ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 18/09/11 18:15 NovaSports2

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 18/09/11 18:15 NovaSports2

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ πάλι θέλω να παίξουμε σοβαρά και να αφήσουμε τις περυσινές και γενικώς παλαιότερες φοβίες που χαρακτήριζαν το παιχνίδι μας σε έδρες όπως της Σμύρνης, όπου μονίμως τις κάναμε να δείχνουνε μαρακανά, και κάτι γελοία παικτάκια να φαίνονται αστέρια.. ΦΤΑΝΕΙ! Θέλω κατοχή.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μεχρι να μπουν στην ομαδα οι σπαντατσιο λαζαρ αλλα και γεωργιαδης και να αποδωσουν συμφωνα με τις προσδοκιες,η παρουσια μπολονι δεν ειναι αρκετη για να αλλαξει θεαματικα η εικονα της ομαδας.Δεν περιμενω τιποτα το ιδιαιτερο αυριο,φοβαμαι αρκετα το παιχνιδι και ελπιζω να το κερδισουμε με εξυπναδα, καθως σε αυτη την φαση ποδοσφαιρο κατοχης και υπεροχης, δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να παιξουμε.
Άβαταρ μέλους
passaris4

Δημοσίευση από passaris4 »

Καλημερα δικεφαλα αδερφια..μιλησα με γνωστο μου και μου ειπε οτι και εισητηρια να παρουμε αν δεν εχουμε καρτα φιλαθλου δεν θα μας αφησουν να μπουμε στο γηπεδο..ξερετε κατι περισσοτερο?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τι ειναι αυτη η καρτα φιλαθλου???Νεο φρουτο???

Οταν παμε Τουμπα δειχνουμε καρτα φιλαθλου???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μάλλον παίρνεις αυτή τη κάρτα έπειτα από ειδικές εξετάσεις, ερωτηματολόγια κτλ...
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

ο καθε πανιωνιος εχει καρτα φιλαθλου και μονο με αυτη μπορεις να παρεις εισητηριο.
περσι ζηταγαμε την καρτα απο οποιο πανιωνιο βρισκαμε , βγαζαμε εισητηριο και του τη διναμε πισω.
τα μονα εισιτηρια χωρις καρτα που διαθετουν ειναι τα φθηνα , στους τρελλους πανιωνιους.
περσι βγαλαμε τα φθηνα, και κλαφτηκαμε στους μπατσους και μας εβαλαν σε αλλη κερκιδα
Άβαταρ μέλους
vaggio-4-

Δημοσίευση από vaggio-4- »

να ρωτησω τωρα εγω......κανα λινκ λογικα 8α παιζει να δουμε τη ΠΑΟΚαρα γτ απο τη πεμπτη το βραδι μετα το ματς ειμαι νταγκλα μ@μω τη κολογαστρεντεριτιδα μου μεσα.....κυκλοφορουσε ανεξελεκτος ο ιος στη 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε η πρωινή σύσκεψη για τον σημερινό αγώνα στη Νέα Σμύρνη και η είδηση που βγήκε είναι πως δεν θα ανοίξει κάποιο εκδοτήριο στο γήπεδο γιατί τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ ήθελε να ανοίξει ένα εκδοτήριο για να μπορέσει να εξασφαλίσει το κάτι παραπάνω από εισιτήρια, γνωρίζοντας πως οι ανάγκες των Αθηναίων οπαδών της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερες, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Μάλιστα, τα 500 εισιτήρια που είχε η ΠΑΕ στη διάθεσή της, έχουν εξαφανιστεί και πλέον γίνεται προσπάθεια να αποκτηθούν περισσότερα μέσα από τις άριστες σχέσεις που έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αυτούς του Πανιωνίου.

Αν κάποιος θελήσει να πάει στο γήπεδο για να αγοράσει εισιτήριο, είναι άγνωστο αν θα τα καταφέρει και μάλλον θα βρει για άλλες θύρες του γηπέδου.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11831

Αυτό πάλι πως έγινε ρε μάγκες;Πως έβγαλαν εισιτήρια;; :shock:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Ένα τρίποντο σήμερα - με οποιονδήποτε τρόπο και τίποτε άλλο. Με δυο μόλις μέρες διάλειμμα μετά το ευρωπιακό μην περιμένουμε παρα πολλά. Τέτοια mats είναι πάντα υπέρβαση.
Το καλο είναι ότι η ομάδα έχει την εμπειρία από πέρσι να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις - έστω και με το περιορισμένο roster. Για τη συνεχεια ποντάρω στο ότι οι παίκτες με το Bölöni θα ανεβούν σε φυσική κατάσταση. Και ότι με την προσθήκη των νέων παικτών θα μπορεί να γίνεται πιο καλο rotacion.
Aντε να δούμε και λίγο Spadacio.
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Καλη επιτυχια στα παιδια! κ σε αυτους που θα πανε ας απολαυσουν θεαμα κ αποτελεσμα!
εγω θα το δω απο την tv...ΑΛΛΑ θα με εκπροσωπησει ο γιος μου που θα ναι εκει! :) το νεο αιμα μας!
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

ρε παιδια εμεις τα ΠΑΟΚια απο αθηνα εχουμε την ευκαιρια να δουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ σε πολλους λιγους αγωνες???δηλαδη γιατι να μην μπορουμε να παμε????εγω λεω οσοι δεν ειμαστε στην λιστα να παμε σε μια αλλη θυρα..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΡΑΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟΣΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ-ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΗ

ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ

ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕΡ ΤΑΚΗΣ :nairepaok:

Για την σωστή λειτουργία του forum (οργάνωση, ευαναγνωσιμότητα, ευκολία, ταχύτητα), μην χρησιμοποιείς αποκλειστικά ΚΕΦΑΛΑΙΑ.Το καταλαβαίνουμε και χωρίς να είναι τόσο μεγάλα

Moican4
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ότι είπε ο αποπάνω χωρίς κεφαλαία.
Αλλά άμα χάσετε θα σας σκίσω στα κεφαλαία, να ξέρετε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ διπλό ειναι το ματσάκι :pano: