Marcus Goree
Re: Marcus Goree
Πιστευα θα παει καλα με Μοζγκοφ (ασχετα αν εδειξε ανορεκτος οσο επαιξε) λογω ευφυιας και οτι θα παει εξω και θα τον τρεξει προς τα μεσα...τον Λοντσαρ βεβαια δεν τον ηξερα.....(οχι οτι εκανε τπτ σπουδαιο οι περιφερειακοι τον κανανε μαγκα κυριως)
μία χαρά παίκτης είναι ο Loncar. πολύ effective από τον πάγκο. και με πολύ καλό σουτ απέξω, πράγμα που δεν επεδίωξε χτες. παίζει τα τελευταία χρόνια σε αυτή την άθλια εθνική που παίκτες τύπου tomic, tomas, ukic και bogdanovic φαίνονται γατάκια και ανύπαρκτοι...
PS; οντοπικ, γιατρό βρήκαμε? ή να φέρω εγώ το σάββατο στο περστέρι κανα γνωστό?

PS; οντοπικ, γιατρό βρήκαμε? ή να φέρω εγώ το σάββατο στο περστέρι κανα γνωστό?

- Emprostisghsoitrelamenoi
palok έγραψε:μία χαρά παίκτης είναι ο Loncar. πολύ effective από τον πάγκο. και με πολύ καλό σουτ απέξω, πράγμα που δεν επεδίωξε χτες. παίζει τα τελευταία χρόνια σε αυτή την άθλια εθνική που παίκτες τύπου tomic, tomas, ukic και bogdanovic φαίνονται γατάκια και ανύπαρκτοι...
PS; οντοπικ, γιατρό βρήκαμε? ή να φέρω εγώ το σάββατο στο περστέρι κανα γνωστό?![]()
@palok θα κάνετε καμμιά κερκίδα εκεί στο περιστέρι ρε αλάνια ??
ήταν το 09 πολωνία και το 10 τουρκία. φέτος προτίμησε 4αδα ψηλών tomic-andric-barca-zoric
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:@palok θα κάνετε καμμιά κερκίδα εκεί στο περιστέρι ρε αλάνια ??
εγώ είμαι ήσυχος οπαδός...

- Emprostisghsoitrelamenoi
anyway, Το πιο πιθανό είναι να είμαι εκεί και μακάρι να φύγω επιτέλους με ένα διπλό (όπως και στο μαρούσι πρό ημερών).
PS: οντοπικ, ο τύπος θέλει επειγόντως ξεκούραση. ΟΚ θα μου πείς από ποιόν. Ε θα σου πώ από τον Καλαμπάκα, από τον υγιή Τσακαλέρη, από τον Giddens στο 4. ο άνθρωπος τα χει φτύσει, δεν βάζει σουτ από τα 1-2 μέτρα πλέον με τίποτα...
PS: οντοπικ, ο τύπος θέλει επειγόντως ξεκούραση. ΟΚ θα μου πείς από ποιόν. Ε θα σου πώ από τον Καλαμπάκα, από τον υγιή Τσακαλέρη, από τον Giddens στο 4. ο άνθρωπος τα χει φτύσει, δεν βάζει σουτ από τα 1-2 μέτρα πλέον με τίποτα...
Ρε συ θωμά, όχι πως διαφωνώ μαζί σου (οι χρόνοι του είναι εξωπραγματικοι) αλλά παρουσιάζει μια νωχελικοτητα και μια αδιαφορία που δεν την καταλαβαίνω. Αν έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 10' και στην συνέχεια έπεφτε τότε θα το καταλάβαινα. Το να είναι κάπως από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αυτό δεν μου κάθεται καλά. Το χειρότερο είναι πως έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και το πόσο ποιοτικός παίκτης είναι.
δεν ξέρω αν υπονοείς οικονομικό θέμα. δεν έχω ιδέα αλλά από πέρυσι ξέρω οτι τους ξένους (τους αμερικανούς καλύτερα) τους πληρώνουμε πρώτους-πρώτους. Κατά τα άλλα οι γεμάτες χρονιές που έχει κάνει από νούμερα μετά την CSKA (σε "λίγες" ομάδες ωστόσο) νομίζω δεν μας αφήνουν κάποιο ενδοιασμό. Α, και φυσικά το οτι ο τύπος είναι πρωταθλητής ευρώπης, μπασκετικό POulain του Ettore και σίγουρα από τους καλύτερους και σταθερότερους ψηλούς αμερικανούς στην Ευρώπη τα τελευταία 7-8 χρόνια.
PS: από την άλλη είναι αυτό που είπα και για τον JR, νύχτες με 10 πόντους ΜΟΝΟΝ από Giddens-Goree θα είναι ατέλειωτες...
PS: από την άλλη είναι αυτό που είπα και για τον JR, νύχτες με 10 πόντους ΜΟΝΟΝ από Giddens-Goree θα είναι ατέλειωτες...

Όχι, δεν υπονοώ οικονομικά θέματα. Απλά αυτό που λέω είναι ότι οι εμφανίσεις του δεν συμβαδίζουν με την αξία του και σίγουρα ο λόγος δεν είναι η κόπωση για και είναι μέτριος (σε σχέση με αυτα που μπορεί να κάνει) από το πρώτο (και σίγουρα ξεκούραστο) λεπτό. Αυτό πως το εξηγείς?
ξέρεις πολύ καλά οτι το μπάσκετ είναι θέμα μυαλού. και ιδίως το μπάσκετ του σούλη θέλει συνεχές διάβασμα από τους παίκτες. ε δεν θέλει πολύ να κουραστεί το μυαλό και να μην ανταποκρίνεται όταν παίζει 40αρια σάββατο-τρίτη εδώ και 15 ημέρες. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ...
και η λύση είναι η 40λεπτη μετριότητα?
Επίσης είμαι σίγουρος πως όταν είσαι τέτοιου επιπέδου παίκτης δεν μπορείς να τιθασεύσεις το ένστικτο του σκόρερ που σε σπρώχνει να πάρεις την προσπάθεια. Δεν μπορείς να ανεβοκατεβαίνεις απλά το γήπεδο.
Επίσης είμαι σίγουρος πως όταν είσαι τέτοιου επιπέδου παίκτης δεν μπορείς να τιθασεύσεις το ένστικτο του σκόρερ που σε σπρώχνει να πάρεις την προσπάθεια. Δεν μπορείς να ανεβοκατεβαίνεις απλά το γήπεδο.