο ποιοτικη ομαδα τα τελευταια χρονια...
συμφωνω για νιλσεν στο 4αρι ..πολυ ωριμος παικτης.....και ο μπασμινοφ ειχε ξεκινησει καλα πριν τραυματιστει....ειχαμε ευκαιρια τοτε με εκεινη την ομαδα για κτ καλο αλλα δεν ειχαμε κοουτσ....σορρυ Μπανε..μουλα βασιλειαδη βασιλοπουλο Γκαγκα..αμιτ ταμιρ

- KalamarGiannis
ναι ο Μπασμίνοφ αν είχε προλάβει να παίξει θα ήταν μέσα με τα μπούνια...το είχε τον παρατηρούσα προσεκτικά.
ερώτηση: ο Γιαννούλης και ο Dollar Bill Εντουαρντς παίξαν εποχή Πυλαίας ή ανήκουν στα πιο παλιά;
γιατί έχουν θέση στους αγαπημένους μου...
ερώτηση: ο Γιαννούλης και ο Dollar Bill Εντουαρντς παίξαν εποχή Πυλαίας ή ανήκουν στα πιο παλιά;
γιατί έχουν θέση στους αγαπημένους μου...
και τους δυο στο παλε τους θυμαμαι....δε νομιζω να ταν στην πυλαια..
- KalamarGiannis
ναι κι εγώ...
τον Μπιλ τον θυμάμαι να κάνει κόντρα στα τρίποντα με κείνον τον κοντό τον Αυστραλό μέσα σε κάποια αθηναική -μικρή ομάδα...είχαν από καμιά 7-8 αλλά ο άλλος τελικά έβαλε περισσότερα...κι ο δικός μας καμιά 40αρια πόντους...
τώρα βέβαια δεν φημίζομαι για τη μνήμη μου οπότε διορθώστε τις ανακρίβειες παιδιά.. χε
τον Μπιλ τον θυμάμαι να κάνει κόντρα στα τρίποντα με κείνον τον κοντό τον Αυστραλό μέσα σε κάποια αθηναική -μικρή ομάδα...είχαν από καμιά 7-8 αλλά ο άλλος τελικά έβαλε περισσότερα...κι ο δικός μας καμιά 40αρια πόντους...
τώρα βέβαια δεν φημίζομαι για τη μνήμη μου οπότε διορθώστε τις ανακρίβειες παιδιά.. χε
επαιξαν Πυλαια, ηταν μαλιστα στην ομαδα που εκανε ντεμπουτο στο γηπεδο..
ενδεικτικα: Κλοντι, Μπαζαρεβιτς, Μασλαρινος, Περαλ, Μοραλες, Μπαλογιαννης, Εντουαρντς,
Αλεξαντερ, Αγγελιδης
... κ Μπανε Πρελεβιτς, τον οποιο ο Φλεβαρακης δεν εβαλε ουτε δευτερολεπτο
σε ενα παιγνιδι που χαναμε 20 κ βαλε ποντους (ειχε ξεπατωθει ο πιτσιρικας τοτε, φωτσης..)
αλλα ο Εντουαρντς εχει κ δευτερη θητεια στον ΠΑΟΚ, οταν ηρθε να αντικαταστησει καποιον
Αντρε Γουλριτζ..
ωραιο τοπικ μαν.. respect!
ενδεικτικα: Κλοντι, Μπαζαρεβιτς, Μασλαρινος, Περαλ, Μοραλες, Μπαλογιαννης, Εντουαρντς,
Αλεξαντερ, Αγγελιδης

σε ενα παιγνιδι που χαναμε 20 κ βαλε ποντους (ειχε ξεπατωθει ο πιτσιρικας τοτε, φωτσης..)
αλλα ο Εντουαρντς εχει κ δευτερη θητεια στον ΠΑΟΚ, οταν ηρθε να αντικαταστησει καποιον
Αντρε Γουλριτζ..
ωραιο τοπικ μαν.. respect!
- Aureliano Buendia
Βασική πεντάδα:
Μουλαομέροβιτς
Σκεπάνοβιτς
Γκρέγκορι
Νίλσεν
Γκετσέφσκι
Αναπληρωματική πεντάδα:
Ουάσινγκτον
Μονρό
Μάρσαλ
Ντοζίερ
Τομάσεβιτς
Επιλαχόντες:
Ουάτσον
Κουτλουάι
Σίμονς
Γιούρκοβιτς
Σκοτ
* Μόνο ξένοι, συμφωνώ με το narrow down του palok.
** Εξαιρούνται όσοι πρόλαβαν το Παλέ, γιατί αλλιώς ο Κλαούντιο και ο Ντόλαρ Μπιλ θα ήταν σίγουρα μέσα
Υγ1: Χαιρετώ τους φίλους μπασκετικούς, μιας και έχουμε καιρό να τα πούμε.
Υγ2: Πολύ ωραίο τόπικ Γιάννη, έυγε!
Μουλαομέροβιτς
Σκεπάνοβιτς
Γκρέγκορι
Νίλσεν
Γκετσέφσκι
Αναπληρωματική πεντάδα:
Ουάσινγκτον
Μονρό
Μάρσαλ
Ντοζίερ
Τομάσεβιτς
Επιλαχόντες:
Ουάτσον
Κουτλουάι
Σίμονς
Γιούρκοβιτς
Σκοτ
* Μόνο ξένοι, συμφωνώ με το narrow down του palok.
** Εξαιρούνται όσοι πρόλαβαν το Παλέ, γιατί αλλιώς ο Κλαούντιο και ο Ντόλαρ Μπιλ θα ήταν σίγουρα μέσα
Υγ1: Χαιρετώ τους φίλους μπασκετικούς, μιας και έχουμε καιρό να τα πούμε.
Υγ2: Πολύ ωραίο τόπικ Γιάννη, έυγε!
- Aureliano Buendia
Ας κάνω και τους Έλληνες.
Βασική πεντάδα:
Κορωνιός
Καλαμπόκης
Κόμματος
Μαυροκεφαλίδης
Παπαδόπουλος
Αναπληρωματική πεντάδα:
Γκαγκαλούδης
Βασιλειάδης
Σιγάλας
Βασιλόπουλος
Τσιάκος (μη γελάτε καθόλου)
* την έκανα λίγο light την ομάδα στο "3" και στο "4" για να μου βγει
Βασική πεντάδα:
Κορωνιός
Καλαμπόκης
Κόμματος
Μαυροκεφαλίδης
Παπαδόπουλος
Αναπληρωματική πεντάδα:
Γκαγκαλούδης
Βασιλειάδης
Σιγάλας
Βασιλόπουλος
Και ο Blair και ο Edwards έπαιξαν στο Παλατάκι 100%. Πάντως καλό θα ήταν να μεγαλώσουμε την περίοδο της 10ετίας, γιατί παρόλο που δεν τους έχω ζήσει, ήταν 10 κλάσεις ανώτεροι από αυτούς που ποστάρουμε εδώ...
ΥΓ Δεν βλέπω κανέναν να γράφει τον Λιαδέλη και τον Γιαννούλη εδώ μέσα παρά μόνο εγώ
. Πάντως ο Λιαδέλης, αν και έπαιξε λίγο, ίσως είναι το καλύτερο 2άρι που έχω δει ποτέ στον ΠΑΟΚ.
ΥΓ Δεν βλέπω κανέναν να γράφει τον Λιαδέλη και τον Γιαννούλη εδώ μέσα παρά μόνο εγώ

πού είσαι εσύ ρε μ@λ@κ@? βάλε μπιπ στο ρε.Aureliano Buendia έγραψε:Ας κάνω και τους Έλληνες.
Βασική πεντάδα:
Κορωνιός
Καλαμπόκης
Κόμματος
Μαυροκεφαλίδης
Παπαδόπουλος
Αναπληρωματική πεντάδα:
Γκαγκαλούδης
Βασιλειάδης
Σιγάλας
Βασιλόπουλος

PS: σορρυ για το ρε, συνήθως έτσι απευθύνομαι στο λατρεμένο μου κορίνθιο..

Που εισαι ρε αουρελιανε? κανει παρτυ ο πολυξεριδης σε ολα τα μπασκετικα τοπικ,για γυρνα να τον βαλουμε λιγο στη θεση του γιατι εχει ξεσαλωσει. 

- paokmaniak
Ο Εντουαρντς εβαλε το πρωτο καλαθι για τον ΠΑΟΚ στο παλατακι στον τελικο με το βαζελο το εχω σημειωμενο πισω απο το πρωτο εισιτηριο πυο το εχω κρατησει
Μάλλον τον Shane Hill της Νήαρ Ήστ εννοείς.......KalamarGiannis έγραψε:ναι κι εγώ...